Dodaj do ulubionych

Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota ;)

31.01.11, 16:50
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/se/bwsv/G8OLc8v2SbGWSrTfNB.jpg

Spojrzenie w na resztę psiej ferajny wink
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/se/bwsv/13a7kYRBdnIvinIr3B.jpg

Psie rodzeństwo wink
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/se/bwsv/8iqong4YbQ5SuVjjVB.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/se/bwsv/UB685KuzJ9BVSQsg9B.jpg

Oraz kot we własnej osobie wink
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/se/bwsv/Va6PKPuLxDcBalS7BB.jpg
Tyle na póki co tytułem pochwalenia się wink
Obserwuj wątek
    • moofka Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 16:53
      ojeja big_grin
      sama slodycz po prostu
      ale chyba jest co robic, przy takiej ilosci drobiazgu
      • imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:50
        moofka napisała:
        ale chyba jest co robic, przy takiej ilosci drobiazgu

Ano jest, zwłaszcza, ze psięta od kilku dni oprócz pokarmu matki, zaczęły dostawać stały pokarm 3x dziennie wink
    • kota_marcowa Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 16:54
      Pieski fajne, ale kocio prześlicznysmile
      • annaa77 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 16:56
        sama słodycz takie psiaki....ale kicia najslodszasmile
        • estelka1 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:05
          I ta kocia mordka smile niby cwaniaczek mały, ale słodki do bólu
      • gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:24
        Brytyjczyk ile teraz kosztują?
        • imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:30
          Z rodowodem ponad 2 tys.
          • pitahaya1 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:41
            Tak myślałamsad
            Robię podchody ale dopiero po wakacjach.
            Miałam kicura dwa tygodnie. Znalazł nowy dom i teraz jakoś smutno bez kota.
            Nawet pies jakiś smutny się stał.

Śliczny koteksmile)
          • gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:22
            imasumak napisała:

> Z rodowodem ponad 2 tys.

Twój ma rodowód ?
          • gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:24
            imasumak napisała:

> Z rodowodem ponad 2 tys.

a powiedz w której hodowli kopiłaś
    • gryzelda71 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:03
      o rany
      Moje dzieci by zakochały taki drobiazg...
    • przeciwcialo Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:12
      Kot cud-miód. Piekny.
    • katia.seitz Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:05
      smile

A bawią się razem - kociak ze szczeniakami?
      • imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 17:45
        Szczeniaki to są jeszcze takie nieruchawe kluski, dopiero zaczynają chodzić, za to kot wykazuje spore zainteresowanie, zwłaszcza ich ogonkami wink
    • yenna_m Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:25
      ale fajne kluski smile
      • andaba Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:33
        Pieski słodkie, ale ten KOT!!!!
        Cudo!!!!
    • sadosia75 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:34
      Piekna ta Twoja ferajna smile
      Niech Wam rosnie zdrowa smile
    • czajkax2 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:36
      O rany jakie słodziaki. Ten maluch z umorsanym pyszczkiem to ideał psiej urodysmile zazdraszczam ci mocno .
      • poppy_pi Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:54
        Cuda big_grin
    • sowa_hu_hu Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 19:04

o mamo!!! zjadłabym wszystkich na raz!!! a zwłaszcza kota!!! jaki cudny!!!
      • ewelsia Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 20:27
        O rany, ale ferajna...super kociak i szczeniaki....podziwiam Cię Imo, bo masz niezłą gromadę do obskoczenia, a u mnie od ponad tygodnia "tylko" jeden szczeniak (kupiliśmy suczkę) i jestem załamana, znaczy kryzys mam w opiece sad
        Oprócz suczki na stanie dwie dorosłe na szczęście kocice.
        Powodzenia.
    • edycia274 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 21:01
      psiaki maja strasznie kochane pyszczki smile)) i kocię piękne wink
      • niutaki Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 21:57
        ekipa slodziakowsmile
    • gazeta_mi_placi Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 23:36
      A masz już wstępnie chętnych na ten drobiazg?
      • katia.seitz Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 16:44
        A co, jesteś zainteresowany? Raczej ci ima nie odda żywego stworzenia pod opiekę tongue_out
      • imasumak Na dwa szczeniaki 01.02.11, 17:56
        Mam już bardzo konkretnych chętnych
        Na pozostałe dwa jedynie wstępnie zainteresowanych.
        Ale na razie nie ma paniki - i tak wcześniej niż za 2 miesiące (czyli jak skończą 3 m) ich nie wypuszczę - taką zasadę stosowałam przy rodowodowym miocie, przy tym będzie tak samo smile
    • taka-sobie-mysz Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 10:12
      słodkiesmile
    • sabek81 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 10:59
      kotek fajny , kluski tez fajne ale ponad 2 tys za brytyjczyka to troche przesada, rozpietosc cenowa jest spora bo kupisz za 900 ale do 2 tys to max, jesli chodzi o kota na kolanka, ja mam pol rocznego brytyjczyka i zaplacilam znacznie mniej, oczywiscie pisze o kocie z rodowodem z zarejestrowanej hodowli w FIFE a nie o pseudohodowli, gdzie wlasciciele tlumacza sie dziwnymi wymowkami a koszt wystawienia rodowodu to ok 30 zl, wiec smieszne pieniadze.
      p.s. ferajna niech sie zdrowo chowa. napisz mi jak i czym szczepisz swojego malucha, i czy to kot czy kotka.
      • imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 17:51
        Kocurek był na razie szczepiony raz na panleukopenie i koci katar. Nie długo mamy powtórkę smile.
        Jeśli chodzi o dokładną nazwę szczepionki, to nie pamiętam, nie noszę książeczki zdrowia kota przy sobie wink.
      • gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 17:57
        sabek81 napisała:

> kotek fajny , kluski tez fajne ale ponad 2 tys za brytyjczyka to troche przesad
        > a, rozpietosc cenowa jest spora bo kupisz za 900 ale do 2 tys to max, jesli cho
        > dzi o kota na kolanka, ja mam pol rocznego brytyjczyka i zaplacilam znacznie mn
        > iej, oczywiscie pisze o kocie z rodowodem z zarejestrowanej hodowli w FIFE a ni
        > e o pseudohodowli, gdzie wlasciciele tlumacza sie dziwnymi wymowkami a koszt wy
        > stawienia rodowodu to ok 30 zl, wiec smieszne pieniadze.
        > p.s. ferajna niech sie zdrowo chowa. napisz mi jak i czym szczepisz swojego mal
        > ucha, i czy to kot czy kotka.

Tak myślałam chcemy kupić kota i to albo Brytyjczyka albo Norweski Leśny
        www.kotnorweski.pl/maine-coon-a-kot-norweski-lesny-10-roznic/
        www.koty-brytyjskie.com.pl/kotki.html
        • abosa Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 08:24
          I norwegi i brytole są piękne ale mają bardzo różne charaktery wink
          Jeśli szukasz kota podobnego w charakterze i nieco w wyględzie do brytyjczyka, poczytaj o rasie selkirk rex smile
          • bsl Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 08:41
            ja mam dwa ragdolle i nie zamnie na nic innego smile no ewentualnie birmańskiego mogłabym jeszcze wink
            http://img835.imageshack.us/img835/1742/img3184c.jpg
            http://img268.imageshack.us/img268/1295/img3186sw.jpg
            zdjecia malo aktualne bo młody ma juz 4,5 miesiaca teraz i wazy 3200smile
            • imasumak Jakie cuda :) 02.02.11, 16:34
              Moja koleżanka ma ragdolla, piękna rasa smile
        • yenna_m Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 16:31
          norwegi są fajne smile
          mam dwa - polecam smile fajne do domu z dziećmi.
      • imasumak Szczepienia 02.02.11, 16:29
        Kot był szczepiony w połowie stycznia szczepionką Nobivac Tricat Trio, następne szczepienie w połowie lutego, z tym że mąż mi mówił, bo to on był u weterynarza, że następna szczepionka będzie już z czterema antygenami.
        • imasumak Re: Szczepienia 02.02.11, 16:32
          O nawet sprawdziłam jak się nazywa ta bogatsza szczepionka - Nobivac Forcat
    • pszczolaasia Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 08:43
      no nic na to nie proadze ze taki widok mnie niesamowicie rozczula...o!
      prawdziwe pieknosci...pieski. koty mnie nie ruszaja za bardzowink choc nie przecze pieknie umaszczony...smile
    • sabek81 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 11:25
      Piekne te Twoje Ragdollesmile, ja poczatkowo chcialam klasycznie ubarwionego brytyjczyka czyli niebieskiego ale moja 3 latka stweirdzila ze sie boi ciemnego kota i padlo na kremowego, i tez go nie zamienilabym na innego, teraz choruje na colour pointa liliowego,ale to moze za 3 lata dopiero, mojemu mezowi za to podobaja sie norweskie lesnie ale charakterologicznie brytek najbardziej mi odpowiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka