imasumak 31.01.11, 16:50 Spojrzenie w na resztę psiej ferajny Psie rodzeństwo Oraz kot we własnej osobie Tyle na póki co tytułem pochwalenia się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 16:53 ojeja sama slodycz po prostu ale chyba jest co robic, przy takiej ilosci drobiazgu Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:50 moofka napisała: ale chyba jest co robic, przy takiej ilosci drobiazgu Ano jest, zwłaszcza, ze psięta od kilku dni oprócz pokarmu matki, zaczęły dostawać stały pokarm 3x dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 16:54 Pieski fajne, ale kocio prześliczny Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 16:56 sama słodycz takie psiaki....ale kicia najslodsza Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:05 I ta kocia mordka niby cwaniaczek mały, ale słodki do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:24 Brytyjczyk ile teraz kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:30 Z rodowodem ponad 2 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:41 Tak myślałam Robię podchody ale dopiero po wakacjach. Miałam kicura dwa tygodnie. Znalazł nowy dom i teraz jakoś smutno bez kota. Nawet pies jakiś smutny się stał. Śliczny kotek) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:22 imasumak napisała: > Z rodowodem ponad 2 tys. Twój ma rodowód ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:24 imasumak napisała: > Z rodowodem ponad 2 tys. a powiedz w której hodowli kopiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:03 o rany Moje dzieci by zakochały taki drobiazg... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 17:12 Kot cud-miód. Piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:05 A bawią się razem - kociak ze szczeniakami? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 17:45 Szczeniaki to są jeszcze takie nieruchawe kluski, dopiero zaczynają chodzić, za to kot wykazuje spore zainteresowanie, zwłaszcza ich ogonkami Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:25 ale fajne kluski Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:33 Pieski słodkie, ale ten KOT!!!! Cudo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:34 Piekna ta Twoja ferajna Niech Wam rosnie zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 18:36 O rany jakie słodziaki. Ten maluch z umorsanym pyszczkiem to ideał psiej urody zazdraszczam ci mocno . Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 19:04 o mamo!!! zjadłabym wszystkich na raz!!! a zwłaszcza kota!!! jaki cudny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 20:27 O rany, ale ferajna...super kociak i szczeniaki....podziwiam Cię Imo, bo masz niezłą gromadę do obskoczenia, a u mnie od ponad tygodnia "tylko" jeden szczeniak (kupiliśmy suczkę) i jestem załamana, znaczy kryzys mam w opiece Oprócz suczki na stanie dwie dorosłe na szczęście kocice. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 21:01 psiaki maja strasznie kochane pyszczki )) i kocię piękne Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 21:57 ekipa slodziakow Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 31.01.11, 23:36 A masz już wstępnie chętnych na ten drobiazg? Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 16:44 A co, jesteś zainteresowany? Raczej ci ima nie odda żywego stworzenia pod opiekę Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Na dwa szczeniaki 01.02.11, 17:56 Mam już bardzo konkretnych chętnych Na pozostałe dwa jedynie wstępnie zainteresowanych. Ale na razie nie ma paniki - i tak wcześniej niż za 2 miesiące (czyli jak skończą 3 m) ich nie wypuszczę - taką zasadę stosowałam przy rodowodowym miocie, przy tym będzie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 10:12 słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 10:59 kotek fajny , kluski tez fajne ale ponad 2 tys za brytyjczyka to troche przesada, rozpietosc cenowa jest spora bo kupisz za 900 ale do 2 tys to max, jesli chodzi o kota na kolanka, ja mam pol rocznego brytyjczyka i zaplacilam znacznie mniej, oczywiscie pisze o kocie z rodowodem z zarejestrowanej hodowli w FIFE a nie o pseudohodowli, gdzie wlasciciele tlumacza sie dziwnymi wymowkami a koszt wystawienia rodowodu to ok 30 zl, wiec smieszne pieniadze. p.s. ferajna niech sie zdrowo chowa. napisz mi jak i czym szczepisz swojego malucha, i czy to kot czy kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 17:51 Kocurek był na razie szczepiony raz na panleukopenie i koci katar. Nie długo mamy powtórkę . Jeśli chodzi o dokładną nazwę szczepionki, to nie pamiętam, nie noszę książeczki zdrowia kota przy sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 01.02.11, 17:57 sabek81 napisała: > kotek fajny , kluski tez fajne ale ponad 2 tys za brytyjczyka to troche przesad > a, rozpietosc cenowa jest spora bo kupisz za 900 ale do 2 tys to max, jesli cho > dzi o kota na kolanka, ja mam pol rocznego brytyjczyka i zaplacilam znacznie mn > iej, oczywiscie pisze o kocie z rodowodem z zarejestrowanej hodowli w FIFE a ni > e o pseudohodowli, gdzie wlasciciele tlumacza sie dziwnymi wymowkami a koszt wy > stawienia rodowodu to ok 30 zl, wiec smieszne pieniadze. > p.s. ferajna niech sie zdrowo chowa. napisz mi jak i czym szczepisz swojego mal > ucha, i czy to kot czy kotka. Tak myślałam chcemy kupić kota i to albo Brytyjczyka albo Norweski Leśny www.kotnorweski.pl/maine-coon-a-kot-norweski-lesny-10-roznic/ www.koty-brytyjskie.com.pl/kotki.html Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 08:24 I norwegi i brytole są piękne ale mają bardzo różne charaktery Jeśli szukasz kota podobnego w charakterze i nieco w wyględzie do brytyjczyka, poczytaj o rasie selkirk rex Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 08:41 ja mam dwa ragdolle i nie zamnie na nic innego no ewentualnie birmańskiego mogłabym jeszcze zdjecia malo aktualne bo młody ma juz 4,5 miesiaca teraz i wazy 3200 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 16:31 norwegi są fajne mam dwa - polecam fajne do domu z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Szczepienia 02.02.11, 16:29 Kot był szczepiony w połowie stycznia szczepionką Nobivac Tricat Trio, następne szczepienie w połowie lutego, z tym że mąż mi mówił, bo to on był u weterynarza, że następna szczepionka będzie już z czterema antygenami. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Szczepienia 02.02.11, 16:32 O nawet sprawdziłam jak się nazywa ta bogatsza szczepionka - Nobivac Forcat Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 08:43 no nic na to nie proadze ze taki widok mnie niesamowicie rozczula...o! prawdziwe pieknosci...pieski. koty mnie nie ruszaja za bardzo choc nie przecze pieknie umaszczony... Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Nauka jedzenia z miski pod czujnym okiem kota 02.02.11, 11:25 Piekne te Twoje Ragdolle, ja poczatkowo chcialam klasycznie ubarwionego brytyjczyka czyli niebieskiego ale moja 3 latka stweirdzila ze sie boi ciemnego kota i padlo na kremowego, i tez go nie zamienilabym na innego, teraz choruje na colour pointa liliowego,ale to moze za 3 lata dopiero, mojemu mezowi za to podobaja sie norweskie lesnie ale charakterologicznie brytek najbardziej mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś