Dodaj do ulubionych

Komentarze wprost

28.02.11, 14:12

Na fali wątków po których jestem lekturze chciałam zapytać czy pozwalacie sobie na negatywne komentarze wprost do innych członków waszej rodziny , komentarze dotyczące tego jak ci ludzie żyją lub wyglądają itd ?
Sama zawsze otwieram oczy jak słysze że można komuś wypalić z grubej rury ot tak , mi by nie przeszlo przez gardło wpiepszac sie do tuszy teściowej , garów szwagierki czy wyglądu siostry ciotecznej a Wam ?
Musze dodać ze fakt jest jeden wyjątek a mianowicie mąż tu bez ogródek wyjade ze wszystkim co mi sie ewentualnie nie podoba ale to najblizsza mi osoba i w koncu dziele z nią życie ...
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Komentarze wprost 28.02.11, 14:17
      są ludzie i taborety
      niektórym się wydaje, że chamską oceną czy odzywką okazują szczerość i dzięki temu zyskują szacunek innych rozmówców..
    • poppy_pi Re: Komentarze wprost 28.02.11, 14:19
      Raczej nie zdarza mi się krytykowac chyba, że ktoś sams ię prosi wink tz. wiecznie narzeka 'alez jestem gruba, nie moge na siebie patrzeć ipt' a jednocześnie objada się sernikiem wink Rozumiem, że można ponarzekać, ale słuchanie tej samej smętnej śpiewki przez 5 lat stało się dla mnie nie do zniesienia i wyraziłam swoją opinię głośno i dosadnie. Nie spotkałam się ze zrozumieniem ;P
      • morgianna Re: Komentarze wprost 28.02.11, 14:28

Nie no sorry według mnie należy się wykazać jakims taktem , ja jakbym sie miała zawiescić na pierwszej lepszej osobie z rodziny ( czego nie robię żeby była jasność ) to nic mi się u niej nie podoba jest za gruba , wygląda tandetnie i ma tandetny wystrój domu ,nie podoba mi się jej zachowanie ani to jak spędza wakacje i co z tego ?? Za cholere bym nie skomentowała w zadnej sferze jej życia nie przeszłoby mi przez gardło mowić jej że jest grubą dupą tylko dlatego ze ja sama waże 50 kg , dla mnie takie zachowanie to masakra.
    • thegimel Re: Komentarze wprost 28.02.11, 21:04
      Szczerze - ale nie chamsko mówimy sobie wszystko z siostrą.
      Nie przyszłoby mi do głowy czepiać się tuszy teściowej (zwłaszcza, że nie ma czego), wyglądu kuzynki, czy innej siostry kuzynki od szwagra Antka wujka Wacka brata.
    • lilka69 Re: Komentarze wprost 28.02.11, 21:12
      nigdy tego nie robie. pomysle ale glosno nic nie mowie. po co mi w realu wrogowie skoro mam wystarczajaca ilosc na forum? wink
      • kasia191273 Re: Komentarze wprost 28.02.11, 21:33
        nigdy
    • madzioreck Re: Komentarze wprost 28.02.11, 21:41
      Nie, nie przyszłoby do głowy wygłaszać takich komentarzy. W ogóle w pewnych sprawach, które nie są naszymi sprawami, nie uznaję wcinania się.
      Jeśli ktoś pozwala sobie na komentarze na mój temat, ucinam krótko i dość brutalnie.
    • ally Re: Komentarze wprost 28.02.11, 21:56
      dobrze rozumiem, o co Ci chodzi.
      ja nic takiego nie robię, ale często na zlotach rodzinnych wysłuchuję uwag pod swoim adresem (brak samochodu/za małe mieszkanie/brak ślubu/za cienki płaszcz/za dużo płaszczy/za wysoki obcas/co ty taka chuda/jedz mięso bo umrzesz itd.). czuję, że niebawem zacznę się odgryzać.
      • black.sally Re: Komentarze wprost 28.02.11, 22:32
        nie powiem wprost mojej tesciowej,że fryzurę jaką sobie robi postarza ją o jakieś 10lat,że męża siostra popełna kolejny wielgachny błąd w swoim życiu(zaczyna życie od nowa po raz4tywink )Że teściu po raz wtóry zrezygnował z pracy,bo on fizycznie robić nie będzie(po zawodówce)że dla młodszego syna liczy się tylko kasa,kasa,kasa.....
        Ale swoje zdanie w wielu sprawach mam,przy czym oni mają inne,jak np uważam,że jak się chce pracować to sie nawet za 700zł pójdzie do pracy,a jak się chce z doopą lezeć,to nie można mieć pretensji do nikogowinkAle oni uważają,że to wina wszystkich tylko nie ichwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka