Dodaj do ulubionych

Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak

02.03.11, 08:30
wyborcza.pl/1,75478,9187467,Dubieniecki_i_gangsterzy.html
Te małe świdrujące oczy
Obserwuj wątek
    • rita75 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 09:31
      Zawsze robil na mnie wrazenie cwaniaka i łowcy posagów.
      • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 09:33
        Dokładnie taki co lubi nic nie robić a sporo się dorobić
        • ola Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 10:00
          Mnie to śmieszy strasznie.
          Lider partii, która nazywa się PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ, postuluje od dawna IV RP jako kraj bez przestępczości, korupcji, nepotyzmu, kraj czystych moralnyc zasad itd.
          A w domu? Bratanica- prawniczka, która szturmem dostaje się gdzie chce w Trójmieście. Aplikacja - proszę! Praca w kancelarii takiej czy innej - proszę! A że kancelaria jest własnością kolegi tatusia - co w tym złego. Ale na konferencji prasowej długo mozna gadać o wolnym dostępie do zawodów prawniczych, o złych korporacjach i nepotyźmie. Pamiętacie, jaka była afera z synem Ćwiąkalskiego? A o KAczyńskiej cisza.
          Teraz proszę, okazało się, ze mozna jednym tchem i o praworządności morały prawić, i z mafią interesiki kręcić. No siła moralna az bije po oczach!
          • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 10:04
            Właśnie o to chodzi że Marta to zwykła przykrywka razem ze swoim wojem.Ze tak na prawdę te moralność o kant dupy rozbić .Ze nie ma to nic wspólnego z Państwem Prawa zwykle kłamstwa,farsa.Niech się teraz wstydzą !
            • matsuda pamiętacie spoty 02.03.11, 10:14
              wyborcze Lecha Kaczyńskiego kandydujacego na Prezydenta , bilbordy na których była szczęśliwa rodzina? Już wtedy Marta była w trakcie/ po rozwodzie,a szczęścliwy mąż spodziewał się pozamałżeńskiego dziecka- już wtedy było więcej fałszu niż całej tej praworządności.
              • gabi683 Re: pamiętacie spoty 02.03.11, 10:21
                No prawda piękna rodzina z byłym mężem w tle
              • rita75 pamietamy.... 02.03.11, 10:21
                wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kaczynski-na-billboardzie-z-rodzina,wid,7709521,wiadomosc.html?ticaid=1bdfb&_ticrsn=5
                fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/galerie/prezydent-rp-lech-kaczynski-nie-zyje/maria-kaczynska/zdjecie/duze,1240347,3,980

rodzina, uczciwość....<lol>
                • alanis11 Re: pamietamy.... 02.03.11, 12:15

A ja się pytam gdzie znikł Tusk , moze należałoby się zając patrzeniem na łapy rządowi a nie rodziną Kaczynskiego która jakby nie było jest chyba poza polityką ?? Media wyciągają takie pierdy jako tematy zastępcze , no ku.... farsa ,blogi Kasi Tusk i życie Marty Kaczyńskiej i jej drugiego męza ,a h to kogo obchodzi !
                  Ja chcę miec zdwaną relację apropo bierzącej polityki partii rządzącej ,chcę wiedzec co sie dzieje w kraju od tego są media !
                  • rita75 Re: pamietamy.... 02.03.11, 12:28
                    a nie rodziną Kaczynskiego która jakby nie było jest chyba poza polity
                    > ką ?? Media wyciągają takie pierdy jako tematy zastępcze

otóż to- chyba
                    • anty_nick Re: pamietamy.... 02.03.11, 13:58
                      rita75 napisała:

> a nie rodziną Kaczynskiego która jakby nie było jest chyba poza polity
                      > > ką ?? Media wyciągają takie pierdy jako tematy zastępcze
                      >
                      > otóż to- chyba

ja tam w politykę sie nie bawię,ale czy za czasów rządzących Kaczyńskich i coorporation nie było głośno o czapce Tuska w Peru???tongue_outP
                  • gabi683 Re: pamietamy.... 02.03.11, 12:43
                    alanis11 napisała:

>
                    > A ja się pytam gdzie znikł Tusk , moze należałoby się zając patrzeniem na łapy
                    > rządowi a nie rodziną Kaczynskiego która jakby nie było jest chyba poza polity
                    > ką ??

A co ma Tusk do tego wątku?

Media wyciągają takie pierdy jako tematy zastępcze , no ku.... farsa ,blo
                    > gi Kasi Tusk i życie Marty Kaczyńskiej i jej drugiego męza ,a h to kogo obchodz
                    > i !

a obchodzi bo on sam się pcha na afisze

> Ja chcę miec zdwaną relację apropo bierzącej polityki partii rządzącej ,chcę wi
                    > edzec co sie dzieje w kraju od tego są media !

ale to nie temat tego wątku
                    • morgen_stern Re: pamietamy.... 02.03.11, 13:27
                      No i paczpani, znów winien Tusk hehehehe
                      • gabi683 Re: pamietamy.... 02.03.11, 13:33
                        morgen_stern napisała:

> No i paczpani, znów winien Tusk hehehehe
                        >

No tak tego Lucypera hiwink
                      • kim5 Re: pamietamy.... 02.03.11, 13:40
                        Tusk ma mówić mediom, o czym mają pisać??? Albo nie pisać??
                        • gabi683 Re: pamietamy.... 02.03.11, 13:40
                          kim5 napisała:

> Tusk ma mówić mediom, o czym mają pisać??? Albo nie pisać??

Na to wychodzi big_grin
                  • ola Re: pamietamy.... 02.03.11, 13:41
                    Alanis - argument z cyklu "a u was bija Murzynów".
                    Z reguły pojawia się, kiedy bardziej rzeczowych argumentów już brak.
    • leeloo2002 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 12:27
      Mój znajomy mawia, że nikt nie jest w stanie tak człowiekowi zepsuć opinii, jak człowiek sam sobie.
      Patrze na tego Dubienieckiego, no i kurna coś jest w tym powiedzeniu.
      A już ta jego w wpadka telefoniczna, ze dał się podpuścić dzwoniącemu dziennikarzowi, jest po prostu żenua.
      Jakoś źle to świadczy o M. Kaczyńskiej że wybrała go na na męża.
      • alanis11 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 12:33

Ale powiedz k... co nas to obchodzi tak na prawdę ? Czy to jest osoba od która ma jakies wpływ na realną politykę w naszym kraju ? Tabloizacja życia publicznego sięga zenitu ok takie czasy ale uważam że nie ma sie czym podniecać za to warto by było wrzucić na tapete reformy pani Hall bo tu jest o czym gadać , życie posuwacza córki byłego prezydenta niech będzie na pudelku dla łowców plotek a nie w stacjach informacyjnych do cholery !
        • rita75 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 12:36

życie
          > posuwacza córki byłego prezydenta niech będzie na pudelku dla łowców plotek a
          > nie w stacjach informacyjnych do cholery !

Gosciu sam pcha sie na afisz.
          • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 12:40
            rita75 napisała:

>
            > życie
            > > posuwacza córki byłego prezydenta niech będzie na pudelku dla łowców plot
            > ek a
            > > nie w stacjach informacyjnych do cholery !
            >
            >
            > Gosciu sam pcha sie na afisz.

takin celebranta z Bożej łaski
            • msrp Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 12:52
              A co Cię obchodzi, co on robi/robił, z kim się zadaje obecnie/zadawał w przeszłości? Twoje życie? Nie.
              • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:34
                msrp napisała:

> A co Cię obchodzi, co on robi/robił, z kim się zadaje obecnie/zadawał w przeszł
                > ości? Twoje życie? Nie.

Chce być rozpoznawany ,udziela wywiadów taka gwiazda .To nich zobaczy co top oznacza jak trzeba się pilnować .Facet z znikąd nagle gwiazda
            • alanis11 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 12:56

Ale gdzie się pcha on nawet nie jest w opozycji , jest poza polityką, tak jak i sama Kaczyńska która mimo ze nie deklaruje startu w wyborach nie chce uczestniczyc w życiu publicznym jest wciągana w jakieś chore konteksty !
              Facio jest pod obszczałem medialnym tylko dlatego że trzeba jeba*ć zastępczo klan Kaczyńskich bo to jest temat ,
              to na prawde jest kpina z rodaków jak B kocham , blogi modowe Kasi Tusk i życie prywatne posuwacza prezydentówny się omawia a o biezącej polityce partii rządzącej 0 , Tusk schowany!
              • skanke to co tu robisz? 02.03.11, 13:09
                są chyba inne miejsca w internecie, na którycj można pouprawiać prawdziwą krytykę polityki.
              • morgen_stern Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:30
                Alanis, ale czemu się tak wściekasz, krzyczysz, miotasz się, Dubieniecki to twoja familia, czy jak?
                • maghdalena33 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:35
                  Ale Alanis ma rację. Niedługo wybory trzeba jakoś odwrócić uwagę od "dokonań" PO.
                  • morgen_stern Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:36
                    Rozumiem, że do wyborów nie powinno się zamieszczać w mediach żadnych materiałów mających negatywny wydźwięk dla opozycji, żebyście w końcu byli zadowoleni?
                    • maghdalena33 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:41
                      żebyście???
                      Zapewniam Cię że nie jestem elektoratem PIS. Po prostu również mam dość Pana Dubienieckiego.
                      Tak jak mnie mierził dziadek z Wermachtu tak mnie teraz mierzi pan Dubieniecki.
                      Nie znoszę po prostu zasłaniania zawalonych przez rząd spraw tematami zastępczymi.
                      Dla mnie jest to szukanie metody na idiotów którzy się złapią na to.
                      • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:48
                        maghdalena33 napisała:

> żebyście???
                        > Zapewniam Cię że nie jestem elektoratem PIS. Po prostu również mam dość Pana Du
                        > bienieckiego.
                        > Tak jak mnie mierził dziadek z Wermachtu tak mnie teraz mierzi pan Dubieniecki.
                        > Nie znoszę po prostu zasłaniania zawalonych przez rząd spraw tematami zastępcz
                        > ymi.
                        > Dla mnie jest to szukanie metody na idiotów którzy się złapią na to.

Wiesz powiem Ci nawet gdyby miał to być temat zastępczy to mi to lotto .Nie jestem kretynką ,gó...arą która się nabiera na ściemy .Powie Ci więcej jestem bardzo dobrze ukierunkowana politycznie ,lecz bez fanatyzmu.
                        Temat tego Pana o tyle mnie interesuje że wyrywa się przed szereg nie wnosząc nic dobrego ,nie tyle co dla ugrupowania politycznego ale wizerunku swojej żony Marty.Nie jestem zwolenniczką PiS ale dziewczyny mi szkoda.Z jednym jej się nie udało choć sławne bilbordy mówiły co innego a teraz taki gwiazdor domu .
                        • chicarica Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:14
                          Kogo Ci szkoda? Kobiety, która przez dwa lata wciskała dziecko mężowi, bo tak jej było wygodnie, a jak przestało jej być wygodnie, to stwierdziła że dziecko jednak nie jest męża? Która jest w ciąży z nowym, nie rozwiódłszy się jeszcze z poprzednim? No dajże spokój. Nikt tu nikogo nie krzywdzi, trafił cwaniak na cwaniarę, a cwaniara na cwaniaka, pewnie są dobraną parą i rozumieją się jak nikt inny.
                          • maghdalena33 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:28
                            A wiesz, że mimo to jakoś mi jej szkoda.
                            To jak się prowadzi i z kim sobie robi dzieci to nie moja sprawa.
                            Nie lubiłam Kaczyńskiego tak jak nie znoszę jej stryja ale szkoda mi jest dziewczyny. Przez lata wyśmiewano się z jej rodziców.
                            Owszem jej ojciec nie oszukujmy się był miernym prezydentem i w sumie nie nadawał się na to stanowisko ale przykro to się czyta o własnym ojcu.
                            Pamiętam jak podczas kampanii prezydenckiej co bardziej mierne pisma wyśmiewały się z urody jej matki.
                            Pomyśl jak to ją musiało boleć.
                            Później śmierć obydwojga rodziców, nieszczęśliwy pomysł z pochówkiem na Wawelu. Ty, ja czy kto inny ma uważa, ze to był naprawdę idiotyczny pomysł bo kim był w końcu Kaczyński ale co ona czuła słysząc te opinie. Została w sumie sama ze stryjem który wg mnie po tej katastrofie ma problemy psychiczne.
                            Kurcze wystarczy go posłuchać i po jego wypowiedziach widać, że coś z nim nie hallo.
                            Ma drugiego męża który wg mnie na jej plecach chciał zbić karierę polityczną.

Wiem może nad interpretuję ale jakoś jest mi jej szkoda.
                            • hellulah Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 19:53
                              > To jak się prowadzi i z kim sobie robi dzieci to nie moja sprawa.

A jeśli ten ktoś czy ta ktosiowa na bilboardach firmuje określony styl bycia i pewne konkretne wartości, które z ktosiem lub ktosiową nie mają wiele wspólnego? epatuje doskonałym się prowadzeniem i cudną rodziną? i to nie jako aktorka (jak ci wszyscy udający lekarzy koryfeusze scen polskich w reklmach paracetamolu), ale jako osoba własna?

Ja tam staram się poskromić chęć zaglądania pod cudze kołderki, choć wiadomo, kusi, ale wyjątek czynię właśnie dla osób publicznych, publicznie demonstrujących pewne postawy. Tu nie oceniam samych zachowań, nie wnikam, czy naganne, czy nie, analizuję jedynie jak się mają do głoszonych haseł.
                              • chicarica Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 11:16
                                Ano dokładnie. Moim zdaniem "nie zaglądanie pod kołderkę" nie powinno dotyczyć tych, którzy z tzw. "wartości" związanych ze sprawami podkołderkowymi, dotyczących tej właśnie sfery życia człowieka, robią sobie kampanię wyborczą. W takim przypadku wyborca ma moim zdaniem pełne prawo krytykować podkołderkową hipokryzję. Marta Kaczyńska firmowała swoją twarzą kampanię swojego ojca, obecnie wypowiada się publicznie w sprawach politycznych, dla mnie jest zaangażowana w politykę.
                  • ola Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:02

czyli Dubieniecki i Kaczyńska są tajną kolumną PO??
                    Tusk wydaje im rozkaz odwracania uwagi, więc wykonują go sumiennie.
                    Ona pisząc głupoty na blogu, i powtarzając je potem w wywiadach do "Uważam, rze...", on wydzwaniając do dziennikarzy ze wszystkich mozliwych stacji i tytułów, z komentarzami podobnej lotności i formatu.

Toż to spisek podłego Tuska jest!
                    • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:05
                      ola napisała:

>
                      > czyli Dubieniecki i Kaczyńska są tajną kolumną PO??
                      > Tusk wydaje im rozkaz odwracania uwagi, więc wykonują go sumiennie.
                      > Ona pisząc głupoty na blogu, i powtarzając je potem w wywiadach do "Uważam, rze
                      > ...", on wydzwaniając do dziennikarzy ze wszystkich mozliwych stacji i tytułów,
                      > z komentarzami podobnej lotności i formatu.
                      >
                      > Toż to spisek podłego Tuska jest!

jeszcze jak podły big_grin
                • alanis11 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 15:27

Nie, tylko wkurw mam że nic nie mówią o bieżących sprawach państwa o działaniach rządu które bezpośrednio przekładają się na życie w tym kraju tylko pierdzą o jakimś pociotku lidera opozycji i córce byłego prezydenta która nie jest w żaden sposób związana z polityką. Cały czas news nr 1, jedynka na wp już wisi od wielu godzin , dzienniki sie rozpisują i tak w kółko... Bo ta napisała na blogu a ten skomentował a ten kazał sie odpier... farsa ,te pierdy powinny znajdować się na portalach plotkarskich i programach z cyklu high life a nie jako newsy i bieżące wydarzenia z kraju i świata, tyle.
              • sadosia75 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:33
                Facio jest pod obszczałem medialnym

Jak go ktos "obszczal" to powinien sie umyc.
                A Pan Dubieniecki czy nam sie to podoba czy nie wystawia opinie calej rodzinie Kaczynskich. I nikt go zastepczo nie je*ie. Facet sam podsuwa temat, sam sie wystawia, sam stoi na piedestale i krzyczy " no dalej chodzcie tu i zobaczcie co tym razem wywine"
                Kiedys byl "dziadek z wermachtu" dzisiaj mamy Dubienieckiego pod "obszczalem"
                • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:40
                  Sodosia co racja to racja ,po za tym gdyby nie robił siebie nie wiadomo kogo i nie udzielał by się w kolorowej prasie .To nikt by o nim nie mówił,był czas że siedział cicho a teraz jak pies z łańcucha zerwany ujada.I sam robi reklamę prezesowibig_grin
                  • sadosia75 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:48
                    A niech sie udziela w kolorowej prasie tylko na litosc Boska niech facet mowi rozsadnie. niech nie robi z siebie namaszczonego przez Jarka, niech nie udaje, ze on taki och i ach i w ogole.
                    Jaki to on cudowny, jakie to on ma plany. a pozniej zylka skoczyla "od*ebac" sie mial dziennikarz no i Dubieniecki wpadl we wlasne sidla.
                    Nikt mu nie wklada do ust slow, ktorych nie powiedzial. to wylacznie powtarzanie za nim, cytowanie. to nie media kopia Kaczynskiego i PiS to Dubieniecki skutecznie od tylu zasadza siarczystego kopa.
              • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:36
                alanis11 napisała:

>
                > Ale gdzie się pcha on nawet nie jest w opozycji , jest poza polityką, tak jak i
                > sama Kaczyńska która mimo ze nie deklaruje startu w wyborach nie chce uczestni
                > czyc w życiu publicznym jest wciągana w jakieś chore konteksty !
                > Facio jest pod obszczałem medialnym tylko dlatego że trzeba jeba*ć zastępczo kl
                > an Kaczyńskich bo to jest temat ,
                > to na prawde jest kpina z rodaków jak B kocham , blogi modowe Kasi Tusk i życie
                > prywatne posuwacza prezydentówny się omawia a o biezącej polityce partii rządz
                > ącej 0 , Tusk schowany!

ale otrząśnij się z tego amoku Tuskowego !
              • heca7 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:40
                To forum emama. Tu można porozmawiac o wszystkim co matki interesuje. Jesli chcesz porozmawiać o Tusku załóż oddzielny temat.
                Osobiście uważam ,że facet ma wielkie parcie na szkło tylko nie zdawał sobie sprawy (dziwne!) ,że wtedy media wyciągną każdą rzecz, która jego dotyczy. A im bardziej kontrowersyjna i podejrzana tym lepiej. I teraz się facet miota. Media się tym żywią.
              • pade alanis11-obszczałem! boskie!!! 03.03.11, 09:58
                Dubieniecki chciał kandydować z list Pisu tylko go stryj usadził, zapomniałaś?
                Gdyby Kaczyńska nie chciała uczestniczyc w życiu publicznym nie komentowałaby słów Bartoszewskiego.
                Marne te Twoje argumenty...
        • marychna31 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:19
          > Ale powiedz k... co nas to obchodzi tak na prawdę ? Czy to jest osoba od która
          > ma jakies wpływ na realną politykę w naszym kraju ?
          Wkrótce wybory, w których PIS przecież tez startuje a Dubieniecki domaga się dla M. Kaczyńskiej jedynki na warszawskiej liście PIS. Lepiej się martwić tym kim jest Dubieniecki i z kim ma powiązania teraz niz wtedy kiedy będą już u władzy.
    • iwles Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 13:50

Marta Kaczyńska i Dubienicki nie mieszają się do polityki? świetny dowcip uncertain
      • chicarica Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:16
        Z tego co ostatnio słychać, Marta Kaczyńska, będąc w sumie NIKIM, komentuje publicznie który autorytet się jej podoba, a który nie. Niech zatem wystawi te swoje chude cycki i przyjmie na klatę krytykę swojej osoby tak, jak ona pozwala sobie krytykować innych.
        • czar_bajry Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:22
          big_grin

• msrp Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:23
          Widze, że niezłą podnietkę macie wink tongue_out
          • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 17:41
            msrp napisała:

> Widze, że niezłą podnietkę macie wink tongue_out

dupetkę a nie podnietą nie masz argumentów oj nie masz i się sadzisz
        • ola No a to już jest perełka! 02.03.11, 14:26
          niezalezna.pl/6704-pochwala-konserwatywnego-modelu-rodziny
          ciekawe, bardzo ciekawe... Pewnie ona tez kierowała się "prawem do prawidłowego rozwoju psychicznego" swojej córki, kiedy wdała się w romansik zakończony ciażą z innym "wujkiem" i rozpadem małżeństwa.

Nie odmawiam ludziom prawa do konserwatywnych poglądów, ale na Boga, toz to czysta hipokryzja!
          • cherry.coke Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 14:44
            ola napisała:

>
            rel="nofollow">niezalezna.pl/6704-pochwala-konserwatywnego-modelu-rodziny
            > ciekawe, bardzo ciekawe... Pewnie ona tez kierowała się "prawem do prawidłowego
            > rozwoju psychicznego" swojej córki, kiedy wdała się w romansik zakończony ciaż
            > ą z innym "wujkiem" i rozpadem małżeństwa.
            >
            > Nie odmawiam ludziom prawa do konserwatywnych poglądów, ale na Boga, toz to czy
            > sta hipokryzja!

No ba. Przeciez jak to robi brzydki gej, to jest be; a jak Marta Kaczynska, to cacy, i jeszcze mozna pouczac innych z buzia w ciup.

Caly ten rod powinien przyjac herb Hipokryzja. Bylby Jaroslaw Hipokryzja-Kaczynski, jak Janusz Korwin-Mikke.
            • ola Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 15:01

pewnie szczęściem i dobrem swojej córeczki kierowała się, zabraniając jej kontaktów z ojcem.
              Oj, przepraszam - przecież oświadczyła zaraz po rozwodzie, że to nie jego dziecko.
              Czyli miała romans z jeszcze kimś trzecim podczas małżeństwa z pierwszym mezem? Albo niech i z Dubienieckim, co to zmienia? Córka urodziła się w niecały rok po ślubie z pierwszym mezem, więc skoro nie on był ojcem, to chyba nie był to zbyt uczciwy układ.

Ale, zacytujmy, rodzicielstwo gejow to "przejaw sprzecznego z naturą uprzedmiotowienia dziecka i ograniczenia jego swobody wyboru. Zdając sobie sprawę z tego, że nie jesteśmy w stanie zapewnić dziecku odpowiednich warunków, nie powinniśmy się za wszelką cenę na nie decydować. Odmienna decyzja wskazuje na, to że działania są powodowane egoizmem i potrzebą zapewnienia poczucia szczęścia sobie, a nie małemu człowiekowi"

nic dodać, nic ująć.
              • msrp Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 15:08
                Bo jak gejostwo adoptuje dziecko, a sąd wyraża na to zgodę, to jest coś nie tak.
                Miejsce gejów jest gdzie indziej.
                • sadosia75 Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 15:10
                  juz jeden taki byl co to ustalal kto ma prawo byc tu a kto nie ma prawa w ogole istniec. coz.. historia nie wspomina go najlepiej.
                  • msrp Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 15:13
                    A co to ma do rzeczy?
                    • ola Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 15:16

co ma do rzeczy?
                      sprawdź w słowniku definicję słowa "hipokryzja".
                      Zdjęcie pp. Dubienieckich powinno ilustrować tę definicję.
                • gabi683 Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 17:43
                  msrp napisała:

> Bo jak gejostwo adoptuje dziecko, a sąd wyraża na to zgodę, to jest coś nie tak
                  > .
                  > Miejsce gejów jest gdzie indziej.

ale dupa z ciebie ,wybuduj getto pod napięciem postaw paru z psami aby gejostwo nie wylazło
          • chloe30 Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 14:47
            No to jest słodkie smile
            A jakim obrzydzeniem napawa ją kupowanie GW i czytanie Obcasów, hehehe, biedna smile
          • martishia7 Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 15:00
            Też mnie to ubawiło wybornie. I tak samo nikomu nie odmawiam prawa do konserwatywnych poglądów, ale wszystko ma swoje granice. W domu powieszonego nie rozmawia się o sznurze.
          • chicarica Re: No a to już jest perełka! 02.03.11, 16:05
            Siknęłam ze śmiechu.
          • ihanelma Pani Marto, jest Pani moim idolem... 03.03.11, 11:19
            Taki wpis jest w komentarzach wink. Oczywiście reszta popierająca słuszną prawicową linię wypowiedzi. Ci sami ludzie, którzy wymyślają innym od zidiociałych lemingów, łapią się na taki kit smile

Ale jak widać nisza na Żelazną Madonnę po prawej jest, państwo młodzi próbowali to wykorzystać, ale niestety mężulek - Dyzma spieprzył wszystko zanim zaczął na dobre.

A propos zastrzeżeń co do jego nagłej popularności. Sam się pchał na szkło, płakał nad zamachem w Smoleńsku (mimo, że chwilę temu był wilczkiem w SLD) i stanowczo odmawiał bycia TYLKO posłem, ma być minister ew. europoseł... Bo jak nie - stryjem poszczuję big_grin

Takiej personie warto się przyjrzeć, choćby z uwagi na te ambicyjki i koligacje w strefie politycznej i czarnej, nawet nie szarej.
      • owianka Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:26
        W końcu Dubieniecki to nasz przyszły premier smile A jak nie premier, to co najmniej poseł.
        • sadosia75 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:31
          Widze, ze kolezanka wywiadu z Dubienieckim nie czytala i kolezanka nie wie, ze Dubieniecki nie bedzie poslem. On chce ambitnie byc ministrem a nie kolejna szara masa w sejmie.
          I oczywiscie jak kazdy polityk chce dazyc do pozycji premiera. a pozniej to pewnie prezydentem chce byc.
          Kolezanka nie na czasie z wypowiedziami Pana Dubienieckiego smile
          Wstyd kolezanko, wstyd!
          • owianka Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 16:05
            Najmocniej przepraszam, na razie przeczytałam tylko kawałek artykułu z GW, muszę czym prędzej uaktualnić swą wiedzę o najważniejszych ludziach w państwie!
            • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 17:45
              owianka napisała:

> Najmocniej przepraszam, na razie przeczytałam tylko kawałek artykułu z GW, musz
              > ę czym prędzej uaktualnić swą wiedzę o najważniejszych ludziach w państwie!

grzeczna bo jak nie to wiesz co Cię czeka KARA big_grin
              • owianka Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 20:29
                Co, myślicie, że po wyborach dzieci będą musiały w szkole wkuwać co poniektóre życiorysy na pamięć?

big_grin

(Chociaż nie jest mi do śmiechu, jak słupki sondaży oglądam...)
                • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 09:21
                  owianka napisała:

> Co, myślicie, że po wyborach dzieci będą musiały w szkole wkuwać co poniektóre
                  > życiorysy na pamięć?
                  >
                  > big_grin
                  >
                  > (Chociaż nie jest mi do śmiechu, jak słupki sondaży oglądam...)

śmiem twierdzić że jeszcze będzie chciała się na Wawelu pochować big_grin
                • iuscogens Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 11:21
                  owianka napisała:

> Co, myślicie, że po wyborach dzieci będą musiały w szkole wkuwać co poniektóre
                  > życiorysy na pamięć?
                  >
                  > big_grin
                  >
                  > (Chociaż nie jest mi do śmiechu, jak słupki sondaży oglądam...)

Mi też, PO niestety dalej prowadzi uncertain
                  • owianka Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 13:20
                    Aaa, no to mnie z innego powodu sad
    • freakwave Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:41
      przestudiujcie lepiej kokoszki z kim fikał w ramach gwałtu zbiorowego grzesiu schetyna w szwajcarskiej willi znanego gangstera... artykuł był, dementi nie było, a o sprawie cicho szaaaaa.
      są wrogowie oraz znajomi królika, tych pierwszych należy niszczyć, tych drugich po dupci poklepywać.
      • skanke to daj linka 02.03.11, 14:59
    • franczii Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 14:50
      on jest koszmarny, nabzdyczony piskliwy konus, ze tez tacy maja wziecie u niebrzydkiej i wyksztalconej dziewczyny.
      • hayet Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 15:25

haha dobrze powiedziane wink tez go okreslam mianem konusa big_grin i ten glosik..eh
        • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 17:50
          hayet napisała:

>
          > haha dobrze powiedziane wink tez go okreslam mianem konusa big_grin i ten glosik..eh

Mama zawsze mi mówiła uciekaj od takich maleńkich big_grin
          • iuscogens Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 18:48
            Gabi, wydaje mi się, że co do Dubienieckego są bardziej poważne zarzuty niż to, ze jest niski.
            Ja sama faceta nie lubię, ale akurat czepianie się wzrostu jest dość żenujące. To powiedziała iuscogens wzrost 156,5 wink
            • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 19:27
              iuscogens napisał:

> Gabi, wydaje mi się, że co do Dubienieckego są bardziej poważne zarzuty niż to,
              > ze jest niski.
              > Ja sama faceta nie lubię, ale akurat czepianie się wzrostu jest dość żenujące.
              > To powiedziała iuscogens wzrost 156,5 wink

Hi ale to było ironicznie bo znam sporo niskiego wzrostu bardzo sympatycznych ludzi smile))
            • franczii Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 02.03.11, 21:12
              No ja konus na faceta tylko niskiego nie powiem.
              Konus to dla mnie mala postura plus zestaw innych cech. I tak sie sklada, ze pan ten zestaw posiada.
              No i dobrze mu z geby nie patrzy.
              • gabi683 Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 09:23

franczii napisała:

> No ja konus na faceta tylko niskiego nie powiem.
                > Konus to dla mnie mala postura plus zestaw innych cech. I tak sie sklada, ze p
                > an ten zestaw posiada.
                > No i dobrze mu z geby nie patrzy.

o to to właśniebig_grin Wielu kwestiach się z Tobą nie zgadzam ale tu akurat masz 100 % racje
                • sarling Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 10:36
                  Dubieniecki jest pionkiem i kompletnie nie rozumiem, dlaczego wywołuje u Was AŻ TAKIE emocje. O każdym sympatyku PIS będziecie zakładać osobne watki?
                  • iuscogens Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 10:58
                    sarling napisała:

> Dubieniecki jest pionkiem i kompletnie nie rozumiem, dlaczego wywołuje u Was AŻ
                    > TAKIE emocje. O każdym sympatyku PIS będziecie zakładać osobne watki?

sarling przecież wiesz dlaczego wink wszystko co można wykorzystać jako antypisowe na tym forum wzbudza szał radości wink zresztą Dubieniecki to wg mnie nie jest sympatyk PISu. On to jest takie dziwne nie wiadomo co wink
                    Jak się spojrzy na to co z naszym państwem robi PO to powodów do ekscytacji raczej nie ma, wiec trzeba się chociaż Dubienickm ekscytować, żeby mieć w życiu trochę radości wink
                    • franczii Re: Dubieniecki i gangsterzy no szlaeje chłopak 03.03.11, 11:35
                      O nie nie, mnie nie obchodzi jego orientacja polityczna. Napisalam o nim konus jako o czlowieku a nie sympatyku jakakiejs partii. Moja intuicja i wyraz jego wlasnej geby mi mowi, ze to jest wlasnie konustongue_out A ja nie mam powodow nie wierzyc mojemu instynktowi w tych sprawach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka