Dodaj do ulubionych

Justyna biegnie!

05.03.11, 12:51
Żaden ze mnie kibic, ale aż włączyłam relację na żywo na onecie i kibicuję bo jak nikomu Jej się należy. Z gardła wyrwać astmatyczkom złoto!
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 12:57
      Ja jak zwykle "oglądam" na ZCzuba.
      • czar_bajry Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 13:30
        nie oglądam, co się będę stresować- jeszcze astmy dostanętongue_out
        • attiya Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 13:42
          no fakt, ponoć to cholernie zaraźliwe big_grin
    • czarnaalineczka Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 14:15
      w zyciu nie zrozumiem nabijania sie z astmy ;/
      • olakociak Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 14:58
        Nikt się nie nabija z astmy, tylko dziwne jest, że cały zespół norweski akurat tą chorobę ma... calutki....
        Ja Justynę bardzo podziwiam - teoretycznie też by mogła się jakoś wkręcić i te leki brać a jednak nie - biegnie na czysto. Brawo dla niej! Ehh a tak chciałam żeby utarła im nosa....ale brąz jestsmile
        • czarnaalineczka Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 15:22
          > Nikt się nie nabija z astmy, tylko dziwne jest, że cały zespół norweski akurat
          > tą chorobę ma... calutki....

ale w tym nie ma nic dziwnego

- teoretycznie też by mogła się jakoś wkręcić i te
          > leki brać a jednak nie - biegnie na czysto

nie , nie mogła by , była przebadana 2 razy pod kątem astmy i jest zdrowa

myslicie , ze wszelkie komisje , lekarze itp , sa przekupione czy jak ?

Bjoergen ma astme , dlatego bierze leki , experci potwierdzaja , ze to nie daje jej zadnych forow . Porownajcie budowe Marit i Justyny , takie miesnie tez lekami sobie wypracowala ?

Jedyny sposob w jaki Justyna moglaby sie "wkrecic" to wyjechac na rok do norwegii i trenowac razem z norweskim zespolem , mordercze treningi w ostrym zimnyn suchy powietrzu wywolaja u nije astme przy najmniejszych nawet sklonnosciach .
          Bedzie brala leki ale to nic nie zmienia , one tylko wyrownuja do poziomu zdrowego czlowieka .

ps pozdrawiam wszystkie swistajace , szczegolnie na mrozie smile

Zimo wy**** !!! big_grin
          • iuscogens Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 15:44
            czarnaalineczka napisała:

> > Nikt się nie nabija z astmy, tylko dziwne jest, że cały zespół norweski a
            > kurat
            > > tą chorobę ma... calutki....
            >
            > ale w tym nie ma nic dziwnego

masz rację, to zupełnie normalne, że po kiepskich dla Norweżek MS w Libercu nagle panie zachorowały i w związku z tym zaczęły doskonale biegać, udowadniając przy okazji, że stałą cecha astmatyczek jest to, ze po przebiegnięciu 10/15/30 km w szalonym tempie i na mrozie, są zawsze świeże jak skowronki z zerowymi oznakami zmęczenia. To rzeczywiście norma.
    • eilian Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 14:36
      No i jest brąz. Nie znam się na tym, sportem się nie interesuje, ale szkoda mi jej. Na mój babski rozum, to bardzo nie fair, że te leki na astmę są dopuszczone. Ciekawe, że akurat wśród biegaczek taka epidemia astmy... Przykro, że dziewczyna, która wkłada w to tak dużo pracy jest w zasadzie na straconej pozycji.

• adwarp Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 15:46
        "że te leki na astmę są dopuszczone. Ciekawe, że akurat wśród biegaczek taka epidemia astmy... "

nie tylko wśród biegaczek, Korzeniowski, Otylia, Blanik, Sikora, wielu sportowców cierpi na astmę wysiłkowąsad
        • czarnaalineczka Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 15:51
          ale korzeniowski i jedrzejczak i inni to polacy , wiec po nich sie nie jedzie
          trzeba jechac po norwezkach bo nie nasze tongue_out

jakby konkurencja korzeniowskiego zarzucala mu to co sie biegaczkom zarzuca to by wtedy bylo swiete oburzenie tongue_out
      • angazetka Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 15:51
        Nie tylko wśród biegaczek, po prostu tutaj Justyna robi dużo szumu w temacie i stąd o tym wiemy. David Beckham też ma astmę - i co, przestaje być świetnym piłkarzem?
        Z brązu się cieszę, oczywiście.
        • czarnaalineczka Re: Justyna biegnie! 05.03.11, 15:55
          o wlasnie Beckham jakby nie jego inhalator to by Polska byla mistrzem swiata tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka