Dodaj do ulubionych

Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka...

15.03.11, 02:09
...a raczej suczki. Nasza mała diablica ma 6 tygodni i niedługo będzie z nami smile zwana jest roboczo Bianką wink , ale liczę na waszą twórczość smile Miał być pies - Piorun, ale zdecydowaliśmy się ostatecznie na dziewczynkę i nie mamy pomysłu wink

https://1.1.1.4/bmi/fotoforum.gazeta.pl/photo/1/bc/cj/a68a/iiuEy5IO2y2bqpcuLX.jpg
Obserwuj wątek
    • anaana_1 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 02:52
      BERA,SARA,RENA,DŻESI,MEMORI
    • czarnaalineczka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 06:05
      jaka rasa ? napisz cos wiecej albo daj fotke
    • kozica111 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 07:07
      Sara to ludzkie imię chyba...ostatnio mocno popularne.
      • default Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 07:31
        A co z tego że ludzkie ? Prawie wszystkie moje psy i koty mają ludzkie imiona.
        Żeby nadać imię zwierzakowi, trzeba go widzieć - ja zawsze patrzę na zwierzaka i po oczach widzę jak się powinien nazywać, czy raczej "na kogo wygląda " smile
    • czarnaalineczka mam :D 15.03.11, 07:41
      na bogato ja nazwij tongue_out
      sugar albo candy
      big_grin
      • zawszeolga111 Re: mam :D 15.03.11, 08:32
        AFRA
        LUSIA
        KORA
        DINA
    • baltycki Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:41
      Pitka.
      • mamaivcia Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:30

moja koleżanka z pracy miała sunię "Pitulindę"
        • baltycki Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 13:22
          mamaivcia napisała:

>
          > moja koleżanka z pracy miała sunię "Pitulindę"
          Super, juz sobie wyobrazam, jak rozpytuje sie o zaginiona sunię.. "Nie widzial pan mojej mojej Pitulindy (Pitki)? wink
    • marta13sar Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:44
      Ja chciałam żeby imię odzwierciedlało coś co lubię. Chciałam mieć psa, to imię było pewne: "Bono"-jako że miłośniczka U2 jestem. Ale okazało się że czeka na nas sunia i pojawił się problem. Syn wymyślił Bona (niby od Bono), później wymyśliłam że może jakaś bohaterka Chirurgów lub Housa. Myśleliśmy o :Izzy, Mery, Caddy, aż stanęło na Amber (narzeczona Wilsona), tym bardziej że mój pies jest brązowawo-beżowy, więc Amber (znaczy też bursztyn) bardzo pasuje i tak zostało
      • majenkir Re: 15.03.11, 13:15
        marta13sar napisała:
        > Chciałam mieć psa, to imię
        > było pewne: "Bono"-jako że miłośniczka U2 jestem. Ale okazało się że czeka na nas sunia i pojawił się problem

Co to za problem? gdzie jest powiedziane, ze suka nie moze miec na imie Bono?

> może jakaś bohaterka Chirurgów lub Housa. Myśleliśmy o :Izzy, Mery, Caddy, aż stanęło na Amber (narzeczona Wilsona),

Takie to troche dziecinne jest. Moja corka nazwala bojownika Edward (Twilight), ale ona ma 11 lat wink.
        • marta13sar Re: 15.03.11, 14:56
          > > może jakaś bohaterka Chirurgów lub Housa. Myśleliśmy o :Izzy, Mery, Ca
          > ddy, aż stanęło na Amber (narzeczona Wilsona),

>
          > Takie to troche dziecinne jest. Moja corka nazwala bojownika Edward (Twilight),
          > ale ona ma 11 lat wink.

Ojojoj, wielka tragedia, że dorosła osoba w tak błahej sprawie zachowuje się trochę dziecinnie. Ty naprawdę na każdym kroku jesteś tak śmiertelnie poważna i nie zostało w Tobie nic z dziecka? Ja bardzo często z moim synem dziecinnieję, gdy tylko sytuacja na to pozwala i bardzo się cieszę że w tej sytuacji porównałaś mnie do 11-latki, to żadna ujma. Dzięki
    • morekac Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:51
      Na początek do każdej psiej dziewczynki pasuje: Leja, możesz tłumaczyć, że to na cześć jednej takiej księżniczki z Gwiezdnych Wojen, wink
    • i_b13 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:53
      Bajka, Malina
    • adwarp Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 09:00

a co jest nagrodą w konkursie?
      • kanga_roo Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 09:47
        miał być Piorun? to Burza pasuje smile
    • mariola233 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 09:25
      fruzjasmile
    • black-cat Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 10:18
      Burza mi się podoba. Moja przyjaciółka miała Arnoldynę zwaną krótko Arnoldem. Suczka była małym szaroburym kundelkiem, bardzo kochanym, dożyła 22 lat,.
      Inne: Piesa, Panna Piesa, Suczilla (ew. Sukilla).
    • montija Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:22
      pappi, domi, nessi, boni, mela, bacia, fixor, blanka, arawis, ginger, aqua, poppy, esme, lori
    • gaga-sie Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:39
      DODA
    • imasumak Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:40
      Duża/mała rasa?
    • agazagie Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 13:09
      Pupa.
      PS. Ale jak miał być Piorun, to może Burza?
      • ewelsia Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:10
        Moja suczka (3,5 m-ca obecnie) dostała imię Gercia.
    • czarnaalineczka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:14
      zołza , zgaga , sajgonkatongue_out , gryzia, si ka czu tongue_out , schizia
    • adwarp Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:34
      iskra,
      luna
      pestka
      lejla
      bajla
      carmen

• yenna_m Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:39
      yari (po japonsku: wlocznia wink )
      biba
      whisky
      brandy
      figa
      fuga
      aischa
      pyza
      nela
      lea
      leila
      • yenna_m Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:39
        a, i jeszcze fuzja
        • konwalka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:44
          moja cudna dawna sunia miała na imię Sheri- tak wlasnie pisane
          to bylo literackie stworzenie z Atlantydy- niby pies niby coś, bezgranicznie oddane swojemu panu
    • daisy Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 20:50
      Figa.
      • czarnaalineczka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 22:02
        figa to mi sie z psem morderca kojarzy tongue_out
        • anyx27 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 16.03.11, 07:21
          Dzięki za pomysły i czekam na więcej wink Jeśli chodzi o rasę , to jest to west highland white terrier.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka