anyx27 15.03.11, 02:09 ...a raczej suczki. Nasza mała diablica ma 6 tygodni i niedługo będzie z nami zwana jest roboczo Bianką , ale liczę na waszą twórczość Miał być pies - Piorun, ale zdecydowaliśmy się ostatecznie na dziewczynkę i nie mamy pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaana_1 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 02:52 BERA,SARA,RENA,DŻESI,MEMORI Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 06:05 jaka rasa ? napisz cos wiecej albo daj fotke Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 07:07 Sara to ludzkie imię chyba...ostatnio mocno popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 07:31 A co z tego że ludzkie ? Prawie wszystkie moje psy i koty mają ludzkie imiona. Żeby nadać imię zwierzakowi, trzeba go widzieć - ja zawsze patrzę na zwierzaka i po oczach widzę jak się powinien nazywać, czy raczej "na kogo wygląda " Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:41 Pitka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:30 moja koleżanka z pracy miała sunię "Pitulindę" Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 13:22 mamaivcia napisała: > > moja koleżanka z pracy miała sunię "Pitulindę" Super, juz sobie wyobrazam, jak rozpytuje sie o zaginiona sunię.. "Nie widzial pan mojej mojej Pitulindy (Pitki)? Odpowiedz Link Zgłoś
marta13sar Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:44 Ja chciałam żeby imię odzwierciedlało coś co lubię. Chciałam mieć psa, to imię było pewne: "Bono"-jako że miłośniczka U2 jestem. Ale okazało się że czeka na nas sunia i pojawił się problem. Syn wymyślił Bona (niby od Bono), później wymyśliłam że może jakaś bohaterka Chirurgów lub Housa. Myśleliśmy o :Izzy, Mery, Caddy, aż stanęło na Amber (narzeczona Wilsona), tym bardziej że mój pies jest brązowawo-beżowy, więc Amber (znaczy też bursztyn) bardzo pasuje i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 15.03.11, 13:15 marta13sar napisała: > Chciałam mieć psa, to imię > było pewne: "Bono"-jako że miłośniczka U2 jestem. Ale okazało się że czeka na nas sunia i pojawił się problem Co to za problem? gdzie jest powiedziane, ze suka nie moze miec na imie Bono? > może jakaś bohaterka Chirurgów lub Housa. Myśleliśmy o :Izzy, Mery, Caddy, aż stanęło na Amber (narzeczona Wilsona), Takie to troche dziecinne jest. Moja corka nazwala bojownika Edward (Twilight), ale ona ma 11 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
marta13sar Re: 15.03.11, 14:56 > > może jakaś bohaterka Chirurgów lub Housa. Myśleliśmy o :Izzy, Mery, Ca > ddy, aż stanęło na Amber (narzeczona Wilsona), > > Takie to troche dziecinne jest. Moja corka nazwala bojownika Edward (Twilight), > ale ona ma 11 lat . Ojojoj, wielka tragedia, że dorosła osoba w tak błahej sprawie zachowuje się trochę dziecinnie. Ty naprawdę na każdym kroku jesteś tak śmiertelnie poważna i nie zostało w Tobie nic z dziecka? Ja bardzo często z moim synem dziecinnieję, gdy tylko sytuacja na to pozwala i bardzo się cieszę że w tej sytuacji porównałaś mnie do 11-latki, to żadna ujma. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:51 Na początek do każdej psiej dziewczynki pasuje: Leja, możesz tłumaczyć, że to na cześć jednej takiej księżniczki z Gwiezdnych Wojen, Odpowiedz Link Zgłoś
i_b13 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 08:53 Bajka, Malina Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 09:00 a co jest nagrodą w konkursie? Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 09:47 miał być Piorun? to Burza pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 09:25 fruzja Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 10:18 Burza mi się podoba. Moja przyjaciółka miała Arnoldynę zwaną krótko Arnoldem. Suczka była małym szaroburym kundelkiem, bardzo kochanym, dożyła 22 lat,. Inne: Piesa, Panna Piesa, Suczilla (ew. Sukilla). Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:22 pappi, domi, nessi, boni, mela, bacia, fixor, blanka, arawis, ginger, aqua, poppy, esme, lori Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 12:40 Duża/mała rasa? Odpowiedz Link Zgłoś
agazagie Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 13:09 Pupa. PS. Ale jak miał być Piorun, to może Burza? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:10 Moja suczka (3,5 m-ca obecnie) dostała imię Gercia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:14 zołza , zgaga , sajgonka , gryzia, si ka czu , schizia Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:34 iskra, luna pestka lejla bajla carmen Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:39 yari (po japonsku: wlocznia ) biba whisky brandy figa fuga aischa pyza nela lea leila Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:39 a, i jeszcze fuzja Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 14:44 moja cudna dawna sunia miała na imię Sheri- tak wlasnie pisane to bylo literackie stworzenie z Atlantydy- niby pies niby coś, bezgranicznie oddane swojemu panu Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 15.03.11, 22:02 figa to mi sie z psem morderca kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Ogłaszam konkurs na imię dla naszego psiaka.. 16.03.11, 07:21 Dzięki za pomysły i czekam na więcej Jeśli chodzi o rasę , to jest to west highland white terrier. Odpowiedz Link Zgłoś