Dodaj do ulubionych

ekspres do kawy- dolce gusto

19.03.11, 16:26
powiedzcie mi co o nim sadzicie.
dostalam w prezencie,nie mam pojecia,czy w tych kapsulach to nie jest jakas totalna chemia.
kocham kawe,mam ekspres ale tam przynajmniej wiem jaka kawe wsypuje a tu nic nie wiem.
Obserwuj wątek
    • franianianiamaj Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 18:03
      Rozpruj sobie taka jedna kapsulke i sprawdz. Jest tam zmielona kawa hermetycznie zamknieta. Mi smakuje i dobrze sie po niej czuje. Wiecej chemii ma w sobie rozpuszczalna kawa, w ktorej jest znikomy % kawy. To tyle z mojej stronysmile
      • crises Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:09
        Piszesz już pozew przeciwko Nestle? Bo oni na opakowaniu Nescafe Gold piszą, że to 100% naturalnej kawy. No leć z tym pozwem, dostaniesz kupę szmalu.
      • korusiar Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:12
        Kawa, mleko i cacao znajdujące się w kapsułkach nescafe to nie jest żadna chemia.
        www.dolce-gusto.pl/PL/System-Dolce-Gusto/Pages/Jakosc-NESCAFE.aspx
        Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką ekspresu Piccolo i kawy smakują rewelacyjnie, nie mają żadnego posmaku sztuczności.
    • czar_bajry Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:55
      nie mam alergii na chemię jeśli masz wątpliwości to ja chętnie ekspres przygarnęsmirktongue_out
      • bebe52 Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:59
        posiadam ten ekspres od roku i jestem mega zadowolona,kawy są w różnych smakach i intensywnościach,jednym słowem jest w czym wybierać.
        Obecnie delektuje sie nowymi smakami i jakoś nie czuję żadnej chemii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka