zawszeolga111 19.03.11, 16:26 powiedzcie mi co o nim sadzicie. dostalam w prezencie,nie mam pojecia,czy w tych kapsulach to nie jest jakas totalna chemia. kocham kawe,mam ekspres ale tam przynajmniej wiem jaka kawe wsypuje a tu nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franianianiamaj Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 18:03 Rozpruj sobie taka jedna kapsulke i sprawdz. Jest tam zmielona kawa hermetycznie zamknieta. Mi smakuje i dobrze sie po niej czuje. Wiecej chemii ma w sobie rozpuszczalna kawa, w ktorej jest znikomy % kawy. To tyle z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:09 Piszesz już pozew przeciwko Nestle? Bo oni na opakowaniu Nescafe Gold piszą, że to 100% naturalnej kawy. No leć z tym pozwem, dostaniesz kupę szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:12 Kawa, mleko i cacao znajdujące się w kapsułkach nescafe to nie jest żadna chemia. www.dolce-gusto.pl/PL/System-Dolce-Gusto/Pages/Jakosc-NESCAFE.aspx Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką ekspresu Piccolo i kawy smakują rewelacyjnie, nie mają żadnego posmaku sztuczności. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:55 nie mam alergii na chemię jeśli masz wątpliwości to ja chętnie ekspres przygarnę Odpowiedz Link Zgłoś
bebe52 Re: ekspres do kawy- dolce gusto 19.03.11, 19:59 posiadam ten ekspres od roku i jestem mega zadowolona,kawy są w różnych smakach i intensywnościach,jednym słowem jest w czym wybierać. Obecnie delektuje sie nowymi smakami i jakoś nie czuję żadnej chemii Odpowiedz Link Zgłoś