jk3377 13.04.11, 07:29 mam pytanko,czy któras ma, miała lub uzywa i co o nich sądzi? warto nie warto,bo szukam i zamierzam kupic..jakby co,to jakiej firmy najlepsze? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita-is-me Re: Suszarki obrotowe do włosów 13.04.11, 08:58 Jeśli dobrze zrozumiałam chodzi Ci o tą okrągłą szczotkę, która sama się kręci? Jeśli tak, to polecam sama mam taką i jestem bardzo zadowolona. Jak kupowałam to była doo wyboru Rowenta i Babylis, obie w podobnych cenach. Wybrałam tą drugą ze względu na większą ilość końcówek. Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Re: Suszarki obrotowe do włosów 13.04.11, 12:39 Ja mam Roventa, wybralam ja bo miala 2 obroty. Jestem zadowolona, co prawda najpierw podsuszm zwykla suszarka a potem ukladam obrotowa, bo ma troche slaba moc. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 którą? foto.. 13.04.11, 17:06 dzieki za odzew. chodzi mi o jak najłatwiejsze uczesanie sie samodzielnie po umyciu wlosow,wymodelowanie,bo szczotka nie umiem,a zwykła suszark-lokówka nie obrotowa jakos tak ciezko idzie. i tak o tym wynalazku pomyslalam wlasnie. wczoraj z dlugich wlosow przeszlam na dosc krotkie i stad ten zakup. mam na oku na allegro takie i nie wiem,na ktora sie zdecydowac: 1-babyliss - 250zł 2-babyliss - 150zł 3-rowenta - 192zł Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Suszarki obrotowe do włosów 13.04.11, 17:30 a powiedzcie czy to sie tylko do krótkich włosów nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka73 Re: Suszarki obrotowe do włosów 13.04.11, 20:13 Ja mam Rowentę oraz włosy za łopatki i przyznam, że nie jest łatwo nią manewrować. Przynajmniej na początku. Albo może jestem mało sprawna manualnie, ale wymodelowanie całości włosów kosztowało mnie trochę przekleństw i wysiłku. Zresztą Rowenta swoje waży, nie jest to leciutka szczoteczka, oj nie. Moim zdaniem do długich gęstych włosów niezbyt się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Suszarki obrotowe do włosów 13.04.11, 21:18 Najbardziej nadaje się do włosów średnich, takich do szyji. Do dłuższych nawet producent nie zaleca Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Suszarki obrotowe do włosów 14.04.11, 04:40 dzieki to ja sobie odpuszcze bo mam włosy własnie tak do łopatek i szczotka to troche wysiłku kosztuje ale w takim razie ta suszarka chyba wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Suszarki obrotowe do włosów 13.04.11, 22:40 mam rowente i polecam. innych nie znam Odpowiedz Link Zgłoś