el_jot 27.04.11, 21:03 Ile czasu niewykastrowany kocurek może buszować poza domem? Martwię się już, nie ma go już 7 dzień. Wychodził na dwa, trzy dni i wracał, a teraz nie ma go. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 21:07 najdluzszy znany mi przypadek to 2 lata ale to oglolnie zalezy od ilosci kocic w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 21:14 pewnie szybciej wroci a szukalas go ? kicialas? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 21:15 _jot napisała: > Ile czasu niewykastrowany kocurek może buszować poza domem? Niewykastrowany? Zero. Zero czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 21:27 Nasz znikał na dwa tygodnie. Wracał chudy jak szczapa, odkarmiał się trochę, a jak mu się boki odkleiły to znowu znikał. A, to jeszcze w bloku było, na baby wychodził z czwartego piętra przez balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 21:32 Do tej pory się trzymał domu, tylko 16 kwietnia skończył rok, może dorósł? Jutro będzie 7 dzień jak go nie ma. Jak przyjdzie, to go wykastruję, chociaż mój mąż mu obiecał, że nie obetnie mu jajek, ale to nie jest na moje newry, takie wypuszczanie się na tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 21:45 zapewne na Twoje nerwy kojaco wpłynie wizualizacja dziesiątek kocich dzieci twojego kocurka topionych zaraz po urodzeniu.... ale niech tam! niech sobie poużywa...... Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 22:40 skończył rok, tak? no to wszystkiego najlepszego - od sześciu miesięcy powinien być wykastrowany Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 22:45 Jak przyjdzie, to go wykastruję, chociaż mój mą > ż mu obiecał, że nie obetnie mu jajek No cóż, jak kotek nie wróci do domu, to możesz podziękować mężowi za skutki utożsamiania kocich jajek z własnymi Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Kocurek na wsi 27.04.11, 22:56 Wykastrujcie go jak wróci. Raz, że dachowców sporo, dwa, nie będzie aż tak go nosiło. Odpowiedz Link Zgłoś