setia 29.04.11, 22:19 nie wierzę w to co słyszę: www.youtube.com/watch?v=SanY5RHJABY&NR=1 www.youtube.com/watch?v=Qc2iVeNNQ5I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna-szamana Re: biedny Harry Potter... 29.04.11, 22:50 Ja sobie dzis pomalowałam paznokcie na odblaskowy kolor Jestem stracona dla świata Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: biedny Harry Potter... 29.04.11, 23:54 Ale to jest na serio czy jakas parodia? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: biedny Harry Potter... 30.04.11, 00:03 jesooo cała moja rodzina jest stracona córka nosi ciuchy w barwach moro, ale to moja wina bo ją w to ubieram, a ja w czasach młodości grałam w quake'a. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: biedny Harry Potter... 30.04.11, 00:03 i uwielbiam Harrego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: biedny Harry Potter... 30.04.11, 01:15 setia napisała: nie wierzę w to co słyszę...) I ja nie wierze bo ksiądz takim bełkotem mówi że parafianie powinni uciekać. Diabeł z koloratką jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mehil.dam Re: biedny Harry Potter... 30.04.11, 22:44 Ja to bym na pewno tam kwiczała ze śmiechu A tak w ogóle to dziwne, że mnie posadzka w kościele nie parzy Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker Re: biedny Harry Potter... 30.04.11, 15:46 Az sie wierzyc nie chce ze nikt sie nie rozesmial w glos bo ja bym nie wytrzymala Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: biedny Harry Potter... 30.04.11, 23:33 dwadzieściaparę lat temu to ja nie byłam świadoma istnienia innych kolorów lakierów do paznokci niż czerwony. Dobrze że ten wielbiciel czarnych strojów nie wyklął używania szamponów i dezodorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 kuria utemperowała tego pogromcę owieczek ;) 04.05.11, 19:33 www.diecezja.pl/pl/dekrety/1600-komunikat-kurii-metropolitalnej-w-krakowie-w-sprawie-dziaalnoci-ks-dr-hab-piotra-natanka Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: kuria utemperowała tego pogromcę owieczek ;) 04.05.11, 21:12 O tym już było chyba nie? Swoją drogą....Czasami jestem w szoku,jak emamy wszystko w sieci potrafią poszukać Nawet to,że go zawiesili Odpowiedz Link Zgłoś