lejdi111 01.05.11, 12:06 wiem już, że nie wypada nosić trampek oraz czesać sobie dwóch kitek i robić warkoczy . Natomiast zastanawia mnie czy mogę w tym wieku karbować włosy? Emamy co myślicie? a nie mówiłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggy80 Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 12:07 mozesz karbowac i wiazac w kitki Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja0-1 Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 12:24 Karbować wypada, ale co do warkoczy i dwóch kitek to juz dziewczyna o połowę młodsza zaczyna głupio i infantylnie z nimi wyglądac. To fryzury dla dzieci, ewentualnie wczesnych nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka odpowiedź snobująca 01.05.11, 13:11 za każdym razem, kiedy czytam wątki pt "czy wypada?" padam na kolana w dziekczynnych modłach do mojego boga, błogosławiac chwile, w której podjełam decyzje o emigracji jak rozumiem, fukające ematki padłyby na atak serca, gdyby zetknęły się z następującym widokiem: godzina 19, wózek inwalidzki, na wózku dama lat +- 85, czerwona szminka, czerwone pazury, perłowe korale, sporawy dekolt, cygańska kiecka, fajka w dziobie w kasynie nie wolno palić, to wyjechała zajarać na ulice, no nie? warkocze na głowie trzydziestki przy tym widoku to nawet nie jest lajt; to śmiech na sali dajmy innym żyć jak chcą jedynym kryterium dla mnie niekrzywdzenie innych w życiu jak się chce Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja0-1 Re: odpowiedź snobująca 01.05.11, 13:33 Ja tam sie nie wtracam w niczyje warkocze i kitki, po prostu mówię jak to jest ogólnie postrzegane. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: odpowiedź snobująca 01.05.11, 13:38 a ty nie masz swojego zdania tylko musisz wyrażać opinie jakiegoś enigmatycznego ogółu?P trochę odwagi w swych sądach, droga pani, zamiast zasłaniac się opinią ogółuP Jakoś dziwnie mi sie wydaje, że opinia ogółu jest i twoja opinią- pewnie się mylę...heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja0-1 Re: odpowiedź snobująca 01.05.11, 13:51 No to się baaaaardzo mylisz, niejednokrotnie w wątkach, w których sie wypowiadałam wybuchały awantury po ty jak wypowiadałam swoje opinie bo brana byłam za trolla. No bo przecież ogół chóralnie pobekuje, ze prawda jest tylko jedna, a ten kto wyznaje inną ten troll bo ludzie tak nie myślą - tylko trolle. No ale spoko, jak będzie leciał jakiś kontrowersyjny watek to sie wpiszę - z dedykacją dla Ciebie Wyraziłam tylko opinię na temat tego jak to wygląda w opinii wiekszosci. Po prostu warkocze i kitki to fryzury w opinii społecznej przypisywane dzieciakom. Jakoś rzadko widuje się dziewczyny w okolicach piętnastki, nie mówiac o starszych, uczesane w ten sposób, za to dziewczynek z taka fryzurą jest multum. Odpowiedz Link Zgłoś
lovol Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:21 Wypadają przeważnie zęby i włosy. Ale jeśli zęby i włosy wypadają 30-stce, to jest źle i powinna pójść do lekarza. Możliwe, że wypadają jej ze stresu: profilaktycznie magnez i więcej luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:22 co jest zlego w warkoczach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:30 A ja noszę warkocz i mam gdzieś co jakaś sztywniara o tym myśli...mnie bardziej pasuje warkocz niż nobliwy kok leciwej damy po 30-tcep Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:31 ..a co do karbowania- mnie to się nie podoba nawet w wykonaniu 10-latek, ale czy 30-tce nie pasuje? Jak chcesz to karbuj, co Cię obchodzi zdanie innych? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:35 Ale ten wątek to tak raczej nie na serio jak wszystkie inne w tym tonie mam nadzieje karbowane włosy fajne nie są ,sztuczne takie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:40 W jakimś sensie na serio, Sowa- "co ludzie powiedzą" to dośc czesty powód ludzkich zachowań bądź ich braku...ty zdaje się trampki nosisz a autorka tego watku chce naprawdę zakarbować włosy...zapewne i ty i ona albo słyszałyście "opinię ogółu" albo zdajecie sobie z niej sprawę, czyż nie?P Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 13:50 No może i tak ,ale ja sie gadaniem ogółu średnio przejmuję ,przynajmniej w kwestii ubioru poza tym to tylko ubiór ,możemy o nim dyskutować ,"wykłócać" sie co jest ładniejsze ,bardziej na topie ,a co be... ale na dłuższą mete to i tak nie ma większego znaczenia bo nie najwazniejsze jest jak kto wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett.o-hara Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 14:34 A ja tam noszę kitki. Co prawda malutkie, bo mam krótkie włosy. Chodzę tak nawet czasem do pracy - szef powiedział, że mi z nimi do twarzy i fajnie wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
ewikom Re: kolejny wątek typu czy wypada 30-stce 01.05.11, 19:45 A ja uważam że wypada chodzić w trampkach nawet 60-latkowi, dlaczego tak bardzo narzucamy sobie ograniczenia? A co Ty na to że dzisiaj ponieważ moje dziecko bało się przejść pewien etap w "małpim gaju" wlazłam jej pomóc przejsc do końca, razem po linach itp. przedzierałyśmy się i mimo że to plac zabaw dla dzieci i zwrócono mi uwagę, bo jestem już w połowie 40-dziestki to sram na to, bo najważniejsze to żyć dla siebie a nie dla innych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś