Dodaj do ulubionych

No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego??

27.05.11, 19:16
No jak mogl zmusic?
Noz przylozyl??
Badaja slady spermy na sukience,, na dywanie na ktory wyplula... w hotelu zapelnionym..
Kobiety, prosze, powiedzcie.. co moze Was zmusic do sexu oralnego w hotelu pelnym gosci?
Nie w lesie.
Obserwuj wątek
    • deela Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 19:32
      mozna, a jak nie wiesz ze mozna i jak mozna to chyba dobrze....
      • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 19:47
        deela napisała:

> mozna, a jak nie wiesz ze mozna i jak mozna to chyba dobrze....

Ale jak??
        Rozumiem w lesie przykladajac noz.. ale w hotelu ***** pelnym gosci?? Pelnym ochrony??
        No jak zmusic????

-
        Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić.
        Oscar Wilde
        • chrabina.z.jadwisina Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 19:48
          Moze loda przylozyl?
        • gazeta_mi_placi Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:20
          To było na oczach owych gości? Coś przegapiłam...
    • chrabina.z.jadwisina Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 19:36
      Może zapełnił przestrzeń zanim zdążyła coś powiedzieć?
    • nutka07 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 19:51
      Sa rozne triki.
      Obejrzyj filmy instruktazowe na stronach xxx.
      • nutka07 Halo! 29.05.11, 13:09
        Co to za cyrk?
        Napisalam zeby obejrzal filmy instruktazowe na stronach x.x.x.
    • baltycki Ale jak????? 27.05.11, 19:52
      Kobiety, jaka moc, sila zmusilaby was ??
      Hotel *****, wokol ochrona i co?.. poddajecie sie? Wypluwacie na dywan i wybiegacie z pokoju??
      • chrabina.z.jadwisina Re: Ale jak????? 27.05.11, 19:58
        Widocznie ochrona nie była 5*, pokojówka pewnie też nie.
        • baltycki Strauss-Kahn 27.05.11, 20:08
          nie zatrzymywal sie w innych hotelach...
          Moje patanie do kobiet,,
          Co zmusiloby Was do seksa oralnego?
          • cherry.coke Re: Strauss-Kahn 27.05.11, 20:41
            baltycki napisał:

> nie zatrzymywal sie w innych hotelach...
            > Moje patanie do kobiet,,
            > Co zmusiloby Was do seksa oralnego?

A dlaczego masz pytanie tylko do kobiet? Teraz cie zaszokuje - do seksu oralnego mozna zmusic faceta...
      • nutka07 Re: Ale jak????? 27.05.11, 20:06
        Zatkal jej nos i musiala oddychac buzia, dalej wiadomo...
        • baltycki Re: Ale jak????? 28.05.11, 16:04
          nutka07 napisała:

> Zatkal jej nos i musiala oddychac buzia, dalej wiadomo...
          Zwiazana nie byla.. inny mezczyzna tez jej za rece, glowe nie trzymala..
      • czar_bajry Re: Ale jak????? 29.05.11, 01:26
        Słuchaj baltycki, czy Ty masz kogoś na oku, że z uporem maniaka pytasz się jak????

Kombinuj facet ,kombinujtongue_out
    • sharpless6 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:05
      ale jak wyjść z tego bez odgryzionego wiadomo czego.
    • wy-logowana Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:06
      Baba cos kreci....
    • laminja Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:11
      szantażem?
      • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:15

laminja napisała:

> szantażem?
        Pokojowke hotelowa???
        • mamula_to_ja Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:35
          W zasadzie to czemu nie?
          Praca/reputacja są dla niektórych ludzi sprawą życia i śmierci.
          Trzeba pamiętać że to co dla nas bywa nie istotne-dla innych może być bardzo.
          Skąd przeświadczenie że pokojówki nie można zaszantażować?
          • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:41
            Alez mozna. Moze nawet kupic mozna..
            Odgryzc tez mozna.
            • mamula_to_ja Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:46
              Można.
              I można nie odgryźć.
              Ale tak jak już napisałam.
              Dyskusja dziwna bo musiałbyś porozmawiać z kobietą która została zmuszona do seksu oralnego (i nie odgryzła napastnikowi członka) i tylko taki głos w tej dyskusji miał by sens.
              Takie teoretyzowanie sprzed kompa jest bez celowe.
        • rosapulchra-0 baltycki, a nie mógłbyś tak napisać 27.05.11, 20:47
          o co kaman? A nie tak cztasz, jak pies kawałkami suspicious
        • laminja Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 10:03
          może to była nielegalna emigrantka wink
    • baltycki Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:12
      Tzn. nie rozumiem, nie popieram, ale rozumiem, ze mozliwy..
      Jak mozna zmusic kobiete do seksu oralnego??
      Wyjasniscie mi.. prosze..
      • gryzelda71 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:14
        Weź nie rób z siebie idioty.
        • baltycki Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:18
          gryzelda71 napisała:

> Weź nie rób z siebie idioty.
          ja naprawde rozumiem, ze kobiete mozna zgwalcic..
          rozumiem, ze mozna zmusic w lesie..
          Ale w hotelu z obstawa?????
          • gryzelda71 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:38
            Pomijając,ze cała historia bzdurna,to obstawy chyba panie nie miała co?
            • baltycki Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 16:07
              gryzelda71 napisała:

> Pomijając,ze cała historia bzdurna,to obstawy chyba panie nie miała co?
              No ona nie miala, ale szef banku swiatowego, kandydat na prezydenta Francji nie nocuje w spelunach..
          • anorektycznazdzira Re: Rozumiem gwalt.. 01.06.11, 19:29
            Z jaką obstawą, pomyliło ci się z koszarami? W każdym pokoju ta obstawa? Czy każda pokojówka chodzi z ochroniarzem?
            Bredzisz kompromitująco.
      • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:21
        Można, oczywiście, że można. Wystarczy strach kobiety, paniczny strach.
        W mojej okolicy pedofil zmusił kilkulatkę (!) do zrobienia loda w miejscu ublicznym, tj na terenie szkoły o godz 13.
        Ty dalej twierdzisz, że się nie da?
        • baltycki Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:24
          To nie byla kilkulatka.. to nie byl pedofil..
          • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:32
            To była dziewczynka z podstawówki i był to pedofil smile Zresztą przemieszczał się po całej Polsce, robił to samo w różnych podstawówkach. A co, może go broniłeś? Wtakim razie masz prawo twierdzić, że pedofilem nie był, reszta świata chyba sądzi inaczej.
            • majenkir Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 21:07
              Rece opadaja.....
            • owianka Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 09:49
              Naomi, litości, śpiąca byłaś o tej 20:32? Czy nie wiesz, o czym mówi baltycki?
              • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 19:14
                Przysięgam, że do tego momentu nie wiedziałam smile
      • jul-kaa Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:24
        Pan od PO w moim liceum twierdził, że nie ma możliwości zgwałcenia kobiety, bo kobieta ma zbyt silne uda i mężczyzna nie jest w stanie ich rozewrzeć bez jej zgody.
        baltycki, uczysz PO...?
        • baltycki Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:30
          jul-kaa napisała:

> Pan od PO...
          Alez ja uwazam, ze gwalt jest mozliwy..
          ja zadalem pytanie..
          Jak bardzo, i czego musi bac sie kobieta, by,,, no by....
          • chicarica Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:42
            W grę może wchodzić szantaż.
            Poza tym wiesz co... miałam ostatnio problemy z woreczkiem żółciowym. Ból był taki, że gdyby w momencie ataku bólu lekarz powiedział, że w zamian za kroplówkę przeciwbólową muszę..., to bym to zrobiła i jeszcze bym się oblizała wink
            Świntuch jestem, skasujcie to hahahaha wink
        • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:34
          że nie ma możliwości zgwałcenia kobiety,
          jednym słowem gwałt to wymysł niepełnosprawnych umysłowo kobiet? Hsteryczek! Powinno się je wsadzać do więzienia albo za składanie dałszywych zeznań,albo za rozwiązłość seksualną (pewnie same się prosiły)
          • baltycki Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 16:11
            naomi19 napisała:

> że nie ma możliwości zgwałcenia kobiety,
            Oczywiscie, ze jest mozliwosc.. ja pytam o seks oralny.. jakimi grozbami mozna zmusic kobiete w hotelu klasy wysokiej, goscie, obstawa..
            • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 21:36
              Nie potzebna jest ani jedna groźba. Sa, fakt przewagi napastnika.
        • nutka07 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:49
          Heh a moja katechetka twierdzila w trakcie rozmowy o aborcji, ze podczas gwaltu nie mozna zajsc w ciaze bo kobieta przezywa tak duzy stres ze nie ma szans na zaplodnienie.
          • poecia1 Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:56
            Ludzie i takim osobom ktoś powierzył edukację dzieci. To się nie mieści w głowie.
          • jowita771 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 10:49
            A ja słyszałam jeszcze wersję, że jeśli po gwałcie kobieta jest w ciąży, to znaczy, że było jej przyjemnie. I to kobieta powiedziała. Ponieważ źle się nikomu nie powinno życzyć, w takim wypadku życzyłabym zgłębienia wiedzy w temacie, a nic tak człowieka nie uczy, jak doświadczenie.
            • gazeta_mi_placi Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:26
              Podobno część kobiet odczuwa mimowolną przyjemność.
              • morgen_stern Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:32
                Słyszałam też, że trolle gwałcone analnie odczuwają przy tym wyjątkową przyjemność. Daj nam znać, gazeta, jak ci się w końcu poszczęści.
              • jowita771 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:35
                > Podobno część kobiet odczuwa mimowolną przyjemność.

Nie wiem, nie słyszałam o takim przypadku, ale nawet jeśli by tak było, to nie zmieniałoby sytuacji, to nadal byłby gwałt.
                • gazeta_mi_placi Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:39
                  Oczywiście, gwałt to gwałt, nawet jeśli na pewnym etapie ofierze robi się mimowolnie przyjemnie.
                  • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 21:39
                    I zamierzasz głosić tę wesołą nowinę? Co to może wnieść do sprawy? Samo stwierdzenie jest ohydne.
                    To może po prostu spytaj jakąś osobę zgwałconą, której zawalił się świat i nigdy nie będzie już miała 100% przyjemności z seksu czy rzeczywiście było jej tak wspaniale?
          • jowita771 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 10:51
            A jeszcze a propos tej katechetki, trzeba było zapytać, co myśli o sytuacji zakonnic zgwałconych w czasie wojny w byłej Jugosławii, tam trochę tych ciąż było.
            • chicarica Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:40
              To dlatego że im się podobało, świntuchom.
            • nutka07 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 21:05
              Nie trzeba bylo dawac takich przykladow, bo po jej wypowiedzi nastapil zmasowany atak trzydziestu nastoletnich dziewczat wink Mysle ze sie tego nie spodziewala.
        • gazeta_mi_placi Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 11:22
          Do seksu analnego uda nie muszą być rozwarte.
          • naomi19 Re: Rozumiem gwalt.. 28.05.11, 19:16
            Specjalista big_grin
            • morgen_stern Re: Rozumiem gwalt.. 29.05.11, 00:28
              Ehehehehe no ba! Nie raz musiał uda zaciskać big_grin
      • mamula_to_ja Re: Rozumiem gwalt.. 27.05.11, 20:30
        Nie wiem baltycki.
        Nigdy nie byłam w takiej sytuacji (i obym nigdy przenigdy nie była), więc raczej trudno dywagować na taki temat.
        Psycholog powinien się wypowiedzieć jakiś.
        Ale uważam że można.
        Reakcja na stres/zagrożenie bywa bardzo różna.
        Są sytuacje w których człowiek ma możliwości z których nie korzysta by się uratować.
        To nie jest sytuacja normalna.
        Dyskusja z pozycji fotela i kompa jest bezsensowna moim zdaniem.
    • cherry.coke Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 20:29
      Ty kpisz czy o droge pytasz? Jak sie opiera wystarczy przylozyc z dwa razy, zeby sie ciemno przed oczyma zrobilo, zlapac za wlosy, zatkac nos, zeby poddusic, a potem to juz masz do czynienia z osoba polprzytomna i w szoku. Facet sie zdaje sie nie cackal, bo byla mowa o krwi.
      A apartamenty w takich hotelach sa przeciez projektowane tak, zeby zapewnic mieszkancom maksymalna dyskrecje, a nie zeby ochrona wpadala, jak sobie ktos sprowadzi prostytutke i bawia sie w Tarzana i Jane.
    • baltycki Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, 27.05.11, 20:59
      Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, zebyscie uprawialy oral z obcym facetem w hotelu, w ktorym wystarczy krzyknac??
      No co??
      Zaplacil mniej niz obiecywal??
      • mamula_to_ja Re: Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, 27.05.11, 21:01
        Ale trzeci raz się pytam?
        Skąd mamy to wiedzieć?
      • gryzelda71 Re: Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, 27.05.11, 21:04
        I kto przybiegnie jak pani krzyknie?
      • cherry.coke Re: Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, 27.05.11, 21:04
        baltycki napisał:

> Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, zebyscie uprawialy oral z obcym facete
        > m w hotelu, w ktorym wystarczy krzyknac??
        > No co??
        > Zaplacil mniej niz obiecywal??

Gdyby ciebie ktos chcial zgwalcic oralnie (a nie boj sie, sa na swiecie amatorzy takich panow jak ty) to zanim wyszedlbys z szoku zgwalcilby cie dwa razy. A ty bys nie myslal o odgryzaniu, tylko o oddychaniu i przezyciu.
        Wez sie facet doedukuj, bo czytac hadko.
      • mama303 Re: Kobiety.. Co Was moze az tak zastraszyc, 28.05.11, 09:05
        Ależ to nie ma znaczenie w jaki sposób przebiega gwałt i w która dziurkę. Weź sie nie ośmieszaj, jak facet zastraszy kobietę to i nogi rozłoży i buzię otworzy, do tego bez krzyków!
    • demonii.larua Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:31
      Wybacz, ale to jest najgłupsze pytanie jakie zadałeś na tym forum i bardziej głupiego nie będziesz w stanie zadać.
      Zwyczajnie, można. To, że Ty sobie nie potrafisz tego wyobrazić nie znaczy że jest to niewykonalne.
      • jszko222 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:37
        Zamknij morde, baltycki.
    • morgen_stern Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:36
      Wiesz co? Jesteś po prostu ułomny. Nic więcej nie chce mi się pisać.
      • martinkowa Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:42
        Ale idiota z ciebie. Oj, inaczej byś śpiewał jakby to ciebie albo kogoś z twojej rodziny spotkało...
        • jszko222 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:44
          Najlepiej jego samego, to może wtedy doszłoby do tego zakutego łba, jak można KOGOKOLWIEK zmusić do seksu oralnego.
          • martinkowa Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:48
            Chyba masz rację jszko, bo my tu możemy pisać ile chcemy a on i tak tego nie zrozumie.Widać, że jest bardzo ograniczony.
            • naomi19 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 22:06
              Nie, on nie chce zrozumieć. pewnie broni jakiegoś gwałciciela i świetnie się dogadują. On założył, że się nie da. Kobieta zapewne tak strasznie tego loda chciała zrobić w tym hotelu, zdzira.
              • martinkowa Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 22:12
                naomi19 napisała:

> Nie, on nie chce zrozumieć.

Smutna prawda.

• jszko222 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 22:14
                  Tak jest, jak się ma ograniczoną wyobraźnie i brak uczuć wyższych, tj. empatii.
                  Smutne.
              • mdro Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 01:44
                Naomi, tu nie chodzi o "jakiegoś gwałciciela", ale o konkretną, szeroko znaną sprawę. I faktycznie istnieje pewne (choć IMO niewielkie) prawdopodobieństwo, że facet mógł zostać wrobiony.
                • naomi19 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 21:34
                  Wiem, że mógł zostać wrobiony i wcale tego nie wykluczam. Jednak zdziwienie, jakie prezentuje autor, jest poruszające. Jego ciągle i te same pytania: no jak to możliwe, no jak? No jest możliwe jak najbardzziej, tak samo możliwe jak to, że został wrobiony. On nie przyjmuje tego do wiadomości.
          • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 00:39
            jszko222 napisała:

> Najlepiej jego samego, to może wtedy doszłoby do tego zakutego łba, jak można K
            > OGOKOLWIEK zmusić do seksu oralnego.
            Alez ja rozumiem, ze mozna.. w melinie.. ale nie w hotelu vipowskim, obstawionym i mezczyzna sam na sam z kobieta.
            • franczii Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 08:25
              A co ztego, ze hotel vipowski? Co z tego ze obstawiony. Co ty myslisz, ze w swiat vipow czyms sie rozni od melin pod wzgledem przestepstw seksualnych. Tam jest dopiero pole do naduzyc. A obstawa to niby po to, zeby chronic personel?
            • przeciwcialo Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 21:22
              W palarni byla dyskusja na ten temat i wiekszośc kobiet twierdziła że faceta wrobiono.
              Facet na takim stanowisku dałby sie tak wrobic?
    • nikki30 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:47
      Też się zastanawiam jak ?smile
      Przecież gdyby nie chciała mogła go ugryźćtongue_out I było by po sprawie...
      • jszko222 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:49
        Nie życzę Ci, abys była w takiej sytuacji..
        Widzę, że i Ty i baltycki macie ograniczone mózgi.
      • martinkowa Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 21:49
        nikki30 napisała:

> Też się zastanawiam jak ?smile
        > Przecież gdyby nie chciała mogła go ugryźćtongue_out I było by po sprawie...

Następna mądra....Ale założę się, że jesteś facetem.
        >
        >
        • nikki30 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 27.05.11, 22:00
          martinkowa napisała:

> Następna mądra....Ale założę się, że jesteś facetem.

Taaa oczywiście...
          Zobaczysz że taka będzie linia obrony DSK!Niestety gwałt oralny jest niezwykle trudno w sądzie udowodnić...W norwegii się udało facetowi którego zgwałciła kobietasmile
    • mdro Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 01:53
      Baltycki, niby rozsądny z ciebie facet, a pytasz się jak dziecko. Groźba, zastraszenie, niekoniecznie nawet fizyczne: "chcesz tu pracować?", "jak nie będziesz miła, to deportację masz załatwioną", etc., etc. Babka zdawała sobie przecież sprawę z tego, że jest jakąś ważną figurą i pewnie nie była w stanie logicznie myśleć. Po fakcie poszła po rozum do głowy, przypomniała sobie jakiś odcinek CSI czy innego kryminału (albo jej ktos uświadomił, co i jak) i stwierdziła, że teraz to ona mu pokaże.
    • shellerka Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 10:06
      kiepską masz wyobraźnię baltycki. normalnie, facet bierze za włosy i za szyję, wkłada wacka w usta ofierze i jedzie.

ja bym ch...ja zwyczajnie ugryzła, chociaż, może teraz mi się tak wydaje. nie wiem, nikt mnie nigdy nie zmuszał wink
      • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 16:21
        shellerka napisała:

> kiepską masz wyobraźnię baltycki. normalnie, facet bierze za włosy i za szyję,
        > wkłada wacka w usta ofierze i jedzie.
        >
        > ja bym ch...ja zwyczajnie ugryzła,

I o to chodzi..
        Za wlosy? Za szyje?
        A za rece kto by Cie trzymal???
        Kto by Twoje kolana zmusil do zgiecia?
        Ile rak musialby miec facet?
        • shellerka Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 29.05.11, 09:55
          yyy... usiadł na niej okrakiem?
      • przeciwcialo Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 21:27
        To co opisujesz to regularny gwałt.
        • shellerka Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 29.05.11, 09:56
          no chyba o gwałt się im rozchodzi? przymuszenie do seksu obojętnie jakiego to gwałt.
    • shellerka Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 10:07
      ale, tak pomijając kwestię wykonalności, to ja tam i tak uważam, ze całkiem możliwe, że ktoś go wrabia.
      • morgen_stern Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 10:14
        Jest to możliwe, ale tu odpowiadamy na pytanie hipotetyczne smile
        Nikomu nie przypomniał się Lepper i jego obleśne "no bo jak można zgwałcić prostytutkę?"
        Podobny poziom intelektu i empatii.
        • czarnaalineczka Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:02
          dokładnie takie skojarzenie miałam
          lepperopodobne dno
        • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 16:28
          morgen_stern napisała:

> Jest to możliwe, ale tu odpowiadamy na pytanie hipotetyczne smile
          > Nikomu nie przypomniał się Lepper i jego obleśne
          > "no bo jak można zgwałcić prostytutkę?"
          Alez morgen, juz wczesniej stwierdzilem, ze gwalt jest mozliwy. Gwalt pozostawia slady uzytej przemocy. Rozumiem napad, dzieci zagrozone, zwiazane.. kobieta robi wszystko dla uratowania ich..
          ale w pokoju hotelowym? Sam na sam z mezczyzna?
          Naprawde dlalabys sie tak zastraszyc?
          O to pytam, co mogloby Ciebie az tak zastraszyc, ze poddalabys sie.. co?
          Moze myle sie, ale wydaje mi sie, ze "latwiej" zgwalcic kobiete niz zmusic przemoca do seksa oralnego..
          • jul-kaa Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 16:36
            A po prostu nóż przy szyi..?
          • przeciwcialo Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 21:30
            Po głowie chodzi mi motyw z jakieos filmu że gwiazdor gwałcił fanki i ochrona swietnie to kryła.
          • morgen_stern Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 29.05.11, 11:25
            CytatGwalt pozostawi
            > a slady uzytej przemocy.

Nieprawda.
          • 3-mamuska Baltycki 30.05.11, 15:17
            baltycki napisał: > Alez morgen, juz wczesniej stwierdzilem, ze gwalt jest mozliwy. Gwalt pozostawi
            > a slady uzytej przemocy. Rozumiem napad, dzieci zagrozone, zwiazane.. kobieta r
            > obi wszystko dla uratowania ich..
            A co ty myszlisz ze kobieta jest tylko do tego zeby ratowac dziecci,o siebie ma sie nie martwic .

> ale w pokoju hotelowym? Sam na sam z mezczyzna?
            > Naprawde dlalabys sie tak zastraszyc?
            No wlasnie tak zwlaszcza jak sa sami,kogo ma prosic o pomoc jak obstawa jest dla niego a nie dla niej.
            Do tego wystarczy ze zlapie za wlosy ,ze malo skory nie oderwie z glowy i nie trzeba wtedy 10 rak ,zeby kleknela zeby otwarala buzie ze by sie nie bronila.
            Do tego gdy dostanie w twrza czlowiekomi mozg malo nie wyskoczy.
            Kucze ty chyba nigdy w gebe nie dostales,bo sam byc wiedzial ze nawet facet jest zamroczony po mocnym uderzeniu.
            A ugrysc go w penisa, to nie byla bym w stanie,chyba,bo jeszcze lala by krwia mi cala buzie, twarz.
            Nie wiem co moze spododowac ze czlowiek nie jest w stanie sie bronic,moze sie bala ze zawola ochrone i beda ja trzymac ,albo gwalac po kolei.
            Nigdy w takiej sytlacji nie bylam wiec do konca nie wiem.Moge tylko sobie wyobrazic.
    • duzeq Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawienia... 28.05.11, 10:42
      owej pokojowki? Bo nie czaje tego.

Jakiz to zbieg okolicznosci musialby zajsc, zeby prezes MFW, spiacy po hotelach, w ktorych doba wynosi od 9 tys dolcow w gore, musial sie skusic na uroki pokojowki, skoro moglby miec dziewcze o niebo lepsze? Bo dzikie zadze go oblazly?
      I to tez przypadek, ze to ci sie dzieje z USD zalezy w pewnym stopniu od tego, co sie dzieje co euro, na co wplyw ma wspomniany wyzej prezes MFW? I to kolejny przypadek, ze ta pokojowka przypomniala sobie strasznie szybko, ze zostala zgwalcona, tak zeby dzielni agenci mogli wyciagnac DSK z samolotu pare minut przed odlotem poza jurysdykcje USA?

Tak jak oczywiscie przypadkiem i zbiegiem okolicznosci byl domniamany gwalt na Szwedce uskuteczniony przez Juliana Assange'a?

Mordowanie przeciwnikow nie jest juz takie proste - wtedy trzeba sie mocno napracowac, ze sprawe dobrze zatuszowac, natomiast podstawienie jakiejs dobrze oplaconej laski, ktora bedzie biadolic o gwalcie zawsze da czas na jakis tymczasowy areszt, puszczenie w swiat tej straszliwej wiesci i zastanowienie sie nad dalsza strategia.

• morgen_stern Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 10:45
        Nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, że w tym wątku jakby nie o tym mowa smile
        • duzeq Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 10:54
          TAk, wiem ze nie o tym mowa, ale sadzac po mocnym uporze batyckiego w zadawaniu tego samego pytania, nie chodzilo mu o tylko o mozliwosc przymuszenia kobiety do zrobienia facetowi loda.
          • morgen_stern Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 10:56
            Wydaje mi się, że jednak głównie o to. Trudno podejrzewać kogokolwiek z nas na dogłębnej wiedzy na temat tego konkretnego przypadku, także ciebie smile zresztą pytał głupawo, czy nie można było ugryźć, to chyba dość ogólne pytanie?
            • duzeq Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 13:21
              Wiedzy konkretnej to nikt nie ma oprocz DSK, ale za duzo tu zbiegow okolicznosci i typowego wykanczania przeciwnika politycznego jedyna metoda zapewniajaca odsuniecie go od wladzy na dluzszy czas. Badz na zawsze. Nie wierze, ze taki cwany lis chcialby popelnic polityczne seppuku z pokojowka w kraju, w ktorym za poklepanie po ramieniu mozesz miec od razu na glowie prawnika bijacego piane o "sexual harassment".
              Baltycki zawsze pisal trzezwe komentarze, wiec albo to jego pierwszy nietrzezwy wpis, albo cos innego mialy przy okazji na mysli. I tyle.
      • twinmama76 Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 12:02
        duzeq napisała:

> Jakiz to zbieg okolicznosci musialby zajsc, zeby prezes MFW, spiacy po hotelach
        > , w ktorych doba wynosi od 9 tys dolcow w gore, musial sie skusic na uroki poko
        > jowki, skoro moglby miec dziewcze o niebo lepsze? Bo dzikie zadze go oblazly?

Ty tak na serio?? Pobiłaś baltyckiego w tym wątku.
        Ten wpis jest tak obrzydliwy, że aż mi się nie chce tłumaczyć dlaczego.
        I to pomijając zupełnie fakt, że DSK owszem, lubi foglować swoim "dzikim żądzo" i wszyscy o tym wiedzą.
        • duzeq Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 13:34
          A nie, nie, powiedz dlaczego ten wpis jest taki obrzydliwy? Bo nie wierze tutaj kobiecie? Bo kobiecie zawsze w takich przypadkach nalezy wierzyc?

• twinmama76 Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 30.05.11, 14:49
            duzeq napisała:

> Jakiz to zbieg okolicznosci musialby zajsc, zeby prezes MFW, spiacy po hotelach
            > , w ktorych doba wynosi od 9 tys dolcow w gore, musial sie skusic na uroki poko
            > jowki
            , skoro moglby miec dziewcze o niebo lepsze? Bo dzikie zadze go oblazly?

Łopatologicznie -powyższy wpis można przetłumaczyć tak "nie wierzę, że mógł się dobrać do tego czegoś, skoro na zawołanie mógł miec kobiety".
            Kiedyś jaśnie panowie "brali sobie" służące/niewolnice wedle woli i dzikich żądz.
            Twój post przedstawia właśnie takie kolonialne, przedmiotowe traktowanie tej pokojówki.

Nie chodzi o to, że nie wierzysz kobiecie, tylko o to, jak traktujesz tę pokojówkę.
      • cherry.coke Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 13:23
        duzeq napisała:

> jowki, skoro moglby miec dziewcze o niebo lepsze? Bo dzikie zadze go oblazly?

Wystarczy na przyklad, ze strzelil sobie drinka z kokaina i poszla mu samokontrola. I ze pare razy wczesniej mu sie udaly podobne numerki, wiec za bardzo nie przejmowal, bo myslal, ze kolejna sie przestraszy "czy ty wiesz, kim ja jestem". Myslisz, ze bogaty i wazny nie moze miec luznego dekla, bo bogaty i wazny? smile

> I to tez przypadek, ze to ci sie dzieje z USD zalezy w pewnym stopniu od tego,
        > co sie dzieje co euro, na co wplyw ma wspomniany wyzej prezes MFW? I to kolejny
        > przypadek, ze ta pokojowka przypomniala sobie strasznie szybko, ze zostala zgw
        > alcona, tak zeby dzielni agenci mogli wyciagnac DSK z samolotu pare minut przed
        > odlotem poza jurysdykcje USA?

Jakby sobie przypomniala miesiac pozniej, to pewnie tez nie byloby dobrze smile Bardziej moim zdaniem zastanawiajace jest, dlaczego gosc postanowil w trybie alarmowym spadac z USA.

> Tak jak oczywiscie przypadkiem i zbiegiem okolicznosci byl domniamany gwalt na
        > Szwedce uskuteczniony przez Juliana Assange'a?

Z Assangem to zupelnie inna sprawa, kwestia tak naprawde roznic kulturowych. Nikt nie mowil, ze uzyl przemocy. A ze komus bylo na reke to wyciagnac, to inna sprawa; tutaj tez jest to na reke, tak jak wczesniej bylo na reke tuszowac.

> Mordowanie przeciwnikow nie jest juz takie proste - wtedy trzeba sie mocno napr
        > acowac, ze sprawe dobrze zatuszowac, natomiast podstawienie jakiejs dobrze opla
        > conej laski, ktora bedzie biadolic o gwalcie zawsze da czas na jakis tymczasowy
        > areszt, puszczenie w swiat tej straszliwej wiesci i zastanowienie sie nad dals
        > za strategia.

To niech badaja - maja krew, podobno obrazenia, duzo rzeczy maja. Czasem jakis wazny osobnik przesadza z jakims wyskokiem tak, ze juz zatuszowac sie nie da, albo komus sie znudzilo tuszowanie.

Ja tam lubie dobry spisek, a nie lubie czytac z fusow, ale tym razem mina pana po areszcie mowila wszystko...
        • duzeq Re: Ale czy ktos ma watpliwosci co do podstawieni 28.05.11, 15:23
          > Wystarczy na przyklad, ze strzelil sobie drinka z kokaina i poszla mu samokontr
          > ola. I ze pare razy wczesniej mu sie udaly podobne numerki, wiec za bardzo nie
          > przejmowal, bo myslal, ze kolejna sie przestraszy "czy ty wiesz, kim ja jestem"
          > . Myslisz, ze bogaty i wazny nie moze miec luznego dekla, bo bogaty i wazny? smile
          >

No to strzelil sobie drinka i wylaczyla mu sie samokontrola. Po czym juz po zmuszeniu ja do seksu oralnego raz, zmusil ja jeszcze raz? BO z jej zezna wynika, ze to bylo dwa razy. To znaczy, ze ta zmuszana nie wykorzystala doskonalej okolicznosci wytrysku, zeby zwiac? I zrobila to jeszcze raz, po czym znowu nie wykorzystala okolicznosci, zeby zwiac i dopiero jak juz prawie mialo dojsc do gwaltu to zwiala? Czy moze jednak bogatemu i waznemu owszem, odbilo, ale chcial sie zrewanzowac pieniedzmi w zamian za uslugi, po czym wersja zostala zmieniona, bo kase jaka mozna wyciagnac dzieki temu skandalowi jest o niebo wieksza od tego, co mogl zaplacic bogaty i wazny? Nie mogla mu od razu powiedziec, ze ma HIV-a?
          Nie mowiac o tym, ze tu powinno sie zrobic jeszcze rozrobe na pol Stanow za tak wielkie niedopatrzenie jak wyslanie pokojowki do pokoju, ktory nie zostal jeszcze opuszczony.

> Jakby sobie przypomniala miesiac pozniej, to pewnie tez nie byloby dobrze smile Ba
          > rdziej moim zdaniem zastanawiajace jest, dlaczego gosc postanowil w trybie alar
          > mowym spadac z USA.

NO, ja nie wiem czy on spadal w trybie przyspieszonym, bo wyjechal na lotnisko o czasie, zeby zlapac zabukowany wczesniej samolot. I zadzwonil jeszcze do hotelu, ze zostawil telefon i poinformowal, ze jest juz na lotnisku. To swiadczy o alarmujaco szybkim spadaniu?

> Z Assangem to zupelnie inna sprawa, kwestia tak naprawde roznic kulturowych. Ni
          > kt nie mowil, ze uzyl przemocy. A ze komus bylo na reke to wyciagnac, to inna s
          > prawa; tutaj tez jest to na reke, tak jak wczesniej bylo na reke tuszowac.

Aaa, jasne ze kwestia roznic kulturowych. W USA sa tak wielkie roznice kulturowe, ze poklepanie po ramieniu moze byc odebrane jako molestowanie (o ile da sie na tym dobrze zarobic). Poza tym czytamy rozne gazety, ja wszedzie widzialam oskarzenia Assange'a o gwalt, a teraz sie okazuje, ze nikt nie mowil o przemocy...?

> To niech badaja - maja krew, podobno obrazenia, duzo rzeczy maja. Czasem jakis
          > wazny osobnik przesadza z jakims wyskokiem tak, ze juz zatuszowac sie nie da, a
          > lbo komus sie znudzilo tuszowanie.
          >
          Oczywiscie. Sklonnosci DSK do seksualnych wyskokow z luksusowymi prostytutkami wszyscy znali, ale we Francji do alkowy sie nie zaglada. Niemniej jak ten ktos moglby niechacy zostac prezydentem Francji np. to nalezy mu sie wnikliwie przygladnac i urzadzic miedzynarodowy skandal z czarnoskora emigrantka z Bronxu, samotna matka 15-letniej corki, w roli glownej.
          Wiesz, jezeli to prawda, ze ona ma HIV-a, to ja na jej miejscu za porzadna kase i zagwarantowanie mojej corce duzo lepszego zycia, zrobilabym jeszcze wiecej.
    • semihora Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 10:55
      baltycki napisał:

> No jak mogl zmusic?

Mam szczerą nadzieję, że ciebie ktoś zmusi - wtedy zrozumiesz.
    • szarin Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:01
      Ja zostałam tak zgwałcona. I nawet nie pomyślałam o ugryzieniu, o czym niektóre tu piszą. Raz - strach taki, że lepiej nie mówić. Strach przed tym, że zrobi mi coś dużo gorszego, więc w głowie przelatuje tylko "Niech skończy, niech skończy", bo przecież równie dobrze może mi włożyć do pochwy zbitą butelkę. Dwa - strach przed uduszeniem się. Nie myśli się o ugryzieniu, tylko o tym, żeby oddychać. Ugryźć to można wtedy, jak to jest dobrowolne. Jak nie jest, to następuje blokada wszystkiego - mięśni, głosu, całkowite odrętwienie. Krzyknąć? A jak nikt nie usłyszy? To się dzieje tak szybko, że głos czasami zamiera. Myśli się o przeżyciu. O tym, że jak się spuści, to będzie przez chwilę osłabiony i da się uciec. Ale zanim się spuści, to może zabić. Tak właśnie można zmusić do seksu oralnego. Jak ktoś zmusza, to jest złym człowiekiem. A zły człowiek może zrobić dużo gorszych rzeczy niż wsadzenie siłą penisa do ust.
      • morgen_stern Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:04
        Dziękuję ci za ten wpis.
      • cherry.coke Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 13:30
        Przykro mi szarin. Mysle, ze ten wpis powinien wlasciwie zakonczyc watek sad
        • szarin Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 13:59
          Dodam jeszcze, że hotel pełen ludzi to jak pustkowie zupełne wobec mojego miejsca - u nie zdarzyło się to w środku pięknego dnia, w centrum Warszawy, na uliczce pomiędzy blokami. I jakoś NIKT tego nie widział. I NIKT nie pomógł.
          • naomi19 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 19:26
            To straszne, co piszesz i dobrze, że piszesz, chociaż szanowny pan autor i tak tego nie zrozumie, ale jak pisałam już wcześniej on zrozumieć nie zamierza. Współczuję Ci tej sytuacji...
      • baltycki Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 16:51
        szarin napisała:
        (........)
        Wspolczuje..
        mam corki, wiec trudno podejrzewac mnie o "antykobiecosc"..
        nie wyobrazam jednak sobie, zeby ktorakolwiek z moich corek byla tak ulegla w pokoju hotelowym bedac sam na sam z mezczyzna..
        mowie o konkretnej sytuacji.. szef banku swiatowego, hotel ******, on i pokojowka..
        Mam wrazenie, ze Monika Lewinski byla pierwowzorem.. jak zrobic kase..
        • naomi19 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 19:23
          Wspolczuje..
          mam corki, wiec trudno podejrzewac mnie o "antykobiecosc"..
          nie wyobrazam jednak sobie, zeby ktorakolwiek z moich corek byla tak ulegla w pokoju hotelowym bedac sam na sam z mezczyzna.. mowie o konkretnej sytuacji.. szef banku swiatowego, hotel ******, on i pokojowka..
          Mam wrazenie, ze Monika Lewinski byla pierwowzorem.. jak zrobic kase

Co za prostak...
          Czy moderator może zamknąć temat, bo to robi się bardzo przykre!
          • naomi19 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 19:24
            Napisał to kobiecie zgwałconej w ten sposób, to już nie jest zabawne...
        • sharpless6 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 20:10
          wiesz bałtycki gdyby głupota miała skrzydła latałbyś poza naszą galaktyką tongue_out
        • aniorek Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 20:21
          baltycki napisał:

> szarin napisała:
          > (........)
          > Wspolczuje..
          > mam corki, wiec trudno podejrzewac mnie o "antykobiecosc"..
          > nie wyobrazam jednak sobie, zeby ktorakolwiek z moich corek byla tak ulegla w p
          > okoju hotelowym bedac sam na sam z mezczyzna..
          > mowie o konkretnej sytuacji.. szef banku swiatowego, hotel ******, on i pokojow
          > ka..
          > Mam wrazenie, ze Monika Lewinski byla pierwowzorem.. jak zrobic kase..

Skad te pewnosc, ze twoim corkom sie to nie przytrafi? A wiesz, ze ludzie, ktorzy w normalnej sytuacji sa pewni siebie i asertywni, w sytuacji ataku i zagrozenia, moga popasc w kompletne odretwienie?? Co tutaj trudno zrozumiec?

Takie sytuacje sa mozliwe i moga sie wydarzyc wszedzie, a juz szczegolnie w pokoju hotelowym i bez swiadkow. Gosc ma wladze i kase, uwaza sie za nietykalnego i w koncu popelnia blad, bo mysli wackiem, a nie glowa w danej sytuacji. Jakbys mial wladze i kase i przebywal w takim srodowisku, to wiedzialbys, jakimi rzadzi sie prawami.

Mozliwosc, ze zostal wrobiony istnieje. Tak samo jak i mozliwosc jego winy. Ciekawe, ze nie kwestionujesz tego pierwszego.
        • franczii Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 21:07
          Sadze, ze gdyby twoim corkom sie cos takiego przytrafilo to ty bys sie raczej o tym nie dowiedzial.
          Raczej u tatusia by nie znalazly wsparcia ani zrozumienia. Po takich wpisach nie dziwie sie ze tak wiele ofiar gwaltow wstydzi sie, wini siebie za to co sie stalo i nie ma odwagi dochodzic sprawiedliwosci.
        • anorektycznazdzira Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 01.06.11, 19:24
          > mam corki, wiec trudno podejrzewac mnie o "antykobiecosc"..
          > nie wyobrazam jednak sobie, zeby ktorakolwiek z moich corek byla tak ulegla w p
          > okoju hotelowym bedac sam na sam z mezczyzna..
          > mowie o konkretnej sytuacji.. szef banku swiatowego, hotel ******, on i pokojow
          > ka..
          > Mam wrazenie, ze Monika Lewinski byla pierwowzorem.. jak zrobic kase..

Odpowiedź na wpis szarin? Dno i metr mułu.
        • iwles Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 01.06.11, 19:28

baltycki
          w takim razie pewnie nie wyobrażasz też sobie gwałtu na mężczyźnie przez kobietę, co ?
    • majka200 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:09
      Ale wy niedomyślne jesteście. Baltyckiemu chodzi o konkretne przykłady, żeby mógł je wykorzystać i dlatego tak natrętnie pyta, a Wy teoretyzujecie i ogólnikami sadzicie. Jemu chodzi o konkrety do sprawdzenia.
    • niebieski_lisek Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:13
      Twój wpis jest na poziomie pana, który twierdził, że prostytutki nie można zgwałcić uncertain Piszesz o hotelu pełnym ludzi, a przecież ona była sam na sam w pokoju z gościem, który chciał ją skrzywdzić. Wiesz że można się tak bać, że być niezdolnym do jakiegokolwiek ruchu, sparaliżowanym, tak bardzo że nawet nie można wydobyć głosu z siebie? Przecież jak ona nie spodziewała się ataku, minęły cenne sekundy kiedy ona w ogóle zorientowała się co się dzieje. W tym czasie mogła być już obezwładniona.
      • klawiatura_zablokowana Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 01.06.11, 10:45
        Poza tym już widzę, jak na damski krzyk drzwi do pokoju szefa banku światowego wyważa ochrona... :]
    • chicarica Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 28.05.11, 11:38
      Z całego serca życzę, żebyś przekonał się o tym na własnej, hm, skórze.
      Tylko nie wypluwaj na dywan!
      • ylunia78 Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 30.05.11, 22:45
        Pytasz,bo twoje kandydatki się nie godzą?
        Burak!
    • freakwave cenzora chyba deko ponioslo :D 29.05.11, 12:52
      ROTFL
      • nutka07 Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 29.05.11, 13:07
        Nie chyba, tylko na pewno.
        • rosapulchra-0 Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 29.05.11, 13:53
          Żałosna ta cenzura. ŻA-ŁOS-NA. Dosłownie.
          • czarnaalineczka Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 29.05.11, 13:56
            moderatorki kompletnie sobie nie radza uncertain
            chyba czas na zmiany
            • gemmavera Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 15:19
              Chcę Was uświadomić, że moderatorki to nie są jedyne osoby, które mają uprawnienia na emamie.
              Zamiast się niepotrzebnie wzburzać, dajcie nam trochę czasu. Póki co trwa postępowanie wyjaśniające. wink
              • gemmavera Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 19:54
                No i proszę, sprawa się wyjaśniła, wątek powrócił.
                Walczyłyśmy z Iwles dzielnie o ten Wasz upragniony oral wink
            • nanuk24 Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 17:16
              A pomyslalyscie moze, ze ktos klika w kosz, a na kosze reaguje administracja? Czy wy we wszystkim musicie upatrywac spisek moderatorski?
              • rosapulchra-0 Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 17:59
                Teoria z dupy wzięta suspicious
                No bez przesady! Bez przesady, no!
                • iwles Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 21:06

może i z d* wzięta, ale prawdziwa.
                  To naprawdę żadna z nas moderatorek.
                  A wprost przeciwnie, walczyłyśmy o prawdę i przywrócenie postów, jak wilki smile
                  • morgen_stern Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 21:15
                    I ja wam wierzę! smile
                  • nanuk24 Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 30.05.11, 21:26
                    niepotrzebnie, bo ja akurat klikalam w kosztongue_out
                    • el_jot Re: cenzora chyba deko ponioslo :D 01.06.11, 19:48
                      nanuk24 napisała:

> niepotrzebnie, bo ja akurat klikalam w kosztongue_out
                      Dlaczego?
    • abionline Re: No jak.. No jak mozna zmusic do sexa oralnego 30.05.11, 22:38
      Nic, dosłownie nic nie jest w stanie mnie zmusić. Chyba, że sama czegoś zapragnę...wtedy granic nie posiadam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka