angazetka 09.06.11, 23:30 W Wojtku Szczęsnym. To straszne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezee Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:40 to jest jakiś piłkarz małolat co zarabia 30 tys funtów tygodniowo? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:42 Miłość dopada niespodziewanie Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:55 mnie rozwalila rozmowa po angielsku szczesnego z wojewodzkim o gotowce wojewodzki jest debesciak ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:58 To ja Ci odbieram oficjalnie prawo do miłości Jarka ! A fe Angazetko... a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:03 Wiedziałam, że mnie tym podejdziesz, niedobra! Ja mam pojemne serduszko, nie bój żaby. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:07 O nie nie... Skoro mamy się sodomizować i gomoriować i będzie wielokąt ( a to już dużo miejsca w sercu zajmuje ) i jeszcze no niech Tobie będzie ale rodzina też jakieś miejsce zajmuje w sercu to Ty MUSISZ ( no wybacz ale to dla twojego dobra ) wybrać. Albo bramkarz albo Jarek.... Decyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:14 Cichaj, wymyśliłam kompromisa. W poniedziałki, środy i piątki będę się kochała w Jarku. We wtorki, czwartki i soboty - w Wojtku. A niedziele...? Niedziele będę miała dla Czesława. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Lubiem to;) 10.06.11, 22:31 angazetka napisała: > Cichaj, wymyśliłam kompromisa. W poniedziałki, środy i piątki będę się kochała > w Jarku. We wtorki, czwartki i soboty - w Wojtku. A niedziele...? Niedziele będ > ę miała dla Czesława. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:35 jak go zobaczylam na poczatku wywiadu to pomyslalam- masakra, nuda bedzie ze hej a tu fajny smieszny wywiad, z duzym dystansem i z lekkoscią wojewodzkiemu tez sie udalo pare razy blysnąć Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:17 Oglądałam z dużą ciekawością, bo Wojtka znałam raczej z boiska i byłam ciekawa, jak sobie poradzi. No i mnie zaskoczył. Inteligentny piłkarz to rzadkie zjawisko Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Zakochałam się 10.06.11, 08:44 Ja w dzieciństwie kochałam się w jego ojcu Macieju. W czasach jego gry w Legii. Na mecze nawet chodziłam. Ach Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Zakochałam się 10.06.11, 08:47 I chciałam powiedzieć, że Maciej nadal jest przystojniejszy od swego syna, o! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:32 Tatuś jest apetyczny Angazetka! Bierz synka ja biorę tatusia Tylko mi później zada na forum nie obrabiaj, że jestem złą teściową Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:27 No wiem, że zaraz przykica. Ale nie chcę, żeby ona zwalniała miejsce przy Jarusiu (trwa wiernie, nie wytykając nikomu ), tylko Ty, skoro bezczelnie znajdujesz sobie nowe obiekty uczuć i westchnień. Nie bądź taka, no, oddaj go, plis Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:13 O żesz Ty ... Ty.... Ty.... NIE MOŻNA! Kuźniar jest mój! Chcesz Kuźniara? To musisz tak jak Angazetka zdobyć moje serce end zaufanie i wtedy pogadamy czy ja się podzielę czy też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:26 Co chcesz za swoje serce? A raczej za możliwość zakochania się i zabrania dla siebie Jareczka? Ale gadamy poważnie, a nie śmichy-chichy i potem zostanę z niczym Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:31 Ok powaznie. 1. Wierność 2. Oddanie 3. Wsparcie 4. Raz w tygodniu wyprowadzanie moich psów 5. Raz w miesiącu oficjalne zapewnienie o ww. na forum jematki ! 6. Uczciwe dzielenie się Jareczkiem. 7. Jeśli pojawi się jakaś łachudra chcąca zabrać nam Jarka ( nam moja Droga NAM !! ) to będziesz walczyć o niego do ostatniej kropli kisielu w basenie! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:37 To masz wszystko zapewnione. Dawaj Jareczka! Tylko chcę uściślić - dowody wierności, oddania, wsparcia i wszystkiego to w osobnym postach, czy wystarczy po drodze, gdzieś tam? Aha, mogę Ci podać adres, pod który możesz przywozić psy, to je powyprowadzam (w pole ) - a tak serio, nie, no pewnie, nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:39 Pół Jareczka! Drugie pól jest moje i dzielimy się pionowo nie poziomo! tak się wykićkać nie dam! Dowody oddania, wsparcia itp można po troszku przy okazji ale pamiętaj o jednym poście zbiorczym raz w miesiącu! Adres proszę podać. a pole ich nie wyprowadzisz co ty... próbowałam zawsze wracaja Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:42 Tym lepiej - ja je w pole, one się wybiegają, potem wrócą Dla mnie rewelacja Mam pół Jarka! Mam pół Jarka Sadosia - wielbię Cię (o, tu masz kawałeczek)! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:47 to co instrukcję wysłać jeszcze na maila? bo wiesz w trakcie spaceru to ja je jeszcze fruminatorem traktuję. ale czesać to Ty chyba umiesz prawda? Pól Jarka pamiętaj, że pół. Ale jak przyjdzie Angazetka to uciekaj... ja ją znam. ona nie odpuści tak łatwo To waleczne stworzenie. Ale damy radę ! Wielb mnię oj wielb mnię Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:52 Angazetka zdradziła Jarka, nie można kochać tylu wspaniałych facetów na raz, niech nie ściemnia. Ona go nie kocha! Musimy go przed nią bronić i w ogóle. Najwyżej poszczuję ją moim yorkiem żeby sobie nie myślała Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:56 Nie odważysz się... naprawdę Ty się zastanów zanim tego seryjnego mordercę yorka spuścisz ze smyczy. przecież to wariat. bez zahamowań bez skrupułów, bez litości. On jej skarpety rozszarpie natychmiast! a co zrobimy jeśli rzuci się na jej japonki? albo co gorsza rzuci się na jej pięty? To zbyt poważne ryzyko... lepiej poszczujmy ją moim goldenem. niech ją miłością znokautuje! I masz rację zdradzicielka z niej jest. niby zapewnia o miłości do Jarka a tu się okazuje, że ona jedynie na jego majątek czatowała! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:58 Ale on głównie chodzi bez smyczy. Jakoś nauczył się opanowywać swe mordercze zapędy - jeśli tylko dostarczam mu odpowiednie ilości marchewki, nad którą można się pastwić i która darcie ryJa (no nie da się tego inaczej nazwać, sorki) znosi dzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:47 O ja bardzo przepraszam. Was to doprawdy nie można ani na moment z oka spuścić. Masz pół Jareczka wyłącznie we wtorki, czwartki, soboty i niedzielę. W pozostałe dni masz raptem 1/3 Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:48 Przegłosowałyśmy Ciebie no i doszłyśmy do wniosku, że skoro już Jarka zdradzasz tak bezczelnie ( i to tu! na forum!! oficjalnie ) to niestety ale musimy Ci odebrać część Jarka i podzielić się zgodnie z Wuiką . Niestety lof jest brutal tal jak i lajf! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:53 I ty, Sadosiu, przeciwko mnie??? Znikąd wsparcia, dziki świat <szlocha> Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:57 Dzieliłam się tak? Znosiłam Wasze potajemne spotkania na tvn24 tak? Ale uznałam, że Ty jako moja krajanka jesteś tego warta. a Ty teraz przychodzisz i bezczelnie oświadczasz, że się zakochałaś.... No to co ja miałam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 18:40 Nie płacz, nie płacz, nowa miłość Ci wszystko wynagrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: Zakochałam się 10.06.11, 11:58 ja tam pozostaję wierna Czesiowi Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:11 Dobrze, że nie w Ryanie Giggsie, bo prawdopodobnie by cie w trąbę puścił Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Zakochałam się 10.06.11, 18:48 o, widzę, że nie tylko ja jestem taka kochliwa chodzi o miłość czysto platoniczną oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Zakochałam się 10.06.11, 21:10 Ty sobie coraz młodszych wybierasz angazetka A co do Kuźniara, nie czytacie pudelka, to homofob przecie Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 22:22 My i pudel? Jak możesz nam coś takiego sugerować? Odpowiedz Link Zgłoś