Dodaj do ulubionych

Zakochałam się

09.06.11, 23:30
W Wojtku Szczęsnym. To straszne wink
Obserwuj wątek
    • tezee Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:40
      to jest jakiś piłkarz małolat co zarabia 30 tys funtów tygodniowo?
    • niezwykladziewczyna Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:42
      Miłość dopada niespodziewanie tongue_out
    • sadosia75 Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:43
      to ten co u wojewódzkiego był?
      • angazetka Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:52
        Tak. A poza tym jest bramkarzem wink
        • freakwave Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:55
          mnie rozwalila rozmowa po angielsku szczesnego z wojewodzkim o gotowce big_grin
          wojewodzki jest debesciak ;d
        • sadosia75 Re: Zakochałam się 09.06.11, 23:58
          To ja Ci odbieram oficjalnie prawo do miłości Jarka !
          A fe Angazetko... a fe!
          • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:03
            Wiedziałam, że mnie tym podejdziesz, niedobra! Ja mam pojemne serduszko, nie bój żaby.
            • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:07
              O nie nie...
              Skoro mamy się sodomizować i gomoriować i będzie wielokąt ( a to już dużo miejsca w sercu zajmuje ) i jeszcze no niech Tobie będzie ale rodzina też jakieś miejsce zajmuje w sercu to Ty MUSISZ ( no wybacz ale to dla twojego dobra ) wybrać.
              Albo bramkarz albo Jarek....
              Decyduj.
              • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:12
                <rwie włosy z głowy>
                • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:18
                  I bonć tu babo mundra smile
                  • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:14
                    Cichaj, wymyśliłam kompromisa. W poniedziałki, środy i piątki będę się kochała w Jarku. We wtorki, czwartki i soboty - w Wojtku. A niedziele...? Niedziele będę miała dla Czesława.
                    • ylunia78 Lubiem to;) 10.06.11, 22:31
                      angazetka napisała:

> Cichaj, wymyśliłam kompromisa. W poniedziałki, środy i piątki będę się kochała
                      > w Jarku. We wtorki, czwartki i soboty - w Wojtku. A niedziele...? Niedziele będ
                      > ę miała dla Czesława.
    • aneta-skarpeta Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:34
      oglądałas wojewodzkiego?
      • aneta-skarpeta Re: Zakochałam się 10.06.11, 00:35
        jak go zobaczylam na poczatku wywiadu to pomyslalam- masakra, nuda bedzie ze hej

a tu fajny smieszny wywiad, z duzym dystansem i z lekkoscią

wojewodzkiemu tez sie udalo pare razy blysnąćwink
        • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:17
          Oglądałam z dużą ciekawością, bo Wojtka znałam raczej z boiska i byłam ciekawa, jak sobie poradzi. No i mnie zaskoczył. Inteligentny piłkarz to rzadkie zjawisko wink
    • czar_bajry Re: Zakochałam się 10.06.11, 01:36
      Kiedyś kochałam się w jego ojcubig_grin
    • katia.seitz Re: Zakochałam się 10.06.11, 08:44
      Ja w dzieciństwie kochałam się w jego ojcu Macieju. W czasach jego gry w Legii. Na mecze nawet chodziłam. Ach smile
      • katia.seitz Re: Zakochałam się 10.06.11, 08:47
        I chciałam powiedzieć, że Maciej nadal jest przystojniejszy od swego syna, o!
        https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWf31aE5D8QnC807TQWDRhAmzdxeGF1ngzFpNt35QWqTYG6tTw

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcoy1huTHOK3x6TH0bd17qhBZc-_TzUD09JUCh-fXoixBnAVebHA
        • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:23
          Zabiłyście mnie tym tatusiem big_grin
        • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:32
          Tatuś jest apetyczny smile Angazetka! Bierz synka ja biorę tatusia big_grin
          Tylko mi później zada na forum nie obrabiaj, że jestem złą teściową big_grin
          • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 17:34
            Ty się martw, jaką ja będę synową tongue_out
    • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:18
      To można sobie przywłaszczyć Kuźniara? big_grin
      • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:23
        Poczekaj, aż tu Sadośka przyjdzie tongue_out
        • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 09:27
          No wiem, że zaraz przykica. Ale nie chcę, żeby ona zwalniała miejsce przy Jarusiu (trwa wiernie, nie wytykając nikomu tongue_out), tylko Ty, skoro bezczelnie znajdujesz sobie nowe obiekty uczuć i westchnień. Nie bądź taka, no, oddaj go, plis big_grin
      • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:13
        O żesz Ty ... Ty.... Ty....
        NIE MOŻNA!
        Kuźniar jest mój! Chcesz Kuźniara? To musisz tak jak Angazetka zdobyć moje serce end zaufanie i wtedy pogadamy czy ja się podzielę czy też nie!
        • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:26
          Co chcesz za swoje serce? big_grin A raczej za możliwość zakochania się i zabrania dla siebie Jareczka? Ale gadamy poważnie, a nie śmichy-chichy i potem zostanę z niczym tongue_out
          • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:31
            Ok powaznie.
            1. Wierność
            2. Oddanie
            3. Wsparcie
            4. Raz w tygodniu wyprowadzanie moich psów
            5. Raz w miesiącu oficjalne zapewnienie o ww. na forum jematki !
            6. Uczciwe dzielenie się Jareczkiem.
            7. Jeśli pojawi się jakaś łachudra chcąca zabrać nam Jarka ( nam moja Droga NAM !! ) to będziesz walczyć o niego do ostatniej kropli kisielu w basenie!
            • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:37
              To masz wszystko zapewnione. Dawaj Jareczka! big_grin
              Tylko chcę uściślić - dowody wierności, oddania, wsparcia i wszystkiego to w osobnym postach, czy wystarczy po drodze, gdzieś tam?
              Aha, mogę Ci podać adres, pod który możesz przywozić psy, to je powyprowadzam (w pole tongue_out) - a tak serio, nie, no pewnie, nie ma problemu big_grin
              • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:39
                Pół Jareczka! Drugie pól jest moje smile i dzielimy się pionowo nie poziomo! tak się wykićkać nie dam!
                Dowody oddania, wsparcia itp można po troszku przy okazji ale pamiętaj o jednym poście zbiorczym raz w miesiącu! Adres proszę podać. a pole ich nie wyprowadzisz co ty... próbowałam zawsze wracaja uncertain
                • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:42
                  Tym lepiej - ja je w pole, one się wybiegają, potem wrócą big_grin Dla mnie rewelacja big_grin
                  Mam pół Jarka! Mam pół Jarka big_grin
                  Sadosia - wielbię Cię (o, tu masz kawałeczek)!
                  • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:47
                    to co instrukcję wysłać jeszcze na maila? bo wiesz w trakcie spaceru to ja je jeszcze fruminatorem traktuję. ale czesać to Ty chyba umiesz prawda? big_grin
                    Pól Jarka pamiętaj, że pół. Ale jak przyjdzie Angazetka to uciekaj... ja ją znam. ona nie odpuści tak łatwo sad To waleczne stworzenie. Ale damy radę !
                    Wielb mnię oj wielb mnię big_grin
                    • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:52
                      Angazetka zdradziła Jarka, nie można kochać tylu wspaniałych facetów na raz, niech nie ściemnia. Ona go nie kocha! Musimy go przed nią bronić i w ogóle. Najwyżej poszczuję ją moim yorkiem smile żeby sobie nie myślała wink
                      • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:56
                        Nie odważysz się... naprawdę Ty się zastanów zanim tego seryjnego mordercę yorka spuścisz ze smyczy. przecież to wariat. bez zahamowań bez skrupułów, bez litości.
                        On jej skarpety rozszarpie natychmiast! a co zrobimy jeśli rzuci się na jej japonki? albo co gorsza rzuci się na jej pięty?
                        To zbyt poważne ryzyko... lepiej poszczujmy ją moim goldenem. niech ją miłością znokautuje!
                        I masz rację zdradzicielka z niej jest. niby zapewnia o miłości do Jarka a tu się okazuje, że ona jedynie na jego majątek czatowała!
                        • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:58
                          Ale on głównie chodzi bez smyczy. Jakoś nauczył się opanowywać swe mordercze zapędy - jeśli tylko dostarczam mu odpowiednie ilości marchewki, nad którą można się pastwić i która darcie ryJa (no nie da się tego inaczej nazwać, sorki) znosi dzielnie.
                  • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:47
                    O ja bardzo przepraszam. Was to doprawdy nie można ani na moment z oka spuścić. Masz pół Jareczka wyłącznie we wtorki, czwartki, soboty i niedzielę. W pozostałe dni masz raptem 1/3 tongue_out
                    • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:48
                      Przegłosowałyśmy Ciebie no i doszłyśmy do wniosku, że skoro już Jarka zdradzasz tak bezczelnie ( i to tu! na forum!! oficjalnie ) to niestety ale musimy Ci odebrać część Jarka i podzielić się zgodnie z Wuiką .
                      Niestety lof jest brutal tal jak i lajf!
                      • angazetka Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:53
                        I ty, Sadosiu, przeciwko mnie??? Znikąd wsparcia, dziki świat <szlocha>
                        • sadosia75 Re: Zakochałam się 10.06.11, 16:57
                          Dzieliłam się tak? Znosiłam Wasze potajemne spotkania na tvn24 tak? Ale uznałam, że Ty jako moja krajanka jesteś tego warta. a Ty teraz przychodzisz i bezczelnie oświadczasz, że się zakochałaś....
                          No to co ja miałam zrobić?
                        • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 18:40
                          Nie płacz, nie płacz, nowa miłość Ci wszystko wynagrodzi big_grin
    • i_love_my_babies Re: Zakochałam się 10.06.11, 11:58
      ja tam pozostaję wierna Czesiowiwink
    • alexandra74 Re: Zakochałam się 10.06.11, 13:11
      Dobrze, że nie w Ryanie Giggsie, bo prawdopodobnie by cie w trąbę puścił big_grin
    • setia Re: Zakochałam się 10.06.11, 18:48
      o, widzę, że nie tylko ja jestem taka kochliwa smile chodzi o miłość czysto platoniczną oczywiście smile
      • iuscogens Re: Zakochałam się 10.06.11, 21:10
        Ty sobie coraz młodszych wybierasz angazetka big_grin
        A co do Kuźniara, nie czytacie pudelka, to homofob przecie tongue_out
        • wuika Re: Zakochałam się 10.06.11, 22:22
          My i pudel? Jak możesz nam coś takiego sugerować? suspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka