Dodaj do ulubionych

Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie?

21.06.11, 21:49
Jestem kosmetyczką i czesto poełniam błąd oceniając kobiety-tzn daję jej więcej niż ma...potem sie okazuje,że to starzenie wyniklo nie z wieku a z naduzywania UV...Skora kobiety w wieku 35lat unikajacej UV a skóra kobiety 30 letniej chodzacej na solarium i opalajacej sie na maksa bedzie wygladac tak samo,albo gorzej..Ale mniejsza z tym.
ja mam 31 lat,we wrzesniu 32,a daja mi 25,26 najwiecej.Ostatnio wróciłam do swojego naturalnego koloru wlosów(brąz)a wiele lat bylam blondynką i daja mi 18,20 lat !!Pani z osiedla ankietujaca mieszkanców spytała mnie czy jest może MAMA smile?jak jej potem powiedziałam ile mam lat,byla w szoku-ma pani taka delikatną buzię,jak dziecko!
hehe niech zyja kwasy AHA smile

A Wam ile daja lat?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 21:54
      Mam bardzo sympatyczną kosmetyczkę, jest miła i często daje mi rabaty więc gdy pyta mnie na ile wygląda (wygląda na 40) ja jej słodzę że ma maks 32.
      Każda z nas jej zadowolona, ona bo myśli że wygląda młodo, ja że mam rabat smile
      Jesteś może z Krakowa?
      • czarnaalineczka Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 21:56
        big_grin
      • yenna_m Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 21:59
        rotfl big_grin
      • mamaemmy Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:07
        )gazeta_mi_placi napisała:

> Mam bardzo sympatyczną kosmetyczkę, jest miła i często daje mi rabaty więc gdy
        > pyta mnie na ile wygląda (wygląda na 40) ja jej słodzę że ma maks 32.
        > Każda z nas jej zadowolona, ona bo myśli że wygląda młodo, ja że mam rabat smile
        > Jesteś może z Krakowa?

smile dobrreebig_grin
        Ja raczej nie daje rabatów nikomu tongue_out a osoby oceniajace mój wiek nie są moimi klientkamismile
        Ja po prostu wygladam dziecinnie,mam cere dziecka i figure nastolatki,czasem musze dowód pokazywac,jak sobie lub męzowi piwo kupujetongue_out
        • anias29 mamaemmy 21.06.11, 23:04
          >czasem musze dowód pokazywac,jak sobie lub męzowi piwo kupujetongue_out

mężowi? czyżbym o czymś nie wiedziała?;P
          • rosapulchra-0 Re: mamaemmy 21.06.11, 23:33
            A co? Mamaemmy nie może mieć męża? surprised
            • anias29 rosapulchra 22.06.11, 08:50
              rosapulchra-0 napisała:

> A co? Mamaemmy nie może mieć męża? surprised

Może, ale znam mameemmy osobiście w tzw. realu i akurat wiem, że w tym momencie nie ma;P
              • rosapulchra-0 Re: rosapulchra 22.06.11, 11:31
                Ha! No to zmienia postać rzeczy big_grin Mamoemmy, poprawiłaś się, na szczęście. Tylko czyje? wink big_grin
          • mamaemmy Re: mamaemmy 22.06.11, 07:23
            anias29 napisała:

> >czasem musze dowód pokazywac,jak sobie lub męzowi piwo kupujetongue_out
            >
            > mężowi? czyżbym o czymś nie wiedziała?;P

ups smilewydało się smile

żarciktongue_out
            niemęzowi,niemęzowi,miało być big_grin
      • kamelia04.08.2007 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 11:22
        gazeta, ta twoja pani kosmetyczka po prostu potrzebuje dopieszczenia słownego, a ty potrzebujesz wiekszej życzliwosci dla portfela*.

* i dla wyglądu, bo przeciez chodzisz tam w końcu po to, by poprawic wygląd
    • i_love_my_babies Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:02
      ja mam 33 i często mylona jestem na korytarzu z uczennicą wink to dopiero czad, nie?

do kosmetyczek nie chadzam, a sukcesem mego pięknego młodego wyglądu jest codzienny koktajl z alg i krem Lancome Genifique wink
    • koza_w_rajtuzach Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:03
      Chyba dają mi tyle lat ile mam, bo nikt mi nigdy nie mówi, że wyglądam na więcej lub na mniej. Gdy byłam nastolatką, to mnie postarzano, ponieważ zawsze byłam dość poważna i zdarzało się, że brano mnie za matkę mojej własnej siostry od której jestem starsza o 12 lat. Teraz kiedy ona ma 14 lat, a ja 26, to bynajmniej za jej matkę mnie nie biorą wink. Ale cerę niestety mam bardziej jak nastolatka a nie 26-latka wink.
    • jkk74 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:05
      rocznikowo 37 smile co widać po nicku...
      dają mi "na oko" 30-32...
      aha - lubię się opalać, na wiosnę korzystam z 2-3 wizyt w solarium, z natury mam ciemne włosy, które jeszcze farbuje na ciemny fiolet...
    • yenna_m Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:05
      mam 39, wygladam na 39, kolezanki i obcy twierdza, ze nie wygladam na tyle, ale mysle, ze kadzą z grzecznosci wink
      a ja przez grzecznosc odpowiadam, ze wygladam na tyle, ile mam czyli na 39, bo starzec sie trza z godnoscią tongue_out
    • karro80 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:06
      hihi też się kwaszę i filtrujęsmile
      jakieś 2 lata temu pan ze spółdzielni też pytał o rodziców w domu, ale widzę jakoś w tym roku(31 skończę), że cholerka już tak piknie jak np rok temu nie jest - nieprzespaną lub niedospaną noc widać w postaci zmarszczek podocznych, nawet w tym roku mi rzęsy się jakoś skróciły czy coś. Lepi to już nie będziewink

Ale tak w ogóle to po moich koleżankach też nie widać wieku - a wcale nie nakładają tych cudów co ja - niektóre troszkę starsze niektóre troszkę młodsze - taki typ co może mieć i 19 i prawie 40, bo tak jak piszesz po stanie skóry to niejedna 21-22 latka może mieć gorszą - bo przesuszy,poimprezuje czy przedobrzy z opalaniem i wychodzą "niby zmarszczki" - takie co przy mocnym nawilżeniu i odespaniu znikają bez ślad.
    • echtom Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:10
      Tak koło 40.
    • bonamibo Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:20
      Wszyscy przecież wiedzą, że żadna ematka na więcej niż 16 lat nie wygląda, piwo kupuje za okazaniem dowodu, a listonosz pyta o rodziców, bo nie chce poleconego wydać.
      • lukrecja34 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:41
        ja mam 37 i na tyle wyglądam-nie będę ściemniać.
        ale ostatnio nowa kosmetyczka bardzo korzystnie oceniła moją cerę-faktycznie nie mam zmarszczek,skóra gładka.nigdy się nie opalam,nie korzystam z solarium,bardzo oszczędnie się maluję-może to dlatego?
    • dziennik-niecodziennik Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:42
      mam 32, wyglądam na mniej, ale nie wiem na ile, bo jak komus mówię ile mam lat to słyszę co najwyżej "nie wygląda pani" tongue_out
      tyle ze ja mam taki typ urody ze zawsze bede wyglądać na mniej - duze oczy, dołeczki w policzkach, niewysoki wzrost. skóra jest OK, bo po pierwsze ma podkładkę tluszczową i zmarszczki się jej nie imają smile, po drugie nie opalam się z założenia wcale, tylko tyle ile mnie słońce złapie samo z siebie, po trzecie od zawsze ją nawilżam.
    • olifra1 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:47
      mam 35 - dają średnio o 10 mniej (nagminnie). kosmetyczka do której chodzę na regulację brwi za każdym razem powtarza: "żeby nie przyszło pani do głowy pójść do kosmetyczki poprawiać cerę" smile nie używam ani pudru ani tym bardziej podkładu. u mnie to geny, moja babcia nie ma zmarszczek, żadnych wyprysków ani przebarwień, moja mama też, także całe szczęście cerę dostałam w spadku wink
    • morgen_stern Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 22:53
      Zawsze, od kiedy pamiętam, wyglądałam bardzo młodo. Teraz mam 37 i jeszcze brak zmarszczek, więc parę latek zawsze dają mniej (ostatnio dziewczyna, która mnie mnie nie znała odjęła mi 10 lat, ale już hardkor). Niemniej widzę upływający czas i liczba odejmowanych lat sukcesywnie się zmniejsza... tongue_out zwłaszcza, że mi się chyba zaczynają robić zmarchy pod oczami...
      • lannntana Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:01
        no jasne,kto się przyzna,że ma 28 a wygląda na 50. Same młode i piękne,tylko skąd się grube,bezzębne potwory z odrostami biorą
        • morgen_stern Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 09:20
          Może w twoim lustrze? W moim go nie ma tongue_out
          • imasumak Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 14:54
            Ja w moim też nie. Zębów mam komplet, odrostów nie posiadam chociażby z tej prostej przyczyny, że włosów nie farbuję, a wagę trzymam przyzwoitą.
        • asia_i_p Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 11:50
          Nie wiem, skąd się biorą. I nie wiem, gdzie się podziewają, jak już się wezmą, bo ja ich nie widuję.
          Naprawdę to tak jest, że idziecie ulicą i liczycie zęby i fałdy tłuszczu i oglądacie odrosty? Ja idę i widzę ludzi i prędzej mnie zastanowi, czemu mają taki a nie inny nastrój, jaką mają historię niż jakie mają odrosty. Jak się przypatrzę pod tym kątem, to bym zauważyła, ale to nie jest to, co się w człowieku pierwsze rzuca w oczy.
          To tak, jakby otworzyć książkę i nie odbierać tekstu, tylko widzieć literówki. Depresji można dostać.
      • gagunia Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 14:54
        Właśnie skończyłam 36. Wg niektórych wyglądam na dużo mniej. Parę miesięcy temu zostałam nazwana gó...arą przez panią starsza ode mnie o jakieś 3- 5 lat (krótkie spięcie miałyśmy).
        Nie czuję się staro i nie robię z siebie "baby". Nie ubieram się jak ciotka klotka, mam długie włosy w naturalnym kolorze, delikatny makijaż. Ale myślę, że to też duża zasługa genów, bo moi rodzice też bardzo długo wyglądali młodo, a i teraz wyglądają lepiej od rówieśników.

• gryzelda71 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 23.06.11, 18:47
          Nazwanie ciebie gó...arą w kłótni nie stanowi o tym,że ten ktoś postrzega ciebie jako dużo młodsząsmile
    • anias29 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:06
      różnie bywa, czasem dają mi mniej niż mam, a czasem biorą mnie za matkę mojej 21-letniej siostry;P
      • mamaemmy Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 07:24
        anias29 napisała:

> różnie bywa, czasem dają mi mniej niż mam, a czasem biorą mnie za matkę mojej 2
        > 1-letniej siostry;P

dzięki swemu jakże trafionemu nickowi,zawsze bedziesz mieć dla mnie 29 tongue_out
        • anias29 mamaemmy 22.06.11, 08:51
          > dzięki swemu jakże trafionemu nickowi,zawsze bedziesz mieć dla mnie 29 tongue_out

hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii big_grinbig_grinbig_grin
    • marghe_72 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:10
      Widać ile mam.
      Nie mam pojęcia ile mi dają

Fryzjerowi, który mi dał 27 nie wierzę big_grin big_grin
    • adwarp Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:20
      dwie starsze panie rozmawiały z 30latką, rozmowa miło się toczyła, 30latka wyjawiła swój wiek, panie stwierdziły,że dałyby jej z pięć mniej...Młoda kobieta zachwycona, rozpływała się w podziękowaniach, bo dawno nikt jej tak nie skomplementował, rozpływała się ze szczęścia
      do czasu aż jedna z pań powiedziała "wiesz kochana, my już mamy tyle lat,ze nie oceniamy ludzi po wyglądzie tylko na podstawie dojrzałości emocjonalnej"
    • bombastycznie Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:40
      dają mi mniej niż mam, przeważnie myślą że jeszcze chodzę do szkoły średniej, a to dlatego że jestem raczej niska i niepozorna, no i bardzo rzadko się maluję i raczej ubieram się też dość swobodnie, a lat mam 25. Mi to nie przeszkadza i nawet gdyby mi dodawali lat też mi nie przeszkadza, jakoś nigdy wiek nie był dla mnie czymś przerażającym, a kiedy pomyśle o mojej koleżance która narzekała na każde swoje urodziny, że znów jest o rok starsza i liczyła ile ma już zmarszczek to śmiać mi się chciało. Nie bardzo też rozumiem kobiety które tak strasznie przeżywają swoje kolejne urodziny, jakby się w ogóle nie umiały pogodzić z czasem, że przecież nie stanie tylko ciągle brnie do przodu, troche to śmieszne.
    • marta76 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:55
      dzisiaj w autobusie jak się poderwałam ustąpić miejsca starszej pani usłyszałam: dziękuję, bo młodsi od pani siedza i nie ustąpią, więc pani dziękuję bardzo..i spojrzała na jakiś po 20-tce...ech jakoś staro się poczułamsmile
      Generalnie pewnie dają mi więcej z uwagi na nadprogramowe kg.
    • nanuk24 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:56
      Mnie zawsze odejmuja 7 lat, tyle ze ja zawsze przy podawaniu swojego wieku dodaje 7 lattongue_out
    • yuka12 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 21.06.11, 23:57
      Teraz czuję się na swój wiek i w zasadzie wyglądam, choć unikanie solariów i stosowanie kremów nawilżających + geny niece opóźniło tworzenie się zmarszczek na mojej twarzy. Ale przed urodzeniem młodych czyli w wieku zblizonym do Twojego również dawano mi zdecydowanie mniej, nawet 20-22 lata. Zresztą wtedy też tak się czułam.
    • atowlasnieja Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 07:53
      Kiedy kończyłam studia zdarzyło mi się usłyszeć pytanie kiedy maturę piszę. Niestety to było dawno i już tak świeżo nie wyglądam (powagi mi dodają kg jak deprechę zajadałam).

Jako dziecko pokłóciłam się z kuzynką, że niemożliwe by pani obok jej mamy była jej babcią. Na pewno to jest ciocia (starsza siostra matki mojej kuzynki). Takie geny. Ciocia i kuzynka też prezentują się młodo (kuzynka wręcz smarkato).
      • atowlasnieja Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 14:02
        Chociaż cerę to mam jak nastolatka! wink Mam pryszcze. Ale zmarchy już też (a wory pod oczami to w mojej rodzinie wielopokoleniowa tradycja)
    • lilly_about Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 08:05
      Mniej. Jak przyszłam do pracy po studiach, to myśleli, że jestem po maturze. Zawsze się ludzie mylą o jakies 5 lat. Mam dziewczęcą urodę.
      • monia111175 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 08:10
        w tym roku skończe 36-patrz nick-mam trójke dzieci patrz sygnaturka-i niektórzy jak mnie zobaczą z całą trójką-sa lekko zdziwieni-do tego dwójka 15 latkówsmile
        daja mi góra 27-28 lat---a jeszcze gdyby tak schudnaćsmilesmileaaa na solarium nie chodzesmile
    • alexandra74 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 08:25
      37 lat, jestem oceniana na ok. 30.
    • 18_lipcowa1 no i sie zacznie hehe 22.06.11, 08:57
      teraz kazda 30++++ wyglada na 18, 19, bo tyle jej dają
      ludzie, ematki- zrozumcie że ludzie sa po prostu uprzejmi i tyle!
      Wygladacie na swoj wiek, ewentualnie + - 5 lat w jedną lub drugą ale na litosc boską nie wierzcie że wygladace na 10-15 lat mniej, na dodatek uzywając ziaji
      skoro 18 latki nie wyglądają na 18 lat to co dopiero 30 latki, no wezcie get real!

mam 30 , wygladam na 30 i mi pasuje
      • 18_lipcowa1 bauahahaha doczytaam watek 22.06.11, 09:00
        i wszystke jak jeden mąz licealstki- naprawde jestescie takie naiwne?
        • magdaaa73 Re: bauahahaha doczytaam watek 22.06.11, 15:41
          A wystarczy zadac pytanie 15-latkowi na ile wyglądamy - wtedy też czar pryśnie...
          • estelka1 Re: bauahahaha doczytaam watek 22.06.11, 17:12
            Bo 15-latek nas zmierzy wzrokiem i powie, że ludzie tyle nie żyją big_grin
            • gazeta_mi_placi Re: bauahahaha doczytaam watek 22.06.11, 17:17
              Dla mnie Panie w wieku 30-50 lat mniej więcej wszystkie były takie same big_grin
          • mamula_to_ja O tak tak tak! 23.06.11, 20:36
            O tak tak.
            Stałam trzy lata temu w kolejce do kasy-piwa kupowałam.
            W dresiku sobie wyskoczyłam z kitką...
            I kasjerka, że dowód prosi...
            Ja się kryguję że ojej jak mi miło ha ha ha ale nie mam...gadka szmatka...
            a za mną taki szczyl 17/18 latek stoi, niecierpliwi się i do kasjerki "pani się nie wygłupia...Ona ma ze 27 lat"
            Kurde trafił idealnie.

Gdyby wzrok mógł zabijać- koleś legł by na miejscu.

Tak piękną chwilę mi zepsuć...O nara uncertain
          • echtom Re: bauahahaha doczytaam watek 23.06.11, 20:52
            Czyli ja musiałam naprawdę młodo wyglądać, kiedy licealista ocenił mnie, wówczas 27-letnią, na pierwszy rok studiów.
      • adwarp Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 09:02
        tak się przyzwyczajamy do swojego wyglądu+komplementy innych,że mamy wrażenie,że czas jest dla nas łaskawy i nie tylko stoi w miejscu, ale i się cofawink
        a wystarczy spojrzeć na swoje zdjęcia i czar pryskasad
        • asiaiwona_1 Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 09:12
          nie wiem na ile wyglądam bo nikt mi nigdy nie mówi, że wyglądam starzej czy młodziej... A mam 31 lat.
      • morgen_stern Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 09:24
        Pff, mów za siebie tongue_out Przyjmij uprzejmie do wiadomości, że są kobiety, które wyglądają młodo. Nie rozumiem, co was boli?
      • drinkit Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 11:06

> teraz kazda 30++++ wyglada na 18, 19, bo tyle jej dają
        > ludzie,

to po kremie bambino
        • alexandra74 Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 11:53
          żebys wiedziała. Z kosmetykami nie ma co przesadzać. Cery nie mam najpiekniejszej, ale brak zmarszczek to w mojej rodzinie wielopokoleniowa tradycja. Bardzo pozytywna zresztą tongue_out
          • rosapulchra-0 Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 14:52
            brak zmarszczek to w mojej rodzinie wielopokoleniowa tradycja

A ja myślałam, że za to geny odpowiadają.. no pacz pani, a to tradycja wszystkiemu winna.. surprised
            • alexandra74 Re: no i sie zacznie hehe 24.06.11, 07:42
              wink
      • kamelia04.08.2007 Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 11:20
        zgadzam sie, zreszta co to za atrakcja mając ttrzydziesci-trzydziesci pare lat wygladac na 18-19.
        Osobiscie wole siebie w wieku 30+ niż jako nastolatke.

Zależy jeszcze kto ocenia, bo każdy to robi ze swojego punktu widzenia, jak ocenia osoba młodsza, powiedzmy 20+, to da mi 26-28. Jak bedzie to ktos starszy ode mnie, to ocena jest bliżel wieku rzeczywistego.

A ludzie nie chcą yc niegrzeczni i z czystej uprzejmosci dadza mniej niż myslą
      • alexandra74 Re: no i sie zacznie hehe 22.06.11, 11:45
        mąż pokazywał moje zdjęcie poznanemu poznnemu niedawno w pracy koledze, nie mówiąc kto to tylko z pytaniem, ile wg niego kobieta na zdjęciu ma lat. Kolega odpowiedział, że 27, najwyżej 30. Poza tym masa ludzi powtarza mi, że nie wyglądam, abym miała tak dużego syna (prawie 18 lat). Coś musi w tym być. Jasne, ze nie pochwala sie dziewczyny, które wygladaja powazniej, ale to nie jest wątek z myśla o nich raczej wink.
      • mamula_to_ja Re: no i sie zacznie hehe 23.06.11, 20:33
        No i ja tak samo. 30 i na 30 big_grin
    • selavi2 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 09:18
      Dają 38 - 40 a za 4 m-ce skonczę 47.
      Ze się tak pochwalę.
      Ale kurczę - jednak obiektyw jest bezlitosny i na zdjęciach zazwyczaj wychodzą te wszystkie mini zmarchy, które na żywo zaciera makijaż, uśmiech i w ogóle mimika twarzy. Wczoraj koleżanka robiła mi sesje do CV i ...No muszę się przyzwyczaić, że lepiej nie bedzie.
    • swedzamniepachy Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 09:25
      Zależy od fryzury, ubioru i wagi. Najwięcej dawano mi wtedy, kiedy ważyłam najmniej. Wychudzona twarz dodaje powagi, przynajmniej mi. Najmniej dawano mi za to w ostatnim miesiącu ciąży, kiedy to wyglądałam naprawdę fatalnie. Na patologii ciąży dziewczyny, z którymi leżałam, były przekonane, że jestem najmłodsza (a byłam najstarsza). Dały mi wtedy całe 10 lat mniej, heh. I na pewno szczerze, bo mój wiek poznały podczas wywiadu lekarskiego i głośno wyraziły swoje zaskoczenie. Podobnie było z lekarzami. Widocznie opuchlizna wypełniła mi zmarszczki wink
      No i najważniejsze - oceniana jestem na więcej, gdy jestem sama. Gdy jestem z mężem, automatycznie każdy odejmuje mi 5-6 lat. Bo mąż młodszy o tyle i pewnie działa przekonanie, że żona musi być młodsza od męża.
      • pierdzacy.kot Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 22.06.11, 09:50
        No emamy jak zwykle fantazjuja.

Wszystkie mlodsze niz sa. Gowno prawda, wiekszosc kolezanek na NK wkleja zdjecia i oczywiscie dostaje komentarz 'jak mlodo wygladasz' 'nic sie nie zmienilas' tylko jak popatrzy sie na zdjecie to babki szczegolnie te dzieciate wygladaja na wiecej, singielki zawsze troche lepiej, bo dbaja o siebie maja czas, no ale mamuski to nie oszukujmy sie ale tak 5 lat wiecej niz maja. WIec badzcie realistkami, ludzie mili sa, bo babce najwieksza przyjemnosc mozna zrobic odejmujac wiek i kazdy to wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka