Dodaj do ulubionych

Takiemu pewnie nic nie grozi?

01.07.11, 18:33
Stalam z moja 4 latka na pasach w centrum duzego miasta w pewnym momecie spojrzalam na corke a gosciu ktory stal za mna bezczelnie pokazywal jej fiuta...Oczywscie blyskawicznie schowal ale widac bylo ze szmaciaz wykorzystuje to ze dorosli jednak nie patrza az tak nisko wiadac bylo ze zboczeniec tylko dzieciom pokazuje.
Zaraz sobie przypomnialam jak ja mialam iles tam lat i siedzialam z babcia w tramwaju byl tlok a gosciu ktory stal nad nami tez mi pokazywal babcia oczywiscie nie widziala ja bylam nizej.
wracajac do zboczenca ktorego spotkalam wczoraj nie wiedzialam jak zareagowac zaczac sie drzec? i tak nic bym mu nie udowodnila blysla mi mysl zeby potraktowac go gazem ale chodnik pelen ludzi nie widomo jak to by sie skonczylo.
Nie panikuje na widok goscia ktory sie obnaza ale ten byl wyjatkowo pokazujacy dzieciom przynajmniej tak to odebralam.
Co wy byscie zrobily w takiej sytuacji? i co grozi takim ludziom ktorzy obnazaja sie przy dzieciach czy tak samo nic jak tym ktorzy robia to przed kobietami?
Obserwuj wątek
    • xxe-lka Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:36
      Ty to masz przygody big_grin
      • mama-nastolatki Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:41
        xxe-lka napisała:

> Ty to masz przygody big_grin

No widzisz przynajmniej sie nie nudze.Ale zakladam sie ze ty tez w swomi zyciu masz problemy/przygody tylko jak o nich piszesz zmieniasz nicka zeby nie zepsuc swojego idealnego image.wink
        • xxe-lka Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:42
          tajasne big_grin
          nie wierzę w ani jedno Twoje słowo, ale dobrej zabawy mimo wszystko wink
          • mama-nastolatki Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:47
            xxe-lka napisała:

> tajasne big_grin
            > nie wierzę w ani jedno Twoje słowo, ale dobrej zabawy mimo wszystko wink

W sumie mam to gdzies czy mi wierzysz czy nie ,nawet cie nie znam nic mnie nie obchodzi twoje zdanie.
            • xxe-lka Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:51
              więc dlatego wciąż mi odpowiadasz? smile
    • hugo43 Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:36
      przeciez wszedzie jest monitoring!moze go namierza?
      • mama-nastolatki Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:45
        hugo43 napisała:

> przeciez wszedzie jest monitoring!moze go namierza?

Monitoring to na pewno tam jest bo to centrum miasta bylo. Watpie zeby bylo cos widac gosciu nie rozchylil plaszcza jak to na filmach wiadac wink a siegnal do rozporka nikt ze stojacych ludzi tego nie widzial bylo to tak zrobione by widzialo dziecko ktore ma 110 cm.
        Takich ludzi nie ma gdzie i po co zglaszac policja im nic nie zrobi ale zastanawiam sie jak to jest kiedy ktos obnaza sie ewidentnie przed dziecmi?
        • el_jot Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 19:00
          Kiedy eksibicjonistów się zgłasza na policję. Tu nie tylko eks. ale i pedofil. Odpowiada wtedy za demoralizację w miejscu publicznym, czy jakoś tak.
    • pierwsze-wolne Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:39
      Miałyśmy z piętnaście lat, zbierałyśmy w Praskim na PCK, podeszłyśmy do miłego, wydawałoby się, faceta, tłumaczymy że zbieramy, tratatata, a człowiek nam wystawia co tam ma... Mnie wcięło, koleżanka tylko stwierdziła że takich małych nie potrzebujemy, człowiek się zmył...

A w temacie - chyba tylko odwrócić dziecko i nie reagować, myślę...
      • mama-nastolatki Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:51
        pierwsze-wolne napisała:

> Miałyśmy z piętnaście lat, zbierałyśmy w Praskim na PCK, podeszłyśmy do miłego,
        > wydawałoby się, faceta, tłumaczymy że zbieramy, tratatata, a człowiek nam wyst
        > awia co tam ma... Mnie wcięło, koleżanka tylko stwierdziła że takich małych nie
        > potrzebujemy, człowiek się zmył...

> A w temacie - chyba tylko odwrócić dziecko i nie reagować, myślę...

Tez kilka razy jako osoba dorosla mialam okaze spotkac exhibicioniste zawsze sie smialam.Jednak tym razem chodzilo o moje male dziecko i mialam ochote mu strzelic w ryja.
        Dokladnie tak zrobilam jak piszesz odwrocilam dziecko zapalilo sie swiatlo poszlysmy.
    • el_jot Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:42
      Jeżeli obnaża się w miejscu publicznym, dzwoni się na straż miejską albo policję. Tak jest w przypadku kiedy obnaża się przy dorosłych kobietach, przy dziecku tym bardziej.
    • kamelia04.08.2007 Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:43
      jak sie obnaża przed dorosłym, albo sobie cos wyciaga i nic od innych nie chce, to ekshibicjonista.

Jak pokazuje cokolwiek dziecku, to pedofil i ze szczeką na niego, żeby schował.
    • kozica111 Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 18:50
      Zaczęłabym nucić;"mały wacek, mały wacek.........maaaaałłłllllly wacek...."
      Za bardzo sie spinasz.
    • el_jot Za publiczne obnażanie się grozi nawet kara pozbaw 01.07.11, 19:08
      ienia wolności. A tu chodzi dodatkowo o dziecko.
    • buuenos Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 20:06
      Tak cie czytam i nasuwa mi sie jedno pytanie: w jakich niemczech ty zyjesz?nie masz bladego pojecia o niczym a wnioski wysuwasz z kosmosu.policja nic nie zrobi? pewnie,ze nie skoro nie zglosisz.Ale ty zamiast dzialac,krzyku narobic i zawiadomic policje wracasz pokornie do domu i radzisz sie forum co robic.czytasz niemieckie gazety,ogladasz telewizje?Jugendamtu boisz sie jak diabel swieconej wody bo zamist zainteresowac sie glebiej ich zakresem dzalania bazujesz na opini kogos co kiedys cos uslyszal,ze podobno dzieci zabieraja,ale czy to jugend czy finanzamt czy moze ,,czarna wolga" to tak do konca nie wiadomo.Ale bac sie trzebasmile
      • mama-nastolatki Buuenos 01.07.11, 20:36
        buuenos napisała:

> Tak cie czytam i nasuwa mi sie jedno pytanie: w jakich niemczech ty zyjesz?nie
        > masz bladego pojecia o niczym a wnioski wysuwasz z kosmosu.policja nic nie zrob
        > i? pewnie,ze nie skoro nie zglosisz.Ale ty zamiast dzialac,krzyku narobic i zaw
        > iadomic policje wracasz pokornie do domu i radzisz sie forum co robic.czytasz n
        > iemieckie gazety,ogladasz telewizje?Jugendamtu boisz sie jak diabel swieconej w
        > ody bo zamist zainteresowac sie glebiej ich zakresem dzalania bazujesz na opini
        kogos co kiedys cos uslyszal,ze podobno dzieci zabieraja,ale czy to jugend czy
        > finanzamt czy moze ,,czarna wolga" to tak do konca nie wiadomo.Ale bac sie trz
        > ebasmile

A ja sie zastanawiam jaka infaltylna musisz byc osoba skoro myslisz ze potrafisz z krotkiego postu streszczenia sytuacji ocenic mnie.Pewnie ciezko ci skumac ze jak pisze post to jest to tylko krotki opis sytuacji a nie detale wiec uwagaa teraz wersja dla mniej inteligentnyych ktorzy potrzebuja szczegolow.

Sytuacja miala miejsce w duzym miescie w POLSCE wiec nie mieszaj mi Niemiec do tego.
        gosiu pokazywal dziecku ale w momecie kiedy na niego spojrzalam schowal ty pewnie bys za nim leciala z telefonem na policje i malym dzieckiem.To ze polcja nic nie zrobi takiemu to wiem bo bylam kiedys przy zglaszaniu tego i przyjechali kazali sie panu ubrac i nic nie zrobili oprocz pouczenia.
        Pozatym ze tak powiem nie ladnie odbier.... sie odemnie i moich starych tematow bo rzygasz nimi a to juz nudne.dam ci dobra rade zamiast interesowac sie tym co ja napisalam poszukaj swoich starych postow i zobacz jaka zalosna jestes....

• el_jot Re: Buuenos 01.07.11, 20:44
          To ze polcja nic
          > nie zrobi takiemu to wiem bo bylam kiedys przy zglaszaniu tego i przyjechali k
          > azali sie panu ubrac i nic nie zrobili oprocz pouczenia.

Ale dlaczego ty się przypier.. do tego, że policja nic nie zrobi? A ja wiem, że zrobi. Zwłaszcza, że chodzi o dziecko. Ale to trzeba było zgłosić!
          • mama-nastolatki Re: Buuenos 01.07.11, 20:51
            el_jot napisała:

> To ze polcja nic
            > > nie zrobi takiemu to wiem bo bylam kiedys przy zglaszaniu tego i przyjech
            > ali k
            > > azali sie panu ubrac i nic nie zrobili oprocz pouczenia.

> Ale dlaczego ty się przypier.. do tego, że policja nic nie zrobi? A ja wiem, że
            > zrobi. Zwłaszcza, że chodzi o dziecko. Ale to trzeba było zgłosić!

Jaki sposob miala to zglosic? Uwaga jeszcze raz
            Bylam w centrum duzego miasta na pasach wokol pelno ludzi gosciu na wysokosci rozporka pokazal fiuta spojrzalam schowal swiatlo sie zmienilo i gosciu poszedl.
            Myslisz ze ktos by zareagowal jak bym zaczela sie drzec? bardzo watpie ludzie by poszli w swoja strone ,gonic goscia nie zamierzam.Ja wiem ty bys za nim pobiegla i trzymala go godzine oz do przyjazdu policji a potem jeszcze tlumaczyla ze napewno pokazywal kiedy on by mowil ze tylko zapinal rozporek.

• el_jot Re: Buuenos 01.07.11, 20:55
              mama-nastolatki napisała:

Bierzesz komórkę, wystukujesz 997, mówisz gdzie jesteś i co się stało, i podajesz rysopis, nie swój. Naprawdę, to takie trudne?
              • el_jot Poza tym 01.07.11, 20:57
                Facet może mieć coś więcej na sumieniu niż tylko pokazywanie f...a dzieciom.
                • xxe-lka Re: Poza tym 01.07.11, 22:23
                  el-jot ale nie widzisz, że ona w każdym wątku robi tak samo? Wypisuje jakieś brednie a potem pojawia się szereg doradzających, a ona na każdą radę mówi tak, ale.... i wymyśla jakieś kosmosy. I nie ważne czy chodzi o pedofila, o córkę sekszącą się na lustrze, czy brudne podpaski w domu. Identyczny schemat wątku za każdym razem
                  Naprawdę nie widzicie, że z panią jest coś nie halo?
        • buuenos Re: Buuenos 01.07.11, 20:46
          Cosik cie matenko nerwy poniosly..czyzbym trafila w sedno?smile ja postow moich szukac nie musze bo forum moimi problemami nigdy nie zajmowalamsmile takze ogarnij sie dziewczyno bo nicki mylisz i sie zacietrzewiasz jak za przeproszeniem nastolatkasmile
          • mama-nastolatki Re: Buuenos 01.07.11, 20:54
            buuenos napisała:

> Cosik cie matenko nerwy poniosly..czyzbym trafila w sedno?smile ja postow moich s
            > zukac nie musze bo forum moimi problemami nigdy nie zajmowalamsmile takze ogarnij
            > sie dziewczyno bo nicki mylisz i sie zacietrzewiasz jak za przeproszeniem nast
            > olatkasmile

Nie pisz do mnie matenko bo duzo mlodsze odemnie nie jestes.I jak juz pisalam jak nie masz nic do powiedzenia na temat to spadaj.Naucz sie pisac w odpowiednich tematach a nie rzygasz jednym tematem po calym forum.
            • buuenos Re: Buuenos 01.07.11, 21:03
              naduzywasz slowa ,,rzygac" to bardzo nieelegancie i nieestetyczne.
              • mama-nastolatki Re: Buuenos 01.07.11, 21:12
                buuenos napisała:

> naduzywasz slowa ,,rzygac" to bardzo nieelegancie i nieestetyczne.

A co sie stalo z twoim nickiem kropierka czy jakos tak? znudzil sie? wink
                • buuenos Re: Buuenos 01.07.11, 21:20
                  dziewczyno,czy ty cierpisz na manie przesladowcza??
    • baltycki Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 01.07.11, 20:14
      mama-nastolatki napisała:

> Co wy byscie zrobily w takiej sytuacji?
      Chwycic, wbic pazury i krzykiem wezwac policje..
      (slady pazurow beda dowodem.. jesli bedziesz musiala puscic zanim przyjedzie policja)
    • el_jot Jedno pytanie 01.07.11, 21:02
      Gdyby ktoś wyrwał ci torebkę na ulicy ze sporą sumą pieniędzy, próbowałaś byś ją odzyskać, zadzwoniłabyś na policję, czy byś olała?
      • mama-nastolatki Re: Jedno pytanie 01.07.11, 21:19
        el_jot napisała:

> Gdyby ktoś wyrwał ci torebkę na ulicy ze sporą sumą pieniędzy, próbowałaś byś j
        > ą odzyskać, zadzwoniłabyś na policję, czy byś olała?

Zgloszenie czegos na policje nie polega na telefonie.trzeba sie tam zglosic i odsiedziec swoje tak samo jak maja przyjechac to tez poczekac na nich musisz.Wyobraz sobie ze bylam w PL tylko dwa dni i nie mialam czasu na przesiadywanie na policji szukajac zboczenca ktoremu nawet nie zdarzylam sie przyjrzec.

Tez mam jedno pytanie do ciebie -dlaczego mnie atakujesz zamiast skupic sie na temacie.Zly dzionek mialas ?
        Moze wklej jakies linki gdzie jest napisane co policja robi w takich przyadkach lub ile osob za to siedzismile A nie bedzisz mi tu marudzic jak to nie obywatelsko sie zachowalam -zlosliwe klik klik w klawiature kazdy potrafi zlap jakiegos zboczenca wtedy pogadamy.smile
        • iwles Re: Jedno pytanie 01.07.11, 22:33

to po co piszesz o tym na forum ?
          mam ważenie, że jestes osobą, która chce, aby wszystkie sprawy dotyczące ciebie same się rozwiązywaly, bez twojego wysilku/inicjatywy. I szukacz uparcie potwierdzenia na forum.
          • mama-nastolatki RE 01.07.11, 23:15
            wles napisała:

>
            > to po co piszesz o tym na forum ?
            > mam ważenie, że jestes osobą, która chce, aby wszystkie sprawy dotyczące ciebi
            > e same się rozwiązywaly, bez twojego wysilku/inicjatywy. I szukacz uparcie pot
            > wierdzenia na forum.

W sumie masz racje nastepnym razem zmienie nicka i napisze cos w stylu -chciala bym wiedziec co realnie gozi ludziom ktorzy obnazaja sie na ulicy.wtedy moze dostane jakies konkretne odpowiedzi.
            Zreszta juz nie bede pisac na ematce poczytajcie sobie w logo forum z jaka mysla byla stworzona ematka nie po to by kazdego atakowac i wysmiewac nazywac trolem itp. PA Emamy tesknic nie bede wy pewnie tez.wink
            • czar_bajry Re: RE 02.07.11, 02:29
              Zaczynam Cię podejrzewać o bujną wyobraźnie...

• el_jot Re: RE 02.07.11, 13:01
                Ja też. Daję sobie z nią spokój. Dobrze radzi XXLka nie ma sensu się produkować.
        • el_jot Re: Jedno pytanie 02.07.11, 13:07
          Nie atakuję cię, zły trop. Próbuję ci wytłumaczyć, że powinnaś coś z ttym zrobić. Wszędzie widzisz atak na ciebie. Skoro twierdzisz, że nie będziesz zgłaszała na policję molestowania dzeicka (tak, to było molestowanie), bo nie masz na to czasu to po jasną ch....ę piszesz o tym na forum? Żebyśmy uspokoiły twoje sumienie? Na mnie nie licz.
    • chusteczka4 Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 02.07.11, 07:15
      Ja widziałam ekshibicjonistę dwa razy w życiu, za pierwszym razem jako dziecko - uciekałam gdzie pieprz rośnie i za drugim razem gdy byłam już dużo starsza, gdy siedziałam z koleżanką przy rzeczce on leżał kilka metrów dalej i bawił się swoją fujarą. Z tego co wiem oni krzywdy nie robią, tylko mają jakiś odchył z tym obnażaniem się, ale w takiej sytuacji jaką ty miałaś zwyzywałabym równo faceta.
    • sadosia75 Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 02.07.11, 13:11
      W zeszłym roku w centrum Barcelony na deptaczku na ławeczce siedział sobie pan. i onanizował się w najlepsze gapiąc się na auta i autobusy,które stały na ulicy. część ludzi w autobusie zaczęła faceta pokazywać palcem i śmiać się z niego. ja w szoku. pan chyba też. bo sobie darował dalsze uniesienia sexualno ręczne. a później się dowiaduję, że właśnie z nimi to tak trzeba. pokazać palcem i wyśmiać.
      co nie zmienia faktu, że bym jeszcze na policję zadzwoniła. a skoro chodnik pełen ludzi to bym wrzawę podniosła, od zboczeńców i pedofili wyzwała i liczyła, że ludzie pomogą mi go przytrzymać aż do czasu przyjazdu policji.
      może i ludzie boją się interweniować w trakcie pobić itp. ale chyba mają na tyle odwagi, żeby dzieci przed zboczeńcami chronić?
      • gazeta_mi_placi Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 02.07.11, 14:44
        Akurat ci zboczeńcy są z gatunku nie szkodliwych, raczej nie napadają i nie gwałcą.
        Ja widziałam męskiego członka w wieku 10 lat, Pan robił siku uncertain
    • totorotot Re: Takiemu pewnie nic nie grozi? 02.07.11, 14:37
      zrobić zdjęcie komórką i wysłać je na policję emailem z opisem sytuacji,dokładną datą i godziną zdarzenia
      moze już być ubrany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka