Dodaj do ulubionych

Przystojny instruktor

03.07.11, 21:56
Mój instruktor nauki jazdy wyjechał,a że mam za miesiąc egzamin polecił mi swojego kolegę. Gostek przyjechał dziś pod mój dom,jak wylazł z samochodu to wymiękłam. No po prostu chłop z moich marzeń-wysoki,ja też nieniska-176,ale on przerasta mnie co najmnej o półtorej głowy,pięknie zbudowany,tyłeczek-bajka. Brunet-psiakostka. No i pięęękny uśmiech. Fajnie ubrany,bez tych piep...okularów przeciwsłonecznych,łańcuszków,sruszków itp. w których lubują się (niektórzy) współcześni panowie. Wiek-po czterdziestce,uwielbiam mężczyzn starszych od siebie. Od razu przypomniałam sobie,że moje włosy od miesiąca błagają o fryzjera,przydałoby się też trochę makijażu,no i może manicure. Ale cóż,nie było czasu...Do tego facet okazał się bardzo kompetentny,cierpliwy,dowcipny i miły. Wspaniale mi się z nim jeździło,zaczynam chyba lubić jazdę samochodemwink umówiłam się na następne jazdy i ,wstyd przyznać,czekam na nie z niecierpliwością. Przyznam się też po cichu,że jutro chcę się umówić do fryzjera i na manicure... Jak to jednak przystojny koleś potrafi zmotywować kobietę do działania...
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: Przystojny instruktor 03.07.11, 22:02
      big_grin
    • pierwsze-wolne Re: Przystojny instruktor 03.07.11, 22:11
      Gdzie ten kurs? Właśnie sobie przypomniałam, że ja też miałam prawko robić... wink
      • czar_bajry Re: Przystojny instruktor 03.07.11, 23:05
        Eee, może jakieś jazdy doszkalające by mi się przydały, w końcu baba jestembig_grin
        Gdzie ten kurs?????????????
        • miniofilka Re: Przystojny instruktor 03.07.11, 23:20
          szkoda, że nie mogę mieć prawkasmile
          chetnie bym tego Pana poznałasmile
          (jak dobrze, że mój mąż tego nie czyta)
          big_grinDDDDDDDDDD
          • dorry Re: Przystojny instruktor 04.07.11, 00:08
            Ha ha ha, moja wyobraźnia od razu podsuwa mi taki obrazek:
            http://img263.imageshack.us/img263/3825/paulnewmanz.jpg
            Szkoda, że już mam prawo jazdy.
            Chociaż ... (jeśli on rzeczywiście wygląda podobnie), to właśnie uświadomiłyście mi, że mam problemy z jazdą po zmierzchu, tak jakoś zamazuje mi się przed oczami... Jednym słowem, chętnie się podszkolę z tej jazdy nocnej.
            • miniofilka Re: Przystojny instruktor 04.07.11, 00:10
              dorry napisała:

> Ha ha ha, moja wyobraźnia od razu podsuwa mi taki obrazek:
              > http://img2
> 63.imageshack.us/img263/3825/paulnewmanz.jpg
              > Szkoda, że już mam prawo jazdy.
              > Chociaż ... (jeśli on rzeczywiście wygląda podobnie), to właśnie uświadomiłyści
              > e mi, że mam problemy z jazdą po zmierzchu, tak jakoś zamazuje mi się przed ocz
              > ami... Jednym słowem, chętnie się podszkolę z tej jazdy nocnej.

big_grinDDDDDD
    • naomi19 Re: Przystojny instruktor 03.07.11, 23:17
      Ja też potrzebuję się podszkolić, daj namiary naomi19@gazeta.pl big_grin haha Ciekawe, czy na nocne jazdy się można umiawiać, wszak jazda dzienna a nocna to dwie różne sprawy... smile
      • miniofilka Re: Przystojny instruktor 03.07.11, 23:20
        naomi19 napisała:

> Ja też potrzebuję się podszkolić, daj namiary naomi19@gazeta.pl big_grin haha Ciekawe
        > , czy na nocne jazdy się można umiawiać, wszak jazda dzienna a nocna to dwie ró
        > żne sprawy... smile

Naomi, jesteś boskabig_grinDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka