czarnaalineczka 20.08.11, 10:49 nie bedzie o sexie tak na ludzki rozum : jesli ten krem czasowo znieczula to jak posmaruje nim nogi to depilacja nie bedzie bolala ? jak gleboko takie cus wnika ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:00 nie susz zebow tylko odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:02 hmm, nie szkoda na nogi a może posmarować lidokainą - kojarzę w przeszłości akt smarowania przed woskiem (wąsik) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:06 ale chlorek lidokainy chyba na recepte jest tylko ? widzialm jakies zele tylko dla lekarzy a zel opozniajacy na allegro kupie Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:05 nie wiem, nie używam raz chyba miałam z tym do czynienia - pan mi wmawiał, że to jakiś hinduski wynalazek joginów i takie tam bajery i się domyśliłam, ze to może być to. weszłam tu, żeby się utwierdzić w przekonaniu o tym, a Ty mi tu o depilowaniu nóg zapodajesz Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:10 Moje dzieci zakupiły sobie DEPILATOR elektryczny. Dzień pierwszy. Próba nr jeden. Osiemset czterdzieści dziewięć razy próbowała go włączonego przyłożyć do skóry pod pachą. I cofała. A gdy już za osiemset pięćdziesiątym razem przyłożyła, t o.. bateria się skończyła. Dzień drugi - to samo. Trzeci-dwudziesty - nie jest źle, dwa włoski wyrwane! A teraz sobie spokojnie leży taki ładny, różowy depilator, silkecośtam, w pudełeczku, lekko się przykurzył, nikt go nie rusza i żadne środki przeciwbólowe nie są potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:03 Przeczytałam tytuł i myślę - po kiuj przedłużać coś, co trwa wieczność i końca nie widać? I wcale to nie jest fajne, ino nudne jak te flaki z olejem? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:06 ja nie wiem, czy Ty tak ironizujesz może, czy nie, ale ja na ten przykład naprawdę przedłużania nie lubię. długa gra wstępna mnie irytuje niezmiernie i nie wynika to z braku umiejętności partnera, tylko z mojej fizjologii? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:07 a, że (znowu się uzewnętrzniam) problemów z dochodzeniem nie mam, to i partner nie ma na co czekać Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:16 Ja mam swoje przyzwyczajenia, od których nie ma żadnych odstępstw. Ale dochodzi do miejsca, w którym moja przyjemność jest zaszła, no to nudno się robi. Bardzo nudno. Takie fryki długie to niech małolactwo odstawia. A starym, połamanym pozwoli na odpoczynek I co jest, do cholery, ta gra wstępna?? Kochanie, nie zasypiaj dziś zbyt szybko, bo będziemy się bzykać. - czy ke? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:07 skup sie !!! podziala takie cus ? bo nie wiem czy zamawiac Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:08 zamów, najwyżej sobie będziecie przedłużać emlę sobie zamów do depilacji może? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:23 gdzie to mozna zamowic ? daj linka Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:27 masc emla jest na receptę, ale poszukaj w necie. ja tylko tak palnęłam. ja mam w domu tak na wszelki przypadek. spróbuje sobie bikini tym machnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa-cywilka nie na rozum 20.08.11, 11:09 czarnaalineczka napisała: > nie bedzie o sexie > > tak na ludzki rozum Ten krem nie wzmacnia rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:10 Jesteś bezkonkurencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:16 a ja chcialam napisac, ze prezerwatywy z opozniaczem dzialaja, wiec krem pewnie tez.... ale przy kondomiku na nodze ciezko bedzie wlosy usuwac Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 11:17 A jaki jest skład tego kremu? Sprawdź skład, sprawdź działanie tych składników, to sobie odpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 12:20 alineczko, pytanie jak z dawkowaniem - wieksza powierzchnia cala do posmarowania, to wieksza dawka do przyjecia rzez organizm (trzeba popytac lekarza, zeby nie przedawkowac). A nie lepszy np elmex? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 12:26 elmex ? pasta do zebow ? serio to znieczula? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 12:33 no, elocom ale dzis zakrecona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mamula_to_ja Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 12:51 ELOCOM? To steryd na zmiany skórne... Do stosowania na małych powierzchniach Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 12:57 oj, ten krem znieczulajacy do szczepionek anuleczka, nie wymagaj ode mnie dzis myslenia, wypakowuje cale moje zycie do nowych szaf Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 12:58 emla wiedzialam, ze na e Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 13:00 Na depilację to ja mam dwa sposoby: długa bardzo gorąca kąpiel i/lub kostka lodu przed depilatorem. Kluczowe jest też odpowiednie napięcie depilowanej części ciała. Bikini czy pach nie dałabym rady machnąć depilatorem elektrycznym. Raz spróbowałam - zostały bolesne krwawiące ranki w miejscach wyrwanych cebulek. Ble, penetracji też bym nie chciała przedłużać albo fellatio w moim wykonaniu - im szybciej koniec, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 13:00 A elmex to nie pasta do zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 15:20 eee ale skora na penisie jest jakbu ciensza wiec to ,ze lidokaina dziala w takich miejscach jak np blony sluzowe nie znaczy, ze zadziala na nogach. kupilam kiedys chlorek etylu, kotory generalnie jest na recepte i mial znieczulac skore ale wlasciie nic nie robil Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 15:29 wcale nie znieczulil ? nawet troszeczke ?? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 16:29 no wlasnie moim zdaniem nie. moge ci go przeslac jak chcesz wyprobowac na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
count_zero Re: krem przedluzajacy stosunek 20.08.11, 16:27 A może lepiej żel na hemoroidy z lidokainą? Odpowiedz Link Zgłoś