yenna_m 18.10.11, 21:05 jestem bmo się na pobieraczka nabrała. I teraz mam sobie namiętną korespondencję na skrzynce pocztowej Przebije mnie ktoraś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Taka stara i głupia 18.10.11, 21:12 Niedawno sama szukałam tu na forum porady, mój młodszy syn "wkopał" się z pobieraczkiem- poszłam za radami dziewczyn i mam to za sobą. Rada podstawowa: olej, nie mailuj, nie odpowiadaj, nie czytaj, kasuj. Tak do skutku, w końcu znudzi im się. U mnie to trwało trochę (ok.1,5 miesiąca), syn strasznie to przeżywał, jak czytał te "fachowe", a straszące maile. Olej. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Taka stara i głupia 18.10.11, 21:18 ja żem zlała w zeszłym roku. se spokój dali szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 13:07 Strona internetowa do pobieranie min. filmów których właściciele robią naiwnych użytkowników w tzw. bambuko i każą płacić sama nie wiem za co, ale było kilka afer. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Taka stara i głupia 18.10.11, 21:19 nie wiem, co to jest pobieraczek, ale Grouponowe zakupy tez mnie prześladująp Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Taka stara i głupia 18.10.11, 21:49 O pobieraczku się naczytałam juz dawno, że z nim się nie wygra, że najlepsi prawnicy i takie tam, więc omijam. Ale i tak Cie przebiłam. Kiedys na wpół przytomna o 3 nad ranem robiłam jakies durnowate testy, potem wysłałam darmowy sms, aby zobaczyć wynik O matko, co za mózg Oczywiście po chwili prezczytałam, że wysyłając smsa akcetuję regulamin I że teraz do końca życia będą mi przysyłali płatne smsy. Napisałam im takiego maila, że nie wysłali ani jednego, ale bałam się, że za głupotę będzie trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: Taka stara i głupia 18.10.11, 22:25 Proste, rejestrować się przez proxy, podawać personalia z sufitu i naprędce założony adres mailowy. I niech się bujają )))) Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 15:18 A jak się rejestrować przez proxy? Bo w temacie proxy zielona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 09:59 yenna_m napisała: > jestem bmo się na pobieraczka nabrała. > I teraz mam sobie namiętną korespondencję na skrzynce pocztowej Dodaj nowy filtr do spamu. 30 sekund roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 10:38 Oni nie mają przypadkiem Twoich danych, nazwiska, adresu? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 21:19 maja, bo im przeslalam łacznie z moim stanowiskiem w tej sprawie niech sie bujają ino srednio dwa-trzy razy w tyg mam maila od nich... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 14:09 A może być znajoma? Znajoma głosowała na PiS! Przebije ktoś moją znajomą? Odpowiedz Link Zgłoś
viki711 Re: Taka stara i głupia 19.10.11, 21:47 też się nabrałam, dostałam jednego meila na początku września, olałam i cisza... ale cały czas o tym myślę, że przyjdzie mi płacić z odsetkami... nie wchodzę na stronę pobieraczka Odpowiedz Link Zgłoś