rosapulchra-0 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 19:47 www.tvn24.pl/12691,1721564,0,1,kaddafi-ranny--ale-zywy,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 19:49 Teraz dopiero doczytałam: Jego ciało zostało przewiezione do meczetu w Misracie. Tytuł mylący bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:07 Szkoda? Rozumiem,że Hitlera i jemu podobnych też szkoda? No przecież taki sympatyczny wujcio Adolfik był. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:11 a on byl do Hitlera podobny? ciekawe skąd takie światłe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:20 > a on byl do Hitlera podobny? Wcale. A zabili go bo nie zapłacił za parkowanie. Biedny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:20 Krejzi podpuszcza, niemniej czyjaś śmierć nigdy nie powinna wywoływać uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:09 kozica111 napisała: > Krejzi podpuszcza, niemniej czyjaś śmierć nigdy nie powinna wywoływać uśmiechu. Nigdy ? Wybacz, ale takie stwierdzenie to czysta obłuda i przerost "poprawności politycznej". Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:40 Komentarz Krejzi byl adekwatny do jej nicka A faktycznie szkoda... ze go nie powiesili i nie obdzierali ze skory po kawalku... Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 18:45 Akurat to co oni mu zrobili, to zwyczajny, barbarzyński mord. Nawet nie da się tego opisać. Tak Ci jeszcze mało? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna rope 21.10.11, 00:29 za poparcie Francji, oddali jej koncernom koncesje na 35% własnych złóż: biznes.onet.pl/tajne-porozumienie-ws-libii-sprzedali-kaddafiego-z,18515,4836416,1,onet-wiadomosci-detal Pewnie reszta poszła do USA. Oj czeka ich bieda hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 00:58 Myślisz, że jakby tak lud miał użytek z petrodolarów za Kadafiego, to podnieśliby bunt? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 10:24 Myślę, że lud nigdy nie wie, co traci. I zawsze dowiaduje się o tym jak to już straci. Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 10:55 Ja też tesknię za światem sprzed 1989 i żołtą "lemoniadą" w plastikowym woreczku. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:16 Zatęsknią za darmową służbą zdrowia na całkiem niezłym poziomie, szkolnictwem, tanią benzyną, dotowaną żywnością i mieszkaniami - to wszystko opłacane z ropy na której trzymał rękę Kadafi. Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:25 Abstrahując od tego, że nie było leków w aptekach, benzyna była na przydział albo jej w ogole nie było, żywnośc była na kartki albo z darów, a na mieszkanie czekało się 20 lat, to moja babcia zawsze twierdziła, że najlepiej było za sanacji. Tak to jest z nostalgią do czasów kiedy każda była piękna, młoda i powabna. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 16:15 pewnie nieźle wam tam płacą w ambasadzie USA za pisanie takich pierdół. Odnieś się lepiej do kwestii grabienia libijskich zasobów ropy (za darmo) jeśli jesteś taka mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:35 Ja rozumiem, że lewactwo jest chorobą umysłową. Jednak zadziwia mnie jej głębokie stadium, w którym lewacy głęboko miłują wszelkiej maści kanalie i morderców. Lista jest długa. Kaddafi, Castro, Chavez, Che Guevarra, Allende, Mao Tse Tung, Pol Pot, Ho Hi Minch, Stalin, Gorbaczow... Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:59 krejzimama napisał: > Ja rozumiem, że lewactwo jest chorobą umysłową. Jednak zadziwia mnie jej głębok > ie stadium, w którym lewacy głęboko miłują wszelkiej maści kanalie i morderców. > Lista jest długa. Kaddafi, Castro, Chavez, Che Guevarra, Allende, Mao Tse Tung, > Pol Pot, Ho Hi Minch, Stalin, Gorbaczow... Zapolnialas podac niektorych przywodcow Stanow Zjednoczonych, oraz wszystkich przywodcow Izraela. Ach zapomnialam, oni to freedom fighters. Uppsss. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 12:10 Zyczyłabym sobie w Polsce takich przywódców. To was boli że USA i Izrael potrafią uderzyć pięścią w obronie swoich obywtaeli, swojego terytorium, swoich interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 12:45 krejzimama napisał: > Zyczyłabym sobie w Polsce takich przywódców. > To was boli że USA i Izrael potrafią uderzyć pięścią w obronie swoich obywtaeli > , swojego terytorium, swoich interesów. Ty tak na serio??? Naprawde jestes krejzi. Izrael zagarnal ziemie, z pomoca zachodnich mocarstw, nalezace do Palestyny od wiekow. Zeby bylo wygodniej mowi sie, ze Izrael potrafi bronic "swojego" terytorium (czytaj: zabijac, wiezic, wysiedlac z wlasnych domow pelnoprawnych obywateli Palestyny) a Hamas, czyli pelnoprawna partia Palestyny nie akceptujace obecnego stanu rzeczy i walczaca o, jak to napisalas swoje terytorium i ludnosc, nazywa sie TERRORYSTAMI. Widze, ze nie masz zielonego pojecia o tym co tak naprawde dzieje sie obecnie w naszym cudownym swiecie. Nie wiem czy to totalna ignorancja, wygoda czy po prostu brak tesknoty za rozumem i wiedza. Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 12:53 nalezace do Palestyny od wiekow Przez wieki istaniało tam państwo o takiej nazwie? Konkretnie kiedy? > pelnoprawnych obywateli Palestyny Obywateli czego? Hamas, czyli pelnopr > awna partia Palestyny nie akceptujace obecnego stanu rzeczy i walczaca o, jak t > o napisalas swoje terytorium i ludnosc, nazywa sie TERRORYSTAMI. Bardzo prawidłowo się ich nazywa. Hamas to bandyci i mordercy. Nie wiem nawet czy nazywanie ich terrorrystami nie jest eufemizmem. > Widze, ze nie masz zielonego pojecia o tym co tak naprawde dzieje sie obecnie > w naszym cudownym swiecie. Wiem >Wspolczuje. ja współczuje imion twoim dzieciĄ. Tata jest Ahmed czy Muhamad? Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 13:45 krejzimama napisał: > nalezace do Palestyny od wiekow > > Przez wieki istaniało tam państwo o takiej nazwie? PALESTYNA > Konkretnie kiedy? Od 133 roku naszej ery do 1947. > > pelnoprawnych obywateli Palestyny > Obywateli czego? ??? > Bardzo prawidłowo się ich nazywa. Hamas to bandyci i mordercy. Nie wiem nawet c > zy nazywanie ich terrorrystami nie jest eufemizmem. Ta..... A Zydzi to sieja dobro na calym swiecie. > ja współczuje imion twoim dzieciĄ. > Tata jest Ahmed czy Muhamad? Pocieszylas sie troche celujac w moje dzieci? Prostactwo wylazlo z Ciebie szybciej niz myslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 13:47 Tutaj to sami obrońcy Żydów Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 14:37 > Od 133 roku naszej ery do 1947. No pierwsze słysze. to jakaś historia alternatywna? Bo gdzie zapodziało się Imperium rzymskie najpierw zachodnie potem wschodnie? Panstwa krzyzówców? Imperium Osmańskie? A te ziemie nie zostały zdobyte przez arabów około roku 630? Coś panna kręcisz? > Ta..... A Zydzi to sieja dobro na calym swiecie. Na pewno są bardziej wartściowi i przydatni dla gatunku ludzkiego. Wystarczy zobaczyć co osiągneli jako naród a od 1948 roku jako państwo. > Pocieszylas sie troche celujac w moje dzieci? Prostactwo wylazlo z Ciebie szybc > iej niz myslalam bardzo nie troche Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 14:54 krejzimama napisał: > Coś panna kręcisz? Krece to ja hulahop w ramach codziennych cwiczen. > Na pewno są bardziej wartściowi i przydatni dla gatunku ludzkiego. > Wystarczy zobaczyć co osiągneli jako naród a od 1948 roku jako państwo. Powiem Ci tak, ze ludzi oceniam w swoim zyciu patrzac na kazdego jako osobna jednostke i staram sie nie stereotypowac nikogo. Natomiast patrzac globalnie na historie ludzkosci wychodzi na to, ze Zydzi to kij w mrowisko dla calego swiata. Gdyby nie oni wiele problemow na skale swiatowa nie mialoby miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:27 > Krece to ja hulahop w ramach codziennych cwiczen. No może to lepiej ci wychodzi niż pisanie bzdur na forum > Gdyby nie oni wiele problemow na skale swiatowa nie mialoby miejsca. Zwłaszcza tych en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates Jest gdzieś taka lista arabskich laureatów Nobla? jakoś cholera ciężko mi poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:45 krejzimama napisał: > > Ta..... A Zydzi to sieja dobro na calym swiecie. > Na pewno są bardziej wartściowi i przydatni dla gatunku ludzkiego. > Wystarczy zobaczyć co osiągneli jako naród a od 1948 roku jako państwo. Właśnie Hitler pokazał, jak bardzo są ,,wartościowi'' i co znaczą.. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:54 Niesamowite sobie dobierasz autorytety. Ja chyba też przestaję sie dziwic temu chłopakowi, że daje w kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:58 krejzimama napisał: > Niesamowite sobie dobierasz autorytety. Opanuj się, to nie jest mój autorytet. Ale czy właśnie tak nie było? Czy właśnie tak nie pokazał? Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 16:03 Chyba że ja się o jakiejś innej IIWŚ uczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
kepucha Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 14:54 pl.wikipedia.org/wiki/Palestyna Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love lewactwo to masz w glowie oszalala 21.10.11, 13:15 zydowko. I twoi ukochani ziomkowie, ktorzy uspołeczniają straty banków. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: lewactwo to masz w glowie oszalala 21.10.11, 13:20 Znowu szalejesz, wariatko? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: to do woman in love nt 21.10.11, 13:38 zajmij sie tam swoim dzieckiem lepiej a nie siedzisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: to do woman in love nt 21.10.11, 13:42 Akurat mogę robić, co mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: to do woman in love nt 21.10.11, 16:11 robisz co chcesz i dzieciak tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
omernik Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego :( 21.10.11, 10:50 Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:17 Jeżeli kogoś faktycznie bawi śmierć KOGOKOLWIEK, to chyba zdrowy nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:31 Zastanawia mnie czy zatem np więźniowie obozu Mauthausen w Austrii popełniali fopa ciesząć się na wieść o smierci Adolfa Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:35 Są ludzie, którym żal Hitlera. Ale porównywanie Hitlera do Kadafiego to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:37 Zydzi mają to swoje słynne powiedzenie że kot ratuje jedno zycie ratuje cały świat. Czy jakby je mocno sparafrazować i powiedzieć, że kto odbiera jedno zycie to zabija cały świat to Kaddafi i Hitler to mendy z jednej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:41 Ciekawe, czy rodziny też takie mordy usmiechnięte mają Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 12:23 ciekawe, jakie mieli miny, gdy to Kaddafi mordował innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 12:59 Są rodziny, które popierają czyny swoich członków Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego 21.10.11, 11:32 Tak, odszedł jeden z rycerzy wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego 21.10.11, 12:15 Dostał to na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
omernik Re: Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego 21.10.11, 16:15 Drogie mamy poczytajcie trochę o Libii. Za chwilę pojawi się kolejny dyktator. Tym razem na usługach zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama This is Israel 21.10.11, 21:27 asshole! www.youtube.com/watch?v=n-QYpOPjDnA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love wiem już dlaczego was się nie lubi - właśnie za 22.10.11, 11:20 takie zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: This is Israel 22.10.11, 12:40 Twoj fanatyzm graniczy z obledem. Tu jest wlasnie Twoj ukochany Izrael: www.youtube.com/watch?v=3LMmsiY5-WY&feature=related www.youtube.com/watch?v=NbF9pejrxMo www.youtube.com/watch?v=gSQXFnv9d1Q&feature=related www.youtube.com/watch?v=bQs-8iaTD14 www.youtube.com/watch?v=Zl7lecaTYK8&feature=related www.youtube.com/watch?v=Scg9ewenWUY&feature=related www.youtube.com/watch?v=clbpyNePW5k Wiesz, ze sprawiedliwosc dopada predzej czy pozniej kazdego? Wiec miej sie na bacznosci bo nie roznisz sie niczym od Kaddafiego czy Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: This is Israel 22.10.11, 12:46 Coś Ty, do niej i tak nic nie dojdzie, bo ona jest ewidentnie zakochana w żydostwie P.S. Swoją droga to ciekawi mnie, jakie zdanie na temat Żydów ma Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: This is Israel 22.10.11, 13:13 Jeśli sprawiedliwość ma kogoś dopaść to tych ogarniętych antyizraelską propagandą, która wmówiła im, że istenieje coś takiego jak naród palestyński zamieszkujący kraj zwany palestyną. Nigdy nie istniał kraj o takiej nazwie który był uznawany na świecie. "Palestńczyków" wymyślono w latach 50/60 XX wieku nazywając tak arabów zamieszkujących te ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod [...] 22.10.11, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: This is Israel 22.10.11, 13:24 Kiedy zatem istniało państwo o nazwie Palestyna? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: This is Israel 22.10.11, 13:16 > Wiesz, ze sprawiedliwosc dopada predzej czy pozniej kazdego? Wiec miej sie na b > acznosci bo nie roznisz sie niczym od Kaddafiego czy Hitlera. hitler i kadafii byli przywodcami z krwia na rekach krejzi jest tylko internetowym ujadajacym pudelkiem nie schlebiaj jej Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama God bless Hitler 22.10.11, 13:32 Niestety Wasza propaganda zawsze zostanie pokonana przez fakty. Zainteresowanym radze poczytac o kolaboracji muzułmanów z nazistami. Odpowiedz Link Zgłoś
11anetta Re: Bravo Wronka i Womain in love 22.10.11, 14:00 Nie szkoda wam czasu dla tego krejzi tępaka? Odpowiedz Link Zgłoś