Dodaj do ulubionych

Kaddafi nie żyje.

20.10.11, 19:45
Szkoda człowieka.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 19:47
      www.tvn24.pl/12691,1721564,0,1,kaddafi-ranny--ale-zywy,wiadomosc.html
      • rosapulchra-0 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 19:49
        Teraz dopiero doczytałam: Jego ciało zostało przewiezione do meczetu w Misracie.
        Tytuł mylący bardzo suspicious
    • thorgalla Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:07
      Szkoda?
      Rozumiem,że Hitlera i jemu podobnych też szkoda?
      No przecież taki sympatyczny wujcio Adolfik był.
      • siasiunia1 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:11
        a on byl do Hitlera podobny? ciekawe skąd takie światłe informacje?
        • thorgalla Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:20
          > a on byl do Hitlera podobny?
          Wcale.
          A zabili go bo nie zapłacił za parkowanie.
          Biedny człowiek.
          • angazetka Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 21:45
            Celne.
            • grave_digger Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:43
              bardzo celne!
              • siasiunia1 Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 18:48
                super celne !
    • kozica111 Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:20
      Krejzi podpuszcza, niemniej czyjaś śmierć nigdy nie powinna wywoływać uśmiechu.
      • default Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:09
        kozica111 napisała:

> Krejzi podpuszcza, niemniej czyjaś śmierć nigdy nie powinna wywoływać uśmiechu.

Nigdy ? Wybacz, ale takie stwierdzenie to czysta obłuda i przerost "poprawności politycznej".
    • sokhna Re: Kaddafi nie żyje. 20.10.11, 20:40
      Komentarz Krejzi byl adekwatny do jej nicka big_grin

A faktycznie szkoda... ze go nie powiesili i nie obdzierali ze skory po kawalku...
      • jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 18:45
        Akurat to co oni mu zrobili, to zwyczajny, barbarzyński mord. Nawet nie da się tego opisać.
        Tak Ci jeszcze mało?
    • woman_in_love libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna rope 21.10.11, 00:29
      za poparcie Francji, oddali jej koncernom koncesje na 35% własnych złóż:

biznes.onet.pl/tajne-porozumienie-ws-libii-sprzedali-kaddafiego-z,18515,4836416,1,onet-wiadomosci-detal
      Pewnie reszta poszła do USA. Oj czeka ich bieda hehe.
      • morekac Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 00:58
        Myślisz, że jakby tak lud miał użytek z petrodolarów za Kadafiego, to podnieśliby bunt?
        • woman_in_love Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 10:24
          Myślę, że lud nigdy nie wie, co traci. I zawsze dowiaduje się o tym jak to już straci.
          • ceide.fields Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 10:55
            Ja też tesknię za światem sprzed 1989 i żołtą "lemoniadą" w plastikowym woreczku.
            • woman_in_love Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:16
              Zatęsknią za darmową służbą zdrowia na całkiem niezłym poziomie, szkolnictwem, tanią benzyną, dotowaną żywnością i mieszkaniami - to wszystko opłacane z ropy na której trzymał rękę Kadafi.
              • ceide.fields Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:25
                Abstrahując od tego, że nie było leków w aptekach, benzyna była na przydział albo jej w ogole nie było, żywnośc była na kartki albo z darów, a na mieszkanie czekało się 20 lat, to moja babcia zawsze twierdziła, że najlepiej było za sanacji.

Tak to jest z nostalgią do czasów kiedy każda była piękna, młoda i powabna.
                • woman_in_love Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 16:15
                  pewnie nieźle wam tam płacą w ambasadzie USA za pisanie takich pierdół. Odnieś się lepiej do kwestii grabienia libijskich zasobów ropy (za darmo) jeśli jesteś taka mądra.
      • krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:35
        Ja rozumiem, że lewactwo jest chorobą umysłową. Jednak zadziwia mnie jej głębokie stadium, w którym lewacy głęboko miłują wszelkiej maści kanalie i morderców.
        Lista jest długa. Kaddafi, Castro, Chavez, Che Guevarra, Allende, Mao Tse Tung, Pol Pot, Ho Hi Minch, Stalin, Gorbaczow...
        • wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 11:59
          krejzimama napisał:

> Ja rozumiem, że lewactwo jest chorobą umysłową. Jednak zadziwia mnie jej głębok
          > ie stadium, w którym lewacy głęboko miłują wszelkiej maści kanalie i morderców.
          > Lista jest długa. Kaddafi, Castro, Chavez, Che Guevarra, Allende, Mao Tse Tung,
          > Pol Pot, Ho Hi Minch, Stalin, Gorbaczow...

Zapolnialas podac niektorych przywodcow Stanow Zjednoczonych, oraz wszystkich przywodcow Izraela. Ach zapomnialam, oni to freedom fighters. Uppsss.
          • krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 12:10
            Zyczyłabym sobie w Polsce takich przywódców.
            To was boli że USA i Izrael potrafią uderzyć pięścią w obronie swoich obywtaeli, swojego terytorium, swoich interesów.

• wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 12:45
              krejzimama napisał:

> Zyczyłabym sobie w Polsce takich przywódców.
              > To was boli że USA i Izrael potrafią uderzyć pięścią w obronie swoich obywtaeli
              > , swojego terytorium, swoich interesów.

Ty tak na serio??? Naprawde jestes krejzi. Izrael zagarnal ziemie, z pomoca zachodnich mocarstw, nalezace do Palestyny od wiekow. Zeby bylo wygodniej mowi sie, ze Izrael potrafi bronic "swojego" terytorium (czytaj: zabijac, wiezic, wysiedlac z wlasnych domow pelnoprawnych obywateli Palestyny) a Hamas, czyli pelnoprawna partia Palestyny nie akceptujace obecnego stanu rzeczy i walczaca o, jak to napisalas swoje terytorium i ludnosc, nazywa sie TERRORYSTAMI.
              Widze, ze nie masz zielonego pojecia o tym co tak naprawde dzieje sie obecnie w naszym cudownym swiecie. Nie wiem czy to totalna ignorancja, wygoda czy po prostu brak tesknoty za rozumem i wiedza. Wspolczuje.
              • krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 12:53
                nalezace do Palestyny od wiekow

Przez wieki istaniało tam państwo o takiej nazwie?
                Konkretnie kiedy?

> pelnoprawnych obywateli Palestyny
                Obywateli czego?

Hamas, czyli pelnopr
                > awna partia Palestyny nie akceptujace obecnego stanu rzeczy i walczaca o, jak t
                > o napisalas swoje terytorium i ludnosc, nazywa sie TERRORYSTAMI.
                Bardzo prawidłowo się ich nazywa. Hamas to bandyci i mordercy. Nie wiem nawet czy nazywanie ich terrorrystami nie jest eufemizmem.

> Widze, ze nie masz zielonego pojecia o tym co tak naprawde dzieje sie obecnie
                > w naszym cudownym swiecie.
                Wiem

>Wspolczuje.
                ja współczuje imion twoim dzieciĄ.
                Tata jest Ahmed czy Muhamad?
                • wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 13:45
                  krejzimama napisał:

> nalezace do Palestyny od wiekow
                  >
                  > Przez wieki istaniało tam państwo o takiej nazwie?
                  PALESTYNA

> Konkretnie kiedy?
                  Od 133 roku naszej ery do 1947.

> > pelnoprawnych obywateli Palestyny
                  > Obywateli czego?
                  ???

> Bardzo prawidłowo się ich nazywa. Hamas to bandyci i mordercy. Nie wiem nawet c
                  > zy nazywanie ich terrorrystami nie jest eufemizmem.

Ta..... A Zydzi to sieja dobro na calym swiecie.

> ja współczuje imion twoim dzieciĄ.
                  > Tata jest Ahmed czy Muhamad?

Pocieszylas sie troche celujac w moje dzieci? Prostactwo wylazlo z Ciebie szybciej niz myslalam.
                  • jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 13:47
                    Tutaj to sami obrońcy Żydów wink
                  • krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 14:37
                    > Od 133 roku naszej ery do 1947.
                    No pierwsze słysze. to jakaś historia alternatywna?
                    Bo gdzie zapodziało się Imperium rzymskie najpierw zachodnie potem wschodnie?
                    Panstwa krzyzówców? Imperium Osmańskie?
                    A te ziemie nie zostały zdobyte przez arabów około roku 630?
                    Coś panna kręcisz?

> Ta..... A Zydzi to sieja dobro na calym swiecie.
                    Na pewno są bardziej wartściowi i przydatni dla gatunku ludzkiego.
                    Wystarczy zobaczyć co osiągneli jako naród a od 1948 roku jako państwo.

> Pocieszylas sie troche celujac w moje dzieci? Prostactwo wylazlo z Ciebie szybc
                    > iej niz myslalam
                    bardzo nie troche
                    • wronka30 Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 14:54
                      krejzimama napisał:
                      > Coś panna kręcisz?
                      Krece to ja hulahop w ramach codziennych cwiczen.

> Na pewno są bardziej wartściowi i przydatni dla gatunku ludzkiego.
                      > Wystarczy zobaczyć co osiągneli jako naród a od 1948 roku jako państwo.

Powiem Ci tak, ze ludzi oceniam w swoim zyciu patrzac na kazdego jako osobna jednostke i staram sie nie stereotypowac nikogo. Natomiast patrzac globalnie na historie ludzkosci wychodzi na to, ze Zydzi to kij w mrowisko dla calego swiata. Gdyby nie oni wiele problemow na skale swiatowa nie mialoby miejsca.
                      • krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:27
                        > Krece to ja hulahop w ramach codziennych cwiczen.
                        No może to lepiej ci wychodzi niż pisanie bzdur na forum

> Gdyby nie oni wiele problemow na skale swiatowa nie mialoby miejsca.
                        Zwłaszcza tych
                        en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates
                        Jest gdzieś taka lista arabskich laureatów Nobla?
                        jakoś cholera ciężko mi poszukać.
                    • jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:45
                      krejzimama napisał:

> > Ta..... A Zydzi to sieja dobro na calym swiecie.
                      > Na pewno są bardziej wartściowi i przydatni dla gatunku ludzkiego.
                      > Wystarczy zobaczyć co osiągneli jako naród a od 1948 roku jako państwo.
                      Właśnie Hitler pokazał, jak bardzo są ,,wartościowi'' i co znaczą..
                      • krejzimama Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:54
                        Niesamowite sobie dobierasz autorytety.
                        Ja chyba też przestaję sie dziwic temu chłopakowi, że daje w kanał.
                        • jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 15:58
                          krejzimama napisał:

> Niesamowite sobie dobierasz autorytety.
                          Opanuj się, to nie jest mój autorytet. Ale czy właśnie tak nie było? Czy właśnie tak nie pokazał?
                          • jjod Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 16:03
                            Chyba że ja się o jakiejś innej IIWŚ uczyłam
                  • kepucha Re: libijscy zdrajcy sprzedali zachodowi własna r 21.10.11, 14:54
                    pl.wikipedia.org/wiki/Palestyna
        • woman_in_love lewactwo to masz w glowie oszalala 21.10.11, 13:15
          zydowko. I twoi ukochani ziomkowie, ktorzy uspołeczniają straty banków.
          • krejzimama Re: lewactwo to masz w glowie oszalala 21.10.11, 13:18
            Tja.
          • jjod Re: lewactwo to masz w glowie oszalala 21.10.11, 13:20
            Znowu szalejesz, wariatko?
            • jjod to do woman in love nt 21.10.11, 13:23
              • woman_in_love Re: to do woman in love nt 21.10.11, 13:38
                zajmij sie tam swoim dzieckiem lepiej a nie siedzisz na forum
                • jjod Re: to do woman in love nt 21.10.11, 13:42
                  Akurat mogę robić, co mi się podoba.
                  • woman_in_love Re: to do woman in love nt 21.10.11, 16:11
                    robisz co chcesz i dzieciak tak samo
    • omernik Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego :( 21.10.11, 10:50
      Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego sad
      • jjod Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:17
        Jeżeli kogoś faktycznie bawi śmierć KOGOKOLWIEK, to chyba zdrowy nie jest.
        • krejzimama Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:31
          Zastanawia mnie czy zatem np więźniowie obozu Mauthausen w Austrii popełniali fopa ciesząć się na wieść o smierci Adolfa Hitlera.
          • jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:35
            Są ludzie, którym żal Hitlera.
            Ale porównywanie Hitlera do Kadafiego to przesada.
            • krejzimama Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:37
              Zydzi mają to swoje słynne powiedzenie że kot ratuje jedno zycie ratuje cały świat.
              Czy jakby je mocno sparafrazować i powiedzieć, że kto odbiera jedno zycie to zabija cały świat to Kaddafi i Hitler to mendy z jednej półki.
              • jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:41
                Ciekawe, czy rodziny też takie mordy usmiechnięte mają
                • iwles Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 12:23

ciekawe, jakie mieli miny, gdy to Kaddafi mordował innych.
                  • jjod Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 12:59
                    Są rodziny, które popierają czyny swoich członków
        • angazetka Re: Kaddafi nie żyje. 21.10.11, 11:38
          Przemiana!
      • krejzimama Re: Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego 21.10.11, 11:32
        Tak, odszedł jeden z rycerzy wolności.
        • fogito Re: Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego 21.10.11, 12:15
          Dostał to na co zasłużył.
          • omernik Re: Świat już nie będzie taki sam bez Kaddafiego 21.10.11, 16:15
            Drogie mamy poczytajcie trochę o Libii. Za chwilę pojawi się kolejny dyktator. Tym razem na usługach zachodu.
    • krejzimama This is Israel 21.10.11, 21:27
      asshole!

www.youtube.com/watch?v=n-QYpOPjDnA&feature=related
      • woman_in_love wiem już dlaczego was się nie lubi - właśnie za 22.10.11, 11:20
        takie zachowanie
      • wronka30 Re: This is Israel 22.10.11, 12:40

Twoj fanatyzm graniczy z obledem.

Tu jest wlasnie Twoj ukochany Izrael:

www.youtube.com/watch?v=3LMmsiY5-WY&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=NbF9pejrxMo
        www.youtube.com/watch?v=gSQXFnv9d1Q&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=bQs-8iaTD14
        www.youtube.com/watch?v=Zl7lecaTYK8&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=Scg9ewenWUY&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=clbpyNePW5k
        Wiesz, ze sprawiedliwosc dopada predzej czy pozniej kazdego? Wiec miej sie na bacznosci bo nie roznisz sie niczym od Kaddafiego czy Hitlera.
        • jjod Re: This is Israel 22.10.11, 12:46
          Coś Ty, do niej i tak nic nie dojdzie, bo ona jest ewidentnie zakochana w żydostwie

P.S. Swoją droga to ciekawi mnie, jakie zdanie na temat Żydów ma Castro.
        • krejzimama Re: This is Israel 22.10.11, 13:13
          Jeśli sprawiedliwość ma kogoś dopaść to tych ogarniętych antyizraelską propagandą, która wmówiła im, że istenieje coś takiego jak naród palestyński zamieszkujący kraj zwany palestyną.
          Nigdy nie istniał kraj o takiej nazwie który był uznawany na świecie. "Palestńczyków" wymyślono w latach 50/60 XX wieku nazywając tak arabów zamieszkujących te ziemie.
          • jjod [...] 22.10.11, 13:18
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • krejzimama Re: This is Israel 22.10.11, 13:24
              Kiedy zatem istniało państwo o nazwie Palestyna?
        • czarnaalineczka Re: This is Israel 22.10.11, 13:16
          > Wiesz, ze sprawiedliwosc dopada predzej czy pozniej kazdego? Wiec miej sie na b
          > acznosci bo nie roznisz sie niczym od Kaddafiego czy Hitlera.

hitler i kadafii byli przywodcami z krwia na rekach
          krejzi jest tylko internetowym ujadajacym pudelkiem

nie schlebiaj jej
          • jjod Re: This is Israel 22.10.11, 13:28
            Ona chciałaby być taka, jak oni
            • krejzimama Re: This is Israel 22.10.11, 13:34
              https://i.pinger.pl/pgr243/c17af3de001e68344e3fae2b/narkoman%5B1%5D.jpg
              • jjod Re: This is Israel 22.10.11, 13:41
                A co tym zdjęciem chciałas pokazać?
    • krejzimama God bless Hitler 22.10.11, 13:32
      https://ivarfjeld.files.wordpress.com/2011/09/god-bless-hitler.jpg

Niestety Wasza propaganda zawsze zostanie pokonana przez fakty.
      Zainteresowanym radze poczytac o kolaboracji muzułmanów z nazistami.
      • 11anetta Re: Bravo Wronka i Womain in love 22.10.11, 14:00
        Nie szkoda wam czasu dla tego krejzi tępaka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka