Dodaj do ulubionych

Mazury przepadły...

11.11.11, 23:22
No, może nie tak dramatycznie - załapały się do pierwszej czternastki nowych cudów natury.
Szkoda trochę.
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Mazury przepadły... 11.11.11, 23:28
      no właśnie właśnie
      siedziałam o 20:07 i odświeżałam stronę co chwilę
      ale już wcześniej myślałam, czy dobrze żeby wygrały?
      potrzebne nam tam stada dzikusów?
      ja w tym roku byłam w miejscu gdzie nawet psy nie mogły szczekać wiadomą częścią ciała, bo ich nie było
      i jeden długi weekend w międzyczasie to był koszmar - nazjeżdżało się rodzin z grillami, młodzieży z alkoholami i czym tam jeszcze, muzą umca umca - ledwo przeżyłam

więc może dobrze, że nie weszły??
      • kawka74 Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 19:55
        Też tak sobie pomyślałam - może i lepiej?
        I tak tam jest pierdzielnik, lepiej żeby nie powstał większy.
    • dorry Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 19:53
      Nie dziwię się, żaden z nich cud, wg mnie.
      Ale to dobrze.
      Teść będzie miał jeden powód mniej do dogryzania mi.
      • heca7 Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 20:01
        Mimo, że co roku jeżdżę na Mazury to nie uważałam, że mogą stać się cudem natury. Miały za silną konkurencję. Lubię je i jeżdżę tam pod namiot, nad jezioro Gołgopiwo. Ale miłością ślepą i bezkresną kocham Warmięsmile
        • marzeka1 Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 20:05
          Od 15 lat mieszkam na Mazurach i coraz lepiej się tu czuję, w życiu nie chciałabym gdzie indziej mieszkać; gdy codziennie widzę jezioro z okna, mogę posiedzieć na balkonie i wypić kawę, widząc zachód słońca i - latem- żaglówki na jeziorze, to wiem, że jestem tu, gdzie chcę być.
          • papalaya jaki cud? 15.11.11, 09:24
            zalesiony, lekko pofaldowany teren z licznymi jeziorami? co to za "cud" przecież takich cudów na świecie to na pęczki, w Kanadzie czy Szwecji mają tego całe prowincje
            • katia.seitz Re: jaki cud? 15.11.11, 09:54
              To prawda.
              Szwecja, Finlandia, Litwa (przedłużenie naszego Pojezierza Suwalskiego)...
              Już w Polsce by się znalazło parę bardziej "cudownych" miejsc, np. Puszcza Białowieska.
              • kawka74 Re: jaki cud? 15.11.11, 14:57
                Puszcza odpadła wcześniej, niestety.
            • d.o.s.i.a Re: jaki cud? 15.11.11, 12:02
              Mnie tez dziwi ta wysoka pozycja Mazur. To chyba przez ta nagonke na glosowanie, ktora rozpetala Gazeta. Kompletnie bez sensu. Lubie Mazury, ale z calym szacunkiem, do cudu to im baaaaardzo ale to baaardzo daleko.
          • foro-estupido Re: Mazury przepadły... 15.11.11, 12:14
            no własnie z tej perspektywy to pewnie cud,miód,malinawink

Zazdraszczamwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka