kawka74 11.11.11, 23:22 No, może nie tak dramatycznie - załapały się do pierwszej czternastki nowych cudów natury. Szkoda trochę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Mazury przepadły... 11.11.11, 23:28 no właśnie właśnie siedziałam o 20:07 i odświeżałam stronę co chwilę ale już wcześniej myślałam, czy dobrze żeby wygrały? potrzebne nam tam stada dzikusów? ja w tym roku byłam w miejscu gdzie nawet psy nie mogły szczekać wiadomą częścią ciała, bo ich nie było i jeden długi weekend w międzyczasie to był koszmar - nazjeżdżało się rodzin z grillami, młodzieży z alkoholami i czym tam jeszcze, muzą umca umca - ledwo przeżyłam więc może dobrze, że nie weszły?? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 19:55 Też tak sobie pomyślałam - może i lepiej? I tak tam jest pierdzielnik, lepiej żeby nie powstał większy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 19:53 Nie dziwię się, żaden z nich cud, wg mnie. Ale to dobrze. Teść będzie miał jeden powód mniej do dogryzania mi. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 20:01 Mimo, że co roku jeżdżę na Mazury to nie uważałam, że mogą stać się cudem natury. Miały za silną konkurencję. Lubię je i jeżdżę tam pod namiot, nad jezioro Gołgopiwo. Ale miłością ślepą i bezkresną kocham Warmię Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Mazury przepadły... 14.11.11, 20:05 Od 15 lat mieszkam na Mazurach i coraz lepiej się tu czuję, w życiu nie chciałabym gdzie indziej mieszkać; gdy codziennie widzę jezioro z okna, mogę posiedzieć na balkonie i wypić kawę, widząc zachód słońca i - latem- żaglówki na jeziorze, to wiem, że jestem tu, gdzie chcę być. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya jaki cud? 15.11.11, 09:24 zalesiony, lekko pofaldowany teren z licznymi jeziorami? co to za "cud" przecież takich cudów na świecie to na pęczki, w Kanadzie czy Szwecji mają tego całe prowincje Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: jaki cud? 15.11.11, 09:54 To prawda. Szwecja, Finlandia, Litwa (przedłużenie naszego Pojezierza Suwalskiego)... Już w Polsce by się znalazło parę bardziej "cudownych" miejsc, np. Puszcza Białowieska. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: jaki cud? 15.11.11, 12:02 Mnie tez dziwi ta wysoka pozycja Mazur. To chyba przez ta nagonke na glosowanie, ktora rozpetala Gazeta. Kompletnie bez sensu. Lubie Mazury, ale z calym szacunkiem, do cudu to im baaaaardzo ale to baaardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: Mazury przepadły... 15.11.11, 12:14 no własnie z tej perspektywy to pewnie cud,miód,malina Zazdraszczam Odpowiedz Link Zgłoś