Dodaj do ulubionych

2 plus 8 rozwiedli się...

12.11.11, 15:06
czuję się zniesmaczona :p
widzieliście ten doku/reality? gdzie małżeństwu z bliźniakami rodzą się 6-raczki? dziś na tlc widziałam program- historia kate- gdzie ona opowiada o tym o swoim aktualnym życiu , o tym , że się rozwiedli. Pan ex obecnie związał się z dużo młodszą panną, córką chirurga plastycznego, który operował Kate brzuch smile
masakra... do gościa czuję mega pogardę :p
jej nie zazdraszczam...
Obserwuj wątek
    • kryptopiryna Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:11
      Nie ZAZDRASZCZASZ, mowisz....no, no
      • pulcino3 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:14
        yhy ?
        • konwalka Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:19
          e tam
          zaraz dostaniesz pierdylion odpowiedzi o indywidualnym prawie do szczescia i jeszcze "że lepiej, że sobie poszedł, jak tak"
          oraz że kobieta z ósemką małych dzieci - jesli tylko zechce ofkors, to poradzi sobie koncertowo, nie przerywajac pracy na etat, a jednoczesnie będzie zadbana i znajdzie czas dla siebie
          oraz przyjaciół
          i że bez dziadków tez sobie poradzi, bo oni już odchowali i teraz mają zyć jak chcą
          • czar_bajry Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 16:34
            konwalka napisała:

> e tam
            > zaraz dostaniesz pierdylion odpowiedzi o indywidualnym prawie do szczescia i je
            > szcze "że lepiej, że sobie poszedł, jak tak"
            > oraz że kobieta z ósemką małych dzieci - jesli tylko zechce ofkors, to poradzi
            > sobie koncertowo, nie przerywajac pracy na etat, a jednoczesnie będzie zadbana
            > i znajdzie czas dla siebie
            > oraz przyjaciół
            > i że bez dziadków tez sobie poradzi, bo oni już odchowali i teraz mają zyć jak
            > chcą

A może NIE??????big_grin
    • sadosia75 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:18
      Już dawno się rozwiedli. Później był program Kate plus 8. Ja jej szczerze mówiąc też nie zazdraszczam ale co zrobić? jak głowa siwieje to d..pa szaleje...
      • rosapulchra-0 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:24
        Przy siwiejącej głowie to ja cienko tę szalejącą dpę widzę. Tu nie staje, tam staje, ale za krótko, nie zawsze się da substytutu użyć.. wink
        • sadosia75 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:25
          I ja tak myślałam wiele lat. Aż się dowiedziałam kilka dni temu co pewien podstarzały pan potrafi nawyczyniać. Włos się jeży wszędzie gdzie tylko może...
          • pulcino3 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:32
            może toi nie najświeższy njus, ale kurcze trochę mną zatelapotało na to jakie małe ch...ki potrafią chodzić po tym świecie, pod komentazrem pudelka - ostatnie zdanie podpisuję się obiema nogami i rękami, noooo WTF!?!
            • pulcino3 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:33
              Tekst linka

to miałam na myśli ;D))))
    • kajos5 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:29
      żadna nowina - rozwiedli się juz dawno
      • kajos5 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:34
        zresztą jak tylko zaczęłam oglądać ten program to się odrazu zaczęłam się zastanawiać jak długo on jeszcze to wytrzyma - nie opiekę nad dziećmi ale to w jaki sposób traktowała go zona.
        • attiya Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 16:51
          podpisuję się smile
          że pani pana traktowała jak ekhm...kogoś niższego intelektualnie, poprawiała, waliła miny przy jego wypowiedziach, nie dawała dojść do głosu itd itd....
      • pulcino3 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:36
        jesooo daj się popodniecać , ja dowiedziałam się DZIŚ! :ppppp
        • pulcino3 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:37
          "biedny misiu" ???????
          • pulcino3 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 15:43
            słuchaj baba musiała dyscyplinę narzucić, żeby to wszystko ogarnąć, ja to bym chyba od rana na jakiś halucynkach płynąła ...big_grin)))
            facet po prostu dla mnie totalny mięczak i życzę mu szczerze rzerzączki, candidi, prostaty i impotecji.
            • ciociacesia do zyczen sie dołaczam 12.11.11, 20:29
              ale faktem jest ze ona jakas taka niezbyt sympatyczna sie jawiła w serialu. ale on z reszta tez wiec zwałam na realizatora programu
            • 3-mamuska Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 20:42
              pulcino3 napisała:

> słuchaj baba musiała dyscyplinę narzucić, żeby to wszystko ogarnąć, ja to bym c
              > hyba od rana na jakiś halucynkach płynąła ...big_grin)))
              > facet po prostu dla mnie totalny mięczak i życzę mu szczerze rzerzączki, candi
              > di, prostaty i impotecji.

DOkladnie mam to samo zdanie,do tego ona zawsze dbala o to by dzieci cos mialay, a on to wlosy ,to prywatny trener,to motocykol wszystko kosztem dzieci, to one zarabiaja,ja go od poczatku nie lubilam.
              On nie mial cerpliwosci do dzieci,kiedys ogladalam wszystkie odcinki i on wiecznie byl nie zadowolony.Denerwuje go ze ludzie go znaja ,ale z tej popularnosci mial kase,to ok.

A z poprawianiem to czy tu na forum sie ludzie nie poprawia jak mowi zle,tez sie bledy wytyka.
    • zebra12 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 16:27
      Dawno się rozwiedli i czytałam, że ona nie była tu bez winy... Że niby z jakimś ogrodnikiem czy coś.
      • rapuntzel Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 16:37
        Pomiędzy nimi psuło się, bo pan miał dość życia przed kamerami a pani uwielbia być celebrytką. Potem ona zaczęła kręcić z ochroniarzem a on z tą nową panienką. Kate do porzuconej liliji daleko.
        • kkokos Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 17:01
          potem było reality 1 plus 8 i było nie do oglądania - wcale nie opowieść o samotnej matce ósemki, tylko o babie, której celebryckość odwaliła w pełni, podsycana oczywiście przez twórców programu, bo jak się robi cały 40- czy 45 minutowy odcinek o wyborze fryzury przed popołudniową wizytą w studiu telewizyjnym oraz o dramacie "ach, chyba tam nie zdążę, ach, jednak chyba zdążę", to trzeba mieć nieźle narąbane we łbe. a gdzie przez ten czas dzieci, które biedna_opuszczona_samotna_skrzywdzona_matka musi wychowywać całkiem sama? a gdzieś z niańkami, who cares, pokazali ich poranny wymarsz z domu (a może wymarsz kate?) w drugiej minucie odcinka i tyle.
          w każdym razie kate jawiła się w tym programie jako wyjątkowo antypatyczny, mający wielkie a nieuzasadnione mniemanie o sobie i na sobie skoncentrowany babsztyl.
          • heca7 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 17:18
            A mnie od początku nie podobał się tatuś , zawsze był taki bez entuzjazmu, jakby mu wszystko zwisało a bycie ojcem męczyło szczególnie. To ona go ciągle popychała a on wyglądał jakby go zmuszano. Kiedyś on powiedziała szczerze, że gdyby nie ten program nie było by ich stać na duży dom, w którym mieszczą się z dziećmi, na samochód , na edukację dzieci, że będą mogli opłacić im studia itd. Sama może się lansuje ale bez tego programu musieliby prowadzić bardzo skromne życie.

A tatuś rozwiódł się już baaardzo dawnowink
    • dzoaann a sezon 1+8 12.11.11, 17:40
      sie juz skonczyl potezna awantura Kate z jej dlugoletnia niania do dzieci, przyjaciolka i owym ochroniarzem, ktorego podejrzewano o romans z Kate. Zaczelo kobiecie odwalac, popularnosc zmalala,no i sie stacja telewizyjna wywinela z show. Ciekawam co ona dalej wymysli.
      • azjaodkuchni Re: a sezon 1+8 12.11.11, 20:00
        A podobno pieniądze nie zmieniają.
        • d.o.s.i.a Re: a sezon 1+8 12.11.11, 20:11
          Nie znam ani jej, ani jego, ani programu, ale co do Kate bedacej celebrytka... Hmmm. Ciekawe jak tutejsze e-matki zapewnilyby takiej rodzinie przetrwanie. Cierpiaca mina i wizyta w mopsie + watek na forum pt. jak mi ciezko, bo "honor" by im nie pozwalal na znizenie sie do poziomu kreowania sie na celebrytke? Lepiej w biedzie zyc??
          • dzoaann Re: a sezon 1+8 12.11.11, 21:14
            ja sie jej nie dziwie, ze zaczela przygode z reality show. Jak inaczej by utrzymala tyle dzieci na jako takim poziomie?
            I uwazam, ze sam show byl ok. Iles sezonow przeszlo bez specjalnego echa w prasie ze stalymi fanami i ok. A potem romans, paparazzi, slawa, Taniec z gwiazdami, rozwod i klapa. Uwazam, ze kobieta ma ciezkie zycie i tyle. Jej facet mimo wszystko tez. Problemy w zwiazku nie biora sie niczego i pisanie, ze ona swieta, a on be jest nie w porzadku. Ona swoje za pazurkami tez ma.
            Ja lubilam to ogladac i z deczka mi szkoda, ze juz po wszystkim...
    • mruwa9 Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 20:15
      I tak dlugo z nia wytrzymal, zwazywszy na to, jak go traktowala (przynies-wynies-pozamiataj). Nie mowiac o tym,ze ona uwielbia gwiazdowanie, a on chcial po prostu swiety spokoj i troche prywatnosci.
      • hayet Re: 2 plus 8 rozwiedli się... 12.11.11, 20:21
        dokladnie, chcialam to samo napisac.
        ja mu goraco wspolczulam. nei dosc, ze harowal od rana do nocy to ona jeszcze wiecznie pretensje miala. to zle to niedobrze...takei popychadlo. nie mowie, ze ona miala luz, ale ciezki ma babka charakter.
        neidawno byl dicnek jak byla z dzieciakami na wycieczce, dwoma kamperami. byly dwie babki,ktore jej pomagaly-non sto psie czepiala, zero luzu. byl splyw pontonem po rzece a ta morde darla, ze ona nie chce sie zamoczyc...kropla na nia spadla i awantura...o wszystko miala pretensje i jakeis ale. wspolczulam takiej jednej znajomej, ktora w koncu wczesniej wrocila do domu bo miala dosc.

takze sa dwie strony medalu. nie ma co go tak negatywnie oceniac. az tak jej tez zle nie jest. pomoc ma. to nie jest zwykla, nieznana nikomu matka 8miorga dzieci, co do gara nie ma co wlozyc...
    • ciociacesia tez mnie to ruszyło 12.11.11, 20:23
      dlatego wole 'table for 12'
      tam maja 2 pary blizniat i 6 raczki. i sa jacys tacy sympatyczniejsi.
      • pulcino3 Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 20:31
        to skoro, ona złą kobietą była, to ja w imię dobra dzieci np tych 6-raczków ( żeby nie było, że biedny żuczek całą 8miałby niańczyć ) oddała je pod opiekę ojca, szybko by wyszło kto tu jest egoistą zapatrzonym w siebie
        • pulcino3 Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 20:42
          czy mi się zdaje, że większość odp jest w tonie " a dobrze jej tak.."
          ?

dla mnie to nie jest normalne
          • hayet Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 20:52
            nie upraszczalbym tak, ze dobrze jej tak...
            natomiast tez nei ma co zwalac winy na niego tylko i wylacznie. z reszta...zadnej z nas nie bylo u nich w domu, wiec mozemy sie tylko domyslac. a zawze jak facet sie wyprowadza z domu to jest ten zly bo rodzine porzucil itd.
            ja tylko pisze, ze babka nie ma latwego charakteru, na podstawie tego co widzialam a widzialam nei tlyko jeden odcinek. kiedys ogladlam regularnie 2plus8, teraz tez zdarza mis ie obejrzec 1 plus8
            takze kazdy kij ma dwa konce
            rozumiem,z e gdyby nei byla zorganizwoana to byloby o wiele ciezej, ale trzeba znac granice.
            • pulcino3 Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 20:56
              dziś w historii kate padło takie zdanie, że obecna partnerka ów pana skarżyła się, że bywa on czasem agresywny?
              jakie to światło rzuca na ów gnębionego, nieszczęśliwego, zapracowanego żuczka
              • ciociacesia a ja to w ogole myslalam ze to brytole 12.11.11, 21:09
                w sensie z UK ze oni. i ona nie byla kiedys brunetką?
                ja ci polacam na poprawe humoru jednak tych. o ile mi wioadomo jeszcze sa razem smile
                przypomina mi sie moje oburzenie gdy dowiedzialam sie ze Zamachowski zone zostawił... jeszcze mi nie przeszło
                • kajos5 Re: a ja to w ogole myslalam ze to brytole 12.11.11, 21:11
                  ciociacesia napisała:

> przypomina mi sie moje oburzenie gdy dowiedzialam sie ze Zamachowski zone zosta
                  > wił... jeszcze mi nie przeszło

o rany!! a ja myślałam, że tylko mnie to tak trzepnęło... i trzyma do dziś.smile
                  • ciociacesia u mnie sie nałozylo 12.11.11, 21:16
                    ze mnie akurat mój z dzieckiem zostawil w tym samym czasie... no i pamietam jak on slicznie opowiadal o porodach swojej zony (jakos w ciazy u dentysty czytalam)
                • pulcino3 Re: a ja to w ogole myslalam ze to brytole 12.11.11, 21:15
                  a czy table for 12 jest możliwy do obejrzenia w pl tv? jeśli tak to gdzie?
                  • ciociacesia nie mam pojecia, nie mam tv 12.11.11, 21:19
                    ale kiedys gdzies musiało leciec bo ktos mi to polacal podajac polski tytuł.
                    z tego co sie orientuje to jest serial 'table for 12' i taki 6 taki film z czasow jak 6raczki mialy po 2 lata - 'twins twins and sexturplets' - to co linkowałam
              • hayet Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 21:16
                pulcino3 napisała:

> dziś w historii kate padło takie zdanie, że obecna partnerka ów pana skarżyła s
                > ię, że bywa on czasem agresywny?
                > jakie to światło rzuca na ów gnębionego, nieszczęśliwego, zapracowanego żuczka
                >

nie wiem, mnie to nie ekscytuje..mowic mozna wszystko. z ojca mozna zrobic pedofila itd. takze mnei to spejclanie nie rajcuje. nie siedze im w salonie.jak bym miala info z pierwszej reki albo bylabym swiadkiem, moglabym ci cos wiecej napisac.

p.s. widze, ze masz sklonnosci do koloryzowania...
                nikt nie napisal, ze on byl biedny zuczek, zapracowany, neiwinny itd.
                • wioskowy_glupek Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 21:22
                  Dla mnie zarówno on jak i ona są okazem świętości przy Nadyi Suleyman czy jak to się tam pisze... To jest po prostu koszmar dla tych dzieci...
                  A co do omawianego programu to nudy nudy nudy i antypatyczna rodzinka....

• dzoaann Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 21:29
                    oj, tak... ogladalam kiedys dokument o niej i bardzo zle wrazenie na mnie wywarla...
          • dzoaann Re: tez mnie to ruszyło 12.11.11, 21:17
            nie, ja tak nie uwazam, ale problemy w zwiazku, to nie wina tylko jednej strony. Ona tez sie do tego przylozyla. Wiadomo, ze rozwod to nic przyjemnego i tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi calej rodziny... Jon sie nie wykazal, ale i one tez nie...
    • aneta79_1979 [...] 12.11.11, 21:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • hugo43 Re: Pulcino3.... 12.11.11, 21:50
        a mi sie wydaje,ze jej chodzilo tylko o kase!!!
        • dzoaann Re: Pulcino3.... 12.11.11, 22:22
          a jak bys miala 8 dzieci to nie chodziloby ci o kase? Glupie gadanie... chodzilo jej o kase, zeby zapewnic byt i przyszlosc dzieciom... chociazby studia sa platne w Stanach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka