dorotatop 09.12.11, 08:12 orientujecie się ?? we wtorek została wysłana dojdzie do 15 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: paczka ekonomiczna jak długo idzie ?? 09.12.11, 08:47 Zależy gdzie wysłana, pamiętam jak na Allegro wysłałam gościowi z drugiego końca Polski (chyba okolice Białegostoku) paczkę ekonomiczną, doszła po 10 dniach gdy gość już szykował się do wypisania mi negatywa. Na szczęście jakoś się dogadaliśmy, dostałam tylko pouczenie w mailu, że takie paczki długo idą i lepiej zainwestować w priorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: paczka ekonomiczna jak długo idzie ?? 09.12.11, 09:24 Moja wyslana w piątek ok 13 zostala dostarczona w poniedzialek o 13. Czyli dwa dni robocze. Do przebycia miala 30km Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: paczka ekonomiczna jak długo idzie ?? 09.12.11, 09:26 Moja wysłana w poniedziałek, doszła w czwartek, 300 km na szczęście w samą porę. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: paczka ekonomiczna jak długo idzie ?? 09.12.11, 09:32 Wbrew pozorom ekonomiczne nie idą tak długo. Upewnij się tylko, czy aby na pewno została wysłana, zwłaszcza, jeśli to był zakup na allegro. Ja mam ostatnio pecha do sprzedawców, którzy wysyłają dopiero po moim monicie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: paczka ekonomiczna jak długo idzie ?? 09.12.11, 09:44 moja ekonomiczna - rzecz kupiona na allegro - szła 5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 A list polecony ? 09.12.11, 10:33 Czy to mozliwe zeby list polecony z Krakowa do Czewy (czyli niezbyt dalka odległosc) szedł juz równy tydzien?? ( od piatku 2 grudnia) niby mam podany numer tego listu jednak sie zastanawiam czy babka na poczcie cokolwiek mi powie..co innego z paczka bo ta mozna monitorowac na stronach poczty.. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: paczka ekonomiczna jak długo idzie ?? 09.12.11, 10:47 Zależy. Raz jest po dwóch dniach od nadania, czasem po dwóch tygodniach (taki przypadek też miałam). Odpowiedz Link Zgłoś