gupia_rzona Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 20:16 jeden z lepszych wątków w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
babicka_pl Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 20:24 Właśnie czytałam wątki o tych wrednych teściach, a właściwie teściowej z którą zasiąść przy wigilijnym stole to jak najgorsza pokuta na świecie a ja z moją zasiadłam, ba opłatkiem się z nią połamałam i chyba masochistka ze mnie, bo szczerze jej zdrowia i długiego życia pożyczyłam A mój mąż to nawet ze swoją teściową na pasterkę poszedł i ma się dobrze... Ludzie święta są.... Niektóre z nas powariowały Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 20:41 a to, ze sa swieta to ma u mnie niby spodowodac nagly przyplyw miloscierdzia dla tesciowej? Nie cierpie jej, ona mnie. I swieta ani inne dzikie weze tego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
babicka_pl Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 20:54 margotka28 napisała: > a to, ze sa swieta to ma u mnie niby spodowodac nagly przyplyw miloscierdzia dl > a tesciowej? Nie cierpie jej, ona mnie. I swieta ani inne dzikie weze tego nie > zmienia. BożeszTY moja teściowa to ŁAnioł Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 21:00 > BożeszTY moja teściowa to ŁAnioł zgodnie z dowcipem: a moja jeszcze żyje... i niech żyje jak najdłużej bo ja lubię Odpowiedz Link Zgłoś
babicka_pl Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 21:04 dziennik-niecodziennik napisała: > > BożeszTY moja teściowa to ŁAnioł > > zgodnie z dowcipem: a moja jeszcze żyje... > > > > > > > > > i niech żyje jak najdłużej bo ja lubię Nusia(2009),Piti(2007) Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.12.11, 21:01 moja niestety nie. ale na cale szczescie nie musze sie z nia spotykac. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Tesciowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.11, 01:17 Wy tu śmichy - chichy a moja u mnie już trzeci dzień Odpowiedz Link Zgłoś