Dodaj do ulubionych

Forumki uwaga!

16.01.12, 11:49
Na forum jest osoba pod dwoma nickami, wpadłam na to wchodząc w jej profil. Na tym gdzie miała fotkę i się chwaliła jaka jest piękna,został zablokowany, i teraz ten gdzie broni tego pierwszego nicka też już zablokowany- a zdjęcie na 2 było przez chwilkę to samo co w 1 nicku.
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:51
      wiosna-ach napisała:

> Na forum jest osoba pod dwoma nickami,

o rany żeby to jedna...
    • kosheen4 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:51
      no i?
      • to_ja_tola Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:54
        ale że co w takim razie???
        Nie ona jedna ma dwa nicki?uncertain
        kto jej zabroni?
      • wiosna-ach Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:55
        no i nic, oba zablokowane, ale roztrzepana bo na nowy wrzuciła fotkę ze starego nicka, dopiero po chwili się zorientowała. Nie umie zachować dystansu i tyle w tym temacie.
    • kali_pso Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:52

ach, och, echhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
    • mondovi Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:52
      a niech i trzeci założy smile
      • gabi683 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:53
        a bo to jedna kretynka to robi tongue_outI pala głupa ze to nie prawda tongue_out
    • rosapulchra-0 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:53
      Żadna nowość.
    • solejrolia Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 11:58
      phi, i co z tego?

jeśli pisze sama z sobą, i sobie odpowiada, no to zgoda, ale poza tym...? może mieć cztery, a nawet pięć na zdrowie.

(ja mam 3 i dobrze mi z tymtongue_out)
      • gabi683 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 14:05
        solejrolia napisała:

> phi, i co z tego?
        >
        > jeśli pisze sama z sobą, i sobie odpowiada, no to zgoda, ale poza tym...? może
        > mieć cztery, a nawet pięć na zdrowie.
        >
        > (ja mam 3 i dobrze mi z tymtongue_out)
        >

i z czego sie cieszysz tongue_out
      • heca7 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 14:28
        No i co z tego? Ja też mam dwa nicki. Jednego używam tutaj na codzień, drugiego do odbierania maili z Allegro. Tak wyszło bo parę lat temu jak chciałam założyć konto na All akurat coś się pop..rzyło z pocztą i musiałam założyć nową pocztę. Potem okazało się, że stara się "odwiesiła" i tak już zostało. Są dwie, czasem jak zapomnę to coś napiszę pod tym drugim, i już. Nie wiem więc skąd ta sensacja? Pewnie niejedna forumka ma 2-3 nicki?
    • rosapulchra-0 wiosna-ach, 16.01.12, 12:00
      a to nie twój trzeci nick, pierdząca? Myślisz, że smrodu się pozbędziesz?
    • nangaparbat3 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 12:02
      Wiesz, że ma kilka nicków, nic takiego, wiele z nas ma - ale żeby utrzymywać, jaka to piękna??????
      A ciekawa jestem: na tych pomylonych fotkach (trochę się pogubiłam, co z nimi) - piekna czy nie?
      I w ogóle to nasuneła mi się na myśl Pierdzioszek.
    • mniemanologia Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 12:34
      Ostentacyjnie nie skomentuję.
    • iwles Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 12:36

dopóki sama ze sobą nie gada w jednym wątku, to nie ma sprawy, gorzej jeśli sama sobie udziela porad na forum, to już objaw choroby smile
    • yenna_m Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 12:38
      e tam widac poważnie traktuje dyskusje na forum wink
      za poważnie tongue_out
      • vitpik Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 12:53
        Ja sama mam kilka nicków,przyznaję się bez bicia,czasami wymyślam sobie różne historie,nawet zdarza mi się odpowiadać samej sobie. Robię to,bo ciekawią mnie reakcje ludzi na różne problemy,ich punkt widzenia na różne sprawy,forum jest kopalnią wiedzy o ludzkich odruchach.
        • vitpik Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 12:58
          I mogę się założyć,że zdjęcie też nie było jej,pewnie siedzi teraz przed kompem i rechocze,jaką to sensację na forum wywołała. Za chwilę założy pewnie znowu nowy nick.
        • gabi683 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 14:08
          vitpik napisała:

> Ja sama mam kilka nicków,przyznaję się bez bicia,czasami wymyślam sobie różne h
          > istorie,nawet zdarza mi się odpowiadać samej sobie. Robię to,bo ciekawią mnie r
          > eakcje ludzi na różne problemy,ich punkt widzenia na różne sprawy,forum jest ko
          > palnią wiedzy o ludzkich odruchach.

proponuje znaleźć dobrego specjalistę tongue_out
    • nabakier Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 13:01
      Eeee, Ty kabel jesteś big_grin
      Po co kablować?
    • bea.bea Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 13:04
      każdy ma dwa oblicza, ale podziwiam cię, ze chce ci sie takich poszukiwań smile
    • alabama8 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 13:15
      Nius to by był jakbyś powiedziała która to ma dwa nicki. A tak - mogłabyś swobodnie poinformować, że twój pantofel ma brata bliźniaka ... ten sam ciężar niusa.
    • barbibarbi Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 13:17
      toć to było widoczne jak na dłoni, nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne.
    • viki711 Re: Forumki uwaga! 16.01.12, 14:15
      Odkrycie roku, proponuję zgłosić do nagrody!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka