madi138 22.02.12, 19:52 Biedny Rysio, taki porzadny czlowiek! Az nie wiem co napisac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiszczynska Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 19:58 wez sej daruj te bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:07 wow! strzal w dziesiatke! komentarz idealnie podsumowujacy twoja dzialalnosc na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
kiszczynska Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:15 to raczej ciebie podsumowuje, ja tkaich wątków nie zkaldam madi138 napisała: > wow! strzal w dziesiatke! komentarz idealnie podsumowujacy twoja dzialalnosc na > tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:26 czyli jakich? no co masz do mojego watku? ja akurat 'klan' ogladam i sie tego nie wstydze! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:07 uczcijmy jego smierc umyciem raczek Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 08:58 a on serio JESZCZE kazal dzieciom myc te raczki??? Przeciez te dzieci to juz chyba nie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:09 oooo matko - a coz go dopadlo? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka20074 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:13 Bidulek zginął podczas szarpaniny ze złodziejem który okradał pacjentów w szpitalu akurat w Rysiowej sali Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 23:48 Eeee po kartonach myślałam że Rysiu w jakiś puszkach zginie, a tu taki banał, w bójce Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:10 Musiał nieźle dostać w baniak, że tka od razu umarł, a przecież złodziej nie taki znowu mięśniak. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:39 Może ta podłoga z kartonów była? Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:12 To on już nie żyje? Może go odratuje jakiś szaman z dżungli i powróci po latach po 10 operacjach plastycznych jak Taylor w Modzie na Sukces Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:16 Rzuciłam Klan wiele, wiele lat temu..teraz żałuję, że nie mialam okazji lepiej poznać tego wspaniałego, podobno??, czlowieka... szkoda, że nie można cofnąć czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:43 Widziałam,już od kilku dni filmik krąży w internecie. Czy naród podniesie się po tej stracie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:00 po hance sie podniosl to i po rysiu sie podniesie a moze oni spotkaja sie w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:24 tomelanka napisała: > po hance sie podniosl to i po rysiu sie podniesie > a moze oni spotkaja sie w niebie TV niebie . Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:36 Mi dziś znajomy na FB podesłał żarcik: Dlaczego Rysio musiał umrzeć? Bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:50 www.popcorner.pl/blogi/serialowo/2012/02/to_juz_dzis__smierc_ryska_z_klanu Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 23:49 sarling napisała: > Mi dziś znajomy na FB podesłał żarcik: > Dlaczego Rysio musiał umrzeć? > Bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki. Znam prostszy: -Hanka -Co? -Pudło! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen smierc ryska vs smierc hanki 23.02.12, 09:04 Śmierć Ryśka z Klanu 20.02.2012 [;HQ]; M jak Miłość - Śmierć Hanki Mostowiak - scena z odc. 862 Scena Hanki nwet niezla, tylko musialy to byc kartony? No kartony???? Zeby chociaz cegly imitowaly. Na jedna scene mogliby wydac troszke wiecej, ale kartony???? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: smierc ryska vs smierc hanki 23.02.12, 09:11 Czarnulka mało przekonywująca. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola o ludzie 23.02.12, 22:30 dopiero zobaczyłam tę sławetną śmierć w kartonach. Czy kogoś powaliło? Jak ona zdołała umrzeć od taaaakiego uderzenia? P.S. O, to na forum można filmiki wrzucać?? Jak? Tak po prostu zalinkować i one się otworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: o ludzie 24.02.12, 01:17 rany, co za idiota pisał scenariusz, jak ona doznała zgonu od takiego wypadku? Żeby chociaż uderzyła w drzewko... nie widziałam tego wcześniej, ale no masakra Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: o ludzie 24.02.12, 07:49 demonii.larua napisała: > Żeby chociaż uderzyła w drzewko... No właśnie - najlepiej w brzozę. Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:22 A to widziałyście? Dlaczego Hanka i Rysiek musieli umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:29 Ciekawe czy którakolwiek z prześmieczyń zdązyła zauważyć, że Rysiek z Klanu to jedna z nielicznych męskich postaci w serialach o którym można powiedzieć, że tworzył związek prawidziwie partnerski ze swoją żoną, tak przecież wielbiony model rodziny na tym forum i ogólnie w świecie? Ale pewnie nie- przecież prawie każda z ematek w takim żyjeP Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:32 a doktor lubisz nie tworzyl takiego zwiazku? Z tego co pamietam oboje zawsze po partnrsku siedzieli w salonie na kanapie Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:40 i po partnersku dziobali sobie koniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:23 hehe bo prawdziwa jematka ma na stanie faceta, który w zależności od watku pierze, gotuje i zmywa i mgnieniu oka przeobraża się w niezależnego niegrzecznego chłopca ;D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 14:33 Aż muszę powtórke obejrzeć,bo wczoraj zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 14:37 Taka strata.... Od wczoraj nie moge dojsc do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mabingo Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 17:19 Czy prezydent ogłosił juz żałobę narodową? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 17:44 Wiem, że to nie na miejscu, ale: Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 17:48 Dlaczego go usmiercili? Koniec serialu sie zbliza, czy aktor z roli zrezygnowal? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:09 Cyrwus zrezygnował bo gra dużo w teatrze w Krakowie, gdzie kontrakt zabrania mu chałturzenia w serialach... Ryśka jako postaci szkoda, bardzo porządny dobry człowiek, nie łajdaczył się, potrafił wszystko zrobić w domu, kochał żonę, dzieci Dzisiejszy odcinek Klanu bardzo mocny, taki życiowy był, choć zazwyczaj to kupa bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:16 A mnie irytuje bożenka. irytuje od dłuższego czasu i jak moje dziewczyny przekraczają pewne granice to im mówię , żeby przestały bożenkować ale to szczegół. dziewczynie zmarł ojciec a ona siedzi z tą swoją miną cierpiętnicy i to nie z racji tego, że właśnie została pólsierotą, jej matka ledwo żywa siedzi obok a z racji tego, że świat nie jest taki jakim by ona chciała, zeby był. wolałabym, żeby bożenkę wysłali na party z Hanką niż biednego Ryśka... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:26 Nie wiem kto to Bożenka, bo oglądam sporadycznie, ale dzisiaj oglądalyśmy i wkurzyla mnie ta istota, która stwierdziła, że grazynka ma się wziąć w garść i żyć dalej, jak Boga kocham zrobiłabym wtedy uzytek z młotka na jej miejscu. I jeszcze ta pomoc, żeby zorganizowac przyjęcie, ale tu już wchodzi moje bardzo krytyczne podejscie do czegoś takiego jak stypa. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 23:26 Bożenka to ich starsza córka. ( zaraz ktoś wytknie , że adoptowana no ale córka ) Ta istota to Kamila ( i teraz skup się ) jest siostrą Jerzego ( mąż Elżbiety, która jest siostrą Ryśka ) i powiem szczerze,że mnie też by strzeliło. W dzień po śmierci ma brać się w garść. Najlepsza była Moni twierdząc,że przygotowała poczęstunek. tzn, że co zrobiła? kazała władczym tonem nieznoszącym sprzeciwu zapakować ciasteczka do opakowania i dostarczyć się do Grażynki? Ogólnie to powaliła mnie dziś Grażynka. Zagrane perfekto! ale bożenka... no nie ma zmiłuj to dziecko trzeba wysłać gdzieś. najlepiej gdzieś gdzie jej nie pokazą. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 00:48 od kiedy jerzy ma siostre? (nie ogladam juz z 5 lat, wybaczcie) A tak przy okazji, czy Beata dalej jest z tym wymoczkiem, nie pamietam jego imienia (chyba w banku pracowal). zawsze chcialam zeby znow byla z rafalskim mimo ze to ten niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 00:53 Od kiedy dokładnie to nie wiem. Ale ma. Jakimś cudem odnaleziona o ile dobrze pamiętam. Beaty już nie ma. pewnego pięknego dnia wyszła z pracy i nie wróciła do domu. niestety była z tym wymoczkiem zwanym trupią głowką ale on ją zdradzał na prawo i lewo w zamian za co dostała dom ( swoją droga okropny ) i teraz jacuś został sam z dziećmi. chociaz nie minął tydzień od zniknięcia Bieatki a ten już zakręcił się przy nowej . na początku ich córka małogsia ( z jasiem... ) nie tolerowała nowej mamusi ale teraz to dwie najlepsze przyjaciółki. tradycyjnie sielanka aż do porzygania. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 08:03 sadosia75 napisała: > z tym wymoczkiem zwanym trupią głowką Bardzo trafne określenie. Oglądałam Klan właśnie w czasach kiedy Jacek "zdradzał na prawo i lewo" i nie mogłam zrozumieć co te baby widzą w tak całkowicie aseksualnym typie... A już jego widok w piżamce zapiętej aż do ostatniego guziczka pod cienką szyjką był nie do zniesienia. Brr! P.S. Sadosia - super sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 14:57 Ta siostra została odnaleziona gdy wyszła sprawa ze spadkiem i jakąś ich wspólną spadkową kamienicą/ Odpowiedz Link Zgłoś
fro.tto Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 14:51 Nie zapominajmy, że Kamila została sierotą, więc wbrew pozorom może wiedzieć, co Grażyna i dzieci teraz czują, bo mówi ze swojego doświadczenia życiowego. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 15:06 Jak ładnie leży, jakby robił savasanę! Klan oglądałam daaaawno temu, więc nie mam orientacji. Czy Rysiek się czymś naraził scenarzystom albo producentom? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 20:21 nie, ponoć gra dużo w teatrze w K-wie i nie pozwalają mu chałturzyć na boku no! Kraków ma swoje wymagania kultura, panie dzieju, wysokich lotów być powinna serialu nie ogladałam, ale to był bohater pozytywny i po swojsku poczciwy a tych mało w polskiej kinematografii szkoda Odpowiedz Link Zgłoś