Dodaj do ulubionych

Rysio z 'Klanu' nie zyje...

22.02.12, 19:52
Biedny Rysio, taki porzadny czlowiek! Az nie wiem co napisac...
Obserwuj wątek
    • kiszczynska Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 19:58
      wez sej daruj te bzdury
      • madi138 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:07
        wow! strzal w dziesiatke! komentarz idealnie podsumowujacy twoja dzialalnosc na tym forum!
        • kiszczynska Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:15
          to raczej ciebie podsumowuje, ja tkaich wątków nie zkaldam

madi138 napisała:

> wow! strzal w dziesiatke! komentarz idealnie podsumowujacy twoja dzialalnosc na
          > tym forum!
          • madi138 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:26
            czyli jakich? no co masz do mojego watku? ja akurat 'klan' ogladam i sie tego nie wstydze!
    • czarnaalineczka Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:07
      sad
      uczcijmy jego smierc umyciem raczek
      • karra-mia Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:49
        big_grin
        o kuźwa big_grin
      • sueellen Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 08:58
        a on serio JESZCZE kazal dzieciom myc te raczki??? Przeciez te dzieci to juz chyba nie dzieci?
    • wespuczi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:09
      oooo matko - a coz go dopadlo?
      • hanka20074 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:13
        Bidulek zginął podczas szarpaniny ze złodziejem który okradał pacjentów w szpitalu akurat w Rysiowej salisad
        • i.am.girl Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 23:48
          Eeee po kartonach myślałam że Rysiu w jakiś puszkach zginie, a tu taki banał, w bójce
          • gazeta_mi_placi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:10
            Musiał nieźle dostać w baniak, że tka od razu umarł, a przecież złodziej nie taki znowu mięśniak.
            • thorgalla Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:39
              Może ta podłoga z kartonów była?
    • i.am.girl Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:12
      To on już nie żyje? Może go odratuje jakiś szaman z dżungli i powróci po latach po 10 operacjach plastycznych jak Taylor w Modzie na Sukces
    • antyideal Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:16
      Rzuciłam Klan wiele, wiele lat temu..teraz żałuję, że nie mialam okazji lepiej poznać tego wspaniałego, podobno??, czlowieka... szkoda, że nie można cofnąć czasu.... sad
    • thorgalla Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 20:43
      Widziałam,już od kilku dni filmik krąży w internecie.
      Czy naród podniesie się po tej stracie?
      • tomelanka Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:00
        po hance sie podniosl to i po rysiu sie podniesie
        a moze oni spotkaja sie w niebie wink
        • hanalui Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:24
          tomelanka napisała:

> po hance sie podniosl to i po rysiu sie podniesie
          > a moze oni spotkaja sie w niebie wink

TV niebie smile.
    • sarling Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:36
      Mi dziś znajomy na FB podesłał żarcik:
      Dlaczego Rysio musiał umrzeć?
      Bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki.
      • karra-mia Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 21:50
        www.popcorner.pl/blogi/serialowo/2012/02/to_juz_dzis__smierc_ryska_z_klanu
      • i.am.girl Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 22.02.12, 23:49
        sarling napisała:

> Mi dziś znajomy na FB podesłał żarcik:
        > Dlaczego Rysio musiał umrzeć?
        > Bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki.

Znam prostszy:
        -Hanka
        -Co?
        -Pudło!
      • gazeta_mi_placi Re: smierc ryska vs smierc hanki 23.02.12, 09:11
        Czarnulka mało przekonywująca.
      • mathiola o ludzie 23.02.12, 22:30
        dopiero zobaczyłam tę sławetną śmierć w kartonach. Czy kogoś powaliło? Jak ona zdołała umrzeć od taaaakiego uderzenia? big_grin
        P.S. O, to na forum można filmiki wrzucać?? Jak? Tak po prostu zalinkować i one się otworzą? smile
        • demonii.larua Re: o ludzie 24.02.12, 01:17
          rany, co za idiota pisał scenariusz, jak ona doznała zgonu od takiego wypadku? Żeby chociaż uderzyła w drzewko... nie widziałam tego wcześniej, ale no masakra big_grin
          • default Re: o ludzie 24.02.12, 07:49
            demonii.larua napisała:

> Żeby chociaż uderzyła w drzewko...

No właśnie - najlepiej w brzozę.
            • gazeta_mi_placi Re: o ludzie 24.02.12, 14:58
              Oczywiście podczas mgły.
    • hotya Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:22
      A to widziałyście? Dlaczego Hanka i Rysiek musieli umrzeć
    • kali_pso Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:29

Ciekawe czy którakolwiek z prześmieczyń zdązyła zauważyć, że Rysiek z Klanu to jedna z nielicznych męskich postaci w serialach o którym można powiedzieć, że tworzył związek prawidziwie partnerski ze swoją żoną, tak przecież wielbiony model rodziny na tym forum i ogólnie w świecie? Ale pewnie nie- przecież prawie każda z ematek w takim żyjewinkP
      • sueellen Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:32
        a doktor lubisz nie tworzyl takiego zwiazku? Z tego co pamietam oboje zawsze po partnrsku siedzieli w salonie na kanapie smile
        • attiya Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 09:40
          i po partnersku dziobali sobie koniaczek smile
      • iuscogens Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:23
        hehe bo prawdziwa jematka ma na stanie faceta, który w zależności od watku pierze, gotuje i zmywa i mgnieniu oka przeobraża się w niezależnego niegrzecznego chłopca ;D
    • to_ja_tola Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 14:33
      Aż muszę powtórke obejrzeć,bo wczoraj zapomniałambig_grin
    • ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 14:37
      Taka strata.... Od wczoraj nie moge dojsc do siebie...
    • mabingo Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 17:19
      Czy prezydent ogłosił juz żałobę narodową?
    • anorektycznazdzira Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 17:44
      Wiem, że to nie na miejscu, ale: big_grinbig_grinbig_grin
    • nanuk24 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 17:48
      Dlaczego go usmiercili?
      Koniec serialu sie zbliza, czy aktor z roli zrezygnowal?
      • wioskowy_glupek Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:09
        Cyrwus zrezygnował bo gra dużo w teatrze w Krakowie, gdzie kontrakt zabrania mu chałturzenia w serialach...

Ryśka jako postaci szkoda, bardzo porządny dobry człowiek, nie łajdaczył się, potrafił wszystko zrobić w domu, kochał żonę, dzieci smile

Dzisiejszy odcinek Klanu bardzo mocny, taki życiowy był, choć zazwyczaj to kupa bzdur big_grin
        • sadosia75 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:16
          A mnie irytuje bożenka. irytuje od dłuższego czasu i jak moje dziewczyny przekraczają pewne granice to im mówię , żeby przestały bożenkować ale to szczegół.
          dziewczynie zmarł ojciec a ona siedzi z tą swoją miną cierpiętnicy i to nie z racji tego, że właśnie została pólsierotą, jej matka ledwo żywa siedzi obok a z racji tego, że świat nie jest taki jakim by ona chciała, zeby był.
          wolałabym, żeby bożenkę wysłali na party z Hanką niż biednego Ryśka...
          • iuscogens Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:26
            Nie wiem kto to Bożenka, bo oglądam sporadycznie, ale dzisiaj oglądalyśmy i wkurzyla mnie ta istota, która stwierdziła, że grazynka ma się wziąć w garść i żyć dalej, jak Boga kocham zrobiłabym wtedy uzytek z młotka na jej miejscu.
            I jeszcze ta pomoc, żeby zorganizowac przyjęcie, ale tu już wchodzi moje bardzo krytyczne podejscie do czegoś takiego jak stypa.
            • sadosia75 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 23:26
              Bożenka to ich starsza córka. ( zaraz ktoś wytknie , że adoptowana no ale córka )
              Ta istota to Kamila ( i teraz skup się wink ) jest siostrą Jerzego ( mąż Elżbiety, która jest siostrą Ryśka ) i powiem szczerze,że mnie też by strzeliło. W dzień po śmierci ma brać się w garść. Najlepsza była Moni twierdząc,że przygotowała poczęstunek. tzn, że co zrobiła? kazała władczym tonem nieznoszącym sprzeciwu zapakować ciasteczka do opakowania i dostarczyć się do Grażynki?
              Ogólnie to powaliła mnie dziś Grażynka. Zagrane perfekto! ale bożenka... no nie ma zmiłuj to dziecko trzeba wysłać gdzieś. najlepiej gdzieś gdzie jej nie pokazą.
              • sueellen Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 00:48
                od kiedy jerzy ma siostre? (nie ogladam juz z 5 lat, wybaczcie) A tak przy okazji, czy Beata dalej jest z tym wymoczkiem, nie pamietam jego imienia (chyba w banku pracowal). zawsze chcialam zeby znow byla z rafalskim mimo ze to ten niedobry.
                • sadosia75 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 00:53
                  Od kiedy dokładnie to nie wiem. Ale ma. Jakimś cudem odnaleziona o ile dobrze pamiętam.
                  Beaty już nie ma. pewnego pięknego dnia wyszła z pracy i nie wróciła do domu. niestety była z tym wymoczkiem zwanym trupią głowką ale on ją zdradzał na prawo i lewo w zamian za co dostała dom ( swoją droga okropny ) i teraz jacuś został sam z dziećmi. chociaz nie minął tydzień od zniknięcia Bieatki a ten już zakręcił się przy nowej . na początku ich córka małogsia ( z jasiem... ) nie tolerowała nowej mamusi ale teraz to dwie najlepsze przyjaciółki.
                  tradycyjnie sielanka aż do porzygania.
                  • default Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 08:03
                    sadosia75 napisała:

> z tym wymoczkiem zwanym trupią głowką

Bardzo trafne określenie. Oglądałam Klan właśnie w czasach kiedy Jacek "zdradzał na prawo i lewo" i nie mogłam zrozumieć co te baby widzą w tak całkowicie aseksualnym typie... A już jego widok w piżamce zapiętej aż do ostatniego guziczka pod cienką szyjką był nie do zniesienia. Brr!

P.S. Sadosia - super sygnaturka smile
                  • gazeta_mi_placi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 14:57
                    Ta siostra została odnaleziona gdy wyszła sprawa ze spadkiem i jakąś ich wspólną spadkową kamienicą/
            • fro.tto Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 14:51
              Nie zapominajmy, że Kamila została sierotą, więc wbrew pozorom może wiedzieć, co Grażyna i dzieci teraz czują, bo mówi ze swojego doświadczenia życiowego.
      • yenna_m Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:52
        https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/02/9e184d55e9468d8ba8cedc8ab6e890b0.jpeg?1329931288
        • yenna_m Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 23.02.12, 22:58
          https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201202/1330032967_by_margolcia23_500.jpg
          • gazeta_mi_placi Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 14:55
            big_grin big_grin big_grin
          • anika772 Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 15:06
            Jak ładnie leży, jakby robił savasanę!
            Klan oglądałam daaaawno temu, więc nie mam orientacji. Czy Rysiek się czymś naraził scenarzystom albo producentom?
            • yenna_m Re: Rysio z 'Klanu' nie zyje... 24.02.12, 20:21
              nie, ponoć gra dużo w teatrze w K-wie i nie pozwalają mu chałturzyć na boku big_grin
              no! Kraków ma swoje wymagania big_grin
              kultura, panie dzieju, wysokich lotów być powinna big_grin

serialu nie ogladałam, ale to był bohater pozytywny i po swojsku poczciwy
              a tych mało w polskiej kinematografii

szkoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka