Dodaj do ulubionych

Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się seriale?

01.03.12, 17:13
Wątek lajtowy. Pamiętacie jak kończyły się wasze ulubione seriale? Nie, nie chodzi o napisy końcowe tongue_out, ale o sytuacje jak stacja telewizyjna mówi "dosyć" i trzeba pożegnać się z produkcją. Bo przypominam, w tym roku zegnamy House'a i Gotowe na wszystko.

Dla mnie najlepsze zakończenie to Pan Monk i koniec. Tajemnica rozwiązana i wszyscy bohaterowie poprowadzeni tak, ze wiedzieliśmy w jakim miejscu są i ze jest ok big_grin No i niezapomniane Sześć stóp pod ziemią (spojler):

www.swiatseriali.pl/seriale/szesc-stop-pod-ziemia-356/video,vId,173875
Obserwuj wątek
    • goodnightmoon Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:17
      kropkacom napisała:

> Dla mnie najlepsze zakończenie to Pan Monk i koniec. Tajemnica rozwiązana i wszyscy bohaterowie poprowadzeni tak, ze wiedzieliśmy w jakim miejscu są i ze jest ok big_grin

Powiedz coś więcej na ten temat smile Bo Monka lubię, ale chyba nie obejrzę końcowego odcinka.
      • lilly_about Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:20
        Pamiętam, że w labiryncie się głupio skończyło. Wątki zawisły w przestrzeni.
      • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 23:33
        Nie będę psuła ci niespodzianki. Nic nie powiem tongue_out
        • goodnightmoon Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 08.03.12, 23:50
          kropkacom napisała:

> Nie będę psuła ci niespodzianki. Nic nie powiem tongue_out

MAŁPA tongue_out
    • rosapulchra-0 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:24
      Nie obejrzałam żadnego serialu do końca. Na razie początkuję "Gotowe na wszystko", ale nie dam sobie ręki obciąć, że obejrzę do końca.
    • martishia7 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:31
      Niewiele jest chyba seriali, które dociągnęłam do końca. Te dawniejsze (z czasów przedinternetowych) telewizja szatkowała i jakoś potem nie pamiętałam żeby odświeżyć.
      Moją drogę Veronicę Mars zmasakrowali w trzecim sezonie, żal patrzeć w ogóle. Z Nikitą podobnie.
      <rzucam okiem na dysk zobaczyć co tam najlepszego mam>
      Star Trek Voyager jak dla mnie fajnie się skończył, finał mnie nie rozczarował nic a nic. Allo Allo i Czarna żmija też nie.
      Wychodzi na to, że wykruszam się po drodze zazwyczaj.
      • hiacynta333 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:45
        Pamiętam tylko zakończenie brzyduli, kiedyś jak byłam młoda i piękna to oglądałam taki serial na polonia1 " moje dzieci moje życie " Było o biednej matce co miała parę dzieci ( ja już mało co pamiętam ) i jej ukochany najstarszy syn ożenił się z bogatą dziewczyną, która była podobno bardzo brzydka. Wszyscy mu to wypominali, on ją oszukiwał a ona głupia bardzo go kochała, ale jaki był koniec to za cholere nie pamiętam sad Oglądałam też Dynastie i Izaurę do końca smile
    • joxanna Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:36
      Jedyny serial, który obejrzałam od początku do końca to Lost, ale skończył się dziwnie. W zasadzie cały film był tak dziwny, że lepiej nie mógł się skończyćsmile. Niemniej, sprawił mi bardzo dużo przyjemności.
    • angazetka Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:38
      Nie mam takich seriali wink Tzn. teraz mam, ale się jeszcze nie skończył (za to kolejna seria za rok, grrrr).
      • bi_scotti Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 21:42
        Pamietam ostatni odcinek Seinfeld'a, ktorego obejrzalam "od deski do deski" tudziez ostatni odcinek ER, ktore przestalam ogladac tak jakos w okolicach 3 sezonu ale ostatni odcinek obejrzalam specjalnie. Six feet under tez pamietam, podobnie jak Sopranos i Friends choc nie obejrzalam wszystkich odcinkow tych akurat shows.
        • best_bej Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 23:37
          a pamiętacie Pokolenia (Generations)?
          w ostatnim odcinku podczas przyjęcia ze wszystkimi bohaterami wybuchła bomba
          • gazeta_mi_placi Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 08:05
            Praktyczne wyjście z zagmatwanych wątków smile
          • truscaveczka Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 09.03.12, 21:10
            Co ty, ja pamiętam ostatnią scenę, jak Doreen reanimuje Henry'ego...
        • arista80 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 23:41
          Pamietam dobrze jak skonczylo sie Sex and the City: Carrie zwiazala sie znow z Mr Bigiem ktory w koncu wyznal jej milosc, Charlotte dowiedziala sie, ze bedzie mogla zaadoptowac dziewczynke z Chin a do Samanthy przylecial tej jej mlodszy kochas i tez generalnie wyznali sobie milosc.

We Friendsach to skonczylo sie chyba na tym, ze Monica i Chandler wraz z zaadoptowanymi dzieciaczkami wyprowadzili sie.
          • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 01.03.12, 23:44
            Tak, dokładnie. Koniec tych dwóch seriali tez pamiętam.
    • sadosia75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 00:17
      Od początku do końca obejrzałam Sekretny dziennik call girl .
      Pamiętam jak się skończył. No nie tak jak bym sobie tego życzyła big_grin
      Innych seriali ( w sensie, że zakończeń nie pamiętam ) ale chyba też żadnego do końca nie obejrzałam. jak się skończy TBBT to chyba zapłaczę się na śmierć i zacznę oglądać od nowa. bo to jedyny serial poza Chirurgami idziennikiem,który sprawia mi faktyczną przyjemnośc z oglądania
      • martishia7 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 09:54
        > jak się skończy TBBT to chyba zapłaczę się na śmierć i z
        > acznę oglądać od nowa.

To jeszcze raczej w najbliższym czasie nie nastąpi, serial jest chwilowo chyba u szczytu popularności smile Spokojnie jakieś 2 sezony jeszcze przed nami. mam tylko nadzieję, że nie postanowią za bardzo "uczłowieczyć" Sheldona.
        P.S. Pod koniec marca będzie emitowany odcinek w którym gościnnie wystąpi LEONARD NIMOY! To naprawdę wielkie wydarzenie, bo on jest grymaśny jak panna na wydaniu, jeśli chodzi o gościnne występy smile
        • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 09:57
          Widzę, że nie tylko ja czekam na ten odcinek big_grin

> P.S. Pod koniec marca będzie emitowany odcinek w którym gościnnie wystąpi LEONA
          > RD NIMOY! To naprawdę wielkie wydarzenie, bo on jest grymaśny jak panna na wyda
          > niu, jeśli chodzi o gościnne występy smile
          • martishia7 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:15
            Nope smile To musiało się kiedyś wydarzyć. Był już George Takei, LeVar Burton, oczywiście Will Weathon, Brent Spiner. Jeszcze trochę, a naprawdę uzbiera się cala załoga TOS i TNG smile Kapitanów tylko brakuje, ale Shatner jest luzak i wesołek, więc też pewnie prędzej czy później da się podpuścić. A nie wiem czy wiesz, że aktor, który grał poprzedniego szefa chłopaków w 1 sezonie -jak Sheldon został zwolniony i hodował fosforyzujące rybki - wystąpił w jednym odcinku Star Trek Voyager. Bardzo dobrym, nawiasem mówiąc. big_grin
            • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:34
              Nie, nie wiedziałam.

Musze powiedzieć, że dzięki TBBT zainteresowałam się serialem Doctor Who. To chyba Sheldon czekał kiedyś o jakieś chorej godzinie na emisję na BBC. Nie powiem, Red Dwarf, jeszcze przede mną. smile
              • martishia7 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:30
                "Doctor why bother" smile
                A tym starym Doctorem who, czy tym nowym? Ja też wiele dobrego słyszałam, ale jeszcze się nie zabrałam. Na razie robię podejście pod Battlestar Gallactica. Mamy takich znajomych, którzy ekhm... są jak wyrwani z BBT - małżeństwo informatyków - gracze, karcianki, RPG, fantasy i sf, łykają niemalże wszystko jak leci. Bardzo gorąco zachwalali ostatnio Doctora Who, więc pewnie się skuszę.
                • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:25
                  Nowym, czyli od dziewiątego doktora.
                  • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:42
                    "O tym, dlaczego raczej nie należy oglądać Doktora Who" big_grin :

sherlockista.blogspot.com/search/label/Doctor%20Who
                    • martishia7 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:56
                      W jednym z ostatnich odruchów trzeźwości zadacie sobie zapewne inne proste pytanie: "czemu po ukończeniu piątego roku życia oglądam film, w którym antagonista bardzo groźnie pierdzi?"
                      No, powiedzmy sobie szczerze, czy tak wyobrażaliśmy sobie naszą przyszłość konsumenta kultury, gdy w szkole uczyli nas o Szekspirze? Czyż moment, w którym uświadamiamy sobie, że dobrowolnie oglądamy serial o przerośniętych, wojowniczych gąsienicach ninja nie jest tym właśnie momentem, w którym należy mocniejszą ręką chwycić za stery swojego życia?

O, miałam tak przy Star Treku - "Dafak em aj łoczing?"
        • sadosia75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:55
          O boziu boziu!
          Spotkałam swoje wariatki! a ja myślałam, że nie znajdę na całym świecie drugich takich jak ja! a tu proszę! no normalnie aż strach bo może jest nas wariatek więcej?
          Czekam na ten odcinek jak jasna anielka! Już sobie wyobrażam jak Sheldon aż się trzęsie i rzuca tymi swoimi żarcikami . Matko jak ja kocham tego faceta. Ale jak zaczną go uczłowieczać to się z lekka znerwię.
          I żeby udowodni swoje szaleństwo chciałam zaznaczyć, że czekam na koszulkę Flasha big_grin będę jak Sheli smile A kiedyś przy zmywaniu śpiewałam sobie chorobową piosenkę soft kitty big_grin
          • martishia7 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:04
            >A kiedyś przy zmywaniu śpiewałam sobie chorobową piosenkę soft kitty big_grin

Śpiewam mojej przyjaciółce zawsze jak ma doła. smile Siostrze na gwiazdkę zrobiłam koszulkę z ekranem kontrolnym telewizora, a tu masz dwa fajne linki, jeśli jeszcze nie znasz:

www.sheldonshirts.com/
            www.thinkgeek.com/
            • sadosia75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:24
              Bądź moją siostrą big_grin
              Za linki ślicznie dziękuję! świetlne miecze bardzo się przydadzą big_grin Koszulki genialne! szczególnie ta z najlepszą cyfrą na świecie ! smile
              Ja mam bzika na ich punkcie. Tzn na punkcie Sheldona .
              • kropkacom Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:31
                A byłaś w kinie na Muppetach? Jim Parsons ma tam bardzo fajny epizod smile
                • sadosia75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:55
                  No właśnie nie byłam sad
                  • izak31 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 13:04
                    TBBT obecnie rządzi. to mój trzeci ulubiony sitcom, po Przyjaciałach i Dwóch i pół (ale tylko z Sheenem). Totalnie mnie rozwala pierwszy odcinek 4 sezonu...ten z elektrycznie sterowanym ramieniem...za każdym razem jak go ogladam to mam ubaw smile
                    Uwielbiam też Evelyn z Dwóch i pół smile wzor mamusi smile

a stroju z efektem Dopplera nie ma...?
    • gazeta_mi_placi Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 08:06
      W "Esmeraldzie" serial zakończył się ślubem głównych bohaterów, trochę wcześniej umarło dwoje pobocznych - Graciela, a wcześniej jej mąż.
    • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:02
      Pamiętam jak skończyła się Dynastia smile
      Wszyscy usiedli przy jednym stole, Crystal i Alexis naprzeciwko siebie, Blake na środku, uśmiechnięci i szczęśliwi, że są jedną wielką rodziną.
      Pamiętam, że się pośmiałam smile
      No i pamiętam koniec Przystanku Alaska, ale tu moja reakcja była odwrotna, bo było mi bardzo żal, że to koniec.
    • thorgalla Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:06
      Nie obejrzałam do końca z Archiwum X ale wiem,że Skali i Molder gdzieś po drodze dzieciaka się dochowali.
      I dopiero kilka lat temu dowiedziałam się kto zabił Laurę Palmer,choć serial oglądałam do końca big_grin
      • dag_dag Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 10.03.12, 00:59
        O! Kto? Może w końcu się dowiem!
        P.S. Serial też oglądałam do końca big_grin
    • aniuta75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:09
      Ze starszych pamiętam wspomniany tu Przystanek Alaska i Sex an the City. Nie wiem jak skończyło się X-files, bo dobrnęłam tylko do końca 6tego sezonu, dalej nie dałam rady big_grin.

Z nowszych Prison Break i Lost. Reszta albo nadal trwa albo dostała cancela i zawisła w durnym momencie tongue_out. Bardzo jestem ciekawa jak zakończy się House. I jak na ironię po średnim poprzednim sezonie, ten jest naprawdę dobry i w sumie aż żal że to już koniec wink.
      • aniuta75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:18
        Ahh i jeszcze jak mogłam zapomnieć - Yo Soy Betty La Fea big_grin. Genialny serial big_grinbig_grinbig_grin.
    • izabellaz1 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:10
      Jak coś ma więcej jak 20 odcinków, to nie pamiętam smile
      Janosik - zawisł na haku
      Jagna - wywieziona na gnoju
      Zmiennicy - taxi z kupą kasy w fotelu
      Alternatywy - awansowany Anioł powraca
    • majowadusza Isaura 02.03.12, 10:14
      Jedyny serial jaki obejrzałam do końca.
      Całość wlokła się niemiłosiernie prze długie miesiące, każda sytuacja był oglądana pod światło z każdej strony.
      Ostatnie dwa odcinki nabrały sztucznego tempa, gdzie główna bohaterka poznała miłość swojego zycia i wyszła za mąż, kto tam umarł i pogrzbion oraz Pani zła stała się Panią dobrą. Jakoś tak ...
    • molnarka Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:19
      Ja najbardzie zapamiętałam zakończenie serialu "Cudowne lata" ... oj dawno temu to było ale mi serce ścisnęło.

Bo ten serial wesoły i lużny i w ostatnim odcinku tylko głosem spoza kadru słychać co będzie dalej ... że Kevin to, brat tamto, a mama Kevina stała się kobieta pracującą (dla tych co oglądali wiedzą, że to ważne dla niej było) ... ale stała się nią po nagłej śmierci ojca ...
      I do dziś mi przykro, ze ten fajny ojciec Kevina umarł ;-(

Wiem ... głupota.

Pozdrawiam
      MOLNARka
      • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:23
        O, to też pamiętam, i to, że brat Kevina nie wrócił z Wietnamu, strasznie smutne było to zakończenie.
        • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:31
          obeirzalam do konca
          przyjaciele
          cudowne lata
          monk
          medium
          dynastie
          alternatywy 4
          zmiennicy
          kochane klopoty (gilmor girls)
          przystanek alaska
          stargate sg1
          wiecej w tej chwili nie pamietamsmile
          • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 10:52
            A jak się skończyły Kochane Kłopoty?
            • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:31
              Rory skonczyla studia i dostala prace zwiazana z polityka jak dobrze pamietam w innym satnie, a jej mama pogodzila sie z biednym acz przystojnym wlascicielu barubig_grin matka niezbyt zachwycona ale ucieszyla sie ze nadal beda sie widywac na piatkowych kolacjachsmile mieszkancy miaseczka urzadzili wielka pozegnalana impreze ktora zorganizowal wspomniany przystojny LUck...a ostatnie ujecie jest juz z samego rana po imprezie jak dziewczyny ida na "ostatnia" kawe do luckasmile
              • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:33
                tu troszke zgrabniej opisanebig_grin

www.kotek.pl/kotek/1,87050,4815112.html
                • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:37
                  Dzięki smile
                  Lubiłam Luke'a smile
                  • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:47
                    lelija05 napisała:

> Dzięki smile
                    > Lubiłam Luke'a smile
                    a ktos go nie lubił?big_grin
                    czytalam zaraz po zakonczeniu serialu ze mieli nakrecic pelnometrazowy film, cos tam chyba nie wyszlo z planow...moze to i dobrze slub Lorelai z Lukiem wprawilby mnie w kiepski humor bo...moj ci ON!big_grin
                    • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:58
                      Ktoś go nie lubił?
                      Zdaje się, że mama Lorelai smile

Ja przestałam oglądać w czasie jak Rory związała się z jakimś bardzo bogatym młodzieńcem, a Lorelai zdaje się zaczęła kręcić z ojcem Rory. No jak mogła zdradzić Luke'a!
                      Więc ja bym się pewnie wzruszyła na ślubie big_grin
                      • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:03
                        ten bogaty dzieciak oswiadczyl jej sie na urodzinach w domu dziadkow, Rory sie wkurzyla,a Lorelai wyszla za ojca Rory... sciagnij serial i obejrzyjsmile
                        • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:07
                          O ja cie, to mnie ominęło! A zdążyła się rozwieść przed końcem? smile
                          • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:14
                            sie rozstalibig_grin ale czy rozwiedli nie pamietamsmile powtarzam, sciagnij i obejrzyjbig_grin nie pozalujesz...
                            • lelija05 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 12:19
                              Zachęciłaś mnie smile
                              Dzięki smile
          • aniuta75 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:36
            Na finale Medium bardzo się wzruszyłam smile.
            • annaa77 Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 02.03.12, 11:50
              big_grin ja tez....zaczekał...
            • sueellen Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 09.03.12, 00:14
              Medium jest jedynym serialem, ktory obejrzalam do konca i samiutkim finalem sie zawiodlam.
    • czarnaalineczka Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 09.03.12, 21:21
      fifi ochajtala sie o cupidynem ktory jest totalnie aseksualna ciota uncertain
      event sie urwal a nie skonczyl i g wiadomo uncertain
      wiecej zadnego serialu nie obejrze uncertain
    • dzoaann Re: Wątek lajtowy.Pamiętacie jak kończyły się ser 10.03.12, 15:05
      najbardziej pamietam moj mega nerw, gdy z napieciem oczekiwalam na ostatni odcinek "Miasteczka Tween Peaks", a pani, ktora go zapowiadala wyraznie dala do zrozumienia jak sie skonczy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka