Dodaj do ulubionych

nie dajacy maz

31.03.12, 16:03
jestesmy 10 lat razem mamy 2 dzieci, jest atrakcyjnym człowiekiem, ale niestety coraz mniej dla mnie. Zmienia majtki raz na 2-3 dni, spocony kladzie sie spac, perfum uzywa jak idzie do pracy, mowie mu ze mi to nie pasuje, ze smierdzi a on mi na to ze przesadzam ze sie poperfumuje jak bedzie szedl do pracy, nosz kurna, morda nie ogolona - zarost mi nie przeszkadza puki jest zadbany, w swetrze tym samym chodzi nawet 5 dni, i dziwi sie ze ja dzieci codziennie przebieram - przeciez bluzka czysta a juz w praniu - mam dosyc, zony powiedzcie co o tym myslicie bo ja nie mam nerwow zeby jeszcze mu tlumaczyc. powiedzcie mi wasze zdanie, moze poprostu nie rozumiem facetów? mąz ma 35 lat
Obserwuj wątek
    • chyba.ze Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:05
      Zawsze tak było?
      Po co wychodziłaś za mąż za flejtucha?
      • anmydlina Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:09
        nie, nie zawsze, widze ze mi sie w tytule literke zjadlo, sorry
        • ma_dre Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:14
          a juz sie ucieszylam ze bedzie o problemach seksualnych big_grin
          • nutka07 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 19:57
            No ja bylam pewna, ze o brak seksu chodzi a tu zwykla literowka wink
      • dro-psik Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:09
        Może przygotowywać mu czyste ubrania przez jakiś czas. Myślę, że jak przez miesiąc będzie chodził codziennie czysty to później już chodzenie 3 dni w tych samych majtkach będzie mu przeszkadzało.
        • na_pustyni Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:24
          yyyyyy, Ty tak serio?
        • nanuk24 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 20:11
          ROTFL

mam lepszy pomysl: niech zona meza czyms odurzy(alkohol, narkotyki, walek przez leb) i go wymyje gabkabig_grin
          • nutka07 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 22:01
            Chyba karcherem.
            • nanuk24 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 22:31
              wszystkie chwyty <narzedzia> dozwolonebig_grin
    • nabakier Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:07
      brudas, błeee sad
      nie wiem, co z takim się robi, jak do takich dociera
    • chcesztomasz Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:07
      jak se znajdzie kochankę, to będziesz miała męża jak talala - normalnie będzie z niego mister Ameryka 24 na dobę tongue_out
    • borys314 Re: 31.03.12, 16:09
      Jezu, nawet nie chce mi się komentować. Jak można się tak zapuścić?
    • nangaparbat3 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:10
      A czego on nie daje?
    • toxicity1 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:10
      Muszę przyznac, że po tytule wątku spodziewałam się zupełnie czegoś innego...wink
      • amoreska Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:12
        Ja też wink
        • anmydlina sorki:) zle napisalam tytul 31.03.12, 16:13
          sorki
          • kub-ma Re: sorki:) zle napisalam tytul 31.03.12, 19:29
            Ale cudnie wyszło smile
      • edelstein Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:14
        Ja tezwink sytuacja dla mnie niewyobrazalna,nigdy nie spotkalam na swej drodze takiego flejtucha.
        • hankam Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:41
          Ja spotkałam, w dodatku chodził w po mieszkaniu w gaciach, więc wygoniłam.
      • borys314 Re: 31.03.12, 16:16
        Ja też. wink
    • triss_merigold6 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:17
      EEeee myślałam, że o seksie będzie.
      Znajdź sobie kochanka, a tego co masz w domu odstaw.
    • antyideal Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:20
      Zrób strajk seksualny dopóki sie nie ogarnie crying
      • przystanek_tramwajowy Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:26
        antyideal napisała:

> Zrób strajk seksualny dopóki sie nie ogarnie crying

No przecież z tytuły wynika, że to mąż zrobił strajk, bo jej nie daje smile Może żona go już nie kręci, a seksu się namolnie domagała, to pan znalazł sposób, żeby się wykręcić. Postanowił śmierdzieć!
        • antyideal Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:32
          Odór jako srodek antykoncepcyjny ? tanio wychodzi wink
          • jansen25 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:35
            Nie tak tanio. Przecież smród włazi w pościel, meble, ubrania - tyle prania, a ile wstydu!!!
    • jansen25 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:30
      A jaki miał być tytuł?

I tak w ogóle Ci nie daje? Tzn. w ogóle nie tego, czy jak korzystasz, to sobie przepłucze wacunia pod kranem? (albo tylko popsika perfumami, żeby bakterie unieszkodliwić)
      • nanuk24 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 20:12

> A jaki miał być tytuł?

niedBajacy
        albo nie dajacy sie umyctongue_out
    • eilian Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:30
      Naprawdę nie wiem co Ci doradzić, ale wiem, że z całą pewnością nie spałabym w jednym łóżku z takim brudasem.
      Może trzeba z nim ostro - wyzwać od flejtuchów, śmierdzieli, powiedzieć, że się brzydzisz go dotykać, może dotrze...

• aqua48 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:39
        Pokaż mu jakiegoś ulicznego menela i powiedz, że tak ci się teraz mężulek kojarzy. I z taką samą chęcią go całujesz. A tak poważnie, to po prostu zabieraj mu wieczorem ciuchy z całego dnia do prania i koniec. I nie wpuszczaj do łóżka bez prysznica i ogolenia gęby. Jak teraz ostro się za niego nie zabierzesz to co będzie za dziesięć lat? Zacznie Ci śmieci ze śmietnika do domu przynosić, bo takie całkiem dobre rzeczy ludzie wyrzucają?
    • jagoda56 Re: nie dajacy maz 31.03.12, 16:46
      Może ma jakieś załamanie,albo początki depresji.Porozmawiaj z nim dlaczego się zmienil.
    • klubgogo Re: nie dajacy maz 31.03.12, 17:30
      Cóż, mojemu bardzo zmęczonemu zdarza sie zasnąć w tym, w czym był, bez kąpieli, ale go zawsze na drugi dzień wyśmiewam i rano przebiera się i kąpie. Wychodzę z założenia, że chłopu się zdarza (nie notorycznie), a baba ma za zadanie to tępić.
      • paliwodaj Re: nie dajacy maz 31.03.12, 18:53
        zaraz moja salatke lunchowa oddam..
        Nie wiem ,zagroz ze jak nie zmieni galotow codziennie i nie wymyje sie dokladnie to go wywalisz z domu, nie sadze zebys mogla z nim sie kochac jak on brudny.
        Kiedys , gdy mielismy kupic dom, ogladalismy calkiem spora ilosc, jeden z nich wlasnie byl samotnego faceta. Palil papierowy w domu, a tez i caly dom tak cuchnal smierdzacym , niemytym chlopam, ze po prostu koszmr. Z jego sypialni wybieglam na taras zeby nie zarzygac domu po drodze
    • barbibarbi Re: nie dajacy maz 31.03.12, 19:36
      widocznie ma niechlujstwo we krwi. Znam taki przypadek, na szczęście w porę się ujawnił i pogoniłam śmierdziucha. Ale są też tacy faceci co skarpetki w kancik prasują. To nie jest zależne od płci, tylko od natury człowieka i jego przyzwyczajeń. Nie zazdroszczę, trudno będzie to z niego wyplenić.
    • timetotime Re: nie dajacy maz 31.03.12, 20:24
      Śpisz z nim w jednym łóżku?
    • baltycki Re: nie dajacy maz 31.03.12, 21:03
      anmydlina napisała:

> jestesmy 10 lat razem mamy 2 dzieci, jest atrakcyjnym człowiekiem, ale niestety
      > coraz mniej dla mnie. Zmienia majtki raz na 2-3 dni,.... itd, itd, itd...

A to mu sie tak teraz zrobilo??
      Wczesniej byl inny??

> sie poperfumuje jak bedzie szedl do pracy,
      Babe ma w pracy, dla niej sie perfumuje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka