rosapulchra-0 07.04.12, 13:44 Opera duo Charlotte & Jonathan - Britain's Got Talent 2012 audition - UK version Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednadziewucha Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 13:59 Wcale! Wystarczy spojrzeć na chłopaka i widać, że ma niezły 'set of pipes'. Dziewczyna niknie przy nim wokalnie, ale ma dopiero 16 lat, więc i tak jest b. dobrze. Niech śpiewają dalej i się kształcą, super, że taki program może choć minimalnie rozbudzić zainteresowanie taką muzyką, czemu w polskiej telewizji nie ma czegoś takeigo? Czemu nie wypromowali żadnych diw i śpiewaków? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 15:11 Nie wiem, czemu. Ale bardzo spodobała się reakcja żiri na ich w wejście, a potem wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 15:24 rosapulchra-0 napisała: > Nie wiem, czemu. > Ale bardzo spodobała się reakcja żiri na ich w wejście, a potem wyjście. widowni tez, to chyba nie jest rezyserowane? kurcze poryczalam sie normalnie. sama durna nie wiem dlaczego. wzruszylam sie chyba jakis ryczacy dzien widac mam . ale chlopak jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 22:12 myślisz, że "żiri" słyszało ich po raz pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 16:40 normalnie dostalam dreszczy, choc spodziewalam sie czegos dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 22:04 też dreszczory aż miło piękna barwa głosu, niezły power życzę chłopakowi wszystkiego, co najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 17:26 chłopak jest zarąbisty, mam nadzieję, ze będzie drugim Pavarottim góra mnie nie oszołomiła, ale te jego doły... WOW a jak nad nim popracują - no, niesamowity talent ma chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 17:59 tu oboje brzmią pięknie, dziewczyna tez ma mośliwości www.youtube.com/watch?v=0ozjy_Ht3pI&feature=relmfu natomiast akompaniatora wyrzuciłaym przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 18:19 Jest boski, utalentowany, ale powinien schudnąć. Jesli tak dalej pójdzie, skończy na wózku. A my będziemy mieli jeszcze większy powód do wzruszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 22:05 możliwe, że przy mniejszej wadze barwa głosu będzie inna Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Pozory mylą, co? 07.04.12, 19:52 standardowo. tak samo bylo jak wyszedl Potts, tak samo bylo jak wyszla Susan. hehehe hihihi jasne jasne wezcie juz idzcie, a potem szok i zbieranie szczęk. Odpowiedz Link Zgłoś