magda1104 19.06.04, 19:28 Cześć Dostałam od koleżanki takie duże piankowe puzzle dla dzieci. Niestety, przechowywała je w piwnicy, więc są zakurzone i troche brudne. czym najlepiej je wyczyścić? Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpi80 Re: Jak wyczyścić puzzle 19.06.04, 20:49 Ja na Twoim miejscu ie dawała dziecku brudnych zabawek, lepiej kupić nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
luwoz Re: Jak wyczyścić puzzle 19.06.04, 21:56 Ja wczoraj kupiłam takie piankowe puzzle-literki, chcę zamoczyć je w wannie z Lovellą a potem dobrze spłukać. Myślę, że to wystarczy. Lu Odpowiedz Link Zgłoś
lidqa Re: Jak wyczyścić puzzle 19.06.04, 22:08 normalnie woda z mydem dzieciecym i szczoteczka. wszystko sie zmyje a co do brudnych zabawek........ jakos nasze pokolenie dozylo do tych lat a ja tam pamietam ze ziemie jadlam. i wode z saturatora pilam. wiec oczywiscie mysje dziecku zabawki ale bez histerii, naprawde mozna umyc i nic sie nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Jak wyczyścić puzzle 20.06.04, 11:22 Dzięki Wam dziewczyny. Tak właśnie myślałam, ale chciałam się upewnić. A jak suszycie te puzzle? aga Odpowiedz Link Zgłoś