Dodaj do ulubionych

no to babski temat (piłkarze)

09.06.12, 13:18
Bo football to w końcu samcza rozrywka, zatem - który piłkarz jest najbardziej sexy??

Na razie były dwa mecze, więc jak dla mnie, po pierwszym dniu - Lewandowskibig_grin
Ale pewnie są lepsi,
jak się znacie to piszcie, na kogo zwracać uwagę, bo na mecze to ja tylko zerkam.
A jak się nie znacie to piszcie, który wam wpadł oko.
Obserwuj wątek
    • nutka07 Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:27
      Mi wczoraj Rosjanin wpadl w oko, ale jeszcze go nie zidentyfikowalam w internecie, wiec nie wiem jak sie nazywa wink
      Czechow tez sobie obejrze i potem sie wpisze.
      • hanka20074 Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:30
        Był i jeden Grek...całkiem całkiemwink
      • edelstein Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:35
        - Manuel Neuer
        - Kevin Grosskreutz
        - Simon Rolfes
        - Marco Reus

i trener nr 2. Hans-Dieter Flick mi sie podoba.
        Bastian Schweinsteiger optycznie mi sie nie podoba,ale meskosc z niego bucha choc wszyscy nazywaja go pieszczotliwie schweinibig_grin
        Panowie do obejrzenia dzis o 20.15wink
        • tosterowa Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:38
          wygooglałam ich, tacy sobie;P
          Ale w HD to rzeczywiście każdy jeden jakoś lepiej wygląda,
          więc obejrzę,jak zapamiętam nazwiska,
          no tych na R to może skojarzę smile
        • kagrami Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:47
          Schweini jest super, facet nie ma być jak lalka- to w ogóle mój ulubiony piłkarz i w ogóle wolę Niemców smile. A z pozostałych nawet Franck Ribery ma swój urok. Jako piłkarz, bo np. w garniturze w banku by mnie chyba nie powalił wink
          Latynosi i czarni nie istnieją w mojej klasyfikacji....
          • edelstein Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:54
            No to pisze,ze Schweini ma to cos,a jak ladnie zadziornie sie usmiecha w reklamie chipsow,i jak chlopcy fajnie biegaja w reklamie Mercedesa.Ogolnie reklama mercedesa na euro jestem zachwycona.
            Dzis o 20.15 bedzie szal,jeszcze 3h i wypad z chaty do strefy kibica,oczywiscie odpowiedni stroj,makijaz i fryzura musi byc.Za godzinke zaczne przygotowaniabig_grin doczekac sie nie moge,pol nocy nie spalam,bo to juz,teraz,zaraz.Masakra.
            • nutka07 Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:23
              Ha czytajac Twoj post wyzej chcialam Cie zapytac, czy ja widzialas.
              Mnie zachwycila od pierwszego obejrzenia! wink

Jak Schweinsteiger byl dla mnie nie do przejscia na mistrzostwach w 2006r. tak teraz cos drgnelo, tak zmeznial i zaczelam czesciej na niego spogladac wink

Ja trzymam kciuki, mam nadzieje ze zdobeda dzisiaj 3 punkty smile
              • edelstein Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:33
                m.youtube.com/watch?v=fFd5Oxm6hy8
                Jakby ktos chcial to to ta reklama.Dostaje gesiej skorki,absolutnie hamma geil.Wiesz moze czy muzyka byla tworzona na potrzeby reklamy czy to czesc jakiegos utworu?normalnie probuje sciagnac sobie toto jako dzwonek na komorke,juz dawno mi sie zadna reklama tak nie spodobala jak ta.
                • dziennik-niecodziennik Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:41
                  szczerze mówiąc - cała nasza reprezentacja mi się podoba smile chyba ich dobierali tez pod katem urody big_grin no moze Polanski troche mniej piekny, ale reszta w mniejszym lub wiekszym stopniu - ladne chłopaki smile
                • nutka07 Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:08
                  Trzymaj wink

www.youtube.com/watch?v=cH_kNJvsoaA&feature=related
            • kagrami Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:21
              Po nicku i wpisie wnoszę że chodzi o niemiecką strefę? wink
              • ailia Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 21:35
                Edelstein ty też w De? Gdzie będziesz kibicować?
        • hermenegilda_zenia Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 23:56
          Schweinsteiger - wygląd odpowiada nazwisku, a za każdym razem jak go widzę to myślę Schweinbesteiger.
    • pade Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:33
      Lewandowski, rozbroił mnie totalnie wczorajbig_grin
    • imogen0 Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:35
      Damien Perquis z naszej 11,niech was nazwisko nie zmylismile
      • pade Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:39
        Nie myli, nie myli, ale ja wolę brunetówbig_grin
        Wasilewski ma przepiękne oczy, ehhh...
        • tosterowa Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:42
          Wasilewski ma fajny nossmile
          Perquis jest dla mnie zbyt ładny;P
    • antyideal Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 13:46
      Mam słabosc do bramkarzy tak ogólnie big_grin

Musze obejrzec Casillasa, bo wzruszyl mnie chłop
      trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,11887291,Pamietacie_Dawida__Spelnil_marzenie__spotkal_Casillasa.html
      poza tym niezle wyglada.

I Szczesnego lubie za łobuzerski usmiech, reszte bramkarzy musze dopiero zobaczyc big_grin
      • bi_scotti Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:19
        Dla mnie obaj wczorjasi sedziowie glowni (Velasco czy i jak mu tam i Webb) byli zdecydowanie mniam, Webb z wiekiem jest coraz bardziej mniam smile
        Paru Czechow calkiem OK, szczegolnie #2.

https://4.bp.blogspot.com/-WknL-t02qrk/T8Oxoiu0X1I/AAAAAAAALG8/QsTsl1bxnTI/s1600/Czech%2BRepublic%2BTeam%2BSquad%2BEuro%2B2012.jpg

Z Polakow chyba Tyton, bo obronil amazing wiec juz nie ma znaczeniajak wyglada a wysoki jest big_grin Ja dla wschodnio-europejsko-niemiecko-skandynawsko wymoczkowatych blondasow mam zachwyt umiarkowany a Grecy dla mnie za niscy i za wlochaci wink
        • pade Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:21
          Ja dla wschodnio-europejsko-niemiecko-skandynawsko wymoczkowatych blondasow mam zachwyt umiarkowany a Grecy dla mnie za niscy i za wlochaci

big_grinbig_grinbig_grin

podzielam!big_grin

Bi_scotti, jesteś świetną kobietąsmile
          • antyideal Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:28
            Czeski bramkarz w stroju Myszki Mickey gra ?? tongue_outtongue_out
            • paartycja Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:57
              antyideal napisała:

> Czeski bramkarz w stroju Myszki Mickey gra ?? tongue_outtongue_out

Petr Cech jest po ciężkim urazie głowy i od tamtej pory gra w specjalnym kasku
              • antyideal Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:01
                Aha.
                No wlasnie tak to jest jak niedzielny kibic, czyli ja,
                bierze sie za ogladanie meczu wink
    • thorgalla Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:25
      Za mały ekran miałam aby dokładniej się w piłkarzy wejrzeć ale Szczęsny to nawet nawet wink

A tak ogólnie od lat pewien Szwed
      https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/20024.jpg
      • mamagapka Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:50
        Lewandowski.
        Mniam smile
      • tosterowa Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:03
        Ljungberg to tylko w tej reklamiewink
        Na innych zdjęciach to on mi Breivika przypominabig_grin
    • paartycja Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 14:58
      ostatnio jakoś nie zdążyłam się żadnemu przyjrzeć ale za to kiedyś..
      Paolo Maldini- jak bóg big_grin choć zupełnie nie w moim typie
      wiem,stara jestem i to dawno było ale boski był i jest!
      • antyideal Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:04
        Ach, Maldini, moja milosc sprzed lat,
        jak mogłam o nim zapomniec.
        • paartycja Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:05
          big_grin big_grin
          • iuscogens Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 15:26
            Z dawnych czasów to ja podoba mi się ten bramkarz łysy, który w Rosji grał, wczoraj w studio był, tylko mi wyleciało z głowy jak się nazywa.
            • premeda Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 16:46
              To był Wojtek Kowalewski potocznie zwany Gibon, o tak wolałam go zamiast pięknego Boruca.
              • iuscogens Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 20:45
                O tak Kowalewski, fajny jest wink Boruca kiedyś lubiłam, bardzo fajny głos ma, ale po akcji ze zdradą ciężarnej żony jakoś straciłam do niego sympatię.
    • guderianka Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 16:29
      Błaszczykowski i Wasilewski wink
      • krypteia Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 20:37
        Wasilewski do końca życia będzie mi się kojarzył ze spadającymi spodenkami (vide kultowy film zażynany przez ekipę "Z czuba" przy każdej nadarzającej się okazji)

www.youtube.com/watch?v=CVByBQfiXNo
        • tezee Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 20:42
          Nie ma nikogo fajnego no poza Wasilewskim , który wygląda fajnie i męsko.
          Lewandowski jest straszny ale widać że chce być pikny zainwestował w solarium farbowanie włosów ,niestety wygląda śmiesznie , jedyne co go ratuje to w miare ok sylwetka bo nie jest chyba niski.W ogóle to jest typ faceta który wygląda niezdrowo nie wiem dlaczego w sumie ? moze przez cerę ?...nie wiem ale takie sprawia wrażenie.

• tezee Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 20:48
            Musze dodać że wypowiadam się tylko o naszej reprezentacji , faceci są fizycznie wyjątkowo kiepscy jest kilku brzydali , widać że zadbani i większosc wygląda zdrowo to na plus ( wyjątek Lewandowski)
            poza Wasilewskim nie jest według mnie fajny wizualnie...
          • tosterowa Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 22:01
            Sądzę, że Lewandowskiego ratuje głównie ten brzuch wink
            • kasia191273 Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 22:06
              po odejściu Van der Sara z reprezentacji szukam nowego faworyta...

• tezee Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 22:10
              no ma ok sylwetkę ale zły picunek niezdrowo wygląda chyba przez tę źle dobraną do kolorytu cery farbę do włosów , w ogóle on jest dla mnie wymalowany nie wiem czy podkładem , nie wiem moze samoopalaczem ? jest ogólnie fe uncertain
              • tosterowa Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 22:14
                eee, chyba po prostu twarz mu się świeci.
                Ale poza boiskiem to ja nie oglądam, a na boisku wygląda bardzo dobrze.
                I wydaje mi się, że on jeszcze zyska jak dorośnie smile
              • soczek_bez_gazu Re: no to babski temat (piłkarze) 10.06.12, 03:06
                A on farbuje włosy? bez kitu widziałam fote z dzieciństwa i kolor miał podobny.
            • iuscogens Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 22:10
              nie, ramiona wink
              • tosterowa Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 22:12
                teżsmile
                • czar_bajry Re: no to babski temat (piłkarze) 09.06.12, 23:39
                  Ronaldosmile
        • pod.sufitka Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 22:07
          krypteia
          boskie te spodenki- do obsmiania siesmile
          a co do meritum - brzuch lewandowskiego, szczesny i calkiem sporo niezidentyfikowanych przystojniakow w typie skandynawskim
    • lukas.2004 Lewandowski :) 10.06.12, 00:11
      Za uśmiech
    • wespuczi Re: no to babski temat (piłkarze) 10.06.12, 00:35
      niezmiennie od luzszego czasu boisk nie skanuje tylko lawke ternerska wink

joachim low
    • kasnova Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 21:28
      A dziś w związku z meczem Ukraina-Szwecja przypomniał mi się Szewczenko, który niegdyś mi się bardzo podobał. Okazało się dziś, że zdania nie zmieniłam smile
    • sarling Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 21:40

Muszę to wyznać, muszę.
      Przed meczem zapewniałam, że Krystyna jest laluś i taki jakiś za rozciągnięty itd.
      Ale się upiłam podczas meczu i tak się podjarałam tym Ronaldo, że głowa mała.
      Przyznaję - po alko jestem dla Ronaldo łatwym łupem.
      Na trzeźwo - więoszość naszej drużyny jest wielce ok. Nawet Błaszczykowski jest taki skondensowany facecik. Szczęsny - bleeeh.
    • misiowamama-2 Figo... 11.06.12, 21:46

zawsze mi się podobałwink Ale już go nie ma sad więc nie oglądam big_grin
      ....................... żartuję, oczywiście nie odnośnie Figo wink ale muszę się chłopakom baczniej przyglądnąć wink tongue_out
    • angazetka Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 21:52
      U nas: Błaszczykowski. No wiem, że nie jest przystojny, ale mnie rusza. No i Wojtek Szczęsny, tym bardziej nieprzystojny i w dodatku dzieciak tongue_out
      W Hiszpanii: Casillas, któremu wybaczam przynależność klubową. Piękny, genialny i charyzmatyczny. I Pique.
      W Niemczech: Mario Gomez z boską klatą. Mats Hummels (znowu dzieciak, dlaczego oni są coraz młodsi?). I znów nieklasyczny Thomas Mueller.
    • spacey1 Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 21:58
      Przekrojowo - przez lata i kraje: w naszej reprezentacji obecnie nr 1 to Wasilewski. Bardzo przystojny, męski, z pięknym uśmiechem. No i jaki twardziel! Lubię też bardzo Błaszczykowskiego, choć czasem tylko podoba mi się wizualnie.
      Spoza - Iker Casillas i Diego Forlan!!! Dzięki nim obu miałam piękny ostatni Mundial smile
      Przed laty - Luis Figo. Zaprawdę, prawdziwy mężczyzna. Byłam też fanką urody Maldiniego (syna).
    • gargamelja Re: no to babski temat (piłkarze) 11.06.12, 22:14
      David Villa, no ale na Euro 2012 nie gra- kontuzja. Kiedyś oczywiście P. Maldini i mało znany chyba u nas meksykanin Luis Hernández. Z obecnych nie mam jeszcze faworyta.
    • premeda Re: no to babski temat (piłkarze) 12.06.12, 14:13
      Tylko Diego Forlan.... potem długo długo nic i był taki jeden sędzia z Norwegii (albo był pochodzenia norweskiego) przystojny brunet, z którym nawet piłkarze nie próbowali dyskutować. Nie pamiętam co to był za mecz chyba jakiś LM, ... tylko że Szpaku go komentował to coś namieszałam, bo na mundialu wg spisu norwega nie było. Tylko ten jeden mecz z nim widziałam. Szukam i nie mogę go znaleźć. I teraz ten na meczu holandia-dania mi się spodobał Damir Skomina euro2012.tvp.pl/7578495/sedziowie-euro-2012-damir-skomina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka