joxanna 25.06.12, 15:25 nie chcę zaczynać tego samego tematu, chociaż to moja ulubiona gra ... ale patrzę i widzę: motywacja do posiadania dziecka rozejście spojenia łonowego po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.sarabella Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 16:47 a co cię ubawiło w rozejściu spojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 16:48 Brak ulgi na dziecko No i będę miała kotka Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:14 Wykończy mnie syn sąsiadki Popadam w samozachwyt Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:22 Które pozycje ułatwaiają zajście w ciążę? Na bazarze w dzień targowy..... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:24 Co można zrobić z depresyjnym mężem? Kucharki - filet z dorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:25 Patelnia do smażenia na małej ilości tłuszczu. Czy grubasy powinny korzystać z solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:26 Hiena czy idiotka? Która ma duży basen w ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:30 Kot wariat. Hiena czy idiotka? Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:29 Cholera, ja ogólnie zabawowa jestem, pękam ze śmiechu przy każdej możliwej okazji, a ta gra mnie za nic nie chce bawić. Ktoś ze mną, czy sama jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:36 Brak ulgi na dziecko - No i bede miala kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:39 Najzdrowszy posiłek świata - drogie nauczycielki, szanowni nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:43 Prosba o pomoc - prezent na chrzciny - Kucharki - filet z dorsza Sie dzieje!!!Wasniewska - Miss euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 17:54 Co na mdłości nieciążowe? Szybki, prosty i pyszny tort. *** Moja pralka robi dziury - jak TO wytłumaczyć 6-latkowi? *** Infekcja pochwy? Ku przestrodze. *** Kolonie dla córeczki? Mikrofala z piekarnikiem. *** Dodatek mieszkaniowy. Jakie dodatki/ *** Wyżynająca się ósemka. Takie sobie refleksje... *** Mecz w necie. To nieuczciwe. *** Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 18:01 Dajcie do przeczytania córkom - "Uczelnia nie kościół, egzamin nie stypa". Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 18:08 Nocleg w okolicy Solca Kujawskiego - Anglia - Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 18:14 Pożegnanie z nianią. Co na pamiątkę? Chłopiec z Cieszyna. *** Dajcie do przeczytania córkom... Rozejście się spojenia łonowego po porodzie. *** Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 18:19 Gazeta,Ty się tu nie produkuj tylko tego klubu z rurą szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 18:25 Niech sie produkuje. Sie nie znam na dzialalnosci klubów z rurami, ale to chyba za wczesna pora jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 20:44 Jakie macie baseny dla dzieci? Z Będzina do Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: no, ubawiło mnie 25.06.12, 21:04 wyjechac z polski z powodow czysto estetycznych? czy grubasy powinny korzystac z solarium? ile dalybyscie na slub- storczyk jak to jest z tym urzadzaniem wnetrz- pomnik katastrofy...o rany! skad sie wzielo twoje imie?-DDTVN... Odpowiedz Link Zgłoś
coconuda Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 10:27 Z czego słynie Wasze miasto ? kleszcze / profilaktyka, bolerioza Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 10:37 Pomocy. Pies z jakimś dziwny rodowodem - Czy schronisko może żądać opłaty za zwrot psa? Sformułowanie które doprowadza Was do szału -Wykończy mnie syn sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 10:40 OSPA wietrzna - każdy mówi coś innego nie znamy własnego języka Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 10:45 Konflikt ze szwagierką od pół roku - co robić? Pytanie do mam, które leczyły się na depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 20:32 No ubawiło mnie. Chłopiec z Cieszyna. *** Endometrioza, czy ktoś choruje - No, ubawiło mnie *** Do mam z rozwiedzionymi rodzicami (dziadkami) - Rozejście się spojenia łonowego przy porodzie. *** Chłopiec z Cieszyna - Wyjechać z Polski z powodów czysto estetycznych? *** Moja psica miała operację - Kiedyś... *** Wyprawa do Norwegii - Amelia, Milena czy Klaudia? *** Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 21:51 Pożegnanie z nianią - co na pamiątkę? - Przesłuchanie z wykrywaczem kłamstw Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no, ubawiło mnie 26.06.12, 22:05 Krótka historia - Mobbing w piaskownicy. *** Wakacje z dzieckiem - Ruciane. Mam pytanie - Miłośniczki domowych nalewek tutaj są? *** Odpowiedz Link Zgłoś