Na początek bardzo proszę o nie usuwanie mojego wątku. Wiem, że to może nie jest odpowiednie forum na moje pytanie, ale przecież E-mamy wiedzą wszystko

Telefon mam z sieci T-Mobile-wykupiony pakiet 300 mega.Problem mam z internetem w moim telefonie. Używam przeglądarki Opera Mini. Do wczoraj wszystko było ok- normalnie chodziłam po stronkach. Nagle przy próbie wejścia na jedną z często używanych zakładek ekran zrobił się czarny. Tzn widzę na górze stan baterii i zasięg sieci,ale reszta czarna. I nic nie mogę zrobić. Wyłączenie telefonu i wyjęcie baterii nie pomogło. Nie mam nawet jak przeinstalować przeglądarkę. Obecnie jest tak, że Opera nie działa. Mogę wejść przez zakładkę Internet w menu, ale tylko na główne strony(np. wp.pl czy gazeta.pl). Klikniecie na jakąkolwiek zakładkę powoduje, że ekran robi się czarny. Google w ogóle nie działa. Chcę się wybrać z telefonem do salonu(jest na gwarancji),ale nie wiem czy ona akurat takie problemy obejmuje. Może problem da się rozwiązać inaczej? Miał ktoś tak? Bardzo proszę o pomoc