angazetka 28.06.12, 22:54 Oraz wzdech. Oraz na finał miałam iść w koszulce Kahna, a pójdę w koszulce Torresa. Niech choć Hiszpania wygra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:01 Lepiej jakąś fajną klatę, na której mogłabym się wypłakać Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:00 no głupiaś Niemcy biorący łupnia od Giuseppe w Warszawie to piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:37 Ojejku, jeszcze ktos pamieta ten film? Ogladalam jako dziecko (rodzice mi pozwolili, choc puszczali po 20 - cud) i juz wtedy wydawal sie prastary. Odpowiedz Link Zgłoś
platki_sniadaniowe Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:15 Możesz iść zawsze w koszulce z napisem: Balloteli Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:18 Nie mam i nie grozi mi to, że kiedyś będę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:39 Ja bym to przemyślala. Balotelli bez koszulki z ponura mina wyglądal wypisz wymaluj MZIMU - a jak Cie zaczaruje? Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 09:38 Wspaniale wyglądał Mogłabym się na niego tak patrzeć i patrzeć (może rzeczywiście mnie zaczarował...) Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-the-city Forza Italia! 28.06.12, 23:17 I niech Włosi ze 4 bramki Hiszpanom wsadzą Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:33 chcialoby sie powiedziec: chlip chlip hura! chlip chlip hura, chlip chlip hura hura hura! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 01:05 Eeeeeh Mieszkam w Niemczech od prawie 7lat i pierwszy raz z reka na sercu moge powiedziec, ze kibicuje druzynie niemieckiej tak od serca, co bylo dla mnie samej calkowitym zaskoczeniem. Wlasnie w tym roku jeszcze przed rozpoczeciem mistrzostw przyszedl ten moment. Dzis jest mi naprawde przykro Wierzylam w nich do konca, bo zawsze graja do konca. Jest mi tak po ludzku smutno i zal. Zycze Niemcom zeby w 2014r. doszli do finalu i go wygrali. Ja wierze w te druzyne. Angazetko nie wiem czy bede kibicowala Hiszapnii, chyba ze wygraja w pieknym stylu. Mam dosc wygranych 1:0 I niesamowicie zaluje, ze wlasnie podczas tych mistrzostw nie ma mnie w Warszawie i tego Ci zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 01:07 Nie ma co chlipać Włosi po prostu lepiej grali. Co do finału to się zobaczy. Będę kibicować lepszym Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 angazetko 29.06.12, 07:27 wyobraz sobie, jakie chlip chlip my tu mamy szosta rano - ulice puste, miasto prawie wymarle (szok!), w piekarni nikt ze soba nie gada (szok!) przez nasza ulice ciagnal korowod 6 totalnie znietrzezwionych nieszczesliwych chlopa w barwach narodowych, pchajacych rowery a Wloch na rogu wstal o swicie i knajpe otworzyl - a ze srodka zasuwa muzyczka Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: angazetko 29.06.12, 09:29 Oj. Wyobrażam sobie tę żałobę narodową... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: angazetko 29.06.12, 09:59 w PL było podobnie, po przegranej z Czechami Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 08:40 Szkoda, ale niech wygra lepszy, czyli Wlosi. Graja niesamowicie, szczegolnie Pirlo. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 09:03 angazetka napisała: > Oraz wzdech. > Oraz na finał miałam iść w koszulce Kahna, a pójdę w koszulce Torresa. Niech ch > oć Hiszpania wygra. hiehiehie a ja bede za wlochami. skoro hiszpanie moja ukochana portugalie wywalili...to bede za wlochami i za ich czarnym koniem Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 10:22 Ależ będzie cudowny finał, co prawda liczyłam na Niemców, ale przynajmniej całą dusza i sercem będę za Hiszpanami teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 12:36 Eyyy no przeciez mozesz w koszulce Kahna isc.Jak to mowia u nas“Mezow/zony mozna zmienic,druzyny nigdy“ Nie kibicuje nikomu,jest mi calkowicie obojetne kto wygra.Ide zadbac o samopoczucie tych co ostali na placu boju Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 12:41 O, żyjesz Hiszpanów lubię, więc koszulka Torresa bólu mi nie sprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 13:18 Zyje,ale co to za zycie z dwoma chlopami z smutnym wyrazem twarzy i zadza zemsty w oczach Pomysl,ze jest godzina 13,a moj dalej nieszczesliwy chodzi tzn.pracuje i twiedzi,ze jest chory Syn nie chcial zwlec sie do przedszkola,a w przedszkolu tez atmosfera zaloby. Ten weekend widze w czarnych barwach,chyba,ze chlopy mi sie otrzasna. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 15:08 Kilka torontonskich ulic bawilo sie cala noc - podejrzewam, ze absencja w niektorych miejscach pracy jest dzis widoczna Moi sasiedzi trabili, spiewali, szaleli prawie do switu, jeszcze rano w czasie przebiezki widzialam 3 facetow otulonych wloskimi falagami wracajacych z jakiejs zabawy. Jak nie kibicowalam Wlochom tak lepiej, ze oni wygrali - bez porownania weselsze towarzystwo niz Niemcy. Do tego meczu nie bylam swiadoma, ze Niemcy od 17 lat nie sa w stanie wygrac z Wlochami w waznych meczach. Cool. Kibicowac bede Hiszpanom ALE az sama sie sobie dziwie, ze musze przyznac, ze Wlosi grali wysmienicie. No i zadnego kladzenia sie na trawie w dramatycznych bolach z powodu bycia musnietym przez zawodnika przeciwnej druzyny. Tak trzymac! Hiszpanom nie bedzie lekko, moze nawet beda sie musieli pocieszyc byciem VICE ... hmmm ... Odpowiedz Link Zgłoś