Dodaj do ulubionych

CHLIP, CHLIP

28.06.12, 22:54
Oraz wzdech.
Oraz na finał miałam iść w koszulce Kahna, a pójdę w koszulce Torresa. Niech choć Hiszpania wygra.
Obserwuj wątek
    • iuscogens Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 22:57
      Chusteczkę ????? tongue_out
      • angazetka Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:01
        Lepiej jakąś fajną klatę, na której mogłabym się wypłakać wink
        • iuscogens Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:08
          zaraz poszukam smile
          • iuscogens Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:09
            Może być???
            • angazetka Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:19
              Dzięki smile Już mi lepiej.
    • lusitania2 Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:00
      no głupiaś
      Niemcy biorący łupnia od Giuseppe w Warszawiewink to piękne.
      • nangaparbat3 Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:37
        Ojejku, jeszcze ktos pamieta ten film? Ogladalam jako dziecko (rodzice mi pozwolili, choc puszczali po 20 - cud) i juz wtedy wydawal sie prastary.
    • platki_sniadaniowe Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:15
      Możesz iść zawsze w koszulce z napisem: Balloteli smile
      • angazetka Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:18
        Nie mam i nie grozi mi to, że kiedyś będę mieć wink
        • nangaparbat3 Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:39
          Ja bym to przemyślala. Balotelli bez koszulki z ponura mina wyglądal wypisz wymaluj MZIMU - a jak Cie zaczaruje?
          • katia.seitz Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 09:38
            Wspaniale wyglądał smile Mogłabym się na niego tak patrzeć i patrzeć (może rzeczywiście mnie zaczarował...)
    • woman-in-the-city Forza Italia! 28.06.12, 23:17
      I niech Włosi ze 4 bramki Hiszpanom wsadząbig_grin
    • sokhna Re: CHLIP, CHLIP 28.06.12, 23:33
      chcialoby sie powiedziec: chlip chlip hura! chlip chlip hura, chlip chlip hura hura hura!
      • angazetka Nanga, Sokhna 28.06.12, 23:41
        Się dzięki wam ubawiłam smile Dzięki.
    • martishia7 Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 00:44
      Łączę się w bulu bulu crying
    • nutka07 Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 01:05
      Eeeeeh uncertain

Mieszkam w Niemczech od prawie 7lat i pierwszy raz z reka na sercu moge powiedziec, ze kibicuje druzynie niemieckiej tak od serca, co bylo dla mnie samej calkowitym zaskoczeniem. Wlasnie w tym roku jeszcze przed rozpoczeciem mistrzostw przyszedl ten moment. Dzis jest mi naprawde przykro sad Wierzylam w nich do konca, bo zawsze graja do konca. Jest mi tak po ludzku smutno i zal.

Zycze Niemcom zeby w 2014r. doszli do finalu i go wygrali.
      Ja wierze w te druzyne.

Angazetko nie wiem czy bede kibicowala Hiszapnii, chyba ze wygraja w pieknym stylu.
      Mam dosc wygranych 1:0 wink

I niesamowicie zaluje, ze wlasnie podczas tych mistrzostw nie ma mnie w Warszawie i tego Ci zazdroszcze smile
    • marghe_72 Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 01:07
      Nie ma co chlipać
      Włosi po prostu lepiej grali.

Co do finału to się zobaczy. Będę kibicować lepszym wink
    • mysia125 angazetko 29.06.12, 07:27
      wyobraz sobie, jakie chlip chlip my tu mamy wink
      szosta rano - ulice puste, miasto prawie wymarle (szok!), w piekarni nikt ze soba nie gada (szok!)
      przez nasza ulice ciagnal korowod 6 totalnie znietrzezwionych nieszczesliwych chlopa w barwach narodowych, pchajacych rowery
      a Wloch na rogu wstal o swicie i knajpe otworzyl - a ze srodka zasuwa muzyczka
      • angazetka Re: angazetko 29.06.12, 09:29
        Oj. Wyobrażam sobie tę żałobę narodową...
      • sylki Re: angazetko 29.06.12, 09:59
        w PL było podobnie, po przegranej z Czechami
    • aniorek Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 08:40
      Szkoda, ale niech wygra lepszy, czyli Wlosi. Graja niesamowicie, szczegolnie Pirlo.

• pszczolaasia Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 09:03
      angazetka napisała:

> Oraz wzdech.
      > Oraz na finał miałam iść w koszulce Kahna, a pójdę w koszulce Torresa. Niech ch
      > oć Hiszpania wygra.

hiehiehiebig_grin
      a ja bede za wlochami. skoro hiszpanie moja ukochana portugalie wywalili...to bede za wlochami i za ich czarnym koniembig_grin
    • lilly_about Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 10:22
      Ależ będzie cudowny finał, co prawda liczyłam na Niemców, ale przynajmniej całą dusza i sercem będę za Hiszpanami teraz!
    • edelstein Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 12:36
      Eyyy no przeciez mozesz w koszulce Kahna isc.Jak to mowia u nas“Mezow/zony mozna zmienic,druzyny nigdy“
      Nie kibicuje nikomu,jest mi calkowicie obojetne kto wygra.Ide zadbac o samopoczucie tych co ostali na placu bojuwink
      • angazetka Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 12:41
        O, żyjesz smile
        Hiszpanów lubię, więc koszulka Torresa bólu mi nie sprawi.
        • edelstein Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 13:18
          Zyje,ale co to za zycie z dwoma chlopami z smutnym wyrazem twarzy i zadza zemsty w oczachtongue_out
          Pomysl,ze jest godzina 13,a moj dalej nieszczesliwy chodzi tzn.pracuje i twiedzi,ze jest chorytongue_out
          Syn nie chcial zwlec sie do przedszkola,a w przedszkolu tez atmosfera zaloby.
          Ten weekend widze w czarnych barwach,chyba,ze chlopy mi sie otrzasna.
          • bi_scotti Re: CHLIP, CHLIP 29.06.12, 15:08
            Kilka torontonskich ulic bawilo sie cala noc - podejrzewam, ze absencja w niektorych miejscach pracy jest dzis widoczna wink Moi sasiedzi trabili, spiewali, szaleli prawie do switu, jeszcze rano w czasie przebiezki widzialam 3 facetow otulonych wloskimi falagami wracajacych z jakiejs zabawy. Jak nie kibicowalam Wlochom tak lepiej, ze oni wygrali - bez porownania weselsze towarzystwo niz Niemcy. Do tego meczu nie bylam swiadoma, ze Niemcy od 17 lat nie sa w stanie wygrac z Wlochami w waznych meczach. Cool.
            Kibicowac bede Hiszpanom ALE az sama sie sobie dziwie, ze musze przyznac, ze Wlosi grali wysmienicie. No i zadnego kladzenia sie na trawie w dramatycznych bolach z powodu bycia musnietym przez zawodnika przeciwnej druzyny. Tak trzymac! Hiszpanom nie bedzie lekko, moze nawet beda sie musieli pocieszyc byciem VICE ... hmmm ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka