tempera_tura 16.07.12, 21:20 Gram i gram w Skyrim i już mam powoli dość... Co polecacie w tym klimacie? Ma byc pieknie i nie chce całej druzyny.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Matki polećcie grę na kompa. 16.07.12, 21:33 Witam, A może zagrasz na Kurniku? Bo ja tam gram i mam ogromne sukcesy, zwłaszcza w 3-5-8;-P Nie powiem,na którym miejscu jestem, bo się zdekonspiruję;-P I w trik-traka zapylam, robię pogrom Rumunów i Turkom, bo oni wymiatają;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
empirical Re: Matki polećcie grę na kompa. 16.07.12, 22:36 Dziewczyna gra w Skyrim, a Ty jej kurnik proponujesz? Osobiscie polecam Diablo III i Assassin's creed (wszystkie czesci). Jesli nie gralas w Fallout III, to tez warto - gra sprzed 3 lat, ale wciaz do niej wracam, fajny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
yvi1 Re: Matki polećcie grę na kompa. 16.07.12, 22:42 Fable 2 The Witcher Tez grałam Skyrim,ale mnie znudziło.Moj absolutny faworyt to Fable,tylko na końcu złe wybrałam i potem grałam kompletna grę jeszcze raz.Maz pukal się w głowę,ale co mi tam. Z ciekawości zagralam po raz trzeci,bo chciałam zobaczyć co by było gdyby... Maz chciał mnie do czubkow wysłać.... Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:40 Wiedzmin przerobiony. Fable nie znam.... Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:46 Fable tylko na xboxa widze?.....ja na pc szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Matki polećcie grę na kompa. 17.07.12, 09:23 któraś jeszcze gra w D3? Może byśmy się umówiły na Diabloruna. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:39 No właśnie. Diablo oczywiście korci. Na półce mam Assassina (wszystko) ale nie grałam jeszcze. Co "lepsze"? Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:46 Czad ale to nie moj klimat Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Matki polećcie grę na kompa. 16.07.12, 23:06 seria Mass Effect Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Matki polećcie grę na kompa. 17.07.12, 13:59 Polecam Snowy Poszukiwacz Skarbów, bardzo sympatyczna platformówka, jak znacie podobne do tej gry polećcie, jakoś nie mogę trafić na równie dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Matki polećcie grę na kompa. 17.07.12, 15:59 Fallout 3 - tej samej firmy co robiła Skyrima, tylko gra jest w klimacie postapokaliptycznym. Dragon Age 2 Mass Effect 3 Wiedźmin 2 Diablo 3 ewentualnie, bo średnio pasuje do Twoich wymagań. Graficznie jest średnio, bo nie o grafikę tu chodzi, poza tym to gra wybitnie drużynowa na multiplayer. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:43 Dlatego do Diablo jakoś nie moge sie przekonac . Wszystko inne przerobione poza Fallout. Klimat postapokaliptyczny mi odpowiada. Chyba dokonałam wyboru dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:45 Risen (ale ten nowy wydany w tym roku). Klimaty pirackie ale w stylu Skyrim Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Matki polećcie grę na kompa. 18.07.12, 13:48 wyglada spoko, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Matki polećcie grę na kompa. 21.07.12, 21:12 Dragon Age 2 jest do ..., jesli juz to Origines. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Matki polećcie grę na kompa. 21.07.12, 19:34 dziewczyny, a skyrim jest jednoosobowy? czy może da się grać w kooperacji...? szukam na ps3, coś na 2 osoby, ostatnio 3 razy przeszliśmy z mężem Władcę pierścieni - wojnę na północy. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Matki polećcie grę na kompa. 21.07.12, 21:10 Graliście w to muvami czy zwykłymi padami? No i ogolnie fajna? Jako fance trylogii duzi mi nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Matki polećcie grę na kompa. 21.07.12, 21:14 Skyrim jest tylko jednoosobowy, ale jest w produkcji podobno massive multiplayer... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Matki polećcie grę na kompa. 21.07.12, 21:11 Divinity 2 The Dragon Night Saga, Elder Scrolls 3 - podobno w tym stylu. Ma byc open world? To Fallout New Vegas i Fallout 3. Odpowiedz Link Zgłoś