Dodaj do ulubionych

Gdy mąż ma okres!!!!!!!!

28.06.04, 21:37
No i znowu to samo. MAż wrócił z pracy i znowu ma okres ja w 9 miesiącu ciążu
nie miałam takich humorów!!!!!!!!!! Szkoda tylko że nie ma tych okresów jak
normalna kobieta co 28 dni, moze bym przeżyła. u niego ta dolegliwość
występuje co jakieś 7-8 dni! Czy tylko mój mąż miewa nieuzasadnione napady
menancholi, przeplatane wiecznym czepianiem się o nic? RATUNKU już nie mogę!!1
Obserwuj wątek
    • mamamarka Re: Gdy mąż ma okres!!!!!!!! 29.06.04, 01:05
      Hehehe.... Moj jedyny dzisiaj miał okres.... czepiałsię, że za dżo wydaję
      pieniędzy ( ja nie zarabiam ale nigdy nie poprosiłam go o pieniąde dla mnie sam
      mi daje) czepiał się, że dzwonięza długo z komórki (stacjonarny odłączony a ja
      musiałam się do lekarza zapisać)czepiałsię, że talerz na podłodze bo go Marek
      zrzucił (a w kuchni zlew pełen a do niego nalezy zmywanie)i siedział na fotelu
      i robił cierpiętniczą minę i wzdychał a jak ja pytałam co jest to on jeszcze
      bardziej fukał i mówił, że mnie nie lubi bo nie wiem co.... chyba bo nie czytam
      mu w myślach smile
      • mamaszyma Re: Gdy mąż ma okres!!!!!!!! 29.06.04, 09:03
        Mój mąż tez miewa okres! Czasem wraca z pracy i ma do mnie pretensje, że woda
        na pierogi za długo sie gotuje, że urlop w pracy dostałam nie wtedy co on, a o
        tym, że za duzo wydaje to jego ulubiona gadka, ale piwko, paluszki i
        inne "bardzo" potrzebne rzeczy muszą być satle w zapasie, żeby mu nie brakło.
        Czasmi potrafi byc tak upierdliwy, że az słów brakuje. Teraz sie juz nauczyłam
        i pozwalam mu sie wygadać, wykrzyczec, ponarzekać i nawet tego nie słucham. Po
        jakims czasie mu przechodzi. Taki "okres" przytrafia mu sie średnio raz na
        tydzień i trwa jakieś 2 godziny. Ale my, kobitki, jesteśmy biedne...
    • mamaestery Re: Gdy mąż ma okres!!!!!!!! 29.06.04, 09:42
      oj moj tez miewa takie stany raz w miesiacu tak cykliczniesmilesmilejaki on jest
      wtedy upierdliwy albo sie nie odzywa do mnie albo cos burczy,normalnie inny
      facet,ciezko mi ten okres przezyc bo jestem wyczulona na jego nastroje i sama w
      koncu popadam w taki stan(sad jakos do dzisiaj nie znalazlam na to sposobu ale
      widze ze to nie tylko u nas wystepujesmile moze to zwykle "zmeczenie materialu" i
      on w ten sposob mowi ze potrzebuje ciszy i spokoju by dojsc do stanu
      rownowagi?....
      pozdrawiam
      • bebejot Re: Gdy mąż ma okres!!!!!!!! 29.06.04, 16:06
        A ja głupia myśłałam że tylko mój miewa "okresy"!
        Cykliczności nie zauważam żadnej, za to zawsze powiązanie jest to ściśle ze
        stresem w pracy. Wiem więc czego się spodziewać, po jego ciężkim dniu w pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka