jola-kotka 14.08.12, 14:27 Czy ktoras z was kupowała ubrania w tym sklepie i może powiedzieć jak z ich jakością do jakiej marki można porównać,zara,mango czy jednak gorsze albo lepsze. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieska.oktawia Re: Promod 14.08.12, 14:33 promod ma rzeczy bardzo slabej jakosci i nieciekawe wzornictwo. szczerze odradzam. i proponuje wybrac sie do mango, wykonanie ciuchow jest porównywalne, ale kroje etc o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
natalinek.j Re: Promod 14.08.12, 14:34 Ja oceniam bardzo wysoko, to jeden z moich ulubionych sklepów. Mają fajne ubranka w bardzo dobrej jakości. Za to np. sukienka z zary którą kupiłam po zwykłej cenie (nie była przeceniona w ogóle) porozciągała się niemiłosiernie i mogę ją przeznaczyć tylko na ścierkę. Co prawda to pierwszy przypadek, bo do tej pory bardzo lubiłam zarę. Jak dla mnie promod jest lepszy od zary. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Promod 15.08.12, 13:45 to złóż reklamację, ja tak zrobiłam z koszulka mojej córki, reklamację uznali, pieniądze oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
damodia Re: Promod 14.08.12, 15:26 hmm..nie wiem jak promod, ale Zara to dla mnie masakra, od dłuższego czasu mnie bardzo rozczarowuje, ostatnie zakupy to poziom chińszczyzny z bazaru po kilku praniach. omijam ją z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Promod 14.08.12, 15:49 Bardzo lubię Promod. Zawsze coś mnie tam skusi Jakościowo jak dla mnie w porządku i porównywalnie do innych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Promod 14.08.12, 15:54 Ubrań nie mam, ale mam 2 pary skórzanych botków i zamszową torebkę. Jakość bdb. Buty mają inną rozmiarówkę -nasze 39 to u nich 38. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Promod 14.08.12, 15:54 Wcale nie zgodzę się z niebieską oktawią, bardzo dobra jakość i ładne wykończenie. Też lubię mango czy zarę, ale promod ma świetną jakość, ceny w miarę i ma takie klasyczne rzeczy. No i mogą się tam normalne kobity ubrać, a nie takie po amputacji kości biodrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 14.08.12, 16:03 jakos przezyje, ze sie ze mna nie zgadzasz ja mango lubie za takie rzeczy: shop.mango.com/PL/p0/mango/nowosc/sukienki/printed-straight-cut-dress/?id=73439262_XK&n=1&s=nuevo&ie=0&m=&ts=1344951911670 (wlasnie zamowilam), a w promodzie to raczej takie babciowe te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 14.08.12, 16:32 Mango to jest dzieło sztuki momentami,zare uwielbiam,w promodzie nigdy nic nie kupowalam ale dzisiaj znalazłam tam ladna krociutka żółtą sukienkę za śmieszna cenę 66zł,ale ja się nie znam na tych materiałach,dlatego pytam. Rada na ciuchy z zary,oddawajcie wszystkie te ubrania do pralni a jak coś nie wolno chemicznie to prac w ręku w płynie a nie proszku,nic się nie niszczy nie rozciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 14.08.12, 16:46 Jolu, na pewno to byla sukienka? weszlam na promod.eu i nie widze zadnej zoltej. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 14.08.12, 16:57 Napewno,dla mnie to sukienka,ktoś inny może pomyśleć że tunika,,na ramiaczka z tylu wiazana, przeceniona na 66 zł Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 14.08.12, 17:10 no tez bierz, na plaze za rok bedzie w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Promod 14.08.12, 17:03 Tak jak opisałaś piorę klasyczne, porządnie szyte oryginalne i eleganckie ubrania, na których mi zależy, bo i za 5 lat będą efektowne. Szmaty z zar, promodów i innych mango czy reserved wrzucam do pralki, szkoda mi zachodu na masówkę i nie oczekuję, że bedzie dłużej niż 1-2 sezony. Jeśli chodzi o promod, to jakością nie odstaje od wyżej wymienionych. Mam kilka ciuchów, ale bez szału, nie ma tak żebym zawsze sie na coś skusiła. Promod ma całkiem ciekawe wzornictwo, które niestety traci przez taką sobie jakość - przez to nie wygląda dobrze na każdym i wyciaga bezlitośnie mankamenty sylwetki. w zasadzie warto tylko na przecenach, wtedy cena odpowiada jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Promod 25.09.12, 23:21 > Rada na ciuchy z zary,oddawajcie wszystkie te ubrania do pralni a jak coś nie w > olno chemicznie to prac w ręku w płynie a nie proszku,nic się nie niszczy nie r > ozciąga. Jola, jeśli z ciuchem trzeba się tak cackać, to raczej nie jest on dobrej jakości. Chyba, że jedwab albo coś. Jeśli firma nie umie uszyć zwykłej, bawełnianej bluzki tak, aby się nie rozleciała po jednym standardowym praniu - to ja wolę sobie tę bawełnianą bluzkę kupić w Tesco, przynajmniej wiem, że przeżyje wiele prań i nie muszę na nią chuchać i dmuchać Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Promod 14.08.12, 23:21 i to ma być ładne?? no jeśli to jest według Ciebie ładne.. a Promod babciowy? Promod ma bardzo nowoczesne wzory, w każdej kolekcji ma printy etno, wzory geometryczne, modne fasony. dla mnie jest najciekawsza marką na naszym rynku w tej klasie cenowej. a Zara to jakies nieporozumienie - szmaty w kosmicznych cenach, u nas pozycjonuje się na lepsza markę, na Zachodzie sprzedaje to samo dwa razy taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 15.08.12, 12:56 no według mnie jest super, ale zdaje sobie sprawe, ze nie kazdemu bedzie sie podobac, podobnie jak i nie kazdy bedzie sie zgadzal z moim stwierdzeniem, ze promod to siedlisko babciowatych szmatek tak z ciekawosci, pokaz mi co kupilas niedawno w promodzie. moze rzeczywiscie maja takie nowoczesne wzornictwo a ja nie potrafie szukac wsrod tych stosow. pod tym wzgledem promod przypomina mi ciuchbude, wszystko jest wymieszane, wielki balagan panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Promod 15.08.12, 00:13 Aaa spoko! Mango też lubię, zwłaszcza dodatki i torebki. Fajne dzianinki mają. W Solarze też mają świetne dzianiny i len, mam teraz upatrzony świetnego "nietoperza", tylko na pierwszą wypłatę czekam :3 Ale będzie szał, tym bardziej że do Warszawy się sprowadziłam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Promod 15.08.12, 11:09 ja mango lubie za takie rzeczy: rel="nofollow">shop.mango.com/PL/p0/mango/nowosc/sukienki/printed-straight-cut-dress/?id=73439262_XK&n=1&s=nuevo&ie=0&m=&ts=1344951911670 Jesooo, jaka wsiowa kiecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 15.08.12, 12:57 rosa, przeciez mialas mnie wygaszona, czyzbys za mna zatesknila? Odpowiedz Link Zgłoś
gardenia_nowak Re: Promod 14.08.12, 16:39 Średnio. IMO Mango lepsze. Ale buty mają/mieli fajne. Mam ze dwie pary. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Promod 14.08.12, 16:44 Promod jest ciut lepszy jakościowo od Zary i HM. Porównywalny z Orsay-em, ciut gorszy niż Camaieu czy Jackpot. W Mango nigdy nic nie znalazłam dla siebie, więc nie mam pojęcia o ich jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Promod 14.08.12, 16:49 Wg mnie -super,to mój jeden z ulubionych sklepów.Wg moich doswiadczen-jakosc lepsza od zary i na pewno od h&m.Jesli chodzi o Mango-wg mnie jakosc porownywalna-mam mniej wiecej tyle samo rzeczy z tych dwóch sklepow . Nizej niz Solar-kolejny moj ulubiony sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 14.08.12, 16:52 nigdy nie weszlam do solara, majac przekonanie, ze ceny sa kosmiczne. czy rzeczywiscie tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Promod 14.08.12, 16:58 niebieska.oktawia napisała: > nigdy nie weszlam do solara, majac przekonanie, ze ceny sa kosmiczne. czy rzecz > ywiscie tak jest? Ja kupuje tylko na wyprzedażach w Solarze,więc ceny znosne. tez tam długo nie wchodziłam-z tego samego powodu jak Ty. Na moje wesele moja mama kupiła sobie sukienkę za niecałe 150zł-zaciągnęłam ja tam niemal siłą,bo moja mama uwielbia kupowac TANIO,więc omija takie sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 14.08.12, 17:04 Solar spoko,czasami coś tam można znaleźć ale ja mango i zare kocham miłością ogromną i tam wykupuje wszystko jak leci.oby było krótkie i jeśli znajdę 34,w nowej kolekcji nie ma problemu w rzeczach przepełnionych niestety brakuje tego rozmiaru w wielu modelach Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 14.08.12, 17:06 Przecenionych sory,rozwale chyba ten telefon za to przekrecanie słów. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Promod 25.09.12, 23:15 Ty Zare,przecież tam są ubrania dla kobiet które w biurowcach pracują,skromne.Może ci się z Berhską pomyliłoAlbo schzofrenia.A tak w ogóle to co z moimi zdjęciami? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 26.09.12, 00:00 Sory mialam promocje nowej gry,wylecialo mi z glowy. W czwartek juz sie bycze zawolam kumpla pstryknie mi te foty,ta druga tez kupilam,jeszcze nie dotarla. Z promodu mam sukienke i kilka bluzek kupilam pare dni temu oraz topy ktore maja ramiaczka z koronki,nawet fajne do spodni. Nie moze byc tak,ze wszystko wyglada jak z choinki,ja prowadze firme,mam spotkania z ludzmi i musze miec pare normalnych szmat,o w promodzie kupilam fajny kostium mini i marynarka zapinana na suwak we wzor zebry tylko czarno brazowy. Ja tyko nie nosze nic ponizej uda,ale czasami musze sie ubrac bardziej służbowo. Przypomnialas mi,ze mialam wyslac zdjecia i zadzwonic do hiacynty333 od soboty dzwonie i do tej pory tego nie zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Promod 26.09.12, 00:14 szybciej byś zrobiła fotkę tej kiecki i wysłała niż napisałaś co to nosisz i do czego... co jeszcze reklamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 26.09.12, 00:36 Kiecka jest identyczna jak na tamtym zdjeciu po co ci zdjecie samej kiecki,nie o to mi chodzilo ja nie musze nic ci udowadniać,chcialam zeby ktos kto mnie nie zna zobaczyl mnie w tej sukience i obiektywnie ocenil. Nikt mi kogo znam nie powie,ze zle wszyscy beda mowic ok nawet jak pomysla inaczej. A ja cos reklamuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Promod 26.09.12, 00:41 przez takie jak ty to się na forach pisać nie chce ...............kłamczuchy i trole... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 26.09.12, 00:57 kkalipso napisała: > przez takie jak ty to się na forach pisać nie chce ...............kłamczuchy i > trole.... Bez komentarza,nie mam sily na bezsensowne gadki. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: Promod 14.08.12, 17:04 to przy kolejnej wizycie w galerii wstapie tam i ocenie p.s. super jest to zdjecie, ktore wrzucilas niedawno na ematke ze slubu. elegancja i klasa. swietnie Wam to wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Promod 14.08.12, 17:08 niebieska.oktawia napisała: > to przy kolejnej wizycie w galerii wstapie tam i ocenie nie zawsze sa tam przeceny,ale jak juz sa-to warto popatrzec,chocby dla inspiracji > > p.s. super jest to zdjecie, ktore wrzucilas niedawno na ematke ze slubu. elegan > cja i klasa. swietnie Wam to wyszlo o dzieki wielkie Nie sądziła, ,że ktoś oprócz gazety to widział Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Promod 14.08.12, 17:12 mamaemmy napisała: > niebieska.oktawia > o dzieki wielkie > Nie sądziła, ,że ktoś oprócz gazety to widział > ja widziałam,bardzo,bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Promod 14.08.12, 17:44 jola-kotka napisał(a): > mamaemmy napisała: > > > niebieska.oktawia > > o dzieki wielkie > > Nie sądziła, ,że ktoś oprócz gazety to widział > > > ja widziałam,bardzo,bardzo ładne. dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Specjalnie dla Rosy i Wrednejdziewuchy :) 15.08.12, 21:00 Ładnie! A zawsze sobie Ciebie wyobrażałam w blondzie (bez podtekstów) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Specjalnie dla Rosy i Wrednejdziewuchy :) 15.08.12, 21:10 wrednadziewucha napisała: > Ładnie! A zawsze sobie Ciebie wyobrażałam w blondzie (bez podtekstów) miałam blond dwa lata-wyglądałam cudnie,nie bylo faceta,który by sie za mna nie obejrzał Ale rosna mi wlosy szybciej niz innym,po 2 tygodniach miałam juz 1.5 cm odrost Moj mąż mnie poznal jak byłam bardzo jasna blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Specjalnie dla Rosy i Wrednejdziewuchy :) 16.08.12, 10:11 Cudny bukiet! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy lily_about 16.08.12, 15:14 lilly_about napisała: > Cudny bukiet! a uwierzyłabyś,że SZTUCZNY ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: lily_about 16.08.12, 20:13 Serio Szukałam fajnych bukietow na necie pasujacych do butów(pudrowy róz) i znalazlam zajebistty...klikam a tu sztuczne dziewczyna robi,napisalam do niej,ile by chciała..a ona 350-400zł.. padłam Poszlam z moim do fajnej kwiaciarni i powiedziałam,ze chce taki i taki-ze sztucznych kwiatów...wyszedł 120zl Ale jest boski No i wytrzymał od slubu do sesji.jak będe miała zdjecia z sesji to wysle co niektórym Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: lily_about 16.08.12, 20:16 Prześlij mnie plis plis! Przyjrzałam się jeszcze raz i naprawdę nie widać, że jest sztuczny, nie wiem, jak na żywo, ale bardzo w moim stylu, bardzo! Sukienka podejrzewam też fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: lily_about 16.08.12, 20:23 oki wysle jak będe miec profesjonnalne zdjecia na gazetowy? co do bukietu to nawet fotograf myslał,że prawdziwy A jak gotowy leżał w kwiaciarni to podobno 2 osoby chcialy go kupic Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: lily_about 16.08.12, 21:13 Może być na gazetowego. Tak sobie pomyślałam, że jakbym przypadkiem drugi raz wychodziła za mąż to zainspiruję się twoim bukietem ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Specjalnie dla Rosy i Wrednejdziewuchy :) 16.08.12, 19:46 Piękne zdjęcie! A sukienka, choć mało wyraźna na tej fotce, to musi cudowna być. Gratuluję szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Specjalnie dla Rosy i Wrednejdziewuchy :) 16.08.12, 19:54 dzieki sukienka skromna bardzo,ale chyba dzieki temu zrobila furorę. Do tego tiara i naszyjnik Svarowskiego i buty lakierki na wysokim obcasie w kolorze pudrowy róż Odpowiedz Link Zgłoś
grzyb115 Re: Promod 25.09.12, 22:47 mam do sprzedania limit do Solara aktualna kolekcja ze sklepu 30 % taniej Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Drożyzna 14.08.12, 16:57 ...w tej chwili mam na sobie bluzkę z Promoda Normalnie kosztowała 130 zł...kupiłam ją na przecenie za 29.90 NIGDY w zyciu nie dałabym za nią 130 zł- paranoja. Sam disign firmy mi odpowiada, ceny już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Drożyzna 14.08.12, 17:00 vesper_lynd_1 napisał(a): > > > ...w tej chwili mam na sobie bluzkę z Promoda > > Normalnie kosztowała 130 zł...kupiłam ją na przecenie za 29.90 > NIGDY w zyciu nie dałabym za nią 130 zł- paranoja. No ale na tym własnie bazują sieciówki-daja wysoka cenę aby potem spuscic było z czego-taka wlasnie metka przyciaga bardziej,niz gdyby ta bluzka od początku kosztowała 29zł > > Sam disign firmy mi odpowiada, ceny już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: Drożyzna 14.08.12, 17:07 Nie wiem na czym bazują- jedno jest pewne, nie kupiłabym jej w cenie początkowej i nie dziwi mnie to, że było ich całkiem sporo na tej przecenie Ludzi po prostu nie stać jest na danie za kawałek materiału 130 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
w-za-duzym-swiecie Re: Promod 14.08.12, 18:31 Uwielbiam ten sklep Jakość moim zdaniem bdb. Rzeczy z Zary trwają 1/10 czasu rzeczy z Promodu. Przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Promod 14.08.12, 21:35 Promod jest moim zdaniem lepszy jakościowo od Mango, jeżdżąc za granicę zawsze myszkowałam w ich sklepach i mam stamtąd kilka ulubionych marynarek. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Promod 14.08.12, 22:19 1 Mango 2 Zara 3 Promod Inne wykonanie i gatunek materiału Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Promod 14.08.12, 22:27 czar_bajry napisała: > 1 Mango > 2 Zara > 3 Promod > Inne wykonanie i gatunek materiału to mialaś szczescie chyba,albo kupujesz tylko ubrania wierzchnie. Jakosc ubrań mozna zobaczyc po t-shirtach ,bluzkach. Ja mam plaszcz z Mango i 2 trencze z Promod -dla siebie -stan super po dwóch latach,dla Emki zawsze trencze z Zary-stan super.Za to koszulki,t-shirty i ich jakosc -promod jest na pierwszym miejscu,bo mango i zara to szmatki po kilku praniach. Mam kilkanascie spodni z MNG-super stan,ale to cięzko jakosc ocenic,no chyba,że do h&M,które po pierwszym praniu sa juz nie takie,a po roku-do wywalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Promod 15.08.12, 00:01 Mam bluzki z MNG i po kilku latach nadal są ok, Zara jak to Zara lubię ją dla siebie i syna, lubią ją moje córki a Promod jakoś tak marginalnie, kiedyś jak ukazał się na rynku to i owszem ale teraz już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
keszurka Re: Promod 14.08.12, 23:18 Do Zary porównywalne, z mango nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
fanaberiana Re: Promod 15.08.12, 11:14 ...w Promodie robię zakupy rzadko...ale to z racji tego, że upodobałam sobie inne sklepy ( vero moda, sporadycznie zara etc). Mam z Promoda bluzkę i zapewne jakąś spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Promod 16.08.12, 09:26 Kupiłam tam kiedyś świetne lniane spodnie, białe z podszewką (nie prześwitują), mam już drugi rok, często piorę i są nadal ok. Z tego co pamiętam to jakąś inną zawyżoną rozmiarówkę mają, musiałam siętrochę namierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Promod 16.08.12, 09:33 j a mam pare rzeczy i sobie chwale ale nie wiem jak z przecenionymi bo jakos zawsze kupiłam akutar bez przecen Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Promod 16.08.12, 20:22 Mam sporo ciuchów z Promodu nadal są w bardzo dobrym stanie. Z Mango nie mam nic , więc nie umiem porównać. Zara ma wzloty i upadki Odpowiedz Link Zgłoś