Dodaj do ulubionych

Matka weteranka

06.09.12, 20:40
Chciałam tylko powiedziec witajcie
pierwszy raz zawitalam na to forum 11 lat temu, niesamowite gdy o tym pomysle,
teraz doswiadczona matka 2 fajnych dziewczynek, z bagazem zyciowych błędów ale i kieszeniami pełnymi usmiechu, i po rozwodzie i po ślubie, świadomie znów w ciąży z sentymentem do Was wracam kochane mamy!!!
Obserwuj wątek
    • nutka07 Re: Matka weteranka 06.09.12, 21:39
      Czesc smile

Czuj sie jak u siebie wink
    • mika_p Re: Matka weteranka 06.09.12, 22:35
      Na eDziecku Prószyńskiego, czy na gazetowym Dziecku? Bo 11 lat temu to były odrębne byty, potem dopiero Agora kupiła Dziecko, a jeszcze później edzieckowe forum zostało wcielone do forów Gazety.pl

Anyway, witaj na łonie
      • jola-kotka Re: Matka weteranka 07.09.12, 03:00
        To,to forum takie stare jest?
        • solejrolia Re: Matka weteranka 07.09.12, 08:09
          Matko, weteranko, kobieto z jajem- witaj z powrotem. gratuluję córek, rozwodu, ślubu i ciąg dalszy nastąpismile

o matulu, to już faktycznie 11lat surprised ileż to czasu to trwa...nagle poczułam się starooooo,
          11lat... i po drodze ze 3nikitongue_out
          czebaby znów pomyśleć o jakimś lyftyngu,rozwodu i ślubu nie chcę, chyba że dziecko se zrobię, abo znów nika zmienięwink
          • pamelia Re: Matka weteranka 07.09.12, 09:40
            Heh, to faktycznei już 11 lat. I rzeczywiście najpierw było forum eDziecko Pruszyńskiego -które odkryłam siedząc ze "starszym-młodym" na macierzyńskim a potem gazetowe... I jest tu jeszcze trochę osób z tamtych "czasów" - ja np pamiętam yennę a wiele myśle, że zmieniło nicki (jak i ja smile i dalej sie tu udzielaja smile
            • solejrolia Re: Matka weteranka 07.09.12, 10:13
              Yennę pamiętam i pamiętam jej post z tamtego czasu, że jest matką idealną, bo idealnie nieidealną. rozbawiło mnie to wtedy i zapadło w pamięci raz i na zawszesmile wtedy to było takie nowatorskie!
              (i nikt nawet nie myślał, ze powstaną twory typu KMWwink)
              • mama-z-jajem Re: Matka weteranka 07.09.12, 15:57
                Tez pamietam Yenne smile jest tu jeszcze? moze pod innym nickiem? milo wspominam jej posty.

No cóż towarzyszylyscie mi przy pierwszych 2 ciazach, zapraszam na trzecia, swoja droga kto by to pomyslal 20 lat temu twierdzilam ze nie bede miala dzieci a teraz trojka - hahahahah, oj zycie nas zmienia smile))))))))))
            • marusia_ogoniok_102 Re: Matka weteranka 07.09.12, 16:12
              Ja mam wrażenie, że sprzed dekady pamiętam verdanę... ale nie wiem, czy dobrze kojarzę big_grin
              Witamy z powrotem wink
              • mariola233 Re: Matka weteranka 07.09.12, 16:29
                ja juz prawie 10 lat na forum i nicka nie zmienialam pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka