21.09.12, 12:48
film.onet.pl/wideo/oblawa-zwiastun,94862,w.html#

Obejrzałam kilka raz ten zwiastun, zawsze z gęsią skórką i poczuciem zgrozy..
Muszę to obejrzeć, no po prostu muszę.
Recenzje ma rewelacyjne.
Wybieracie się?
Obserwuj wątek
    • aneta-skarpeta Re: Obława 21.09.12, 13:02
      ja obejrzę
    • shellerka Re: Obława 21.09.12, 13:46
      ja też!! dorociński mnie absolutnie obezwładnia. tu występuje razem z rosatti.
      nie ma mowy, żebym tego nie zobaczyła!

powiem dosadnie i wulgarnie: widząc i SŁYSZĄC (bo głos też ma piękny i jak dla mnie mogliby go dać do jakiegoś słuchowiska radiowego) dorocińskiego rozumiem stwierdzenie "kisiel w gatkach"
      • gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 17:56
        Jak to Shellerko? Przecież Dorociński szczupły a Ty jak sama pisałaś niedawno wolisz spaślaków z brzuszyskiem jak Twój mąż big_grin
        • lajente Re: Obława 25.07.13, 18:07
          Jak się nie ma co się lubi...wink ale fakt, Dorociński wymiata.
          • buuenos Re: Obława 25.07.13, 23:20
            Nie rozumiem fenomenu Dorocinskiego..Ta jego wciaz jedna mina,, nie wiem dlaczego,ale na wszelki wypadek bede dramatyczny" Tak to widzesmile
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Obława 25.07.13, 22:43
        Ja też mam mokro na widok (i nie tylko) Dorocińskiego.
        Podobno wierny, szanujący, dobry chłop.
        • gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 23:28
          Często tacy przystojniaczki są naprawdę kiepscy w łóżku i mają hmmm... Mały interes.
          Miałam takich dwóch, z jednym w łóżku to chyba już by z moją babcią było lepiej, drętwy jak nie wiem, kolejny przystojniaczek taki, że pewnie na widok jego zdjęcia powiedziałybyście "kisiel w majtkach" a okazało się, że ma jakieś 7 cm.
          A im większy przystojniaczek i późniejsze mniejsze umiejętności/mały interes w łóżku tym bardziej gorzkie rozczarowanie.
    • gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 17:55
      Średnio mi się podobało, akcja nie po kolei, wymieszane wątki wcześniejsze z późniejszymi i w drugą stronę.
      I jeszcze ten ohydny motyw z zupą na mózgu zabitego hitlerowca.
    • klubgogo Re: Obława 25.07.13, 18:07
      Obejrzałam cały film, ale aż tak bardzo mnie nie wzruszył. Z podobnej tematyki, choć nie partyzanckiej, ale okołowojennej, poruszyła natomiast mną dogłębnie RÓŻA.
      • gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 18:15
        Tam to chyba jedynie krowie upiekł się gwałt, choć w sumie też nie wiadomo co z nią zrobili po przejęcie Ruscy.
      • rosapulchra-0 Re: Obława 25.07.13, 22:42
        klubgogo napisała:

> Obejrzałam cały film, ale aż tak bardzo mnie nie wzruszył. Z podobnej tematyki,
        > choć nie partyzanckiej, ale okołowojennej, poruszyła natomiast mną dogłębnie R
        > ÓŻA.

Mnie również "Róża" poruszyła bardzo. Czułam się po tym filmie, jakby mnie kto kijami obił.
    • kerri31 [...] 25.07.13, 22:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Obława 25.07.13, 22:13
        Kerri, Ty nędzny trollu, Twój emotikon mnie rozwalił big_grin

https://emotikona.pl/emotikony/pic/46dance.gif
      • gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 22:39
        Rok temu Rosa się pytała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka