rosapulchra-0 21.09.12, 12:48 film.onet.pl/wideo/oblawa-zwiastun,94862,w.html# Obejrzałam kilka raz ten zwiastun, zawsze z gęsią skórką i poczuciem zgrozy.. Muszę to obejrzeć, no po prostu muszę. Recenzje ma rewelacyjne. Wybieracie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: Obława 21.09.12, 13:46 ja też!! dorociński mnie absolutnie obezwładnia. tu występuje razem z rosatti. nie ma mowy, żebym tego nie zobaczyła! powiem dosadnie i wulgarnie: widząc i SŁYSZĄC (bo głos też ma piękny i jak dla mnie mogliby go dać do jakiegoś słuchowiska radiowego) dorocińskiego rozumiem stwierdzenie "kisiel w gatkach" Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 17:56 Jak to Shellerko? Przecież Dorociński szczupły a Ty jak sama pisałaś niedawno wolisz spaślaków z brzuszyskiem jak Twój mąż Odpowiedz Link Zgłoś
lajente Re: Obława 25.07.13, 18:07 Jak się nie ma co się lubi... ale fakt, Dorociński wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Obława 25.07.13, 23:20 Nie rozumiem fenomenu Dorocinskiego..Ta jego wciaz jedna mina,, nie wiem dlaczego,ale na wszelki wypadek bede dramatyczny" Tak to widze Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Obława 25.07.13, 22:43 Ja też mam mokro na widok (i nie tylko) Dorocińskiego. Podobno wierny, szanujący, dobry chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 23:28 Często tacy przystojniaczki są naprawdę kiepscy w łóżku i mają hmmm... Mały interes. Miałam takich dwóch, z jednym w łóżku to chyba już by z moją babcią było lepiej, drętwy jak nie wiem, kolejny przystojniaczek taki, że pewnie na widok jego zdjęcia powiedziałybyście "kisiel w majtkach" a okazało się, że ma jakieś 7 cm. A im większy przystojniaczek i późniejsze mniejsze umiejętności/mały interes w łóżku tym bardziej gorzkie rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 17:55 Średnio mi się podobało, akcja nie po kolei, wymieszane wątki wcześniejsze z późniejszymi i w drugą stronę. I jeszcze ten ohydny motyw z zupą na mózgu zabitego hitlerowca. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Obława 25.07.13, 18:07 Obejrzałam cały film, ale aż tak bardzo mnie nie wzruszył. Z podobnej tematyki, choć nie partyzanckiej, ale okołowojennej, poruszyła natomiast mną dogłębnie RÓŻA. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Obława 25.07.13, 18:15 Tam to chyba jedynie krowie upiekł się gwałt, choć w sumie też nie wiadomo co z nią zrobili po przejęcie Ruscy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Obława 25.07.13, 22:42 klubgogo napisała: > Obejrzałam cały film, ale aż tak bardzo mnie nie wzruszył. Z podobnej tematyki, > choć nie partyzanckiej, ale okołowojennej, poruszyła natomiast mną dogłębnie R > ÓŻA. Mnie również "Róża" poruszyła bardzo. Czułam się po tym filmie, jakby mnie kto kijami obił. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 [...] 25.07.13, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Obława 25.07.13, 22:13 Kerri, Ty nędzny trollu, Twój emotikon mnie rozwalił Odpowiedz Link Zgłoś