Dodaj do ulubionych

kuchnia zabawka dla 2 latka

29.09.12, 21:09
czy wasi synowie male dzieci maja zabawki typu kuchnia?
Obserwuj wątek
    • rulsanka Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 29.09.12, 21:21
      Mój nie ma, ale w żłobku, a potem w przedszkolu, kuchnie były hitem dla obu płci
      • lofmitender Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 29.09.12, 21:24
        a dlaczego nie ma to wstyd aby chlopiec mial? big_grin tak sobie mysle i nikt ze znajomych ktorzy maja chlopca nie kupil synkowi kuchenki a ja mam ochote nabyc smile
        • e-milia1 moj syn odziedziczy po swojej siostrze 29.09.12, 21:27
          aktualnie jeszcze jest za maly, ale za kilka miesiecy bedzie akurat. kuchnia dzieki bogu nie jest rozowa smile jakos wogole nie zastanawialam sie nad tym czy wypada chlopakowi kuchnie czy nie. nawet moj maz niedawno chcial ja juz synowi w pokoju zainstalowac smile
        • rulsanka Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 30.09.12, 18:01
          Nie wstyd, tylko moje dziecko spokojnie się bawiło prawdziwą patelnią, smażąc na szafce kartonowe ryby smile
        • gato.domestico Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 13.10.12, 15:13
          kupilam i jak na razie jest to zabawkowy hicior mojego dziecka smile
    • thea19 Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 29.09.12, 21:32
      moj syn ma prawie 2 lata i nie da sie go odciagnac w ikei od kuchenki. kupilam mu juz garnki, na kuchnie musi poczekac (350zeta kosztuje i jest spora gabarytowo ale jest fajna)
      • ivaz do thea19 29.09.12, 22:39
        To może skusisz się na taką
        img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/uc/ya/bphf/BQHVukQBVNwBedAx1B.jpg[/img]
        jest dostępna na allegro za 190zł więc sporo taniej niż za ikeowską a również drewniana i świetnie wykonana,
    • marychna31 Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 29.09.12, 21:36
      Mój syn nie miał bo go to nie interesowało, może młodszy będzie miał. Za to miał w tym wieku swój wózek dla lalek, z lalą oczywiście i było mi to poczytywane za szalony ekscentryzm. Za każdym razem jak z wózkiem wybieraliśmy się na plac zabaw, każda z pań czuła się w obowiązku zapytać: "a której dziewczynce to wózek podebrałeś?".
      • gato.domestico Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 29.09.12, 21:45
        u nas na osiedlu tez wozek jest hitem smile z rocznika mojego synka jest tylko 1 dziewczynka i 3 chlopców smile chlopcy podbieraja malej wozek ale laka juz sie nie interesuja...ot pojazd jest w centrum uwagi smile
    • sueellen Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 29.09.12, 21:52
      Nie, ale mojaa córka ma kolekcję samochodzików i motorów, które sobie wybiera przy okazji wizyt w tesco.
    • kristina_barcelona Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 30.09.12, 19:43
      U nas jest to troche nieuniknione, córka dostała na gwiazdkę z toysrus kuchnie i syn razem z nią sie bawi. Ale jakoś nas to nie przejmuje, teraz dziewczynki bawią się samochodami, chłopcy lalkami... oby nie chciał w sukienkach księżniczki chodzić to będzie dobrze smile
    • zaradna.mama Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 13.10.12, 17:45
      Tak smile
    • tanebo Re: kuchnia zabawka dla 2 latka 13.10.12, 17:51
      A gdzie jakieś męskie zabawki? Gdzie karabiny, kolejki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka