Dodaj do ulubionych

Podoba Wam sie?

• coco_30 a moze ta?? 11.10.12, 15:22
      www.ralphlauren.co.uk/product/index.jsp?productId=8361131
      • edelstein Re: a moze ta?? 11.10.12, 17:31
        Mam juz jedna w podobnym kolorze,czarnej nie chce.
    • shellerka Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 15:37
      nie. hilfiger to jedna z dwóch najbardziej obciachowych wg mnie firm, które produkują "gó... w papierku". druga to desigual.
      bezguście totalne.
      • kamelia04.08.2007 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 15:46
        na czym polega ich badziewiastośc? i które firmy uważasz za dobre?
        pytam powaznie bez podtkstów, bi wydawalo mi sie, że zwykle polo damskie od TH jest ciuchemw dobrym gatunku
        • czar_bajry Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 15:48
          To ta ukradziona???
          Mnie się podoba ale ja jestem uzależniona od TH
      • kkalipso Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 16:56
        shellerka napisała:

> nie. hilfiger to jedna z dwóch najbardziej obciachowych wg mnie firm

trudno mi uwierzyć,że ktoś może tak twierdzić...

według mnie produkują idealne ciuchy dla bogatych studentów,poważnych nadzianych ludzi którzy po pracy chcą wskoczyć w coś lużnego,wygodnego ale i ładnego,wygodne na wycieczki,podróżne,weekendy ,co tu mówić,wszystko bym chciała,a 1-2 polo kupuję sobie co roku ..torebki mam 2 już jedna mi się nudzi a po 3 latach wygląda jak nowa,szukam wad i nic..

ubrania nie do zdarcia..
        • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 17:36
          O to,to.TH jest nie do zdarcia.Nawet na moim synu,na ktorym wszystko sie pali ubrania wytrzymuja.Lubie ta marke.
          Najwidoczniej znam samych obciachowych ludzi,bo wszyscy nosza THtongue_out
          • shellerka Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 20:41
            najwidoczniejtongue_out
            to jest kwestia gustu. wg moich obserwacji TH nie kupują ludzie bogacismile)) jak ktos
            tu napisał, tylko ludzie, którzy lubia mieć metkę / logo w widocznym miejscu.
            TH można tanio kupić w takim np. gomezie i tam na okazje polują te aspirujące osoby.
            nie twierdze, że jakość jest fatalna. po prostu JA mam złe doświadczenia z tą marką i nie podoba mi się logo na kazdej pie.... logo TH smile takie na przykład buty, które często mają proste fasony i pewnie by mi sie podobały, ale nie.... musi być logo nawet na klasycznym bucieuncertain

sto razy bardziej wolę polo od LR, czy Lacoste. jak juz musi być polo (jakoś wolę zwykle tshirty)

kurtka, nawet gdyby była od Korsa, którego uwielbiam nie podoba mi się.
            za krótka, za czerwona i za "młodzieżowa".
            sa o wiele fajniejsze fasony. tez sportowe, a jednak nie takie krzykliwe. no, ale tak jak wspomniałam - to podobnie jak z desigual, który dla mnie jest sraczką kolorów.
            • kkalipso Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:47
              shellerka napisała:

> najwidoczniejtongue_out
              > to jest kwestia gustu. wg moich obserwacji TH nie kupują ludzie bogacismile)) jak
              > ktos
              > tu napisał, tylko ludzie, którzy lubia mieć metkę / logo w widocznym miejscu.

Akurat ta firma ma tak malutkie logo,że ledwo widać,na dzinsach praktycznie schowane pod paskiem,na butach tak jak inne firmy Replay,czy z wyższej półki tod's ...czy Dior.Nie widzę nic złego w tym mikroskopijnym znaczku a nawet chcę,żeby był,zwłaszcza na butach!

Akurat Lacoste ,kiepsko sobie radzi ostatnio i chyba tylko "imię" im zostało,bo szmaty wydają na rynek,rok temu kupiłam czarną polo meżowi i żałuje bardzo żadnego porówniania z TH,ogólnie widzę ,że ludzie odwracają się od tej formy już od lat ....zero postępu.
            • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:59
              LR ma wieksze logotongue_out Lacoste rowniez logo posiada,szczegolnie widoczne na bialych butach tej firmy.Za to th zdarza sie z logiem niewidocznym np jeansy posiadaja albo znaczek albo ten brazowy ding gdzie wytloczone jest H.Ding znajduje sie z reguly albo pod paskiem,albo pod koszulka,swetrem czy co tam kto nosi.
              Lubie krotkie kurtki,nie chce i nie chcialam dlugiej.Chcialam czerwona,bo lubie czerwien,a co do tego,ze jest mlodziezowa,mi poki co daleko do bycia stara.
              W sumie wcale sie nie dziwie,ze sie nie podoba,bo tu siedza panie glownie 30+i wiecej.
              Desigual mi sie nie podoba to raz,dwa nie uwzglednia w swych kolekcjach,ze kobiety maja biust i nie sa przy tym gabarytow szafy trzydrzwiowejtongue_out
              Podoba mi sie za to Guess,niestety nie mieli juz mego rozmiaru.
              • lady-z-gaga Re: Podoba Wam sie? 13.10.12, 13:08
                > W sumie wcale sie nie dziwie,ze sie nie podoba,bo tu siedza panie glownie 30+i
                > wiecej.

Tak, tak, dobry gust ma się do 18 roku życia, potem się psujebig_grin
                I oczywiscie ciuchy młodzieżowe z zasady są cudnej urody, tylko te głupie baby po 30tce nie potrafią się na nich poznac big_grin
        • fanny Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:06
          kkalipso napisała:
          >
          > według mnie produkują idealne ciuchy dla bogatych studentów,poważnych nadzianyc
          > h ludzi którzy po pracy chcą wskoczyć w coś lużnego,wygodnego ale i ładnego,wyg
          > odne na wycieczki,podróżne,weekendy

Ale jakiej narodowosci bogatych studentow masz na mysli?
          Bo albo myslimy o roznych nacjach albo chyba roznie rozumiemy slowo bogaty.

f.
          • kkalipso Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:35
            fanny napisała:

> Ale jakiej narodowosci bogatych studentow masz na mysli?
            > Bo albo myslimy o roznych nacjach albo chyba roznie rozumiemy slowo bogaty.
            >

no fakt ,bardziej mam na myśli tych z hameryki i znanych uczelni na świecie...
            • fanny Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:52
              LOL. Z hameryki powiadasz.
              University of Arkansas?
              Pelen wypas smile

f.
    • kamelia04.08.2007 a taki? 11.10.12, 15:55
      nie wiem, w której czesci Niemiec mieszkasz, ale jesli masz blisko do Strasbourga, to możesz zajrzec tutaj.
    • nini6 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 16:25
      Nie wiem, co gorsze - kolor czy krój.
      Paskudna.
    • ma_dre Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 16:28
      nie, nie, nie, ani kolor, ani fason
    • mary_lu Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 16:53
      Eiko Ishioka pracuje dla Hilfigera? suspicious

Kostium Drakuli przełożony na kurteczkę damską, interesujące big_grin
    • cygarietka Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 17:04
      Mi się podoba. Kieszenie mogłyby być inne, ale tak jest ok. No i co do koloru to ten co prezentuje modelka zupełnie mi nie pasujący, ciemnejsza czerwień jest ładniejsza. Tak uważam
      • anetuchap Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 18:09
        Akurat po Tobie nie spodziewałam się tego,że zmienisz zdanie,bo ematkom nie podoba się
        kurtka,którą kupiłaś,a skoro kupiłaś,to znaczy,że Ci się podobała.
        Ja bym olała zdanie ematek,bo wiadomo jak one lubią coś negować,wybrzydzać,krytykować.
        Mi się kurtka podoba,ja bym ją sobie zostawiła.
        • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 19:20
          Sama mam obiekcje wobec tej kurtki,ale raczej natury praktycznej,ten cholerny klips i ogolnie wolalabym zeby tam bylo naturalne futro,kiedys mieli,ale jakies tam pety srety sie przyczepili do tego i przestali.Pocieszam sie,ze jedna z naturalnym mam,ewentualnie moge kupuc futro i dac krawcowej by mi ta kobcowke przerobilatongue_out bedzie TH wspolpraca edelsteinwink
          Na taka chorowalam item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=140861946309 w czerwieni,wykupili.
          Ta kurtka mi z glowy nie wychodzi,niczego podobnego nie znalazlam,ok znalazlam w moncler za tysiaka,ale tego chlop by nie przelknaltongue_out poza tym mi sie kurtki nudza, kolejny 1000 zawieszony w szafie wykonczy nerwowo najbardziej hojnegowink
    • annajustyna Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 18:09
      Edel, a w Espricie patrztylas? Sa o polowe tansze i zakrywaja tylek, nie bedziesz jak podkasaniec wygladac wink.
      • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 19:13
        Patrzylam,szczerze nie przepadam za espritemtongue_out
        Ta kurtka na powaznie zaslania mi pol tylka,bo ja mam krotki tulowtongue_out
        Ta jest moim marzeniem:
        item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=140861946309
        Czerwone wykupili,zostaly turkusowe.W zyciu nie nosilam turkusutongue_out
        • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:07
          Poczekaj kilka dni albo napisz do sprzedawcy.
    • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 20:15
      Ja mam taka czarna z esprita, byly tez brazowe.

https://files.edelight.de/img/posts/228x228_esprit-jacke-true-navy-warmer-kragen-von-trueffelschweinchen-56.jpg

Tylko kupowana w zeszlym roku wink (150€wink, ona nie ma paska dookola tylko na 'boczkach' wink mozesz ja sobie sciagnac troche, masz tam 2 zatrzaski, na plecach tego paska nie widac, jest pod materialem, tylko wlasnie torche na bokach. Nawet jak zalozylam swetr to talia byla wink i kaptur ma fajny, ale nie obszyty.
      No i zdecydowanie lepiej wyglada niz na zdjeciu.

Szukalam ale nie moge jej znalezc, na stronie esprit jest taka nieco po fejsliftingu wink ma inaczej przeszyte rekawy, sciagacze na wierzchu, pasek tez jest troche inny.
      Tutaj w pierwszym rzedzie, srodkowa.
      netzoutlet.de/esprit/damen/jacken.html
      A swoja droga nie rozumiem czemu tak kiepskie zdjecia robia, na stronie esprit to samo, jak patrze na te ubrania to sie odechciewa kupowac.
      Gdybym moja kurtke widziala tylko w necie to nie wiem czy bym ja wziela.
      • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 20:45
        Widze ze w innym kierunku nieco idziemy, ta powinna spodobac Ci sie bardziej wink

https://1.bp.blogspot.com/_PUS4F3Rn-O4/TLgavRe8dUI/AAAAAAAAAz0/zH7yka1dxVc/s1600/mon.jpg

www.daunenjackeoutlet.org/moncler-jacke-damen/moncler-alpin-jacket-red
        • anetuchap Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 20:55
          O ta jest też bardzo ładna!
          Ja chciałabym taką kurtkę TH, bardzo mi się podoba.
          Ja jestem przeciwniczką futer naturalnych więc dla mnie,to kurtka idealna.
        • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:28
          Zwroc uwage ze ta Moncler jest przeceniona na 270€ z tysiaca, badz oszczedna kobieta wink
          • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:42
            Niestety obstawiam,ze to fake jest.Moncler kosztuje niestetywinkFaktem jest,ze podrobka dobrze wykonana,tylko zamiast puchu,trocinywink
        • lady-z-gaga Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:33
          Śliczności big_grin zupełnie, jak ta z pierwszego postu big_grin
          do kurteczki pasowałoby TO, zamiast nakrycia głowy
          • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:43
            No coz, niektorzy lubia takie 'wiazane' zabawy.
    • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:12
      Prosze

www.amazon.de/Damen-Daunenjacke-TARORE-mit-Echfellkapuze/dp/B00927R3IO
      ale tamta poprzednia czerwona, ktora ostatnio zalinkowalam jest fajniejsza wink
      • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:45
        Juz dawno jej nie ma,przed dwoma h byla jeszcze jedna 38wink spokoxspoko sledze amazon na biezacobig_grin
        • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:09
          No wlasnie jak linkowalam to byla ostatnia w rozm. 38.
          • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:15
            A widzialas ilecm w biuscie przewiduje rozmiar 38?big_grin nie wepchnelabym tam cyckowbig_grinnawet sie obawiam czy w 42wejda.Dlatego wlasnie kupienie przez net to ostatecznosc,nigdy nie udalo mi sie trafictongue_out od zawsze zastanawiam sie gdzie u licha ubiera sie Geissenowa,ona ma taki wielki sztuczny cycwink
            • nutka07 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:21
              Kochana na geissenowe piersi, to moga kurtki na wymiar szyc wink

Albo chodzi w kurtkach jak w bolerku wink
              • edelstein Re: Podoba Wam sie? 12.10.12, 20:16
                Fakt praktycznie zawsze ma rozpiete kurtki.Nun czasem ma t-shirty z guessa.Moje cycki soe nie mieszcza w nie,a jej tak,a watpie,ze mam wiekszetongue_out
    • klubgogo Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:33
      napompowana, błyszcząca i czerwona, nie.
    • dorotkastokrotka Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:34
      Piękna kurtka. Za taką czarna dałabym się pokroić tongue_out
      • best_bej Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 21:47
        krótka, wytaliowana, ale meeega droga
        • best_bej Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:32
          o i ta!
          a tu czerwona, choć wole granatową
          tu więcej czerwonychsmile
          • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:50
            To sa plaszcze nie kurtki,nie chodze w plaszczach,nie lubie.
            • best_bej Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:53
              kurtkismile
              • best_bej Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:54
                Ta!
                • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:11
                  Nie zaloze rzeczy z logiem firmy sportowej.Nike uznaje tylko w klubach fitness czy na biezni,ewentualnie podczas jakiejs wycieczki.
              • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:06
                To samo co na Zalando u nas.Nie kupuje ubran przez net.
    • taje Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 22:08
      Tak, bardzo lubię krótkie kurtki. Jak dla mnie całkiem ok.
    • ania_2000 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:10
      www.columbia.com/Women%E2%80%99s-Powerfly%E2%84%A2-Hybrid-Down-Jacket/WL3218,default,pd.html
      Tekst linka
    • ania_2000 Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:11
      a moze taka? wlasnie sobie kupilam, lekka i puchowa i bardzo ladnie lezy.

www.columbia.com/Women%E2%80%99s-Powerfly%E2%84%A2-Hybrid-Down-Jacket/WL3218,default,pd.html
      • edelstein Re: Podoba Wam sie? 11.10.12, 23:19
        Zbyt sportowaa,nie mialabym do czego zalozyc i bez kaptura,musze miec kaptur bo czapek nie nosze.Ladna jest,ale nie moj styl.
    • edelstein Kupilam ta 12.10.12, 17:27
      www.google.com/search?q=wellensteyn+jacke+queens+schwarz&hl=de&client=ms-android-hms-vf-de&tbo=u&gl=de&source=android-browser-type&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=MTN4UPjdBMzc4QSzmYDgAg&ved=0CFsQsAQ&biw=320&bih=508#i=9
      Tamta oddalam.To byla milosc pd pierwszego wejrzeniawink Jestem mega zadowolona.
      • pade Re: Kupilam ta 12.10.12, 18:46
        wszystkie????big_grin
        • edelstein Re: Kupilam ta 12.10.12, 18:56
          big_grin jedna,obrazek nr 1 lub obrazek 9 gdzie widac tyl i przod.Liczylam od prawej do lewej,by nie bylowink
          • pade Re: Kupilam ta 12.10.12, 18:59
            ta?:
            https://gx2.textilmaus.de/images/product_images/info_images/queens_galerie.jpg
            • edelstein Re: Kupilam ta 12.10.12, 19:14
              Yes,wygladam w niej zayebiscie.Chlop pod wrazeniem,ceny nie chcial znac,lepiej dla jego nerwowwink
              • pade Re: Kupilam ta 12.10.12, 19:22
                ona jest pierwsza lub dziewiąta od lewejbig_grin
                ładnasmile
                • edelstein Re: Kupilam ta 12.10.12, 19:29
                  Mam dyskalkulie i bywa,ze sie myletongue_out teraz z kolei nie mam butow,bo buty kupuje pod kolor kurtkiwink
                  • viviene12 Re: Kupilam ta 13.10.12, 16:51
                    edelstein napisała:

> Mam dyskalkulie i bywa,ze sie myletongue_out teraz z kolei nie mam butow,bo buty kupuj
                    > e pod kolor kurtkiwink

czerwona czy czarna?
                    zdecydowanie lepsza od innych i dobrze, ze nie wzielas tej turkusowej, bo po tygodniu by Ci sie znudzila na bank.

Chlop przezyje, Wellensteyn ist doch um einiges günstiger als Woolrichsmile
                    • edelstein Re: Kupilam ta 13.10.12, 19:47
                      Czarna,ta czerwona w realu byla bordowatongue_out
                      Woolrich wisi w szafie i czeka na lepsze czasywink
                      Chlop nie mowi nic,na szczescietongue_out
              • czarnaalineczka Re: Kupilam ta 13.10.12, 16:49
                no i ta jest o niebo lepsza
      • nutka07 Re: Kupilam ta 12.10.12, 23:55
        Zdecydowanie fajniejsza od tej poprzedniej smile

No a buty musza byc wink
        • edelstein Re: Kupilam ta 13.10.12, 15:29
          Poki co w zadnych nie zakochalam sie od pierwszego wejrzenia,nie mowiac o tym,ze przekroczylam limity na ten miesiactongue_out
      • suazi1 wizualnie - różnica żadna 14.10.12, 19:11
        Ta nawet wypada jeszcze gorzej.
        • viviene12 Re: wizualnie - różnica żadna 14.10.12, 20:09
          suazi1 napisała:

polecam przejsc sie do okulisty, moze pomoze
        • edelstein Re: wizualnie - różnica żadna 14.10.12, 20:56
          Mi sie ona bardzo podoba.I jej wyglad nie podlega zadnej dyskusji.
    • suazi1 nie 14.10.12, 19:09
      Zwłaszcza za taką cenę.
      • viviene12 Re: nie 14.10.12, 20:10
        suazi1 napisała:

> Zwłaszcza za taką cenę.

jesli kogos stac, to czemu nie?
        • edelstein Re: nie 14.10.12, 20:55
          Daj spokoj,teraz wiesz co ja bolitongue_out
          • goodnightmoon Re: nie 15.10.12, 09:24
            edelstein napisała:

> Daj spokoj,teraz wiesz co ja boli tongue_out

Kochana Edel, jeśli ktoś zwraca uwagę na cenę, to nie koniecznie oznacza, że "boli" albo "nie stać".

Czasem, widząc coś brzydkiego, a przy tym drogiego, po prostu myślisz: "Jak coś tak ohydnego może tyle kosztować, jaki idiota to kupi?"

Nie mówię o twoich kurtkach, akurat ciuchy TH są warte swojej ceny - są niebrzydkie i dobre jakościowo.
    • anorektycznazdzira Re: Podoba Wam sie? 15.10.12, 15:53
      może być.
      ale nie dla mnie, tak ogólnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka