chipsi 19.10.12, 09:40 Usłyszałam w radiu utworek i nie mogę przestać myśleć o wokaliście. Jego głos sprawił że mi kolana zmiękły. A myślałam że takie rzeczy to tylko w filmach Bywało też że facet śnił mi się po nocach z powodu pięknych oczu A Wy jakie macie zboczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broceliande Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 09:45 Ja lubię, jak mężczyzna śpiewa wysokim głosem. Moim ulubionym wokalistą jest Calogero. Jak się zakocham w aktorze, to ściągam wszystkie jego filmy, nawet chały. Oglądałam wszystko z Gerardem Butlerem i Haydenem Christensenem. I z Leosiem. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Zakochałam się :P 20.10.12, 15:34 Po wypiłowaniu szpary między górnymi jedynkami czy przed? Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 09:50 Oj tak. Nawet zapomniałam jak ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Zakochałam się :P 20.10.12, 18:30 Dorociński, powiadasz? Eeeh... jeszcze do tego w dobrych filmach gra. Pacino tez tak na mnie działa, jak pomyślę, mam dreszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 09:52 chipsi napisała: > A Wy jakie macie zboczenia? Ale w sensie wokalne, czy muszę się przyznać, że lubię biegać po lesie - odziana tylko w krótki płaszczyk i szpilki? Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:00 W sensie "co was urzeka w nieznajomych facetach" lub "temu bym się oddała" ale chętnie poczytam o tym kto lubi biegać nago, z kim i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:19 No dobrze, kiedy miałam 13 lat byłam zakochana w Toto Cotugno, uważałam że nie ma na świecie przystojniejszego faceta i na okrągło słuchałam jego "L'Italiano". Do dziś mam słabość do południowej urody, z wzajemnością zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 09:56 Mads Mikkelsen... Wciąż mnie trzyma. Tzn uwielbienie, nie on sam we własnej osobie niestety... aż mnie zatyka z wrażenia, kiedy go oglądam ekranie, ideał. ma jeszcze brata... grał w serialu "Forbrydelsen", też zdanża... Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:02 Widziałam niedawno Zielonych Rzeźników, facet jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:00 ja tak mam, jak uslysze meski, erotyczny glos zakochuje sie z miejsca kiedys sie zakochalam w moim kliencie, taki miał glos z kolezankami specjalnie rozmawialysmy z nim na głosnomówiącym, żeby kazda doznała ekscazy Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:19 aneta-skarpeta napisała: > ja tak mam, jak uslysze meski, erotyczny glos > > zakochuje sie z miejsca > > kiedys sie zakochalam w moim kliencie, taki miał glos > z kolezankami specjalnie rozmawialysmy z nim na głosnomówiącym, żeby kazda dozn > ała ekscazy A mówią, że solidarność jajników nie istnieje . Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:02 Bardzo jestem czuła na niski męski głos. I tu jest problem-mam takiego kolegę w pracy, który generalnie na co dzień średnio mi się podoba, ale gdy tylko jest na kacu obniża mu się głos i wtedy zaczyna wydawać mi się szalenie atrakcyjny. Wiecie jak to śmiesznie wygląda jak on mi mówi "Cześć" a ja od razu do niego "Piłeś!". Działa na mnie jeszcze zapach. Mężczyzna który pachnie cedrem bez względu na wygląd bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:10 Dzwoniłam jakiś czas temu do pewnego szpitala. Pan, który odebrał telefon, mógłby pracować w radiu, być lektorem, czytać książki. Tak niskiego, pięknego głosu, to dawno nie słyszałam, prawie jak Kolberger. Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:10 Od jakiegoś czasu kocham Adama Woronowicza Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:19 Ja jestem zakochana od paru lat w Jule Law, uwielbiam na niego patrzeć. A poza tym uświadomiłaś mi że dawno sie nie zakochałam w nikim w realu. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:22 Aj tam w realu. Od czego mamy internet Przypomniało mi się jeszcze że długo mi siedział w głowie pewien pan z którym tańczyłam na jakimś weselu. Nie wiedziałam że potrafię tak tańczyć, tak prowadził Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:23 peggy_su napisała: > Ja jestem zakochana od paru lat w Jule Law, uwielbiam na niego patrzeć. Ahhhh, przypomniał mi się film "Closer" i BOSKI Clive Owen ... ten jego tekst: "I love you. I love everything about you" ... ten głos, ten akcent, te oczy Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Zakochałam się :P 20.10.12, 19:07 Clive Owen.................... Byłam ciekawa czy padnie to boskie imię)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:25 Uwielbiam męskie głosy i zapach dobrych męskich perfum. Jak dzwonię do mojego męża i on mówi tym swoim głosem "Halo, halo" to uch, miliony motylków w brzuchu . A jak pomyślę sobie jak on pachnie... mmmmmm... Cóż, owulacja mi się zaczęła, myślę tylko o jednym . Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:28 To może być to, odstawiłam pigułki i mi odbiło Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:27 Ja mam słabość do facetów z lekką wadą wymowy - najlepiej, jeśli to jest francuskie "r". Mam takiego mechanika - nie dość, że przystojny, to jeszcze ma to "r". Normalnie godzinami można by słuchać, jak on mówi "rura" albo "alternator" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zakochałam się :P 19.10.12, 10:33 Miałam kiedyś koleżankę, która dostawała ekstazy na widok nabrzmiałych żył na męskich rękach. Wszyscy jej faceci takie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Zakochałam się :P 20.10.12, 15:27 w tej piosence www.youtube.com/watch?v=fyMhvkC3A84. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 i jeszcze 20.10.12, 15:32 www.youtube.com/watch?v=h_L4Rixya64 plus uzębienie D. Grohla Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Zakochałam się :P 20.10.12, 16:49 Niestety, bardzo podoba mi się ten pan z mojej sygnaturki, nawet ze 2 razy mi się przyśnił Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja A jak wygląda już sprawdziłaś? :P 20.10.12, 18:24 Przystojniak jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
diademonde Re: Zakochałam się :P 20.10.12, 19:25 Co do głosu - pracuję w radiu i wiem, że nie zawsze super niski i ekscytujący głos idzie w parze z fizjonomią i ogólnym wrażeniem, ale zdarza się, oj tak........ Co do zboczeń - mam świra na punkcie prowadzenia przez faceta samochodu, ten luz, te gesty no poezja. A cofanie to mistrzostwo świata - właściwie po tym uwielbiam klasyfikować facetów, wiem płytkie bardzo Miałam kiedyś koleżankę, która dostawała orgazmu na widok golącego się faceta, więc chyba jednak odpały istnieją..... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zakochałam się :P 21.10.12, 00:55 > Miałam kiedyś koleżankę, która dostawała orgazmu na widok golącego się faceta, Ach, zeby to bylo takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś