Dodaj do ulubionych

ściągnęli mi sklepie

02.11.12, 12:16
podwójną płatność z konta.
Co mogę teraz zrobić?Zauważyłam na wykazie w necie,papierkowej nie dostaję.
Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • funpack84 Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 12:22
      Mąż kupował kiedyś gogle narciarskie i też ściągnęli mu z karty podwójną ilość. Jak tylko to zauważyliśmy M dzwonił do banku, w którym ma konto, złożył reklamację. Oni ją rozpatrywali jakiś miesiąc, dwa i pieniądze wpłynęły z powrotem na konto. rada:
      dzwoń do banku.
    • default Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:24
      Wiesz, wystarczy zajrzeć do regulaminu obsługi kart, który na pewno otrzymałaś wraz z kartą albo jest dostępny na stronie internetowej Twojego banku.
      Ale oczywiście większość ludzi regulaminów w ogóle nie czyta... Niestety. sad
      • fifiriffi Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:40
        już wszystko wyjasnione...Ta więc wiesz?dałam radętongue_out
      • policjawkrainieczarow Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:41
        nie, nie wystarczy, od zajrzenia w regulamin jej kasa nie wroci.
        I nawet, gdyby wiekszosc ludzi czytala regulaminy kart, to trudno, zeby je pamietala.
        Nalezy zadzwonic na numer ktory jest z tylu karty, tam prawdopodobnie jej powiedza, zeby przez jakies dwa dni nic z tym nie robila, bo nie zawsze kwota. ktora sie pokazuje, zanim sie cala transakcja przemieli, jest kwota koncowa, jak po tym czasie nie zniknie, to dac im znac jeszcze raz.
        • default Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:57
          policjawkrainieczarow napisała:

> nie, nie wystarczy, od zajrzenia w regulamin jej kasa nie wroci.

Pytanie było: co robić ? Odpowiedź "złożyć reklamację" - jest w regulaminie wraz z opisem jak.

> zeby przez jakies dwa dni nic z tym nie robila, bo nie zawsze kwota. ktora
          > sie pokazuje, zanim sie cala transakcja przemieli, jest kwota koncowa, jak po
          > tym czasie nie zniknie, to dac im znac jeszcze raz.

O rany...
          W Twoim banku transakcje pojawiają się i znikają z wyciągów ? Nieźle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka