fifiriffi 02.11.12, 12:16 podwójną płatność z konta. Co mogę teraz zrobić?Zauważyłam na wykazie w necie,papierkowej nie dostaję. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funpack84 Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 12:22 Mąż kupował kiedyś gogle narciarskie i też ściągnęli mu z karty podwójną ilość. Jak tylko to zauważyliśmy M dzwonił do banku, w którym ma konto, złożył reklamację. Oni ją rozpatrywali jakiś miesiąc, dwa i pieniądze wpłynęły z powrotem na konto. rada: dzwoń do banku. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:24 Wiesz, wystarczy zajrzeć do regulaminu obsługi kart, który na pewno otrzymałaś wraz z kartą albo jest dostępny na stronie internetowej Twojego banku. Ale oczywiście większość ludzi regulaminów w ogóle nie czyta... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:40 już wszystko wyjasnione...Ta więc wiesz?dałam radę Odpowiedz Link Zgłoś
policjawkrainieczarow Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:41 nie, nie wystarczy, od zajrzenia w regulamin jej kasa nie wroci. I nawet, gdyby wiekszosc ludzi czytala regulaminy kart, to trudno, zeby je pamietala. Nalezy zadzwonic na numer ktory jest z tylu karty, tam prawdopodobnie jej powiedza, zeby przez jakies dwa dni nic z tym nie robila, bo nie zawsze kwota. ktora sie pokazuje, zanim sie cala transakcja przemieli, jest kwota koncowa, jak po tym czasie nie zniknie, to dac im znac jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: ściągnęli mi sklepie 02.11.12, 13:57 policjawkrainieczarow napisała: > nie, nie wystarczy, od zajrzenia w regulamin jej kasa nie wroci. Pytanie było: co robić ? Odpowiedź "złożyć reklamację" - jest w regulaminie wraz z opisem jak. > zeby przez jakies dwa dni nic z tym nie robila, bo nie zawsze kwota. ktora > sie pokazuje, zanim sie cala transakcja przemieli, jest kwota koncowa, jak po > tym czasie nie zniknie, to dac im znac jeszcze raz. O rany... W Twoim banku transakcje pojawiają się i znikają z wyciągów ? Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś