konwalka 06.11.12, 17:23 zawsze jak slysze dobosza to becze a w uk przed swietami slysze go czesto tak samo mam z cicha noca- musze ryczec www.youtube.com/watch?v=qAi-LLcNKbU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: kto pobeczy razem ze mna? 06.11.12, 18:25 Ja mogę: Meeee, meeeeee, meeeeeeeeeeeee....... Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: kto pobeczy razem ze mna? 06.11.12, 18:37 No to beczu-beczu Ja z kolei zawsze beczę przy Cavatinie z Deer Hunter: www.youtube.com/watch?v=xAAiYMgFcbw www.youtube.com/watch?v=VrURvLOXpkQ i nieodmiennie na ślubach przy Ave Maria www.youtube.com/watch?v=2bosouX_d8Y A jeśli chodzi o kolędy, to dreszcze mnie przechodzą przy "Bóg się rodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: kt 06.11.12, 18:40 A ja ostatnio jak widze chor chlopiecy, to sie tylko nad jednym zastanawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: kto pobeczy razem ze mna? 06.11.12, 21:05 To taka jakby kolęda? Ja przepadam za kolędami. Najbardziej mnie bierze Zbigniewa Preisnera o śpiącym małym chłopcu. Dobra jest też ta, którą śpiewa Ewa Bem z "Misiu". Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: kto pobeczy razem ze mna? 07.11.12, 13:22 Moje hity - "Bóg się rodzi" i skrzypce. Do zestawu również hymn Polski na imprezach masowych i ogólnie wszelkie okołopatriotyczne doniosłości. Łzy w oczach plus gula w gardle gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: kto pobeczy razem ze mna? 07.11.12, 13:29 Przy tej wersji mogę się pobeczeć, ale wyłącznie z irytacji - jest koszmarna. Zdecydowanie wolę tę wersję . Odpowiedz Link Zgłoś