Dodaj do ulubionych

śniegowce z lidla

08.11.12, 09:36
czesc dziewczyny, bylam dzis w lidlu, ludzi masa.rzucili nowy towar, miedzy innymi takie kozaczki sniegowce dla dzieci, czy ktoras z was sie na nie zdecydowala?ja kupilam.mam nadzieje, ze sie sprawdza.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: śniegowce z lidla 08.11.12, 09:55
      Mu użytkowalismy w zeszłym roku, w tym także się zaopatrzyłam. Zresztą mój ojciec też nosi śniegowce z lidla i bardzo sobie chwali.
    • esi1 Re: śniegowce z lidla 08.11.12, 10:03
      Też bym z chęcią dzieciakom kupiła, ale jak pojadę po pracy, to może być pustka na półkach sad
    • chipsi Re: śniegowce z lidla 08.11.12, 10:21
      Musze podjechać i zobaczyć smile

Czekam na wpisy że skoro z lidla to tanie a jak nie kosztują więcej niz 500 zł to nic nie warte wink
    • bea.bea Re: śniegowce z lidla 08.11.12, 10:26
      nie mam tych z lidla...ale kupiłam w zeszłym roku synowi sniegowce w decathlonie, śmieszne piankowe...przelatał w nich największe mrozy...polecam...
      www.decathlon.com.pl/PL/weasy-134650454/
    • kropkacom Re: śniegowce z lidla 08.11.12, 10:26
      Z racji, że mam Lidla pod nosem była oglądać te zeszłoroczne i nie zrobiły pozytywnego wrażenia. Kupiłam śniegowce młodym w Bacie.
    • malazabka.de Re: śniegowce z lidla 08.11.12, 10:35
      mialam chyba w zeszlym roku, sa niezle, ale mojej corce stopy sie poca i niestety musze jej kupowac takie "oddychajace" buty

w tym roku babcia kupila mlodej takie normalne buty zimowe i niestety nadaja sie tylko do krotszych wypadow - wlasnie przez to pocenie sie, ale poza tym to uwazam je za calkiem ok, no i przy tej cenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka