Dodaj do ulubionych

znowu kubeczek

08.11.12, 19:12
meluna z kulka.

czy jesli siedze i go nie czuje to jest ok ? bo jak sie poruszam itp to czuje jego obecnosc. tak moze byc ?
Aby Twój kubeczek zapewnił Ci maksimum bezpieczeństwa, po włożeniu go sprawdź, czy dobrze się ułożył delikatnie go obracając lub prowadząc palec po obwodzie kubka."

a nie odesssie sie wtedy ?
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: znowu kubeczek 08.11.12, 19:28
      nie odessie sie

> czy jesli siedze i go nie czuje to jest ok ? bo jak sie poruszam itp to czuje j
      > ego obecnosc. tak moze byc ?

zrob tak zeby ci bylo wygodnie
    • schiraz Re: znowu kubeczek 08.11.12, 19:28
      Nie powinnaś go czuć wcale, ani przy siadaniu ani przy staniu. Prawdopodobnie jest za płytko włożony. Istnieje jeszcze opcja, że musisz się przyzwyczaić do tego, że on jest.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: znowu kubeczek 08.11.12, 19:35
        kurni ma byc podobno plycej niz tampon. ostatnio wlozylam gleboko i nie moglam wyjac myslalam, ze utknal na dobretongue_out
        • sylki Re: znowu kubeczek 08.11.12, 21:12
          powinni jakiś sznureczek do niego dodać wink
          Tak w razie W big_grin
        • an_ni Re: znowu kubeczek 09.11.12, 10:08
          a jestes moze z Gdanska? big_grin
    • zarin Re: znowu kubeczek 08.11.12, 23:01
      Nie powinnaś czuć wcale, ale na początku używania się programowo dostaje urojeń, potem przestajesz rejestrować.
      Jeżeli jest w środku rozłożony (a nie np. zgięty) to jest założony prawidłowo.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: znowu kubeczek 08.11.12, 23:32
        no wlasnie po godzinie nie czuje juz nic tongue_out ale nie wiem czy jest dobrze rozlozony bo pardon mam zbyt dlugie pazury bo to sprawdzac, w kazdym razie nic nie cieknie. jestem z siebie dumna, z zakupu. dalam mu druga szanse bo niechcialo mi sie isc po tampony
    • kocianna Re: znowu kubeczek 09.11.12, 06:55
      Ja go chyba wkładam głębiej, niż tampon, i wtedy nic nie czuję. Nie cierpię go czuć, zwłaszcza na początku, zawsze mi się wydaje, że to przez niego mnie boli. Jeśli włożę go za płytko, uciska mi jakieś nerwy na ściance pochwy, punkt G czy inną cholerę, w innych okolicznościach może by to i było przyjemne, ale w tych wcale nie jest.
      Może przestajesz go czuć po godzinie, bo on się przemieszcza i układa w optymalnej pozycji? Prawdopodobnie można go od razu zapchać do optymalnej pozycji smile
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: znowu kubeczek 09.11.12, 12:46
        a moze sie przemiescic gdy jest zassany ?
        • schiraz Re: znowu kubeczek 09.11.12, 14:49
          Może, no przecież. Nie ma tam aż takiego podciśnienia wink Jak byś się uparła to byś go wyparła siłą mięśni, bez dotykania, choć z trudem wink
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: znowu kubeczek 09.11.12, 15:14
            a jest jakis patent zeby go latwiej wyjac? idzie sam wyzej i trodno go zlapac a wcale krotkich palcow nie mam. jakas pozycja albo cos tymi miesniami robic tylko jak tongue_out ?
    • gazeta_mi_placi Re: znowu kubeczek 09.11.12, 14:58
      Nie ma jak rzeczy jednorazowe, płukać ten kubek z krwi miesięcznej i flaków - ble...
      Chyba bym zwymiotowała nad tą umywalką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka