xsenia.pl 13.11.12, 19:03 dziewczyny podpowiedzcie jakimi srodkami samemu mozna odswiezyc i wyczyscic kanape.przy malym dziecku niestety wyglada na brudna.jest przy tym bardzo jasna, taka kremowa.dziekuje za wszystkie rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysz1978 Re: czyszczenie kanapy 13.11.12, 19:28 ja kiedys czyscilam Vanishem do tapicerki. jak jzu wyczyscisz to daj jakas narzute albo koc Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: czyszczenie kanapy 13.11.12, 19:54 najlepsze są chusteczki do wycierania dziecięcych pup. Pampersy czy inne Bambino. Zmywają nawet czarny flamaster Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: czyszczenie kanapy 13.11.12, 21:36 uprałam odkurzaczem piorącym. Wygląda jak nówka. Odkurzacz wypożyczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: czyszczenie kanapy 14.01.13, 11:12 Uprałabym odkurzaczem piorącym. Plamy, których pranie nie usunie możesz potraktować roztworem wody utlenionej, ale najpierw sprawdź czy nie odbarwia tkaniny w mało widocznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś