Dodaj do ulubionych

czy tylko mnie.... reklama pierogów

• iskierka40 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 18.11.12, 15:54
      nie nie wkurza mnie wcale,za to osoby zakładające wątki o takim czymś tak.
    • pieskuba Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 19.11.12, 11:20
      Strasznie wymagające jesteście dziewczęta! Reklama jest istotnie lekko wkurzająca.
      Malec według mnie uroczy smile

Naprawdę wkurzająca reklama jest tu:

www.youtube.com/watch?v=sbceb6gEcr8&playnext=1&list=PL24065C6CF9497ADF&feature=results_main
      Nieprawdaż?

pies
      • aneta-skarpeta Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 19.11.12, 11:24
        czarus jest jak disco polo lat 90tych- niskobudzetowy wink
        • pieskuba Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 19.11.12, 11:27
          Jest straszliwy smile
    • menska_sowinistycna_swinia Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 19.11.12, 22:07
      oj kwoki kwoki, mial racje waldus w psach, wy nie jestescie zle, wy jestescie poprostu bezdennie gupie ! tyle wink
      • sparkley78 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 19.11.12, 23:25
        Jest jeszcze reklama Vibovitu, Biedronki i Play smile
        Chłopczyk zapada w pamieć smile
        • antyideal Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 19.11.12, 23:38
          Uroczy jest wink
          Cos dla fanek :
          www.youtube.com/watch?v=j0g6taZK_FQ&list=UUx3P1DEkVDVI9WKT9tUeN1A&index=10&feature=plcpbig_grin

• mruwa9 kolejne gwiazdy pudliszek 20.11.12, 17:39
      reklama koncentratu pomidorowego i dwojka dzieciakow, starszy z totalnie zezartymi przez prochnice zebami szczeki.
      kto im te reklamy robi?
      Zgorzelinowa pomidorowa...fuj!...
    • anika772 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 12.05.13, 21:50
      Ja nie mogę znieść większości reklam w tv, więc nie jestem obiektywna. Ta jest tak samo irytująca jak reszta.
      Lubię pooglądać w necie reklamy z konkursów.
      • pingwinek4 Podle jetescie! 12.05.13, 22:11
        Jak mozna byc tak podlym i pisac takie bzdury o dziecku ktore zagralo w tej reklamie.Nie zapominajcie ze to ralnie zyjace dziecko jest.Wy wszyskie oczywiscie macie idelane super zdolne dzieci bez wady wymowy.Ale to jego wlasnie wybrali nie wasze cudowne dzieci i co zadzrosc zrzera?
        Chce mi sie rzygac jak czytam jak ematki napietnuja swoimi kometarzami bezbronne dziecko, ale oczywiscie jak cos sie znowu stanie przez takie kometarze to te same ematki napisza ojej jak tak mozna bylo.Wiocha wiocha i zandada! pomyscie czasem troche...
    • kerri31 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 12.05.13, 22:09
      Reklamę pierogów widziałam po raz pierwszy tutaj. Herbapol doopy nie urywa, reklama jak reklama. Mnie najbardziej podoba się ostatnio reklama pieluch Dada z Biedrony.
      • barabasia2 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 12.05.13, 22:37
        faktycznie fajna
        www.youtube.com/watch?v=rlYp5ecNKYY
    • przystanek_tramwajowy Re: To obejrzyjcie (około 1:43 m) 12.05.13, 23:12
      Ale go chyba w tym parku nie sfilmują i nie zamieszczą filmiku w necie - to akurat byłoby niezgodne z prawem. Mamusia liczyła pewnie na komentarze: "Ach, jaki on słodziutki", jaki zdolny!". Przeliczyła się. Life is brutal.
      • imasumak [...] 13.05.13, 07:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • przystanek_tramwajowy Re: To obejrzyjcie (około 1:43 m) 13.05.13, 08:43
          Imasumak, ponieważ zaprezentowałaś poziom pięciolatki, więc też ci odpowiem, jak pięciolatka, żebyś zrozumiala: "Kto się przezywa, sam się tak nazywa". I pokaże ci język! A tak na marginesie, zawsze mnie rozwalają rozkoszne mamuśki, które w ten czy inny sposób upubliczniają wizerunek dziecka (w sygnaturkach, na fotoforach, w reklamach), licząc, że wszyscy będą z zachwytu nad dzidziulkiem albo niunią ciumkać, a jak ktoś skrytykuje, to się obrażają.
    • saszanasza Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 12.05.13, 23:13
      czytając wasze wypowiedzi aż strach pozwolić dziecku zagrać w reklamie.
      nie chciałabym przeczytać o swoich dzieciach takich wypowiedzi...oczywiście są dzieci brzydsze i ładniejsze z wadą wymowy i bez niej, ale kurcze to chyba nie powód by "jeździć po dzieciaku".
      reklamy są wku...ające, ot co!
    • myga Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 13.05.13, 07:55
      Chlopiec okropnie denerwuje, pudliszki wpadaja w skrajnosci, od najgorszej do najlepszej, bo moja ulubiona reklama tez z pudliszek, ci dwaj chlopcy niustannie mnie wzruszaja do lez:
    • karola1008 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 13.05.13, 08:59
      O Boże, a ja byłam przekonana, że to dziecko jest upośledzone i ta reklama ma pełnić też funckcję społeczną smile. Szczerze mówiąc, to nawet teraz nie jestem pewna, czy tak nie jest.
    • kandyzowana30 Re: czy tylko mnie.... reklama pierogów 13.05.13, 11:05
      ten watek powinien byc podwieszony. Pieknie podsumowuje forum emama i niektore forumki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka