mocmuszki 30.11.12, 10:59 ale nei wiem jak bo nic nie umiem.Chodzi mi nawet o te 2stowki dodatkowo na miesiac(pracuje na etat ale b.malo zarabiam).szukam i szukam i nic.chodzi mi wylacznie w weekend Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naomi19 Re: Chcialabym sobie dorobic ale... 30.11.12, 11:25 Poważnie nic nie umiesz? Możesz dorobić w knajpie jako pomoc kuchenna (obierać warzywa chyba potrafisz) czy jako kelnerka. Znasz jakiś język? Korepetycje. Potrafisz sprzatać? Może u jakiejś bogatej osoby w sobotę sprzątanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Chcialabym sobie dorobic ale... 30.11.12, 11:33 Roznoszenie, gazet, ulotek, rozwozenie pizzy? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Chcialabym sobie dorobic ale... 30.11.12, 11:39 Sprzątanie, tyle chyba umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Chcialabym sobie dorobic ale... 30.11.12, 11:41 Opieka nad dzieckiem? Wyprowadzanie psa/psow? Pomoc w opiece nad starsza/chora osoba (np. robienie zakupow, sprzatanie)? Naprawde masz sporo mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś