Dodaj do ulubionych

Jak sie objawia

12.12.12, 16:35
koniec swiata?bo zdaje sie,ze znow przegapilam,jak i rok temu <bardzo sie wstydzi>
A tak na serio,dzis nie bylam gdzie tlumy i 21tez sie nie wybieram do zadnych CH itp.nie ze wzgledu na pragnienie zakonczenia zywota w domowym zaciszu tylko ze wzgledu na doniesienia,o tych co wierza w koniec.Boje sie wariatow,a nuz jakis stwierdzi,ze trzeba ratowac innych i popelni samobojstwo rozszerzone lub w ramach wizji 27dziewic podlozy bombe,zacznie strzelac z kalasznikowa.Prawdopodobienstwo wieksze,niz w inne dni.Tak pol lajtowo,pol powaznie.
Obserwuj wątek
    • echtom Re: Jak sie objawia 12.12.12, 21:23
      Podobno dzisiaj planetoida o długości 4 km przeleciała blisko Ziemi, ale nie trafiła. To już po strachu, czy wróci poprawić za 9 dni?
      • czar_bajry Re: Jak sie objawia 12.12.12, 22:06
        A będzie się jej chciało???
        Chyba że za nią leci kolejna...
        • antyideal Re: Jak sie objawia 12.12.12, 22:18
          Taka zwrotna to ona chyba nie jest, zeby obrocic w 9 dni z powrotem smile
          • woruska Re: Jak sie objawia 12.12.12, 22:24
            ja jak dziś wstałam i nie było prądu w całej dzielnicy, to myślałam, że to właśnie początek końca światasmile
            • lolinka2 Re: Jak sie objawia 12.12.12, 23:03
              Dzień dobry, Ursynów smile
      • edelstein Re: Jak sie objawia 12.12.12, 23:19
        Na bank spisek ruskich,nawet we wszechswiecie produkuja ta sztuczna mgle(felix to na sto procent dla nich pracuje,ostatnio byl tam balonem) no i jak planetoida miala trafic,tym bardziej,ze zadnego punktu orientacyjnego,brzozy i sosny juz zostaly zrownane z ziemia przy ostatniej okazji.
    • twoj_aniol_stroz Re: Jak sie objawia 12.12.12, 22:32
      A na to nie wpadłam smile U nas dziś pół dnia prądu nie było, a ja durna nawet nie zauwazyłam ostrzeżenia tylko wieczorem pojechałam do CH po ostatnie prezenty big_grin Dobrze, że jest jeszcze 21.12 to postaram sie jakoś bardziej świadomie przeżyć ten kolejny koniec świata big_grin
      • antyideal Re: Jak sie objawia 12.12.12, 22:48
        Heh a mnie dzis internet padł i nawet nie skojarzylam,
        ze to moze oznaczac poczatek konca, przebiegunowywanie i te sprawy,
        na razie zreanimowalam ale ledwo ledwo..
        oj cos sie swięci, za duzo tych znaków tongue_out
      • edelstein Re: Jak sie objawia 12.12.12, 23:08
        Ja sie poprawilam juz,i skapnelam we wlasciwy dzienwinkno ale u mnie zadnego znaku,prad jest,seks jest,obiad tez.Tak po staremu nobig_grin
        • thaures Re: Jak sie objawia 13.12.12, 08:06
          No właśnie, jak się objawia? Bo 21,12 ja w pracy jestem do 21 i ewentualnie chciałabym się przygotować...
          U mnie też wszystko jest na razie, nawet mróz...
        • twoj_aniol_stroz Re: Jak sie objawia 13.12.12, 09:14
          może to, że jest po staremu to po to by uśpić czujność wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka