jematkajakichmalo 14.12.12, 13:04 Co lepsze? Gdzie wiekszy wybor? Gdzie taniej? Douglasa znam, ale Sephory nie a chcialam dla kogos bony podarunkowe zakupic. Jakie macie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:07 Sephora,taniej nie jest,ale ja mam wieksze zaufanie,dziewczyny tam,znaja sie na rzeczy,lepszy wybor i ogolnie lepsze wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:14 zależy, co chcesz kupić. w duglasie jest np., bobbie brown, której nie ma w sephorze. i tylko dla tych kosmetyków odwiedzam duglasa. resztę kupuję w sephorze i tam mam kartę stałego klienta, którą wyrobil mi mąż bo ja nie znoszę wyrabiania wszelkich kart, dlatego nie mam takiej w duglasie i koło się zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:27 Sephora, bo w Douglasie nie ma Benefit i Make Up For Ever. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:33 Byłam tu i tam, różnicy większej nie odnotowałam. Perfumy kupuje w sprawdzonych perfumeriach internetowych - połowę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:43 Jak dla mnie, bardzo podobne ceny i wybór. Perfumy kupuję w sklepach wolnocłowych, albo od koleżanki, która ma dostęp do trochę tańszych. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:45 Nie lubię Pań "sephorowych" są zarozumiałe i drą nosa, na szczęście już tam nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 14:27 sporo się zmieniło gazeta ja od jakiś dwóch trzech lat trafiam na wyjątkowo pomocne i miłe ekspedientki w sephorach. jedyne co mnie irytuje, to ochrona wyjątkowo widoczna i mało dyskretna. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 14:33 A do ochrony z kolei nigdy nic nie miałam, kiedyś weszłam z reklamówką (kupowałam coś w sklepie obok), pokręciłam się dość długo po sklepie i ostatecznie nic nie kupiłam, a gdy wychodziłam "zapiszczałam" na bramce, puszczono mnie bez problemu mimo, że byłam skłonna pokazać zawartość reklamówki (towar kompletnie nie kosmetyczny), nawet doradzono żebym poszła z powrotem do danego sklepu by porządnie mi zdjęli zabezpieczenie (to zabezpieczenie towaru z tamtego sklepu piszczało). Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 13:50 W obu mam kartę stałego klienta. Nie widzę specjalnej różnicy między tymi sklepami: półka cenowa ta sama, asortyment podobny . Tak jak byś się pytała co lepsze: Lidl czy Biedronka. Każdy zwraca uwagę na inne szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 15:03 Lidl jest zdecydowanie lepszy niż Biedronka, trudno porównywać te sklepy na zasadzie podobnych poziomów bo poziom Lidla jest dużo wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Jeszcze jedno pytanie :) 14.12.12, 14:18 Bo zapomnialam w watku glownym. Czy jak mam bon powiedzmy na 100 zl a kupie cos za 80 to reszta przepada czy moge ja wykorzystac nastepnym razem?? Brat mi mowil, ze w wielu sklepach takie cos ma niestety miejsce, ze albo trzeba kupic dokladnie za tyle, albo za wiecej i doplacic, zeby nie stracic pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitkat22 Re: Jeszcze jedno pytanie :) 14.12.12, 15:00 w Sephorze miałam taki bon nie mogłam wybrac kilku rzeczy żeby uzbierać kwotę x na którą był wystawiony kupon. zasadniczo wolę Douglasa i obsługę w tej perfurmerii, ale ostatnio zauwazyłam, że obsługa w Sephora jakby się podciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki30 Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 14:41 Żadna z tych perfumerii! Ceny dużo wyższe niż np. w merlinie lub na strawberry ! Wczoraj kupiłam w merlinie krem o 120 zł tańszy niż w Douglasie... Dziś odebrałam W sephorze kupuje w tej chwili jedynie kosmetyki do włosów Osmo na które maja wyłączność i to wtedy gdy mam 20 % rabatu. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Sephora czy Douglas? 14.12.12, 15:08 Ja wole Douglasa. Sephora jakoś mi nie lezy, nawet za bardzo nie wiem czemu, nie lubie i już. Odpowiedz Link Zgłoś