Dodaj do ulubionych

objawy zdrady

22.12.12, 19:01

Tak, tak wiadomo, że ludzie to indywidualiści, ale...są jakieś schematyczne sygnały po których można/trzeba przystanąć i przyjrzeć się swojej drugiej połowie? Znacie- nie musi być z autopsji, wiadomo, może chodzić o szwagierkę albo koleżankęwink- jakieś "nietypowe" przesłanki, świadczące później o zdradzie?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: objawy zdrady 22.12.12, 19:10
      Był taki wątek na "samodzielnych". Niewiele pamiętam. Ale powtarzało się trzymanie telefonu "przy tyłku". Wychodzenie z aparatem na zewnątrz itd.
      • kropkacom Re: objawy zdrady 22.12.12, 19:13
        Przede wszystkim trzeba mieć kiedy i gdzie zdradzić. Nagle nadgodziny, niespodziewane wyjazdy, spóźnienia.
        • pulcino3 Re: objawy zdrady 22.12.12, 19:41
          To się po prostu czuje.
          • madzioreck Re: objawy zdrady 22.12.12, 19:43
            Gdyby tak było, że się "po prostu czuje", to nikt nie byłby zaskoczony dowiadując się, że ma rogi.
            • pulcino3 Re: objawy zdrady 23.12.12, 10:17
              Jeśli ktoś w minimalnym stopniu zna tę swoją drugą osobę , to to się czuje. A cała otoczka z dowodami to tylko potwierdzenie czutki.
              • pulcino3 Re: objawy zdrady 23.12.12, 10:20
                Jeśli ktoś jest zaskoczony, to znaczy że zignorował wcześniej sygnały że jest zdradzany, lub nie chciał pewnych rzeczy widzieć/ dowiedzieć się. Facet zdradzający po prostu staje się inny i powtórzę , to się czuje.
                • dragica Re: Pulcino 23.12.12, 10:45
                  Niekoniecznie.Ex meza znalam i znam doskonale, ale dopiero po roku cos mnie tknelo,ze jest nie tak...Ukrywal sie w sposob doskonaly, on i ona, bo ona tez mezatka.Okazalo sie,ze zdradzal mnie ponad 2 lata.Odkrylam, bo zaczal sie gubic, mylic...A ostateczne dowody dostalam po rozstaniu,oczywiscie, on do dzis neguje.
        • lady-z-gaga Re: objawy zdrady 22.12.12, 21:16
          Ci, co nie mają gdzie i kiedy, tez zdradzają smile
          • kropkacom Re: objawy zdrady 22.12.12, 21:20
            Prawdziwe Davidy Copperfieldy te facety wink

A swoja drogą, wątek nie zrobił "kariery" widzę. Nie chcą się panie podzielić wiedzą...
    • anorektycznazdzira Re: objawy zdrady 22.12.12, 20:38
      u znanej mi osoby: częste wyjazdy, miliardy delegacji służbowych, zadufanie w sobie, docinki żonie na temat jej wyglądu (po ciąży suspicious) a wreszcie gigantyczny bukiet, wielka feta rozmiarów niejednego wesela i kluczyki w prezencie na okrągłą rocznicę ślubu.
      • jola-kotka Re: objawy zdrady 22.12.12, 20:49
        Rozumiem,ze chodzi o dlugo trwaly romans,wtedy pewnie jakies objawy sa.
        Przy jednorazowym skoku w bok nie ma,gdyby mi nie powiedzial,nigdy bym sie nie domyslila.
      • olakociak Re: objawy zdrady 23.12.12, 08:16
        Również u bliskiej mi osoby:
        ciągłe wyjazdy - a to szkolenia a to babcia a to odwiedziny u cioci itd. Po powrocie wściekłość i wyżywanie się na bogu ducha winnym facecie (podejrzewam, że raz to tęsknota za tamtym, dwa uciszanie wyrzutów sumienia " bo on taki go d...to jak ja mam z nim żyć"). Akurat ta osoba ciągle gada o tamtym - mimowolnie, ale dla mnie widać, że coś jest nie tak. Za cholerę nie wiem czemu jej facet tego nie widzi. I rzeczywiście ciągłe sprawdzanie telefonu, smsy itd
        Żal patrzeć...tylko nie wiadomo jak głównemu zainteresowanemu powiedzieć...jakoś tak głupio...no i czekamy, może przy okazji jakoś wyjdzie.
    • guderianka Re: objawy zdrady 23.12.12, 08:36
      -nieobecność w domu
      -dziwne historie z telefonem-a to zgubiona karta, a to zapodział się telefon,a to został gdzieś zostawiony itp
      -dziwne wydatki (w małżeństwach z tzw. wspólną kasą gdy wiadomo kto i kiedy pieniadze wydaje)
      -dystans lub nadmiern czułośc do żony-u każdego faceta bywa inaczej. Jeden po zdradzie będzie sie od żony oddalał , nie będzie sypiał, rozmawiał, oddali się mentalnie i emocjonalnie ;inny powodowany wyrzutami sumienia będzie czuły, będzie dawal prezenty i zapewiał o swoich uczuciach
      - mocniejsze niż dotychczas dbanie o siebie

pisane na podstawie własnych przeżyć tongue_out
      • dragica Re: objawy zdrady 23.12.12, 09:51
        Przywiazanie do telefonu, chodzenie do WC z telefonem, wybuchy zlosci,krytykowanie,zmiana zainteresowan, dabnie o siebie,winienie zdradzanego za wszystko,nadgodziny w pracy,dziwne wydatki.
    • lineczkaa Re: objawy zdrady 23.12.12, 09:51
      Można coś podejrzewać lub "czuć" w przypadku romansu. Przygodny seks bez zobowiązań to przecież żaden problem i trzeba mieć pecha żeby się wydało. Wystarczy np. impreza, wyskakujesz do pana/pani na kilka godzin, wracasz nad ranem do domu jakgdyby nigdy nic.
    • ardzuna Re: objawy zdrady 23.12.12, 14:20
      kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,1626405.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka